• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • haarborstels

Resultaten voor

Haarborstels - Import export

 1. ELEGANCE COSMETIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELEGANCE COSMETIQUE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarborstels, Kapsel - producten, Import-export van haaraccessoires, Haarborstels, Accessoires voor kapsalon, en apparaten en benodigdheden voor kappers. Het is gevestigd in Orléans, Frankrijk.

 2. NORDISCHE BÜRSTENFERTIGUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORDISCHE BÜRSTENFERTIGUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Krempdorf, Duitsland.

 3. LESSMANN GMBH DRAHTBÜRSTENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LESSMANN GMBH DRAHTBÜRSTENFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Oettingen, Duitsland.

 4. MOTO TECHNICA OWO VERANSTALTUNGEN UND OBERFLÄCHENTECHNIK E. K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOTO TECHNICA OWO VERANSTALTUNGEN UND OBERFLÄCHENTECHNIK E. K., is een Distributeur, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Nördlingen, Duitsland.

 5. PILEX BÜRSTENDICHTUNGEN

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PILEX BÜRSTENDICHTUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOUBEN GMBH FABRIK TECHNISCHER BÜRSTEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOUBEN GMBH FABRIK TECHNISCHER BÜRSTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. REKA HANDELSGESMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REKA HANDELSGESMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 3. BÜRSTENFABRIK KURT MEISSNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜRSTENFABRIK KURT MEISSNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 4. BMT BÜRSTEN- UND MASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BMT BÜRSTEN- UND MASCHINENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Lichtenstein, Duitsland.

 5. G. STRAUSS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. STRAUSS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

 1. BÜRSTEN-BONNET E.K

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜRSTEN-BONNET E.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Schwaigern, Duitsland.

 2. SÄTTELE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SÄTTELE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Todtnau, Duitsland.

 1. BJZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BJZ GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Eppingen, Duitsland.

 2. ANHAIRCO

  België

  Anhairco is producent van cosmetica producten en biedt een compleet gamma van professionele haarkappersproducten aan onder het eigen merk Corona Professional. Daarnaast produceren het bedrijf een zeer uitgebreid gamma van verzorgende cosmetica producten (voor het haar, de huid, het lichaam, de dierenmarkt en de industrie) onder Private Label; d.i. met het merk van de klant. Formules, verpakking, lay-out, etc. worden volledig volgens de wensen van de klant samengesteld. Anhairco produceert niet alleen cosmeticaprodukten maar ook kwalitatieve kapmantels onder de naam Pro Tradition Mode, die via de groothandel bij de Europese kapperszaken terecht komen. Ten slotte is Anhairco invoerder en, voor sommige merken, exclusieve verdeler van kappersbenodigdheden. Met meer dan 5.000 referenties en een constante voorraad kunnen we snel aan de vraag van de groothandel voldoen.

 3. ANLIS

  België

  Anlis is een familiebedrijf dat actief is als groot- en kleinhandel in haarproducten en -benodigdheden te Aalst en Oudenaarde. Het bedrijf levert producten en toebehoren voor kappers van, onder meer, de volgende merken: Anlis, Corona, Dilecta, Efalock, Freezing, Goldwell, Hercules, Implan, Indola, Jaguar, Jet, Set, Kyone, l'Oréal, Panasonic, Salon, Ambience, Sibel, Studio BG, Shwarzkopf , Wella, … De producten gaan van posters en boeken tot kapmantels en meubilair.

 4. DUX INTERNATIONAL

  België

  Dux International is een borstelfabrikant, gevestigd te Izegem, België. Naast onze eigen borstelproductie, importeren we eveneens borstels en haarverzorgingsprodukten. We fabriceren borstels die bruikbaar, ergonomisch, licht in gebruik en boven alles functioneel zijn. Voor eender welke toepassing hebben we een borstel: verzorgende pneumatische borstels, ronde borstels, borstels op draad, spinnenborstel, toepassingsborstels, verfborstels, borstels voor opsteekwerk, en stileerborstels.

 5. HARTMANN INDUSTRIEBÜRSTEN

  Duitsland

  Het bedrijf HARTMANN INDUSTRIEBÜRSTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 6. ARET BRUSH INDUSTRY AND IMPORT EXPORT LTD CO.

  Turkije

  Het bedrijf ARET BRUSH INDUSTRY AND IMPORT EXPORT LTD CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren professionele kammen en borstels voor het haar. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. KRIETE INDUSTRIEVERTRETUNG

  Duitsland

  Het bedrijf KRIETE INDUSTRIEVERTRETUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Herren Steinfeld, Duitsland.

 8. SINTONIA ACCONCIATURE UNISEX

  Italië

  Het bedrijf SINTONIA ACCONCIATURE UNISEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kapsalons - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarborstels, valse staarten voor kapsels, haarproducten, Haarborstels, en kleurspoelingen. Het is gevestigd in Correggio, Italië.

 1. Difas Firca ve Plastik SAN. ve Tic. A.S

  Turkije

  Het bedrijf Difas Firca ve Plastik SAN. ve Tic. A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kammen, tandenborstels, tandpasta's, glazen tandenborstelhouder, en Kammen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. VITABROSSE

  Tunesië

  Het bedrijf VITABROSSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandenborstels, Mondverzorgingsproducten, Tandenborstels, kwasten, tandpasta's, en Mondverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 3. NIEBLING TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIEBLING TECHNISCHE BÜRSTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Burgbernheim, Duitsland.

 4. LAIB BÜRSTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LAIB BÜRSTEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Lauffen Am Neckar, Duitsland.

 5. TASO-BÜRSTEN FRITZ THALER JUN. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TASO-BÜRSTEN FRITZ THALER JUN. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 6. WEDO TRADE SOLUTIONS LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf WEDO TRADE SOLUTIONS LTDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, cosmetische producten, haarshampoo, Landbouw - import-export, en hulp bij export. Het is gevestigd in Itu, Brazilië.

 7. NATURE EVA - PROFESSIONAL HAIR PRODUCTS - NANOPLASTIA - KERATIN

  Finland

  Het bedrijf NATURE EVA - PROFESSIONAL HAIR PRODUCTS - NANOPLASTIA - KERATIN, is een Distributeur, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Helsinki, Finland.

 8. TANGLE ANGEL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TANGLE ANGEL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren antstatische borstels. Het is gevestigd in Harrogate, Verenigd Koninkrijk.

 9. INDUSTRIEBÜRSTEN KÖRBER E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf INDUSTRIEBÜRSTEN KÖRBER E.U., is een Groothandelaar, en actief in de sector Haarborstels. Het is gevestigd in Klosterneuburg, Oostenrijk.

 10. SHAMPOO.CH

  Zwitserland

  Het bedrijf SHAMPOO.CH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Haarverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarborstels, Kammen, kappersborstel, schoonheidsbehandelingen van haarkwetsbaarheid, Haarborstels, en Kammen. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis