• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • handel in ijzer- en staalproducten

Resultaten voor

Handel in ijzer- en staalproducten - Import export

 1. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf is onder andere één van de grootste onafhankelijke opslagplaatsen voor plat precisiestaal en staal voor gereedschap in Europa. Sinds het jaar 2000 kennen deze producten een zeer groot succes. Sinds 2015 is Steel Service Krefeld GmbH ISO 9001: 2008 gecertificeerd. U vindt meer informatie op onze website. SSK heeft de beschikking, op de terreinen van Krefeld (Duitsland) en van Sheffield (Engeland) een grote voorraad aan plat precisiestaal en staal voor gereedschap van meer dan 1 500 ton. Verder bieden ze standaard P platen in de kwaliteiten 1.1730 en 1.2312. De producten kunnen online besteld worden voor onmiddellijk gebruik of voor de doorverkoop worden verkocht nadat u zich geregistreerd hebt op onze website www.stahl-shop.com. Daarnaast zijn wij in het bezit van een grote opslagplaats met staal voor gereedschap in de kwaliteiten 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, maar ook plaatstaal in 1.2312 en staalblokken van roestvrij staal in de materialen 1.4112.

 2. AG METALS RECYCLING

  België

  AG Metals Recycling is een in België gevestigd bedrijf dat al drie generaties lang gespecialiseerd is in de recuperatie en recyclage van ferro- en non-ferrometalen. Onze missie is om u te helpen uw metaalafval op de juiste manier te recyclen door het op te halen op onze bedrijfslocatie in Lot. In geval van afbraak of de verwijdering van een grotere hoeveelheid metaalafval kunt u bij onze diensten ook gratis containers aanvragen, met een minimumhoeveelheid die afhankelijk van uw locatie moet worden bepaald. Ons doel is bij te dragen tot de bescherming van het milieu. Wij concentreren onze inspanningen op het sorteren van de ingezamelde metalen en sturen ze naar verschillende smeltovens om de grondstoffen te vernieuwen. Deze hernieuwde grondstoffen worden opnieuw in het circuit geïnjecteerd, waardoor de milieu-impact wordt beperkt, energie wordt bespaard en de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Wij recupereren zowel ferro- als non-ferrometalen, zoals ijzer, staal, koper, messing, roestvrij staal, zink, lood, aluminium en andere legeringen. Tot de producten die wij recycleren behoren ook loodaccu's, aluminium velgen en elektrische kabels en motoren. AG Metals Recycling is de ideale partner om u te helpen uw metaalschroot op een eenvoudige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier te verwijderen.

 3. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkije

  OM Global Trade is een internationaal handelsbedrijf gespecialiseerd in staalproducten en gevestigd in Adana, Turkije. Wij zijn actief betrokken bij export- en importprocessen met Turkse fabrikanten in de metaalindustrie. Ons netwerk en de integratie met de leveranciers maakt het mogelijk flexibel te zijn bij de selectie van leveranciers en onze klanten te helpen eenvoudige en georganiseerde handelingen uit te voeren. Het is onze taak wereldwijd klanten te winnen dankzij hoogwaardige en voordelige producten vervaardigd door Turkse metaalbedrijven. Wij richten ons op internationale bedrijven door producten van topkwaliteit te bieden tegen een correcte prijs. Wij bieden professionele advisering ter plaatse, selectie van leverancier, contractonderhandeling, gunstige vervoersvoorwaarden, douaneformaliteiten, opslag, voorbereiding en het opstellen van alle nodige documenten voor de Turkse en buitenlandse handelswetten. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Prikkeldraad •Metalen verbindingselementen • Gelast metalen gaas •Gegalvaniseerd draad •Mobiele hekken •Metaalproducten voor bouw- en omheiningsprojecten •Trapeziumvormig en gegolfd plaatstaal en overige producten die u op onze website kunt bekijken! Door voor OM Global Trade te kiezen, komt u in contact met talloze leveranciers. Wij bieden onze ervaring in staalproducten op maat en bedrijfsklare oplossingen voor uw projecten voor staalconstructies of omheiningen. Wij werken tevens op projectbasis om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Duitsland

 5. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

  Nederland

  Almas magazijninrichting is een bedrijf dat zich richt op de in en verkoop van magazijnstellingen. Wat leveren wij zoal? Palletstelling gebruikt, palletstelling, nieuw legbordstelling, gebruikt legbordstelling, nieuw bandenstelling, entresolvloeren inrijstellingen. Eigenlijk alle soorten magazijninrichtingen. Wij bieden korte levertijden, scherpe prijzen en prettig contact. Inmeten doen wij als een service, volledig kosteloos. Samen een nieuw magazijnplan bedenken om zo rendabel mogelijk te werken is voor ons meer een hobby als werken! Kortom: Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of een inmeet verzoek!

 2. FRAME FACTORY

  Nederland

  Leverancier van Staalframe casco's voor woningen voor de bouwnijverheid en particulieren. Bouwen in Nederland is onderhevig aan grote veranderingen. Er zijn voldoende redenen om aan te nemen dat de huidige manier van traditioneel bouwen de komende jaren zal veranderen. De trend naar meer industrieel ontwerpen en bouwen is reeds vele jaren geleden ingezet. Op www.frame-factory.nl vind u informatie over één van die nieuwe manieren van efficiënter bouwen: Staalframe. Steeds meer bouwers, zowel professionele als particuliere, vinden de weg naar staalframebouw, een product met potentie. Door samenwerking tussen Europese partners ontwikkelt het systeem zich steeds verder tot de ultieme manier van modern bouwen.

 3. TOWER AIRVISING

  Nederland

  Tower Airvising weet alles over ventilatietechniek. Als onafhankelijk adviseur met kennis van de complete installatie worden wij vaak ingeschakeld om de beste klimaatoplossingen te bedenken voor de bouw of renovatie van woningen, scholen en utiliteiten. We denken niet alleen in oplossingen, we leveren ze ook. Van kleine onderdelen tot complete systemen: u kunt kiezen uit het volledige Grada International roosterpakket. Ook voor advies en levering van complexe systemen (fancoil units/WTW units en vloerverwarming) en special products neemt u contact op met Tower Airvising. Tower Airvising wordt ingeschakeld door installateurs en adviseurs, architecten en projectontwikkelaars, maar ook door particuliere opdrachtgevers. Welk project van welke omvang dan ook: we denken graag met u mee.

 4. TOP STEEL

  België

  Wij profileren ons als de verbindingspersoon tussen de staalindustrie en haar klanten. Wij brengen bedrijven dichter bij elkaar. TopSteel is fabrieksagent voor enkele grote vertegenwoordigers van de staalindustrie en de omringende toelevering : bandstaal, aluminiumband, gereedschapsstaal, profielwalsen, plaatwalsen, trekstenen, extrusie staalprofielen, kranen, smeedstukken, veren, papierpersen.

 5. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. HIRT-LINE EUROPE

  Zwitserland

 2. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Oostenrijk

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Duitsland

 2. MEGACITY

  Oekraïne

 3. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Oman

 4. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

 5. G METAL

  Turkije

 6. STAHLKONTOR GMBH

  Duitsland

 7. ASTOR SAC ISLEME MERKEZI

  Turkije

 8. RECYMONTANE

  Frankrijk

 1. AUGUST KLOPHAUS GMBH

  Duitsland

 2. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Wit Rusland

 3. YILMAZ GRUP

  Turkije

 4. GIC PORT GMBH

  Duitsland

 5. LBS-PI PANNEAUX SANDWICH ISOLANTS

  Frankrijk

 6. ENSERVE COMPANY LIMITED

  Japan

 7. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  China

 8. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luxemburg

 9. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turkije

 10. GLOCON METALS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Handel in ijzer- en staalproducten - Import export

Aantal resultaten

204 bedrijven