• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor industrieel snijden

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor industrieel snijden - Import export

 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  65 jaar ervaring: Machines en gereedschap voor de automobielindustrie . R+S Technik behoort tot de marktleiders bij de fabricage van gereedschappen en machine voor de productie van onderdelen voor binnen en buiten voor de automobielindustrie. Wij ontwikkelen flexibele en individuele oplossingen waarmee onze klanten in staat zijn om kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor binnen en buiten te produceren – voor personenauto's, bestelauto's en vrachtwagens.

  Website Open In New icon
 2. BLECH-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Om ook zeer kleine delen rationeel te kunnen buigen en om daarmee aan de eisen van de klant te voldoen, ontwikkelden wij voor extreem kleine delen een gestuurde buigmachine, de BT-150. Eindelijk kunnen ook zeer kleine buigdelen, zoals technische veren, contacten, afdekkingen, houders en behuizingen snel en goedkoop zonder speciale gereedschappen worden geproduceerd. De machine wordt vooral in de werktuigbouw, in de elektonica-industrie, in de fijnplaatverwerking, de medische techniek, maar ook in vele andere branches gebruikt. Omdat wij met onze BT-150 ook de problemen van andere firma's kunnen oplossen, maakte Blech-Tec snel naam als machinefabrikant. Onze vestiging in Sauerlach, stadsdeel Altkirchen, ligt ten zuiden van München, buiten de stadsgrens en is bijzonder verkeersgunstig gelegen. Door de ligging aan de A8 en A99 is onze firma niet alleen van buiten, maar ook vanuit bijna elk stadsdeel van München snel en eenvoudig te bereiken.

  Website Open In New icon
 3. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

  Website Open In New icon
 4. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

  Website Open In New icon
 5. REINLE GUMMI & KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ideeën in goede handen.Reinle Technik GmbH is sinds 2000 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm DIN EN ISO 9001.Sinds vele jaren leveren wij aan onze partners uit de industriële techniek, auto- en elektro-industrie op maat gemaakte oplossingen. Met de nieuwste fabricagetechnieken worden flexibiliteit, snelheid en competentie, evenals de inzet van alle medewerkers, ideeën en eisen nauwkeurige technische onderdelen gemaakt van rubber en kunststof. Wij produceren en verwerken voor u: Gestempelde onderdelen - profielen - vormdelen - met acryl afgewerkte onderdelen - kunststoffen - elastomeren - cellulaire materialen - acrylglas.Wij leveren technische bouwproducten: Montageschuimen voor montage, thermische isolatie en geluidsisolerende maatregelen, siliconen voor speciale toepassingen, tapes leggen, kurkstapelschijven.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

  Website Open In New icon
 2. WINTER-PRESSEN GMBH MASCHINENBAU FÜR HYDRAULISCHE PRESSEN

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. J. EDELHOFF PRESSEN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. STANZTECHNIK GLASER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. CAMU

  Italië

  Verified by europages badge
 1. HEILBRONN UNTERNEHMENSGRUPPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. XIPEX ENGINEERING INH. DIPL. ING. PETER BODNER

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. SERVITEC MASCHINENSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. KM&W MASCHINEN UND WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. HILLER & LUTZ GMBH + CO

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. GEBELEIN LASER UND BIEGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. AP&T AUTOMATION, PRESSEN & WERKZEUGE VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. SPARX MACHINE TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge
 9. BLOCK & MOHR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. FMGROUP

  Rusland

  FMGroup is een ontwikkelaar en producent van geautomatiseerde high-tech installaties voor metaal- en glasverwerking evenals installaties voor meubelproductie. We richten ons op moderne ontwikkelingen binnen de materiaalverwerkings-, automatiserings- en informatietechnologieën. Welke voordelen bieden onze installaties? We streven naar topkwaliteit. We zetten ons in opdat de installaties producten vervaardigen die nauwkeurig voldoen aan de specificaties en langdurig werken. Daarnaast werken we eraan onze medewerkers we altijd een zo aangenaam en veilig mogelijke werkplaats te bieden. Waarom voor ons kiezen? We verbeteren de installaties op constante wijze dankzij onze kennis en de tijdens het werk opgedane ervaring. FMGroup is de marktleider binnen de sector van "Werktuigmachinebouw" en onze producten behoren tevens tot de “100 beste Russische producten”. We bieden 24u/7d technische bijstand inclusief toegang op afstand voor onze klanten.

 1. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Welkom bij Reiplinger GmbH & Co.KG Wij zijn een van de toonaangevende internationale fabrikanten van scharen en hulpstukken voor de raamindustrie.Reiplinger levert zowel hardwarefabrikanten als raamfabrikanten / raamfabrikanten.Onze kwaliteit wordt bevestigd en gewaardeerd door de toonaangevende fabrikanten.Het assortiment omvat "open stempels" en "gesloten stempels", scharen voor recht snijden en offset snijden.Ponsen voor het bewerken van aluminium profielen en ponsen voor de afbakening van deurbeslag maken het assortiment compleet.Op verzoek kunnen onze technici speciale ontwerpen (scharen / stansen) produceren voor alle bewerkingen die mogelijk zijn met ponstechnologie.Wij adviseren u over uw ponstechnische problemen en ontwikkelen hiervoor individuele oplossingen.Stuur ons tekeningen met uw verzoek.U krijgt dan een korte verklaring over de haalbaarheid en een prijsopgave.

 2. MECANUMERIC

  Frankrijk

  MECANUMERIC SA is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van installaties en CNC snij-, graveer- en thermovormmachines van de merken MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL en DIGITAL CONTROL (DCB) en moedermaatschappij van de groep. MECANUMERIC biedt een volledig assortiment freessnijmachines, lasersnijmachines, watersnijmachines, ultrasone snijmachines, messnijmachines, graveermachines en andere. Onze oplossingen worden op maat geproduceerd en wij verzekeren een volledige en reactieve reparatieservice bij u in de buurt.MECANUMERIC is een van de weinige bedrijven ter wereld die alle processen en technologieën beheerst die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van deze machines. Dankzij de kwaliteit van onze producten hebben we het vertrouwen van professionals gewonnen, met name in de tandheelkundige, industriële en educatieve sector.

 3. SIBERT INSTRUMENTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Sibert Engineering biedt een gepersonaliseerde ontwerp-, ontwikkelings- en prototypedienst voor industriële apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in pons-, snij- en bewerkingsmachines voor metaal, plastic en composietmaterialen, met een groot aantal producten geleverd over de hele wereld, met volledige automatisering en werking in clean room omgevingen. Verder houden wij ons ook bezig met machines voor fijnbewerking, bijslijpen met hoge tolerantie, inspectie onder gecontroleerde temperatuur en eindassemblage. Wij kunnen aan alle eisen op het gebied van componenten of apparatuur voldoen.

 4. L&D JET TECHNIEK

  België

  L&D Jet Techniek is een familiebedrijf, opgericht in 1994 door Dhr Roland Lefevre en Mevr. Lieve Desmet en sinds 2004 uitgebaat door Mevr. Inge Lefevre.In 94 startte de KMO met nul klanten en nul opdrachten en 1 machine. L&D kende een mooie groei en telt vandaag meer dan 1000 klanten die bediend worden door 10 machineoperatoren en 8 bedienden.Vandaag is L&D één van de marktleiders op het vlak van waterstraalsnijtechnieken, en werkt voor zowat alle sectoren zoals de algemene machinebouw en apparatenbouw, de voedings- industrie, de vliegtuigbouw, de architecturale wereld, de petrochemische sector en de bouwsector.

 5. FAM NV

  België

  FAM is een internationaal bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van industriële snijmachines voor de levensmiddelenindustrie en is de onbetwiste marktleider in Europa. We bieden klanten de gewenste oplossingen voor het snijden, het schaven, het in blokjes snijden van fruit, groente, noten, kaas, vlees en gevogelte, vis, chips en friet. Klanten in meer dan 70 landen gebruiken meer dan 5.000 bedrijfsklare voedselsnijmachines. We bieden op alle continenten snelle service en ervaren advies.

 6. FABRICACIÓN Y REPARACIÓN DE MAQUINARIA ARAY S.L.

  Spanje

  Distributeur van het merk Lacfer. Aan-verkoop van gereedschapsmachines van Lacfer, draaibanken voor het bewerken door verwijdering van spaanders, oorspronkelijke reserveonderdelen en accessoires. Gespecialiseerd in de omzetting van gereedschapsmachines.

 7. EHRT MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar produceert en ontwikkelt EHRT pons- en buigmachines voor rails van koper, aluminium en staal.Geïnspireerd door de wensen van onze klanten en onze motivatie om nieuwe functionaliteiten te integreren, hebben we onze machines ontwikkeld.De nadruk lag op speciale modulariteit om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van elke klant.

 8. ALARSIS CORTE INDUSTRIAL

  Spanje

  Industrieel snijden, freesmachines, routers en kloofmessen CNC.

 9. TECH.CO GLASER GMBH

  Duitsland

 10. INOVER SARL

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor industrieel snijden - Import export

Aantal resultaten

6.169 bedrijven