• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fineren - machines en materiaal

Resultaten voor

Fineren - machines en materiaal - Import export

 1. LUDY MACHINERY

  België

  Ludy Machinery, gespecialiseerd in machinebouw,  ontwikkelt hoofdzakelijk machines voor de fineerkantenindustrie en exporteert deze wereldwijd. Naast deze machinebouwafdeling heeft LM ook metaalbewerkings machines waar u terecht kan voor de productie van allerhande onderdelen. De zusterfirma Ludy Spoelders bvba fabriceert fineerkanten voor de meubelindustrie en werkt als toeleverancier. Onze gereedschapmakerij bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in het maken van precisiegereedschappen volgens uw ontwerp. In combinatie met de modernste technieken op vlak van CNC, draaien, frezen, slijpen, draadvonken, laswerk en plaatbewerking staat Ludy Machinery garant voor flexibiliteit en kwaliteit. Naast een gereedschapmakerij en fineerproductien, ontwerpt, assembleert en exporteert Ludy Machinery ook machines. Onze machinebouw richt zich hoofdzakelijk op de fineerindustrie.

 2. HAAPSALU METAL

  Estland

  Uitrusting voor de houtindustrie. Engineering, metaalconstructies. Lasersnijden van metalen. Houtzagerijmachines en uitrusting, zaagframes, transportbanden, sorteermachines. CNC-bewerking, visweegapparatuur, visweegschalen.

 3. HEKOTEK AS

  Estland

  Technische onderneming die apparatuur ontwerpt en vervaardigt voor de houtbewerkingstechnologie: afzuigapparatuur, productielijnen voor houtzagerijen.

 4. 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L., en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineerhout, Multiplex, afvalhout, Fineerhout, en hout voor meubels en timmerwerk. Het is gevestigd in Vicopisano, Italië.

 5. MARECHAUX SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MARECHAUX SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Villevaude, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. C.M.B.

  Italië

  Het bedrijf C.M.B., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, Robots - industrie, Fineren - machines en materiaal, rolbanen, Robots - industrie, en lijmmachines voor houtpanelen. Het is gevestigd in Inverigo, Italië.

 2. RENZO BORGONOVO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RENZO BORGONOVO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, Fineren - machines en materiaal, polijstwerktuigen voor hout, en machines voor de productie van houten lijsten. Het is gevestigd in Verano Brianza, Italië.

 3. SAINT LOUBERT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SAINT LOUBERT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Eauze, Frankrijk.

 4. PRESTIGE DECOR

  Polen

  Het bedrijf PRESTIGE DECOR, is een Multi-Category, en actief in de sector Latten en lijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, Fineren - machines en materiaal, en raam- en deurkozijnen. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 5. SIEGFRIED GRODER

  Oostenrijk

  Het bedrijf SIEGFRIED GRODER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Kals, Oostenrijk.

 1. J. GRABNER FURNIERE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf J. GRABNER FURNIERE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Roitham, Oostenrijk.

 2. FURNIERHANDEL WINSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FURNIERHANDEL WINSEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Fineren - machines en materiaal, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Fineerhout. Het is gevestigd in Winsen, Duitsland.

 1. RS-FURNIERE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf RS-FURNIERE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Unterstammheim, Zwitserland.

 2. FURWA FURNIERKANTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FURWA FURNIERKANTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubel- en gordijnstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, Huismeubelen, Fineren - machines en materiaal, en Huismeubelen. Het is gevestigd in Walkertshofen, Duitsland.

 3. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, Fineren - machines en materiaal, Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 4. CHANNEL VENEERS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHANNEL VENEERS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Gedersdorf, Oostenrijk.

 5. BFK ROMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BFK ROMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Konstanz, Duitsland.

 6. BERTHOLD SCHLENKER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BERTHOLD SCHLENKER E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fineren - machines en materiaal, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Fineren - machines en materiaal, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Fineerhout. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 7. FERGANA KERESTE

  Turkije

  Het bedrijf FERGANA KERESTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gelaagd hout - machines en materiaal, Fineerhout, fabricage van multiplex, Gelaagd hout - machines en materiaal, Fineerhout, en triplex van hout. Het is gevestigd in İnegöl, Turkije.

 8. MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Dornbirn, Oostenrijk.

 1. HELGA HERBST

  Oostenrijk

  Het bedrijf HELGA HERBST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 2. KUTTNER MÖBELFABRIK

  Duitsland

  Het bedrijf KUTTNER MÖBELFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Seßlach, Duitsland.

 3. HANS HUBERTUS HENRICI

  Duitsland

  Het bedrijf HANS HUBERTUS HENRICI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 4. FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Pritzwalk, Duitsland.

 5. UKRLESHOLDING

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRLESHOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren afrolmachines voor bekledingsmateriaal. Het is gevestigd in Dobromil, Oekraïne.

 6. WALTER LANDGRAF

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER LANDGRAF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, Panelen - hout, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Fineerhout, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Karlstadt, Duitsland.

 7. GESIBOIS

  België

  Het bedrijf GESIBOIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hout - gezaagd en bewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Fineren - machines en materiaal, Hout - onbewerkt, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw, België.

 8. D.F RICHARDS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf D.F RICHARDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Basildon, Verenigd Koninkrijk.

 9. MAMUUT

  Spanje

  Het bedrijf MAMUUT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanvullend meubilair van hout, schuimrubber voor opvulling, en meesterbrouwers. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 10. TOMACO INTRO SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf TOMACO INTRO SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fineren - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor persen en dieptrekken, Zaagbladen en -kettingen, Gereedschapsmachines voor persen en dieptrekken, en Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Radomsko, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis