• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • goederenliften

Resultaten voor

Goederenliften - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. SASSI ALBERTO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Alberto Sassi uit Crespellano (BO) is sinds 1946, het jaar waarin Comm. Alberto Sassi het bedrijf oprichtte, leider in de productie van lieren, GEARLESS en liftmotoren. Alberto Sassi, dat nog steeds eigendom is van de familie van de oprichter, produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar zijn producten in Italië en de rest van de wereld via een netwerk van geselecteerde distributeurs. De ontwikkeling en groei van ALBERTO SASSI SPA, een bedrijf van de Sassi Holding Spa, is nooit gestopt, dankzij de investeringen van energie en economische middelen in continu technologisch onderzoek, waarbij de menselijke hulpbronnen altijd voorop staan. Wij zijn er trots op één van de weinige bedrijven op de markt te zijn om zelf elk onderdeel van onze lieren en gearless te produceren en zo onze klanten een constante en directe aftersales service te kunnen garanderen. Alle medewerkers streven ernaar de klanten totale tevredenheid te bieden en zijn continu op zoek naar oplossingen die gelijke tred houden met de evolutie en de eisen van de markt.

 3. LIFT EXPRESS

  België

  Verified by europages badge

  LIFTEXPRESS is de huur van een meubellift voor uw verhuizingen. Voor uw meubels van waarde of voor meubelstukken die niet via de lift of de trap vervoerd kunnen worden, voor het leveren van een nieuw bankstel of om een verhuiswagen te legen. Voor uw verhuizing stelt LIFT EXPRESS u een goederenlift ter beschikking van de 1e tot de 22e etage, met een vermogen van 300 kg. LIFTEXPRESS biedt een complete service voor professionals, particulieren en bedrijven: -Verhuur lift met operator.-Huur een busje. -Huur een vrachtwagen zonder chauffeur.-Huur een meubellift.-Huur opslagruimte.-Huur een kraan op een aanhanger. zonder operator. -Huren van kranen op vrachtwagen met of zonder operator. Tot uw dienst overal in België: Brussel - Waals Brabant - Vlaams Brabant - Mons - Charleroi - Nivelles - Namen - Luik - Arlon - Antwerpen - de Belgische kust en in de grensregio's in Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 4. LOCA-GRUE

  België

  Verified by europages badge

  LOCA GRUE is gespecialiseerd in de verhuring van kranen op vrachtwagens in heel België. Onze verschillende arrangementen omvatten de verhuring van kranen voor bouwplaatsen, kranen op vrachtwagens, kranen op opleggers, hoogwerkers of materiaalliften met of zonder bediener. Wij zijn uw ideale partner als u een kraan wilt huren. Wij zijn opnieuw een referentie op het gebied van meubelliften. Kies het arrangement dat past bij uw behoeften!

 5. DREAM LIFT EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  Dream Lift Europe is europees invoerder van de in Zuid-Korea gefabriceerde ladderliften. Deze worden in belgie afgewerkt en opgebouwd op de allernieuwste auto's met de properste motoren. Aandrijving is steeds via PTO, om de kracht en snelheid van de machines in eer te houden. We hebben een volledig gamma dat start op 26m en gaat tot de maximale hoogte van 70m. Op elke lift geven wij 2 jaar garantie. Wij zijn voorzien van onze eigen onderhoudsdienst en noodnummer. Contacteer ons voor meer info of een offerte. Steeds ladderliften in pre-productie om u zo snel mogelijk te helpen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEDA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam GEDA staat al 90 jaar wereldwijd in de bouwmachinesindustrie voor unieke kwaliteit en knowhow in Duitsland.In de loop van de decennia heeft GEDA een uitgebreid assortiment ontwikkeld: Van 60 kg kabelliften tot transportplatformen tot personen- en materiaalliften, het GEDA-assortiment kan niet breder zijn.Daarnaast is er het assortiment van façadevoertuigen en industriële liften voor permanent gebruik in cementfabrieken, offshore-faciliteiten, enz.

 2. VICINI & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VICINI & C. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, Goederenliften, laadliften voor het hijsen van goederen, liftdeuren, Liften, Goederenliften, en metalen liftdeuren. Het is gevestigd in Concorezzo, Italië.

 3. LIFT IT

  België

  Wij zijn een erkende liftconstructeur met meer dan 20 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van personen- en goederenliften. Wij leveren veilige, kwaliteitsvolle liften die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Ontdek onze liften hier. Naast het leveren en plaatsen van liftinstallaties van hoogstaande kwaliteit, voorzien wij deze ook van alle nodige service. Wij beschikken over een uitgebreide onderhoudsdienst, die 24/7 bereikbaar is voor onze klanten. Bij ons kan u ook terecht voor uw bestaande liften die toe zijn aan een renovatie vanwege het afbreukrisico, de strengere reglementering inzake veiligheid, het comfort, de ergonomie, de functionaliteit of het uitzicht. Hiervoor verwijzen we naar onze pagina Renovatie . Lift-it nv is ISO gecertificeerd voor het installeren, herstellen en onderhouden van liften. Deze certificatie staat garant voor een constante kwaliteit van ons werk en laat ons toe onze liften zelf in dienst te stellen. Meer informatie over het ISO certificaat, het inspecteren van liften en uw wettelijke verplichtingen als lifteigenaar vindt u op de pagina Normering & Wetgeving.

 4. MULTILIFTEN

  Nederland

  Multiliften BV is de trendsetter op het gebied van liften. Wij leveren liften voor een brede klantenkring en voor vele toepassingen. Bij elke lift is maatwerk de standaard, zodat we de lift vaak geheel naar uw wensen kunnen aanpassen en leveren. Ons specialisme ligt bij maatwerk personenliften en huisliften. Maar wij leveren ook goederenliften en autoliften. Het onderhouden van de liftinstallatie is erg belangrijk om de veiligheid te waarborgen en de duurzaamheid te vergroten. De liftservice van Multiliften BV houdt uw lift in topconditie en informeert u over de stand van zaken waar het gaat om veiligheid en functionaliteit. In geval van storingen kunnen wij u bijstaan met het oplossen van het probleem. Met een 24 uur / 7 dagen per week bereikbaarheid doen we er alles aan om uw mobiliteit te continueren. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde contact opnemen.

 5. MATRIX

  België

  Matrix Liften uit het Oost-Vlaamse Gentbrugge installeert al vele jaren goederenliften en personenliften in heel Vlaanderen. Voor ieder gebouw zoeken wij –samen met de klant- de passende oplossing. Wij installeren liften van meerdere fabrikanten. Ook trapliften en platformliften. Al meer dan 1200 geplaatste liften. Elk jaar ruim 100 nieuw te plaatsen liften. Onderhoud van alle eigen geplaatste liften (bij hoge uitzondering voeren wij ook onderhoud uit aan andere, niet door ons geplaatste liften). Rechtstreekse invoerder van de fabrikanten ISO9001+[2008] certificaat.

 1. OTIS

  België

  Otis is ’s werelds grootste fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden. Architecten en aannemers, projectontwikkelaars en eigenaren van gebouwen kennen Otis als de wereldmarktleider op het gebied van personentransport. Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, maar wij beschouwen het zoeken naar de juiste oplossing als één van onze kerntaken. Of de klant nu een geavanceerd liftsysteem bestelt voor het hoogste gebouw ter wereld of een eenvoudige lift nodig heeft voor een gebouw van twee verdiepingen, wij zetten ons in om de veiligste en meest betrouwbare oplossing te vinden.

 2. AESY LIFT

  België

  Liften voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. De liften zijn eenvoudig te plaatsen, sterk en uiterst duurzaam. Lifttype: Rolstoellift Woonhuislift Buitenlift Kleingoederenlift Goederenlift Mindervalidelift Plateaulift Platformlift Hydraulische lift Traplift Glazen lift Stoellift Lift zonder put

 1. AESY LIFTEN

  Nederland

  ​Architecten, aannemers, gebouweigenaren, maar zelfs als eingebruiker, kunt u bij Aesy terecht voor een lift op maat. De liften die wij leveren zijn onder andere toepasbaar in woningen, winkels, appartementen, scholen, kantoren, magazijnen, religieuze gebouwen en zorginstellingen. 

 2. FUJITEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Fujitec Deutschland GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten: roltrappen, personenliften, modernisering van liften, loopbanden, liften voor kleine goederen, goederenliften, panoramaliften van glas, kabelliften, onderhoud van liften

 3. RMS LIFTEN

  Nederland

  RMS Liften is een jong bedrijf dat zich richt op de bouw van goederenliften en renovatie van personenliften. Het gebruik van de liften is het belangrijkste gegeven om tot een keuze te komen. Dat betekent dat je in het ene geval met goedkope materialen kunt werken en in het andere geval zult moet kiezen voor duurdere materialen.

 4. OP DE BEECK HYDRAULICS

  België

  Op De Beeck Hydraulics is actief in mechanische herstellingen. Het legt de nadruk vooral op het zo snel mogelijk repareren van hydraulische leidingen en koppelingen en dit via mobiele herstellingswerken op de werf. In hun atelier herstellen ze alle soorten laadkranen (Palfinger, Hiab, Effer, enzovoort) en ook laadbruggen. Hiervoor hebben we alle nodige professionele apparatuur voorhanden.

 5. LIFT CONSTRUCT

  België

  Sociale sector: Trapliften, platformliften, kokerliften Horeca: Klein -goederenliften Serviceliften Goederenliften

 6. HYVECO

  België

  Verhuur van kranen, goederenliften en werfliften.

 7. FORSTOR

  Oekraïne

  Het bedrijf FORSTOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen boekenrek, metalen stellingen voor opslagplaatsen, goederenliften, en laadliften voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 8. DWS AI

  Frankrijk

  Het bedrijf DWS AI, is een Distributeur, en actief in de sector Goederenliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs, en installatie laadliften. Het is gevestigd in Ozoir La Ferrière, Frankrijk.

 1. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEP-WEISSHAUPT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mandenlift, Laad- en losinstallaties, Liften, goederenliften en roltrappen, Mandenlift, Laad- en losinstallaties, Liften, goederenliften en roltrappen, en hoogwerkers. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 2. CUTTICA ASCENSORI

  Italië

  Het bedrijf CUTTICA ASCENSORI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud van liften, installatie liften en laadliften, goederenliften, en Ontwerp en fabricage van liften. Het is gevestigd in Sanremo, Italië.

 3. MANUAL HANDLING SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MANUAL HANDLING SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Goederenliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hefplateaus en -bruggen voor auto's, heftafels voor goederenverlading, heftrucks voor het optillen van goederen, schaarheftoestellen, en Hefplateaus en -bruggen voor auto's. Het is gevestigd in King's Lynn, Verenigd Koninkrijk.

 4. ACI ÉLÉVATION

  Frankrijk

  Het bedrijf ACI ÉLÉVATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederenliften, pneumatische schroefapparaten, en Goederenliften. Het is gevestigd in Isles-sur-Suippe, Frankrijk.

 5. STANNAH

  België

  Het bedrijf STANNAH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederenliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, goederenliften en roltrappen, Liften, goederenliften en roltrappen, liften en laadliften voor privé en industrieel gebruik, trapliften, en trapliften. Het is gevestigd in Relegem, België.

 6. ELS ASCENSEURS

  België

  Het bedrijf ELS ASCENSEURS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie liften, goederenliften, hoogwerkers, en heftrucks. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. RHONE-ALPES ELEVATION

  Frankrijk

  Het bedrijf RHONE-ALPES ELEVATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur steigers, en goederenliften. Het is gevestigd in Varces-Allières-Et-Risset, Frankrijk.

 8. CMC MONTE-CHARGES

  Frankrijk

  Het bedrijf CMC MONTE-CHARGES, is een Distributeur, en actief in de sector Goederenliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren liften en laadliften voor privé en industrieel gebruik, liften en goederenliften voor de bouwindustrie, laadlift voor restaurants, en laadliften voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Venasque, Frankrijk.

 9. TELIP - MANUTENTION ERGONOMIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf TELIP - MANUTENTION ERGONOMIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallettrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederenliften, Intern transport - systemen en materialen, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Goederenliften, Intern transport - systemen en materialen, heftafels voor goederenverlading, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in La Guerche De Bretagne, Frankrijk.

 10. SERAP GROUP

  Italië

  Het bedrijf SERAP GROUP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en componenten voor liften, en goederenliften. Het is gevestigd in Basciano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Goederenliften - Import export

Aantal resultaten

3.287 Bedrijven