• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grond- en hulpstoffen voor tandverzorging

Resultaten voor

Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging - Import export

 1. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  STR Biotechnology, opgericht in 2017, is actief in het ontwerp, de productie, de verkoop en de marketing van hoogtechnologische biomedische producten. Wij hebben vier verschillende PRP-modellen onder het merk S&M PRP. Daarnaast omvat ons productassortiment CGF-preparatiekits onder het merk GrowthCell en de centrifuge onder het merk LABFUGE. Onze tandartsen hebben met de PRF-doos met trombocytrijke fibrinepreparatiek geproduceerd en op de markt gebracht. Daarnaast omvat onze productportefeuille een STEMMEX-stamcelpreparaatkit. Wij streven ernaar hoogwaardige biomedische producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn in binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Onze productie verloopt volgens ISO 13485: 2016 Kwaliteitsbeheersysteem, GMP, en 93/42 / EG-richtlijnen.Bovendien zijn al onze producten getest en gevalideerd volgens de normen van de Europese Unie. Wij hanteren het principe van continue verbetering en continue klanttevredenheid door kennis te mengen. Bij STR Biotechnology evalueren we zorgvuldig de feedback die we van onze klanten en artsen krijgen en passen die toe op onze producten. Met onze ingenieurs die binnen onze structuur werken, hebben wij de vorming van nieuwe producten nauwgezet gepland en ons doel gemaakt om de meest geschikte en kwaliteitsvolle producten aan te bieden tegen de meest betaalbare prijzen wat betreft gebruikscomfort. Wij weten dat de continuïteit in klanttevredenheid ligt in het stadium van R&D en Design, de eerste productiestap. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 2. GC EUROPE

  België

  GC is al meer dan 25 jaar erkend door tandartsen en tandtechnici als leverancier van constante kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten, en een buitengewone klantvriendelijkheid. De toewijding aan de tandheelkunde resulteert altijd in producten met een toegevoegde waarde voor onze. Zo is GC toonaangevend op het gebied van glasionomeertechnologie en kan de firma bogen op meer dan 20 jaar ervaring en ontwikkeling op het terrein van gipsproducten, afdrukmaterialen en inbedmassas.

 3. BDP - BIODINÂMICA DENTAL PRODUCTS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf BDP - BIODINÂMICA DENTAL PRODUCTS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orthodontie - artikelen en benodigdheden, Tandheelkunde - grond- en hulpstoffen, producten voor tandartsen, Orthodontie - artikelen en benodigdheden, en sterilisatie. Het is gevestigd in Figueiró Dos Vinhos, Portugal.

 4. DIODENT - ODONTOIATRIA - ESTETICA E FORMAZIONE

  Italië

  Het bedrijf DIODENT - ODONTOIATRIA - ESTETICA E FORMAZIONE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren cosmetisch onderzoek. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 5. QUALYLIVE

  Portugal

  Het bedrijf QUALYLIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Amadora, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LABORATORIO DENTAL EDUARDO LÓPEZ

  Spanje

  Het bedrijf LABORATORIO DENTAL EDUARDO LÓPEZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Castellón, Spanje.

 2. HAMPDEN DENTAL & AESTHETICS CLINIC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAMPDEN DENTAL & AESTHETICS CLINIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandarts, en tandimplantaten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. TECHNIQUE DENTAIRE LUXEMBOURGEOISE

  Luxemburg

  Het bedrijf TECHNIQUE DENTAIRE LUXEMBOURGEOISE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandheelkunde - artikelen en benodigdheden, Tandheelkunde - apparatuur en installaties, Tandheelkunde - instrumenten, Tandheelkunde - producten, Tandheelkunde - artikelen en benodigdheden, Tandheelkunde - apparatuur en installaties, Tandheelkunde - instrumenten, en Tandheelkunde - producten. Het is gevestigd in Doncols, Luxemburg.

 4. GABINET STOMATOLOGICZNY LIDENT

  Polen

  Het bedrijf GABINET STOMATOLOGICZNY LIDENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren mondheelkunde, conserverende odontologie, kinderodontologie, en tandprothesen. Het is gevestigd in Olsztyn, Polen.

 5. IDENTIS KIDS DENTISTA INFANTIL

  Spanje

  Het bedrijf IDENTIS KIDS DENTISTA INFANTIL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 1. ARS DENTANA

  Polen

  Het bedrijf ARS DENTANA, is een Multi-Category, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandheelkunde - producten, Tandheelkunde - producten, tandprothese, orthesiologie, en laser voor odontologie. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 2. STOMATOLOG LUBAŃ - DENTICA

  Polen

  Het bedrijf STOMATOLOG LUBAŃ - DENTICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren odontostomatologische chirurgie, mondheelkunde, implantologie, en endodontie. Het is gevestigd in Lubań, Polen.

 1. STOMATOLOGIA MIERZYN

  Polen

  Het bedrijf STOMATOLOGIA MIERZYN, is een Multi-Category, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren mondheelkunde, kanaal- en dentale therapie, tandimplantaten, en laboratorium voor odontologie. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 2. DENTAL MAD

  Spanje

  Het bedrijf DENTAL MAD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. CLINICA DENTAL TIIZ

  Spanje

  Het bedrijf CLINICA DENTAL TIIZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. PICASSO DENTAL ISTANBUL

  Turkije

  Het bedrijf PICASSO DENTAL ISTANBUL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren sanitair, o-ringen, en diensten voor vrije tijd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. DENTYSTA, STOMATOLOG STARA MIŁOSNA - WOJCIECH BORYCZKO

  Polen

  Het bedrijf DENTYSTA, STOMATOLOG STARA MIŁOSNA - WOJCIECH BORYCZKO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Warszawa Wesoła, Polen.

 6. LABORATOIRE DENTAIRE VANBREMEERSCH

  Frankrijk

  Het bedrijf LABORATOIRE DENTAIRE VANBREMEERSCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandprothese, en prothesen op inplanten. Het is gevestigd in Mons En Baroeul, Frankrijk.

 7. STRUMENTIDENTALI

  Italië

  Het bedrijf STRUMENTIDENTALI, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Bluefield, Italië.

 8. SUDIMPLANT

  Frankrijk

  Het bedrijf SUDIMPLANT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging, Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging, implantologie, tandimplantaten, en analyse gezondheid tanden en tandvlees. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 1. SOCIETE GORRIZ

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE GORRIZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandheelkunde - apparatuur en installaties, Tandheelkunde - toebehoren, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Tandheelkunde - apparatuur en installaties, Tandheelkunde - toebehoren, en Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. DENTAL-LAB

  Spanje

  Het bedrijf DENTAL-LAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Barcelons, Spanje.

 3. MEDICAL-DENT

  Polen

  Het bedrijf MEDICAL-DENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in Gliwice, Polen.

 4. LABORATORIO DENTAL MANUEL RODRÍGUEZ

  Spanje

  Het bedrijf LABORATORIO DENTAL MANUEL RODRÍGUEZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is gevestigd in A Coruña, Spanje.

 5. K2 DENTAL KRYSTIAN KRUPSKI

  Polen

  Het bedrijf K2 DENTAL KRYSTIAN KRUPSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren mondheelkunde, odontostomatologische chirurgie, implantologie, en kanaal- en dentale therapie. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 6. RAMDENT PRODUTOS DENTÁRIOS

  Portugal

  Het bedrijf RAMDENT PRODUTOS DENTÁRIOS, is een Distributeur, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor tandheelkunde, en producten voor tandartsen. Het is gevestigd in Sesimbra, Portugal.

 7. IMICRYL DENTAL PRODUCTS

  Turkije

  Het bedrijf IMICRYL DENTAL PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren laboratorium voor odontologie. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 8. DENTAL. PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA

  Polen

  Het bedrijf DENTAL. PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA, is een Multi-Category, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Preparaten - tandheelkunde, laboratorium voor odontologie, mondheelkunde, en Preparaten - tandheelkunde. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 9. LUX-DENT.GABINET STOMATOLOGICZNY

  Polen

  Het bedrijf LUX-DENT.GABINET STOMATOLOGICZNY, is een Multi-Category, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren mondheelkunde, zandstralen, en kanaal- en dentale therapie. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 10. GABINET STOMATOLOGICZNY RENATA MICAŁ

  Polen

  Het bedrijf GABINET STOMATOLOGICZNY RENATA MICAŁ, is een Multi-Category, en actief in de sector Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren orthesiologie, mondheelkunde, en vaste tandprothesen. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Grond- en hulpstoffen voor tandverzorging - Import export

Aantal resultaten

433 Bedrijven