• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • grondverzet - uitvoering

Resultaten voor

Grondverzet - uitvoering - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rover Technik Freund en Foidl GmbH werd in 1987 opgericht door de koopman Raimund Freund en technicus Raimund Foidl en is vandaag de dag een volwassen onderneming die gevestigd is in Lennestadt –Südwestfalen met voornaamste activiteit productie, verkoop en advisering rondom het thema het ondergronds leggen van buizen. Daarbij staat boor- en ramtechniek, zowel horizontaal als verticaal, centraal. Toewijding, gecombineerd met snelheid en flexibiliteit. Met deze filosofie bieden wij onze klanten in tegenstelling tot grote concerns alle voordelen van een onderneming met overzichtelijke structuren en snelle beslissingen. Al meer dan 20 jaar Rover Technik. In die jaren konden wij talloze veeleisende projecten op het gebied van het ondergronds leggen van buizen binnen Duitsland en in het buitenland uitvoeren en begeleiden. De continu succesvolle resultaten onderstrepen hier het efficiënte gebruik van onze apparatuur en de kwaliteit van onze advisering.

 2. EXCAVACIONES Y OBRA PÚBLICA EXOPBOU

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EXCAVACIONES Y OBRA PÚBLICA EXOPBOU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitboren, en bitumen voor wegen. Het is gevestigd in Muro (illes Balears), Spanje.

 3. SAS THIERRY TP 31

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAS THIERRY TP 31, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metselwerk - uitvoering, Metselwerk - uitvoering, en inrichting buiten. Het is gevestigd in Castelnau D'estrétefonds, Frankrijk.

 4. ZECH UMWELT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZECH UMWELT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 5. THOMAS LINDLBAUER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THOMAS LINDLBAUER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Mauerkirchen, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Duitsland

  Sinds de ontwikkeling van de eerste afdichtingen voor toevoer- en afvoerlijnen in 1961 hebben we veel innovatieve oplossingen ontwikkeld. Onze serieproducten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en lekdichtheid, evenals door onze op maat gemaakte producten, die we graag voor u produceren volgens uw vereisten. Producten, inclusief op maat gemaakte artikelen, zijn klaar voor verzending binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling. Al meer dan 55 jaar staat de naam "Rabeneick" voor kwaliteit en veiligheid.

 2. VAN HARTEN

  Nederland

  Transport- en aannemingsbedrijf van Harten bv is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een speler van formaat in de Nederlandse aannemingswereld. Het bedrijf is begonnen met de verhuur van vrachtauto’s en grondverzetmaterieel. In de loop van tijd zijn hier enkele werkgebieden bijgekomen, zoals grondwerk, straatwerk, rioleringswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en de handel in zand en grind. In de wintertijd voeren wij tevens de gladheidbestrijding uit voor diverse opdrachtgevers. Aangezien een goede bedrijfsvoering en de veiligheid van onze werknemers bovenaan staat is ons bedrijf VCA** en ISO 9001: 2008 gecertificeerd.

 3. GRONDWERKEN HEYLEN

  België

  Grondwerken Heylen, uit Lier, België, is een betrouwbare partner voor alle soorten grondwerken. Grondwerken Heylen zorgt voor alle soorten grondwerken zoals afbraakwerken, graafwerken, recyclage van breekafval, wegenis- en rioleringswerken. Het bedrijf biedt zijn diensten al meer dan 50 jaar aan in de regio’s Lier en Mechelen in België. Moderne machines, expertise en kennis zorgen samen met kwaliteitstechnieken dat Grondwerken Heylen een succesvol merk is geworden op het gebied van grondwerken. We werken zowel voor particulieren, professionals als voor de openbare sector.

 4. GRONDWERKEN VAN DEN EYNDE J & K

  België

  Wij zijn een bedrijf, gevestigd in Liesel, hemelsbreed ongeveer 5 km ten Zuiden van de stad Geel We doen vanaf april 1991 in grondverzet , vanaf 2000 in containervervoer. Wij hebben kraanmachinisten in dienst, en vrachtwagen chauffeurs. Samen met de administratie vormen we een team van rond de 5 mensen. Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met grondwerk, Levering van bestrating. Aanvulgrond en afbraaksteenpuin, Afvoer van bevuilde grond. We werken voor overheid; voor bedrijven; voor partikulieren; voor u ! 1 Algemene Afbraakwerken en grondwerken 2 Leveren zwarte grond, opvulgrond en zavel 3 Containervervoer en plaatsing ervan.

 5. HERWEY

  België

  Herwey is een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, infrawerken, reycling en biedt ook een dienst van containerverhuur.Om werkbaar te blijven en om continuïteit te verzekeren volgde in 2003 de verhuis naar het industrieterrein Europark in Lanaken. Naast activiteiten zoals grondverzet, infrawerken, containerverhuur, recyclage van inerte afvalmaterialen werd in 2009 een betoncentrale in gebruik genomen. Hierdoor is Herwey in staat om u gecertificeerde funderingsmaterialen aan te bieden waarop gebouwd kan worden! Naast allerhande funderingsmaterialen kunnen zorgt het bedrijf ook voor het leveren of door u afhalen van teelaarde, aanvullingsmaterialen, siergrinden, etc…

 1. JANSSEN MATHIEU & ZONEN

  België

  Janssen Mathieu & Zn NV staat garant voor algemene grondwerken, wegeniswerken, omgevingswerken en nivelleringswerken. Door een uitgebreid machinepark bieden wij U steeds de beste oplossingen en prijzen voor uw uit te voeren werken. Door onze jarenlange ervaring en onze lasergestuurde machines kunnen wij alle opdrachten met de grootste precisie uitvoeren. Of het nu gaat om het verharden van een parking, bouwklaarmaken van gronden, uitgraven van kelders of zwembaden, zaaiklaarleggen van percelen of tuinen, nivelleren van pistes of industrieterreinen, ..... Janssen Mathieu & Zn NV zorgt ervoor dat U als klant tevreden kan zijn.

 2. ROBKEMPENEERS

  België

  Reeds meer dan 30 jaar is de NV Kempeneers met zaakvoerder Roger Kempeneers een gevestigde waarde in de sector van de grond- en afbraakwerken. Jaar na jaar wordt er zwaar geïnvesteerd in het machinepark om dit modern te houden, om een antwoord te bieden op steeds wijzigende uitvoeringsmethodes en risico's op ongevallen voor het personeel tot een minimum te herleiden. Een team van gespecialiseerde grond- en afbraakwerkers staat ter beschikking voor alle mogelijke opdrachten. Sedert 2001 werd AKR bvba opgericht als de groene poot van de onderneming. Deze firma heeft zich intussen gespecialiseerd in bodemsaneringen, grond- en afbraak werken, het rooien van bomen, hakselen van hout en het bouwrijp maken van terreinen.

 1. K.V.O. GRONDWERKEN

  België

  Prijs en kwaliteitsbewust? U heeft KVO gevonden! Specialist in algemene grondwerken, graafwerken en grondverzet. Nivelleringswerken en afbraakwerken nemen we ook voor onze rekening. Zelfs voor containerverhuur zijn we uw favoriete partner in de provincie Antwerpen. KVO-BVBA uit Kontich bekommert zich over al uw algemene grondwerken. In de ruime zin van het woord. U kan bij ons immers terecht voor graafwerken, grondverzet of nivelleringswerken, maar ook wanneer u onze diensten op uw landbouwgrond nodig heeft, staan wij paraat. Omdat we u niet graag met rommel laten zitten, verzorgen we naast afbraakwerken vanzelfsprekend ook de opruimingswerken. Ook voor containerverhuur of het huren van machines bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u steeds de scherpste prijzen te bieden voor de provincie Antwerpen.

 2. AANNEMINGSBEDRIJF PRINCEN

  België

  De sleutel tot ons succes hierin is dat wij de lat zeer hoog leggen: alle kleine en grote projecten worden door ons uitgevoerd alsof wijzelf de eindklant zijn. Bij vele bedrijven wordt enkel maar gekeken naar de productie en het rendement. Voor ons primeert echter de kwaliteit. Vele firma's ( vooral actief in de distributieleidingen) willen zo snel mogelijk veel winst maken : als de leidingen in de grond zitten kunnen ze factureren en geld verdienen, hoe ze erin zitten maakt niets uit. Vooral de meters per dag primeren. Dit is volgens ons echter een korte termijn visie. Wij zijn zelf overtuigd van een lange termijnvisie: alle leidingen moeten op een degelijke manier ingegraven worden, meedenken met de klant, partnerships met de klant afsluiten. Dit alles heeft er toe geleid dat wij vooral lange termijn samenwerkingen hebben kunnen aangaan, dat er een wederzijds vertrouwen heerst tussen ons en de klanten en dat wij reeds van bij de aanbestedingsfase bij het werk betrokken worden. Het resultaat van al onze inspanningen kan u bekijken in het deel projecten waar wij de komende tijd al de projecten die wij uitgevoerd hebben en aan het uitvoeren zijn aan u zullen voorstellen.

 3. JEAN-PIERRE DEWIT & ZOON GRONDWERKEN

  België

  JEAN-PIERRE DEWIT & ZOON GRONDWERKEN is een vaste waarde in de regio Noord-Limburg. Vanaf de start werd er geopteerd steeds te werken met een klein personeelsbestand, maar met hoogwaardeerde capaciteiten. Ons motto is en blijft: Ons werk prijst zijn meester! Werken met een graaf- en/of grondverzetmachine is immers geen sinecure. Niet alleen vakmanschap is belangrijk, maar ook, zoals het onze oosterburen zouden zeggen "das fingerspitzengefüll", zorgt ervoor dat wij mooi werk leveren. Wij graven niet diep maar we realiseren! Ons machinepark De werken kunnen zorgvuldig uitgevoerd worden aangezien we in het bezit zijn van een zeer variabel machine- en hulpstukkenpark: Minigraafmachines van 3 Ton tot 8 Ton, met korte en lange werkarm; Mobiele kranen van 18 Ton tot 20 Ton; Rupskranen van 21 Ton tot 27 Ton; Bulldozers van 4 Ton tot 18 Ton; Tractor met grondkar; Vrachtwagen met zijkipmechanisme; Viper Schudzeef: Deze machine scheidt de ingevoerde materialen in 2 stromen: Gezeefd materiaal en afval.

 4. AGECO

  België

  Ageco combineert de flexibiliteit en persoonlijke service van een familiebedrijf, met het machinepark van een grote, dynamische onderneming. Gert en Johan zijn omringd door een team van ervaren vakmensen. Hun inzet en de professionele uitrusting betekenen voor u een belangrijke tijdwinst en de zekerheid dat uw project kwalitatief wordt afgewerkt. Elk project is belangrijk; van een totaalrealisatie in beton, tot de plaatsing van een putdeksel in klinkers. Ageco denkt met u mee van ontwerp tot afwerking.

 5. GEBR. DRIJFHOUT

  Nederland

  Gebr. Drijfhout is breed inzetbaar op diverse terreinen en beschikt over een uitgebreid machinepark in Sint Annaparochie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor o.a. loonwerk, grondwerk, boomrooien en bestratingswerk in heel Friesland. U bent van harte welkom in onze showtuin voor de mooiste sierbestrating. Maar ook de aanleg van schelpenpaden en walbeschoeiing behoort tot onze specialiteit. De specialistische werkzaamheden voeren we uit voor particulieren, bedrijven, aannemers en overheid. Hoge kwaliteit, snel en deskundig! We denken graag met u mee om uw wensen te realiseren.

 6. DE COSTER DOMINIQUE

  België

  De activiteiten van de groep De Coster D. beperken zich vandaag niet langer tot grond- en afbraakwerken, maar strekken zich uit over een veel breder gamma. In feite doen we alles vóór de bouw en fungeren we daardoor als leverancier van een totaalservice voor de start van de bouwwerken. Dit is wellicht onze grootste troef. Diverse activiteiten van onze firma: grondverzet, met en zonder afvoer van bodem, bouwrijp maken van percelen, berlinerwanden plaatsen, onderschoeiingen, putfunderingen, sloopwerken (zowel klein als industrieël), renovatiesloop, plaatsen van secanspalenwand, eigen stut- en schoringsdienst voor sloopwerken en beschoeiingen, grondstabilisatie met kalk en/of cement, aanleg van parkings en rioleringen (behalve PE), breken van beton-, meng-, baksteen- en asfaltpuin, malen van houtafval en bedrijfsafval, verkoop van gebroken materialen en cementgebonden producten, containerdienst, alsook verhuur van rollend materieel van 0, 5 ton tot 75 ton.

 7. GB SCAVI DI BIANCHI GIORGIO

  Italië

  Giorgio Bianchi graaft aarde en rotsen uit, houdt zich bezig met grondwerk, ophingingen en afwatering, dankzij een volledig machinepark en transportmiddelen die doeltreffend, vernieuwd en onderhouden worden.De groep GB is in het bezit van een groot wagenpark van machines en transportmateriaal van kwaliteit.Het kan dus zijn potentiële klanten services bieden als partner op een bouwterrein: algemene bouwbedrijven, openbare en particuliere instellingen, tuinwerkzaamheden.

 8. GEBROEDER SOBRY

  België

  Gebroeders Sobry is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene grondwerken, in de regio Lier, voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor - allerhande grondwerken en landbouwwerken - de realisatie van uw betonwerken of waterbouwproject - ruime ervaring in landschapswerken. Wij streven hierbij steevast naar een bovengemiddeld resultaat en gaan dan ook met de grootste zorg te werk. Hierboven leveren wij een correcte service aan een eerlijke prijs.

 1. GRONDWERKEN MAES

  België

  Kelders, vijvers en zwembaden uithalen. Grond- afbraak- en nivelleringswerken. Uithalen inritten. Verhuur containers. Verhuur mobiele zeef. Leveren van gebroken puin en gebroken natuursteen. Verkoop en leveren van regenwaterputten. Aanleg parkings zowel privé als industrie.

 2. ALGROZO

  België

  Op enkele jaren tijd groeide Algrozo uit tot uw totaalspecialist voor grond-, riolerings- en afbraakwerken. Naast deze drie kernactiviteiten staat Algrozo open voor elke opdracht, gaande van pakweg een fietsenstalling bouwen tot het verwijderen van behangpapier. Zelden gaan wij een uitdaging uit de weg. Algrozo werkt zowel in onderaanneming als rechtstreeks voor particulieren. Geen enkele opdracht vinden wij te groot of te klein. U mag rekenen op uiterst concurrentiële prijzen.

 3. FRANS BODEM GRONDERWERKEN

  België

  Frans Boden realiseert al uw grond- en afbraakwerken, grondzuigtechniek, grondzeef, rioleringswerken & tuinbouw. De firma Frans Boden levert ook containers voor het afvoeren van bouwafval, zowel voor privé en openbare instellingen.

 4. CANNIE GEERT

  België

  Bent u op zoek naar specialist in grondwerken en afbraakwerken voor zowel privé als openbare werken? Dan bent u bij Cannie Geert in Oostrozebeke (Waregem) aan het juiste adres! Grote projecten en kleine werken: Nivellerings- en rioleringswerken, Graven van kelders en funderingen, Minikraanwerk, Leveren van zand, teelaarde en steenslag, Transport met gronddumpers Snelle service op korte termijn mogelijk! Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

 5. GRONDWERKEN DE KUIL

  België

  Grendowerken De Kuil realiseert grondwerken, het klaarleggen van tuinen (afgraven, zaaiklaar leggen, ...), afbraakwerken (ook het weghalen van stenen), de aanleg van opritten (alleen klinkers en dolomiet) en het klaarleggen van industrietereinen. Wij beschikken over een rups- en bandenkraan, minigravers, grote en kleine laadschoppen, vrachtwagens en een oplegger. Wij voeren zowel particuliere als industriële werken uit.

 6. GRONDWERKEN HENDRIK ALLAERT

  België

  Grondwerken Hendrik Allaert is een bedrijf gespecialiseerd in graafwerken en sloopwerken op moeilijk bereikbare plaatsen zoals tuinen, huizen en appartementen, ... Onze specialisatie is beton pollierwerken.

 7. DEMAECKER & VAN HAECKE

  België

  Al twee generaties lang is ons familiebedrijf gespecialiseerd in grond- en waterbouwkundige werken, afbraak en verhuur. Sinds 1995 ook actief in de sector overslag. Door de jaren heen hebben wij steeds met passie voor het werk en een gezond beleid gestreefd naar perfectie. Dit zowel voor openbare besturen, ondernemingen of privé-klanten met als belangrijkste doelstelling het opbouwen van een lange termijnrelatie tot ieders voldoening.

 8. ADRIAENSEN RENE

  België

  René Adriaensen is aannemer van grondwerken & graafwerken. Een regenwaterput of septische put plaatsen en ledigen, uw tuinaanleg voorzien en loonwerken zijn onze activiteiten. Ook voor uw bouwafval hebben wij containers in verhuur.

 9. BROEKX D

  België

  Grond- en afbraakwerken Dirk Broekx is al jaren de referentie in Limburg als het gaat over grondwerken en afbraakwerken. We werken zowel voor particulieren als aannemers en behandelen elke opdracht met dezelfde hoogstaande kwaliteit en afwerking.

 10. ANTHONISSEN RENE

  België

  Grondwerken René Anthonissen realiseert grondwerken en graafwerken, alle afbraakwerken, verhuur van minigravers met of zonder machinist, spitten en nivelleren van tuinen, uitgraven en verwijderen van mazouttanks, aanleggen van parkings en sportterreinen, leggen van drainage, leveren en plaasten van regen- en scpetische put.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis