• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • glas - wanden en deuren

Resultaten voor

Glas - wanden en deuren - Import export

 1. MUSKAT GMBH

  Duitsland

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

 3. B+H SOLUTIONS E.K.

  Duitsland

 4. INGLAS VETRI SRL

  Italië

 5. AZ METALLBAU GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROMI-ART

  België

  De firma PROMI-ART werd in 1980 opgericht door binnenhuisarchitect Etienne Alaerts en is gespecialiseerd in de inrichting van commerciële ruimtes: hotels, restaurants, showrooms, winkels, apotheken, enz. PROMI-ART werkt sinds 2000 samen met de firma CLIPS, Franse marktleider op het gebied van verplaatsbare wanden, en richt zich meer specifiek op het ontwerpen en realiseren van tertiaire en industriële ruimtes. Het bedrijf heeft al meerdere prestigieuze realisaties op zijn actief. Vandaag kan PROMI-ART, dankzij zijn team van gekwalificeerde vaklui en fabrikanten van kwalitatieve producten van internationale faam, zijn knowhow en ervaring, een volledige inrichting aanbieden van uw werkruimte: Verplaatsbare, mobiele of gipsplaatwanden, afwerkingen en bekleding, verlaagde plafonds, zwevende vloeren, vloerbekleding, isolatie, kantoormeubilair, schrijnwerk, raambekleding, verlichting – elektriciteit – data.

 2. DANNY LAURYSSENS

  België

  Danny Lauryssens Glas NV biedt als onafhankelijke glasgroothandel een breed gamma glasproducten aan zowel aannemers als particulieren. Ontstaan vanuit een ambachtelijke eenmanszaak is Danny Lauryssens Glas NV uitgegroeid tot een veelzijdig glasbedrijf met vele troeven. Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark kunnen de meest veeleisende plaatsingen steeds in eigen beheer uitgevoerd worden. De plaatsingsdienst beschikt over de nieuwste vrachtwagens en de meest veelzijdige kranen. Het atelier in Ekeren heeft de beschikking over geavanceerde glasverwerkings- en productiemachines waardoor afwerking en montage steeds door eigen vakmensen wordt uitgevoerd. Onze eigen dubbelglasproductie voorziet u binnen de kortst mogelijke tijd van isolatieglas. Danny Lauryssens Glas NV investeert continu in de toekomst en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet aangaande glasproductie en glasverwerking.

 3. AISD INDUSTRY DEVELOPMENT LTD

  China

  AISD is een fabrikant van hoogwaardige schuifdeursystemen tegen scherpe prijzen en vervaardigd naar behoeften van de klant. Wij bieden u: een ruime keuze uit diverse types schuifsystemen en diverse afwerkingen. Talloze voor diverse schuifsystemen geschikte accessoires. Gegarandeerde kwaliteit, competitieve prijzen, service van topkwaliteit, snelle levering. Naast accessoires voor schuifwielen, kunnen wij tevens overige accessoires leveren zoals blokkeerpallen, mechanismen voor langzame sluiting, pakkingen, verankeringsstrips.

 4. GLAS CONSTRUCT

  Nederland

  GlasConstruct is de leverancier van alle soorten vlakglas voor de bouw, glaszetters en schilders in de regio Friesland. Wij kenmerken ons door een compacte structuur met korte lijnen, gedegen vakmanschap, vindingrijkheid en praktijkgericht denken. Een greep uit ons assortiment / specialiteiten: Isolatieglas in alle vormen / typen / vrijwel alle merken Hardglas, van een enkel legplankje tot complete hardglazen pui constructies met deuropeners, design RVS grepen etc. Figuurglas, gelaagd glas, floatglas en brandwerend glas (30 en 60 WBDBO) Snijtafel, en slijpen, boren dus uit voorraad 'klaar terwijl u wacht' Balustrades (volglazen balustrades v.v. alumiunium invattingsprofiel)

 5. HEYLEN-GEERTS

  België

  HG-glas is uw leverancier voor... versneden en bewerkt glas naar wens. Mogelijke bewerkingen: Snijden : recht en model. Kanten slijpen : recht en model, mat en gepolijst, vlak en C-profiel, ... Gaten en uitsparingen : mat en gepolijst, soeverein- en kegelboringen, ... Facet- en verstekslijpen. Harden en heatsoaktest. Zandstralen. Lakken... Dankzij een hoogtechnologisch machinepark heeft HG-glas een uitgebreid aanbod aan glasbewerkingen. Technologische vernieuwingen worden op de voet gevolgd en de machines worden nauwkeurig onderhouden om de hoogstaande kwaliteit van het geleverde product te waarborgen.

 1. MARTENS GLAS INDUSTRIE

  België

  Martens Glasindustrie is een bedrijf gelegen te Meer (Hoogstraten). Hier beschikken we over 10.000m² bedrijfsoppervlakte waar we glas bewerken. In deze bedrijfsruimte bevinden zich ook onze administratie, productie, toonzaal en uitvalsbasis voor onze plaatsingsdienst. In Deurne beschikken we over een tweede toonzaal, waar we zonder vergelijk alle glasproducten van onze fabriek tentoonstellen in een passend kader. Hier tonen we alle toepassingen van glas in ‘live’-situaties: glazen deuren en wanden, keuken- en badkameropstellingen, een echt ingericht kantoor en een uitgebreid assortiment monsters van glassoorten en beslag. Onze toonzalen zijn open voor de particulier en de professionele klant. raadpleeg de rubriek 'toonzalen' voor de gegevens en de openingsuren.

 2. RIMADESIOSHOP

  Nederland

  Rimadesioshop; onderdeel van Noctum Projecten, studio voor advies, ontwerp en realisatie van particuliere en zakelijke omgevingen. De oplossingen van Rimadesio hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte. Het merendeel van de collectie is 'costum-made. De design glazen binnendeuren uit de collectie van Rimadesio zijn voortdurend onderwerp van stilistisch en technologisch onderzoek. Rimadesio heeft zich erop toegelegd in het design-proces , met het oog op de invoering van steeds nieuwe functionele innovaties, rekening te houden met een maximale benutting van het potentieel van geëxtrudeerde aluminiumprofielen, voor het creëren van structuren en stijlen die superieure prestaties bieden.

 1. GLASWERKEN NUYENS-DOM

  België

  De firma Nuyens-Dom is zowat dertig jaar actief in de sector van glaswerken: ramen, deuren, dubbele beglazing, koepels, rolluiken, zonnetenten... Als glazenmakers van huis uit hebben we ons gedurende tientallen jaren gespecialiseerd in diverse soorten glaswerken. Sinds het begin van de jaren 90 hebben we onze activiteiten uitgebreid met het plaatsen van ramen en deuren. Zowel in hout, aluminium als PVC. Sindsdien plaatsen we ook rolluiken en zonnetenten.

 2. BOVEN YVO

  België

  BOVEN YVO N.V. is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gespecialiseerd in hoog kwalitatieve aluminium ramen en deuren, brievenbussen, rolluiken, zonwering, balustrades, poorten, glazen deuren en alle glaswerken. Boven Yvo biedt u de volgende producten: REYNAERS ALUMINIUM, AGC-glas, RENSON-verluchtingsroosters en zonwering, HORMANN-garagepoorten, DORMA-glastoebehoren, DESSOSTORE-structurele zonwering.

 3. STAAL-TREND

  Nederland

  Wil jij op kantoor of thuis een betaalbare stalen deur en/of scheidingswand? Wij maken stalen deuren en scheidingswanden op maat tegen zeer scherpe prijzen in onze eigen fabriek in Vietnam. Ontwerp jouw unieke stalen product en ontdek op onze site of door te bellen met een van onze medewerkers alle mogelijkheden.

 4. MONSIEUR GLASDESIGN

  België

  Monsieur The Glass Factory is een ervaren fabrikant van glazen deuren en specifieke glasproducten. Reeds 17 jaar bieden wij een omvangrijk gamma glazen deuren met eigentijdse motieven en decoraties. U kunt bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van glazen deuren en wanden in woningen, appartementen, horeca, burelen, bedrijven en vanzelfsprekend bieden wij advies over al deze zaken.

 5. GLASHANDEL NUYENS

  België

  Uw leverancier voor glas in Nederland en België: verandaplaten en profielen, glazen deuren en wanden, spiegels, glas in lood, acrylaat en polycarbonaat, veiligheidsbeglazing, isolerende beglazing...

 6. DRESSELAERS EN ZOON

  België

  Desselaers & Zonen is specialist in glaswerken. Het bedrijf realiseert: glas, glaswerken, glazen deuren, glazen wanden, glazen trappen, algemene glaswerken.

 7. MARISTIKA, UAB

  Litouwen

 8. APERTE, UAB

  Litouwen

 1. ALU SYSTEM

  Spanje

 2. DISTRIBUIDORA DE SISTEMAS DE CIERRE S.L. - CLAROFLEX

  Spanje

 3. TS GLASS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. VITRIK SRL

  Italië

 5. PANOCAM GLASS BALCONY AND AWNINGS

  Turkije

 6. GLAW GROUP

  Roemenië

 7. LARIBA TEKNOLOJI YATIRIM AS

  Turkije

 8. ACCESORIOS JORGE NAVARRO - ZARAGOZA

  Spanje

 9. VIVERE IL VETRO SRL

  Italië

 10. STYLEWALL

  Spanje