• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fytotherapieproducten

Resultaten voor

Fytotherapieproducten - Import export

 1. HERBIOLYS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Herbiolys Laboratoire is in 2004 opgericht naar aanleiding van de ontmoeting van botanici, etnobotanici en plukkers met een passie voor de plantenwereld. Al specialist op het gebied van verse biologische planten uit de Franse flora heeft het labo van meet af aan gekozen voor een origineel productieproces: de planten die geoogst en geplukt worden door kweeksters die deelgenoot zijn van de onderneming, worden op de plek van de oogst gemacereerd om al hun eigenschappen en hun energetisch potentieel te behouden. Herbiolys Laboratoire staat een sterke ethiek voor door een geïntegreerde en duurzame pluk te bevorderen, door uitsluitend glazen recipiënten en hergebruikte en herbruikbare verpakkingen te gebruiken, door de eigen impact op het milieu te beperken dankzij een zo lokaal mogelijke bevoorrading en natuurlijk door kwaliteitsproducten aan te bieden. Al onze producten zijn door ons in Frankrijk vervaardigd, in de Hautes-Alpes, en zijn Nature & Progrès, Agriculture Biologique gecertificeerd en gelabeld.

 2. PHYTO 3000

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Phyto 3000 is een Frans laboratorium dat op de traditionele Chinese fytotherapie gebaseerde producten verkoopt, een ambachtelijke knowhow van meer dan 3.000 jaar oud. In China werd meerdere eeuwen geleden een legendarische balsem uitgevonden. Na maanden onderzoek, heeft Phyto 3000 zijn eigen formule ontworpen waarbij het oorspronkelijke karakter behouden bleef. Deze balsem werd voorheen beschouwd als een aan de elite van de voormalige keizers van China voorbehouden product en is nu beschikbaar voor iedereen die voor welzijn en harmonie kiest. Het laboratorium liet zich inspireren door deze traditionele balsem om een eerste vloeibare versie te ontwikkelen die geconcentreerd is voor een optimale werking. Al onze formules zijn gebaseerd op de eeuwenoude, traditionele, Chinese fytotherapie. Een fytotherapie die sinds meer dan 3.000 jaar erkend staat om de natuurlijk en uitzonderlijke weldaden voor het menselijk lichaam. Phyto 3000 (voorheen Equilibre-Sino Vital) kan bogen op circa 30 jaar ervaring op dit gebied. Phyto 3000 streeft ernaar producten van topkwaliteit te bieden gebaseerd op eeuwenoude knowhow, om een zo groot mogelijk aantal personen te helpen hun leven, gezondheid en welzijn in balans te krijgen of te behouden. De producten van Phyto 3000 worden aanbevolen door talloze professionals, fysiotherapeuten, osteopaten en naturopathen.

 3. STELLA

  België

  Verified by europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

  Alle producten voor "fytotherapieproducten"

 4. PILEJE INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In 2017 krijgt het bedrijf de naam PILEJE INDUSTRIE en bewijst het dat het mogelijk is om de gepassioneerde kennis van de weldaden van planten en probiotica op harmonieuze wijze te combineren met innovatie en goede resultaten. Voor het ontwerp en de fabricage van uw nutraceuticals is PiLeJe Industrie ùw partner. Als industrieel deskundigen, al 30 jaar gespecialiseerd in fytonutriënten, micronutriënten en probiotica, ontwikkelen, fabriceren en verpakken wij uw producten bestemd voor de markten voor nutraceuticals. PiLeJe Industrie geeft innovatie en uitmuntendheid een centrale plek in de aangeboden diensten om u efficiënte oplossingen van topkwaliteit te bieden, zowel voor ontwikkeling op maat als voor gebruiksklare producten of inclusieve ingrediënten bestemd voor gezondheidsvoeding. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 5. NATURE VITAL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NATURE VITAL GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DRONANIA PHARMACEUTICALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRONANIA PHARMACEUTICALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren homeopatische producten. Het is gevestigd in Bad Wörishofen, Duitsland.

 2. GALEX D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GALEX D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lichaamsverzorgingsproducten, Schoonheidsproducten, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Relatiegeschenken, Voedings supplementen, Cosmetica, Lichaamsverzorgingsproducten, Schoonheidsproducten, en Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is gevestigd in Murska Sobota, Slovenië.

 3. AKVION, JSC

  Rusland

  Wij, de VTF-AKVION Groep, zijn een van de leidende farmaceutische fabrikanten van natuurlijke en unieke producten voor een gezond leven. Op dit moment bestaat het portfolio van de Groep uit ongeveer 300 producten: medische producten, voedingssupplementen, cosmetica. Directies - Private label en Merknaam. De producten beschikken over octrooien voor hun samenstelling en industrieel ontwerp, geregistreerde handelsmerken. Bovendien worden de fabricageprocedés van al onze grondstofleveranciers onderworpen aan een certificatieproces. Voor alle plantaardige componenten hebben wij kwaliteitspaspoorten, waarin het gehalte aan actieve bestanddelen wordt bevestigd. Wij werken samen met partners in de hele wereld in de volgende vormen: Merkproducten; Productie onder uw eigen merknaam; Productie op contractbasis. Het productieproces en het beheersysteem van onze onderneming worden bevestigd door de internationale certificaten ISO 22000: 2005; GMP-0065-000310/18.

 4. LABORATORIO TERAPEUTICO M.R. SRL

  Italië

  Wij zijn ook door het Ministerie voor volksgezondheid gemachtigd om dieetsupplementen te vervaardigen en wij staan in voor alle formaliteiten i.v.m. de officiële kennisgevingen bij het ministerie. Producten voor kruidenwinkels: wij vervaardigen gepersonaliseerde producten, in vloeibare of vaste vorm, afhankelijk van de wens van de klant. Cosmetica: crèmes, shampoos, conditioners, ons laboratorium levert meer dan driehonderd verschillende producten en wij staan altijd klaar om eigen ideeën van klanten te realiseren.

 5. LAPHT PHYTOFRANCE

  Frankrijk

  LAPHT PHYTOFRANCE is een aromatherapie-, fytotherapie- en traditioneel kruidenlaboratorium. Het laboratorium, vanwege zijn groothandel in geneeskundige planten, is onderworpen aan alle wetgevende bepalingen die betrekking hebben op de farmacie: kwaliteit, controle. Ook werkzaam op het gebied van voeding en cosmetica. Vanuit verse, wilde of gekweekte planten, volgens niet-vervuilende methoden worden diverse extracten bereid.

 1. FYTO NICO VRANCKEN

  België

  De speciaalzaak voor Landbouw & Fruitteelt. Ons aanbod : Gewasbescherming, meststoffen, zaden, bodemverbetering, vogelafweer, ongediertebestrijding, tuinaanleg, tuinbenodigdheden, regen- en werkkleding, laarzen & werkschoenen.

 2. FYSIOMED

  België

  Fysiomed N.V. heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van gespecialiseerde apparatuur voor fysiotherapie. Fysiomed heeft een uitgebreid gamma hoog/laag banken, oefen- en elektro-apparatuur en accessoires. Fysiomed biedt onder meer producten en apparatuur voor de ademhaling, diagnose, elektrotherapie, hydrotherapie, koudetherapie, wellness, revalidatie, oefenmateriaal.

 1. LABORATOIRES PHYTOCEA

  Frankrijk

  Het bedrijf LABORATOIRES PHYTOCEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren nutraceutische producten, en voedingssupplementen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. PHYTOPRODUCTION

  Frankrijk

  Het bedrijf PHYTOPRODUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie in kleine series. Het is gevestigd in Rivarennes, Frankrijk.

 3. BREEZE

  Portugal

  Het bedrijf BREEZE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Cascais, Portugal.

 4. DR. HEALTHY LTD. (TM HEALTHYCLOPEDIA)

  Oekraïne

  Het bedrijf DR. HEALTHY LTD. (TM HEALTHYCLOPEDIA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Additieven, Voedings supplementen, en lichaamscremes. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 5. LUMINUS MOD D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf LUMINUS MOD D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Voedings supplementen, Dieet- en biologische voeding, en Voedings supplementen. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 6. NATIVEX GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NATIVEX GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Neumarkt Am Wallersee, Oostenrijk.

 7. APLICAPS BY CLOVER

  Spanje

  Het bedrijf APLICAPS BY CLOVER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. MARGALI

  Georgië

  Het bedrijf MARGALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fytotherapieproducten, Kruiden en planten - medicinaal, Fytotherapieproducten, fytotherapeutische integratoren, natuurlijke geneesmiddelen, en Kruiden en planten - medicinaal. Het is gevestigd in Tbilisi, Georgië.

 1. BIOGENA NATURPRODUKTE

  Oostenrijk

  Het bedrijf BIOGENA NATURPRODUKTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren integrators. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 2. VITAFORMULA

  Oekraïne

  Het bedrijf VITAFORMULA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Kharkov, 7 Pochtoviy Lane,, Oekraïne.

 3. SYNTAQUANT INFORMATIONFELDTECHNOLOGIE

  Oostenrijk

  Het bedrijf SYNTAQUANT INFORMATIONFELDTECHNOLOGIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Puchenau, Oostenrijk.

 4. SOLAL

  België

  Het bedrijf SOLAL, is een Distributeur, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, Rechtvaardige handel, Dieet- en biologische voeding, Fytotherapie - producten, Biologische cosmetica, Rechtvaardige handel, en Dieet- en biologische voeding. Het is gevestigd in Marbais, België.

 5. LA ROYALE RESSOURCE VIVE DISTRIBUTION

  Luxemburg

  Het bedrijf LA ROYALE RESSOURCE VIVE DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fytotherapieproducten, Oliën en vetten voor de voeding, Fytotherapieproducten, producten voor voedingssupplementen, kruidenthee en kruidenaftreksels, en Oliën en vetten voor de voeding. Het is gevestigd in Sanem, Luxemburg.

 6. AROMA-NATURE.FR

  Frankrijk

  Het bedrijf AROMA-NATURE.FR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Valenciennes, Frankrijk.

 7. BOTÁNICA BIOTECH

  Spanje

  Het bedrijf BOTÁNICA BIOTECH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Algaba (la), Sevilla, Spanje.

 8. PHARMAFIT GMBH SCHWERINER HEILMOORPRODUKTE

  Duitsland

  Het bedrijf PHARMAFIT GMBH SCHWERINER HEILMOORPRODUKTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is gevestigd in Stralendorf, Duitsland.

 9. BIO-LIFE

  België

  Het bedrijf BIO-LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingssupplementen, fytotherapieloboratorium, parafarmaceutische producten, en aromatische en geneeskundige planten en kruiden. Het is gevestigd in Isnes, België.

 10. HERBALGEM

  België

  Het bedrijf HERBALGEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fytotherapieproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Voedings supplementen, propolis, en natuurlijke medicinale producten. Het is gevestigd in VIELSALM, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis