• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ferro en non-ferro metalen - winning

Resultaten voor

Ferro en non-ferro metalen - winning - Import export

 1. CARMEUSE

  België

  Verified by europages badge

  Al 150 jaar lang is Carmeuse een toonaangevende producent van kalk- en dolomietkalk, chemische kwaliteit kalksteen en gemalen kalksteenaggregaten, producten die een cruciale rol spelen in belangrijke industriële sectoren zoals de staalindustrie. energie, milieubescherming en de bouw. De activiteiten van Carmeuse strekken zich uit over West-Europa, Centraal- en Oost-Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika.

 2. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal, Messing, CNC-draaidelen, Precisiebewerking, fijn freeswerk, Precisiedraaiwerk, CNC bewerking, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Gondomar, Portugal.

 3. VERMETAL

  België

  Vermetal biedt u een totaalpakket aan voor de recyclage van al uw afvalstoffen.Wij zijn gespecialiseerd in de recyclage van : ferro, non Ferro, autowrakken, batterijen, AEEA (Computers, schermen, printers ... ), restafval, hout, papier en karton. Ze bieden activiteiten zoals : inzamelen metalen, verwerken van metalen, afbraakwerken en opruiming, plaatsen containers en systement van autodepolutie. Met de huidige milieuproblematiek is het van essentieel belang dat U weet wat er precies gebeurt met uw afvalstoffe.

 4. NEK STEEL

  Turkije

  Het bedrijf NEK STEEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Plaatijzer en buizen, gelamineerd staal, Ferro en non-ferro metalen - winning, Staal- en ijzerindustrie - import-export, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 5. MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferro en non-ferro metalen - winning, grafietelektroden, Legeringen - ferro, en geanimeerd draad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YIVA ENGINEERING SPRL

  België

  Het bedrijf YIVA ENGINEERING SPRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren procede-engineering, volledig beheer werkzaamheden, ontwerp en uitvoering van grote gebouwen, en Ferro en non-ferro metalen - winning. Het is gevestigd in Braine L'alleud, België.

 2. SISMANOGLU MACHINERY ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf SISMANOGLU MACHINERY ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel ontwerp, gieterijproducten, Ferro en non-ferro metalen - winning, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. PLUTO METAL

  Turkije

  Het bedrijf PLUTO METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferro en non-ferro metalen - winning. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze strengen en touwen voor medische technologie ondergaan strikte fabricage- en reinigingsprocessen, rekening houdend met medische normen. In de medische technologie leveren wij in principe alleen strengen en touwen met weinig twist en spanning en met een gereinigde, hoogglans en uniforme oppervlaktekwaliteit. Het merendeel van onze producten voor dit gebied leveren wij met geëxtrudeerde isolatie van biocompatibele materialen en indien nodig (bijv. Voor hartelektroden) ook rekening houdend met voldoende diëlektrische waarden. Hiervoor hebben we bijzonder zuivere productieruimtes en speciale systemen. Geïntegreerde meet- en testapparatuur zorgen voor de hoge kwaliteitseisen en controleren het proces. Standaard bieden wij u producten aan met draden van de materialen 1.4401, 1.4404 en 1.4441. Bovendien zijn alle andere materialen die kunnen worden gestrengeld en zijn goedgekeurd voor de toepassing, verkrijgbaar in gecoate en niet-gecoate versies.

 5. KALZIP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kalzip behoort tot de toonaangevende leveranciers van daken, gevels en gebouwdelen van aluminium en metaal. Sinds 1968 produceren we dak- en gevelsystemen op ultramoderne rolvormmachines. Tot dusver zijn er wereldwijd meer dan 110 miljoen vierkante meter aluminium profielplaten van Kalzip aangebracht. Er is sprake van een continu stijgende trend. Kalzip is internationaal vertegenwoordigd met talrijke verkoopkantoren en een wereldwijd beschikbare vloot van mobiele productie-units. De constructiesystemen van Kalzip voldoen aan de strengste bouwfysische en ontwerpeisen. We maken daken en gevels die functioneel indruk maken en optisch fascineren. Want met Kalzip bouwen betekent vertrouwen op jarenlange ervaring. Al 55 jaar zetten wij met regelmaat maatstaven op het gebied van creatief bouwen en stellen wij onze technologische vakkennis in dienst van onze klanten. Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen vertrouwen op onze omvangrijke services en planningstools. Ontdek de innovatiekracht van aluminium. Laat u inspireren door de gebouwschillen van Kalzip, die nieuwe mogelijkheden voor dakbedekking, als gevelsysteem of bij de dakrenovatie blootleggen. De systeemoplossingen van Kalzip voor dak en gevel: metaal en aluminium in een toekomstgerichte combinatie!

 1. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd maakt deel uit van de Dixon Valve & Coupling Company, fabrikant van slang-, klep- en koppelingsproducten voor ‘de juiste aansluiting’ voor vele bedrijven in een groot aantal industrieën. Dixon fabriceert metalen, composiet, rubberen, PTFE, siliconen en nog veel meer slangconstructies. Wij leveren luchtkoppelingen, waterkoppelingen, slangklemmen, hydraulische slangen, slangkoppelingen en onderdelen, bekrachtigde hygiënische kleppen, snelkoppelingen, Boss-klemmen, hydraulische buis- en tankerfittingen, kleppen.

 2. COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren diatomeeën, KIEZELGOER, kiezelgoerwinning, winning van diatomeeën, commercialisering van kiezelgoer, diatomee plavuizen, en opaal. Het is gevestigd in Elche De La Sierra-Albacete, Spanje.

 1. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

  Alle producten voor "ferro en non-ferro metalen - winning"

 2. FUNDICIONES JULCAR SL

  Spanje

  Het bedrijf FUNDICIONES JULCAR SL, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, IJzerwaren - industriële, non-ferro metalen, en vespaning non-ferrometalen en legeringen. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

 3. METICO PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METICO PRODUCTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Non-ferro metalen, en rvs, speciale en gewone staalsoorten. Het is gevestigd in Hetlingen, Duitsland.

 4. ELKA SP. Z O.O.

  Polen

  Ons bedrijf dat sinds 1992 op de Poolse markt werkzaam is, is een ervaren distributeur van non-ferrometalen en zuurbestendige stalen producten dat in het land zelf of in het buitenland wordt geproduceerd. We zijn al jarenlang de vertegenwoordiger van Huta Aluminium KONIN S.A. – de Impexmetal Group. We bieden een breed gamma aan stangen, pijpen, metalen platen, tape, folie, profielen, gegoten massa's, schermen.

 5. SUSPATH UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SUSPATH UK LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schroot - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel in metaalschroot, Staal en non-ferro schroot, non-ferro metalen, en recyclingmateriaal. Het is gevestigd in Dartford, Verenigd Koninkrijk.

 6. TELCOMET SYSTEMS LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf TELCOMET SYSTEMS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Non-ferro metalen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. LORIAN MARKETING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LORIAN MARKETING LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferro- en non-ferrometaalertsen, non-ferro metalen, koper, en zink. Het is gevestigd in Poynton, Verenigd Koninkrijk.

 8. LESTEFER METAIS LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf LESTEFER METAIS LTDA, is een Distributeur, en actief in de sector Niet ijzerhoudend metaalerts. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen, en non-ferro metalen. Het is gevestigd in São Paulo, Brazilië.

 1. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren non-ferro metalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GE-GAS VERTRIEBSGES. MBH

  Duitsland

  Het bedrijf GE-GAS VERTRIEBSGES. MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 3. CIMAK MUEHENDISLIK MAKINE KALIP IMALATI SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf CIMAK MUEHENDISLIK MAKINE KALIP IMALATI SAN.VE TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen, gereedschap voor bewerking van spaan, krullen, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. S'JONGERS OUDE METALEN

  België

  ’s Jongers Oude Metalen specialiseert zich in de collectie, recyclage en verwerking van alle oude metalen en schroot. Onze ruime opslagplaats met grote loods is voorzien van alle faciliteiten om zorgvuldig om te gaan met de ingeleverde metalen. Ze is gekeurd en voorzien van de nodige OVAM-vergunningen.

 5. FREYCO KOHLENSÄURESERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf FREYCO KOHLENSÄURESERVICE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 6. BELGIAN SCRAP TERMINAL

  België

  Belgian Scrap Terminal heeft 8 vestigingen in Vlaanderen, Wallonië, Noord-Frankrijk, Luxemburg en Duitsland, waar schroot wordt aangevoerd, ontdaan van mogelijke schadelijke stoffen en gerecycleerd. Belgian Scrap Terminal heeft een machinepark van shredders, scharen en persen staan op onze diverse terminals in voor de verwerking van dit schroot.

 7. HANESBRANDS EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANESBRANDS EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 8. KODDAERT

  België

  Groothandel in staal, staalproducten en metaalertsen.

 9. ILLTAL INDUSTRIEGASE INH. UTE ROHRBACHER

  Duitsland

  Het bedrijf ILLTAL INDUSTRIEGASE INH. UTE ROHRBACHER, is een Distributeur, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Ertsen - ferro en non-ferro, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Quierschied, Duitsland.

 10. MUSOLA METALLI SRL

  Italië

  Het bedrijf MUSOLA METALLI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen, en geen ijzerhoudende metalen en legering. Het is gevestigd in San Martino Buon Albergo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis