• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • frezen en draaien van rubber en kunststof

Resultaten voor

Frezen en draaien van rubber en kunststof - Import export

 1. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn een familiebedrijf uit Slowakije met 30 jaar ervaring in metaalbewerking. Ons machinepark omvat CNC draaibanken, frees- en EDM machines met een werkbereik van 1 tot 800mm. De productie kan aangepast worden aan prototypes en kleine series. Wij werken met alle types metaal en kunststof. Daar we de productiecapaciteit uitgebreid hebben, zoeken we nieuwe samenwerkingen.

 2. MOVINGROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Movingroup ontwikkelt en verkoopt kunststof afdichtingen en op maat gemaakte industriële componenten. Het bedrijf beschikt over een team van gekwalificeerde mensen met meer dan 30 jaar ervaring en technische expertise, opgedaan in de afdichtings- en kunststofverwerkingssector. Movingroup ondersteunt grote bedrijven in de scheepsbouwindustrie, de MKB van hydraulische componenten, fabrikanten van grondverzetmachines, bouwers van industriële installaties en vele anderen. ISO 9001, traceerbaarheid van elke zending.

 3. MPO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Injectiematrijs plastic, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, verspaning van platen van roestvrij staal, en Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Pluvigner, Frankrijk.

 4. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORCAMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boringen, Staal, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Messing, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Draaien - staal- en metaalbewerking, CNC-4-assen-freeswerk, CNC aluminium verwerking, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Espinhel Águeda, Portugal.

 5. MARTIN JOSEPH SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTIN JOSEPH SA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Frezen en draaien van rubber en kunststof, mechanisch precisiewerk, Fijn afdraaiwerk, en draaiwerk met numerieke besturing. Het is gevestigd in Vougy, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 2. HPTEC GMBH

  Duitsland

  HPTec GmbH is een internationaal georiënteerde middelgrote onderneming die boor- en freesgereedschappen uit hard metaal ontwikkelt, produceert en wereldwijd verkoopt. U profiteert van onze tientallen jaren ervaring op het gebied van de microverspaning en van de ondersteuning door onze toepassingstechnici. Onze boor- en freesgereedschappen worden voor de bewerking van printen (PCB), aluminium, keramiek, CFK/GFK, koper, grafiet, staal (CrCo), zirkoon en kunststof gebruikt.

 3. GERIMEX

  Nederland

  Opgericht in 1963 als slijperij, al snel kwam uit de markt de vraag naar nauwkeurige ponsnippels en snijbussen. De jaren erna heeft Gerimex zich volledig toegelegd op de fabricage hiervan. Waren de producten in het begin relatief eenvoudig, qua vorm, toleranties en materiaalkeuzes, tegenwoordig worden naast de bekende gereedschapstalen diverse poedermetallurgische soorten toegepast en zijn de vormen zeer complex en de toleranties veel kleiner.

 4. CADCAMATIC

  België

  Cadcamatic beschikt over up-to-date knowhow in het draadvonken, zinkvonken, frezen, draaien en slijpen (eventuele thermische behandelingen worden uitbesteed). Al deze processen worden enerzijds toegepast voor kleinere productiereeksen en prototypes bestemd voor een uitgebreid klantenbestand. Anderzijds worden ze ook gebruikt voor de matrijzenbouw en diverse automatiseringsprojecten. De volledige afhandeling (ontwerp, fabricatie van onderdelen, bouw, testen...) gebeurt binnenshuis.

 5. ZÜMRE MAKINA LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ZÜMRE MAKINA LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. PROVENDOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROVENDOR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen, draaien frezen van metalen, plaatstaalbewerking, stuk van gietijzer, en Verpakkingen. Het is gevestigd in Bad Reichenhall, Duitsland.

 2. MIKRONAR

  Polen

  Het bedrijf MIKRONAR, is een Multi-Category, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren frezen, Draaibankgereedschap, draaien, en opnieuw slijpen. Het is gevestigd in Radom, Polen.

 1. R-MECA PRECISION SUD OUEST

  Frankrijk

  Het bedrijf R-MECA PRECISION SUD OUEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Boren - gereedschapsmachines, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Frezen en draaien van rubber en kunststof, en frezen met 5 assen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CMS DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en draaien van rubber en kunststof, Frezen en draaien van rubber en kunststof, CNC bovenfrees, CNC-freeswerk, en freesmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 3. KELLER CNC TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KELLER CNC TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Weyerbusch, Duitsland.

 4. OPARA VIDO S.P.

  Slovenië

  Het bedrijf OPARA VIDO S.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en draaien van rubber en kunststof, Frezen en draaien van rubber en kunststof, en snijden van plastic materiaal. Het is gevestigd in Dob, Slovenië.

 5. SIA BALTIC PROWELD

  Letland

  Het bedrijf SIA BALTIC PROWELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Gevelbekleding, Bouwmateriaal, Frezen en draaien van rubber en kunststof, en Gevelbekleding. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 6. SUD MATIERES PLASTIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD MATIERES PLASTIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Manosque, Frankrijk.

 7. HUBER MASCHINENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HUBER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verbrandingsmotoren, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verbrandingsmotoren, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Mils, Oostenrijk.

 8. GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH

  Duitsland

  Het bedrijf GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Kunststofindustrie - grondstoffen, Kunststofproducten voor de bouw, Rubber en kunststof - verwerking, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.

 1. MENTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MENTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Behuizingen van plastic, en toetsenbordmembraan. Het is gevestigd in Riemerling, Duitsland.

 2. PKM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PKM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en draaien van rubber en kunststof, Bevestigingsmaterialen, Bouten en moeren, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Bevestigingsmaterialen, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Elchingen, Duitsland.

 3. DOMAKO S.R.O.,

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DOMAKO S.R.O.,, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gedraaide artikelen, Import-export van mechanische constructies, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Hout - gedraaide artikelen, Import-export van mechanische constructies, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Domazlice, Tsjechische Rep..

 4. HRISTOV 16 EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf HRISTOV 16 EOOD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drogerijen, industrieel, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Verven - machines en installaties, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Drogerijen, industrieel, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Verven - machines en installaties, en Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. MODELPLAST SAS

  Italië

  Het bedrijf MODELPLAST SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van gietvormen. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 6. MAFA PLASTICS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MAFA PLASTICS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstevigde plastiek - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, en Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Delft, Nederland.

 7. SHENZHEN QUICK MOLDING

  China

  Het bedrijf SHENZHEN QUICK MOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 8. GERMAN MOLD SERVICE 24 GMBH RAPID TOOLING & PROTOTYPING

  Duitsland

  Het bedrijf GERMAN MOLD SERVICE 24 GMBH RAPID TOOLING & PROTOTYPING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren snelle productie van prototypes. Het is gevestigd in Eppertshausen, Duitsland.

 9. CELLULAR MOULDINGS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CELLULAR MOULDINGS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inblazing van rubber en kunststof, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Inblazing van rubber en kunststof, en Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Kettering, Verenigd Koninkrijk.

 10. GEORG ZWETSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG ZWETSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, Bestek en tafelzilver, Huishoudelijke artikelen - metaal, en Bestek en tafelzilver. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis