• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gips en gipsproducten

Resultaten voor

Gips en gipsproducten - Import export

 1. DPP LUX SARL

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. SF CENTER

  België

  SF CENTER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en de plaatsing van gietwerk van gips, decoratieve elementen van gips: roosvenster van gips, daklijst van gips, gestileerde kolommen van gips. SF CENTER fabriceert gietwerk op maat in zijn werkplaatsen, en restaureert op exact dezelfde wijze. Als ambachtelijke stukadoor voeren wij creaties en restauraties van gebouwen uit en begeleiden u van a tot z. Restauratie van antieke plafonds zoals het vroeger was, creatie van moderne decors en ontwerp, enz.

 3. WELS ENGINEERING

  Rusland

  Ons bedrijf houdt zich bezig met de vervaardiging van verschillende gipsproducten: 3D-panelen; Lampen; Kroonlijsten; Plinten; Beeldhouwwerken; Meubels. Onze sectoren: Interieur stucwerk; Vergulden; Artistiek smeden; Beeldhouwwerken en schilderijen; Gevel stucwerk; Restauratie; Meubels; Artistieke schilderkunst.Ons bedrijf is: Vele jaren ervaring van vakmensen (meer dan 20 jaar) in de fabricage en uitvoering van duizenden projecten van stucwerk, geveldecoratie, beeldhouwwerken en architectonische details; Ontwerpprojecten met verschillende thematische focus; Voldoen aan de smaak van zelfs de meest veeleisende klanten dankzij het rijke aanbod aan producten; Onberispelijke kwaliteit, redelijke prijzen en flexibel systeem van kortingen.

 4. GYPROC SAINT-GOBAIN

  België

  Gyproc is synoniem voor gipsplaat maar is veel méér dan dat. Sinds 1957 produceert Gyproc gipsplaten in België en nam hierbij de rol van pionier en marktleider op zich voor de ontwikkeling van hoogwaardige droge afbouwsystemen voor de binnenafbouw, die zowel in nieuwbouw als renovatie een ruime toepassing vinden. Gyproc-systemen worden steeds opgebouwd op een onderstructuur, omdat het een perfect uitgelijnde bekleding mogelijk maakt en omdat de inwerkende krachten worden verdeeld over meerdere profielen wat het risico op vervormingen, spanningen, ... en scheuren sterk beperkt. Enkel en alleen bij muurbekledingen met de kleefmethode met L-gips wordt rechtstreeks op een stabiele, dragende muur bevestigd. Vrijwel alle standaard Gyproc-systemen zijn gemonteerd op een metalen onderstructuur (Metal Stud, PlaGyp, Veerregels). Verwerking van Gyproc-gipsplaten is echter ook mogelijk op een houten onderstructuur.

 5. LUIS PEREZ ULECIA S.L.

  Spanje

  Gipsgroeve en gipsfabriek, pleisterkalk en derivaten: Gipssteen voor gebruik in de cementindustrie. Gips en pleisterplamuur voor de bouw. Voor de vervaardiiging van prefab materiaal, platen, wanden, daken, lijsten, versieringen. Lijm en pasta voor pleisterkalk, opslag van prefab elementen. Yesos Agrícolas AGRO-FORT en AGRO-GYPSUM natuurlijke, neutrale bemestingsmiddelen, voor elk type landbouw en graanbouw, speciaal geschikt voor de ecologische industrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEOSTAFF

  Frankrijk

  GEO STAFF, fabrikant van producten voor plafonds, is gespecialiseerd in brandbeveiliging in 1 tot 3 uur voor Buizen voor het doen verdwijnen van rook en ventilatiebuizen, bescherming van leidingstelsels en elektriciteitsnetwerken met proces-verbaal van EFECTIS France, geïntegreerd onderzoeksbureau voor Frankrijk en het buitenland.

 2. DE SNERCK

  België

  Bij ons bent u van harte welkom, zowel als particulier, doe-het-zelver, aannemer of architect. In het assortiment vindt u alle bouwmaterialen van fundering tot dak; zowel voor de ruwbouw als de afwerking.

 3. DE MARIE

  België

  Groothandel in bouwmaterialen.

 4. PROFIX

  Polen

 5. AHOVAN GYPSUM

  Iran

 1. PLASTEREGO - BOSCHETTO SRL

  Italië

 2. BERTEDIL S.R.L.

  Italië

 3. STEVENSONS OF NORWICH LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 4. PLASTER CEILING ROSES

  Verenigd Koninkrijk

 5. YESOS LA FORTALEZA

  Spanje

 6. SIVAL - GESSOS ESPECIAIS

  Portugal

 7. C.M.P.E. KNAUF

  Marokko

 8. NUOVA MATERIE PRIME MEDITERRANEE SRL

  Italië

 9. U.C.E. HÖCKERT GMBH

  Duitsland

 10. PEU NORBERT

  Frankrijk

 1. ARNO DIRKSEN

  Duitsland

 2. SECSATAFF

  Frankrijk

 3. TUNNAT-MANNHOLD MALERMEISTER GMBH

  Duitsland

 4. ALANTA SA

  Spanje

 5. HOEN

  Luxemburg

 6. VELTMAN-ITALIA

  Italië

 7. TAUSENDSCHÖN GIPSBINDEN, GIPSABDRUCK SETS

  Duitsland

 8. CARODEC

  België

 9. ENTREPRISES TRAINEAU

  Frankrijk

 10. EMPRESA ESPAÑOLA VENTA DE YESO, ESCAYOLAS Y DERIVADOS

  Spanje