• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor plooien

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor plooien - Import export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

 2. HANS SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANS SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Wessobrunn, Duitsland.

 3. DURMA MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DURMA MASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Staufenberg, Duitsland.

 4. STÜCKMANN & HILLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STÜCKMANN & HILLEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Johanngeorgenstadt, Duitsland.

 5. SLAMA GES.M.B.H. & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SLAMA GES.M.B.H. & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MKS MASCHINEN HANDELS GMBH

  Duitsland

  Wij houden ons bezig met de internationale handel in grafische machines en accessoires. Goede service met meer dan 22 jaar ervaring bevestigt onze positie op de wereldmarkt.Een serieuze en ongecompliceerde verwerking is wat ons onderscheidt.Onze gekwalificeerde monteurs staan ​​garant voor tevreden klanten.Als jarenlange werktuigbouwkundig ingenieur in druk- en verwerkingsmachines geven wij deskundig advies op de volgende werkterreinen: Brand- en aansprakelijkheidsclaims. Machine- en transportschade.Taxatierapporten en rapporten om bewijs te verzamelen.Beoordeling van de machines met opmaak van taxaties

 2. CHARLES DE MUNTER

  België

  Meer dan 150 000 kwaliteitsartikelen te uwer beschikking Wij beheren het volledige gamma van MRO artikelen (Maintenance, Repair, Operations) tegen de beste prijzen, alsook de levering ‘just in time’, volledig elektronisch (van de online bestelling tot de elektronische factuur, van het beheer van de stocks tot de optimalisatie van de bevoorradingsketen). De Munter Gent is een partner van Outilac, die aanwezig is in Jemeppe en in Charleroi en in Maubeuge (Frankrijk). Outilac heeft wereldwijd vestigingen in Tunesië, Algerije, Mauretanië, Senegal en Guinea. De Munter stelt een nieuwe catalogus ter beschikking, bestaande uit 7 delen, met het volledige gamma van industriële benodigdheden. De catalogus is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

 3. JORNS AG

  Zwitserland

  Sinds 1973 zijn wij gespecialiseerd in de productie van buigmachines, dubbele buigmachines en accessoires voor plaatbewerking. We ontwerpen en bouwen dit alles - in Zwitserse kwaliteit. Met ons zeer gemotiveerde team van 70 professionals produceren we 120 buigmachines per jaar, waarvan 40 dubbelbuigmachines; Ze worden internationaal verkocht, geïnstalleerd en onderhouden door onze partners, onafhankelijke verkoop- en servicebureaus. Tegenwoordig werken 5500 Jorn-buigmachines voor loodgieters, hal- en gevelbouwers over de hele wereld om nieuwe hallen en daken te maken. Om mensen, dieren en goederen te beschermen. We gaan altijd nieuwe wegen in, denken vooruit, ontwikkelen onszelf en onze producten voor de toekomst. Altijd volgens de nieuwste technologie van onze klanten en de markt. We zijn altijd flexibel, maar niet in één ding: Wat functionaliteit betreft. Qua functionaliteit zijn we koppig geïnteresseerd in de hoogste nauwkeurigheid en de grootst mogelijke efficiëntie.

 4. PRAGMA PLEXI

  België

  PVC-bewerking

 5. HERBURGER MASCHINENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HERBURGER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Hard, Oostenrijk.

 1. OEBEN WERKZEUGMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf OEBEN WERKZEUGMASCHINEN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. HOLZAPFEL & LIEBERTZ OHG

  Duitsland

  Het bedrijf HOLZAPFEL & LIEBERTZ OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Engelskirchen, Duitsland.

 1. BAILEIGH INDUSTRIAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAILEIGH INDUSTRIAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 2. BYSTRONIC LASER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BYSTRONIC LASER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Niederonz, Zwitserland.

 3. SCHECHTL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHECHTL MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Edling, Duitsland.

 4. PRIMA POWER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRIMA POWER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Dietzenbach, Duitsland.

 5. DINAMIC LINE

  Servië

  Het bedrijf DINAMIC LINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor rondbuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor plooien, buigmachines voor de bewerking van plaat, en Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Cacak, Servië.

 6. DOGANER MAKINE IMALAT SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DOGANER MAKINE IMALAT SAN. VE TIC. LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. B.P. SISTEMI SRL

  Italië

  Het bedrijf B.P. SISTEMI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Plaatwerkerij - industrieel, Plaatstaal - gereedschapsmachines voor het snijden, en Plaatstaal - gereedschapsmachines voor het vormen. Het is gevestigd in San Cesareo, Italië.

 8. NET GRUP MAKINE SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf NET GRUP MAKINE SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren krulmachines, cnc-buigen, verticale verpakmachines, en mechanische constructies. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. OMERA-MAWE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OMERA-MAWE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 2. SOMO PRODUZIONE S.P.A

  Italië

  Het bedrijf SOMO PRODUZIONE S.P.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwpersen, en hydraulische afkantpersen. Het is gevestigd in Cornaredo, Italië.

 3. HEZINGER MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEZINGER MASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaatstaalbewerking. Het is gevestigd in Kornwestheim, Duitsland.

 4. FACCIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FACCIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Centrifugale gieterijmachines - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Gereedschapsmachines voor plooien, Reprografie - machines en materialen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Gereedschapsmachines voor plooien, Reprografie - machines en materialen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

 5. AKES MAKINA LTD

  Turkije

  Het bedrijf AKES MAKINA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren laser voor het knippen van metalen, en tubesnijmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. GMO

  Frankrijk

  Het bedrijf GMO, is een Multi-Category, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwpersen, tweedehands gereviseerde gereedschapsmachines, en tweedehands gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Moze Sur Louet, Frankrijk.

 7. SALVAGNINI FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SALVAGNINI FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor plooien, Gereedschapsmachines voor plooien, conceptie van gereedschapsmachines, Handel in gereedschapsmachines, en gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Echirolles, Frankrijk.

 8. ESCHENBRÜCHER WERKSVERTRETUNGEN FÜR WERKZEUGMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf ESCHENBRÜCHER WERKSVERTRETUNGEN FÜR WERKZEUGMASCHINEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Vechelde, Duitsland.

 9. PETER H. KEMMERLING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETER H. KEMMERLING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is gevestigd in Lottstetten, Duitsland.

 10. BÜROSERVICE WEIS

  Duitsland

  Het bedrijf BÜROSERVICE WEIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor plooien. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Drukkerijen, enveloppen, enveloppenvulwerk, en verpakte maïs. Het is gevestigd in Heidenau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis