• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • harde kazen

Resultaten voor

Harde kazen - Import export

  1. CASEIFICIO VALD'ORCIA

    Italië

    Verified by europages badge

    De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Contignano en hebben hun traditionele verwerkingsmethodes behouden: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, geraffineerde rijpingstechnieken en een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

  2. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

    Italië

    Verified by europages badge

    We zijn gespecialiseerd in de productie, selectie en verpakking van geraspte en in porties verdeelde kazen: het gamma bestaat uit Italiaanse belegen DOP-kazen (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), grana-achtige kazen, gemengde kazen en andere harde kazen. Onze kazen zijn bestudeerd om te beantwoorden aan de behoeften van de horeca, de catering en de groothandelaars van voedingsmiddelen. Wij leveren aan Europese voedingsindustrieën en de grootste ketens van grootwinkels op de privémarkt.

  3. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf BERTELLI FORMAGGI S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren geitenkazen, verse kazen (wrongel), harde kazen, emmenthal, asiago, caciotta, fontina, gruyèrekaas, en gerookte provola. Het is gevestigd in Fidenza, Italië.

  4. KAASIMPORT JAN DUPONT

    België

    Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen, ... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië. Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding, ... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!

  5. ALPEN SEPP CHEESES & SAUSAGES

    Oostenrijk

    Het bedrijf ALPEN SEPP CHEESES & SAUSAGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren harde kazen, halfharde kazen, droge worst, en regionale vleeswaren. Het is gevestigd in Schwarzach, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CASEIFICIO SEPERTINO

    Italië

    Het bedrijf CASEIFICIO SEPERTINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, kazen, verse kazen (wrongel), Kaas, en harde kazen. Het is gevestigd in Marene, Italië.

  2. VERHNEDVINSK CREAMERY

    Wit Rusland

    Het bedrijf VERHNEDVINSK CREAMERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren kazen, harde kazen, en kaas groothandel. Het is gevestigd in Verhnedvinsk, Wit Rusland.

  3. SARCA S.R.L.

    Italië

    Verified by europages badge

    Sarca, gevestigd in Soragna, houdt zich bezig met Cryovac vacuümverpakkingen, thermogevormde verpakkingen en verpakkingen in folie en zakjes van harde en halfharde kazen zoals Parmigiano Reggiano en Grana Padano. We organiseren transport binnen Italië en naar het buitenland met containerladingen, groepage, assemblages, magazijndiensten en verzendplatformen.

  4. RIVOIRE JACQUEMIN

    Frankrijk

    RIVOIRE JACQUEMIN is een Franse producent en exporteur van kazen, Comté, Morbier, Comté Gruyère in wielen of voorverpakt, kaze, uit de Franche-Comté, comté met een AOC (Appellation d’Origine Contrôlée) en met een BOB (beschermde oorsprongsbenaming.Wij exporteren onze AOC en BOB kazen in Europa en wereldwijd.Wij zorgen voor het rijpen en de internationale groothandel van Comté kazen als heel wiel of voorverpakt, voorverpakte Franse comté kazen met BOB, hele en voorverpakte Gruyère de Comté. RIVOIRE JACQUEMIN verhandelt en exporteert verschillende eerste kwaliteit Franse kazen uit de Franche-Comté: Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. SInds 1860, zorgt Rivoire Jacquemin voor het rijpen van harde Franse kazen met AOC en BOB uit de Franche-Comté. Harde kaas AOC Franche-Comté. AOC Morbiers. AOC Morbiers. Franse harde kazen met AOC en BOB.

  5. DUPONT CHEESE

    België

    Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen, ... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië. Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding, ... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!

  1. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

    Italië

    Het merk BHARBJT produceert sinds 40 jaar snijmessen in een ambachtelijke werkplaats opgericht door Giulio Gianola in 1962. Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kaasmessen en in artikelen voor kaashandelaars: messen voor harde kazen maar ook voor zachte kazen, boren voor kaas en boter, botermessen, messen voor het schrapen van kaas en vele andere kwaliteitsproducten.

  2. CHEVRARDENNES

    België

    Verified by europages badge

    De geschiedenis van ChèvrArdennes begint in de jaren 70 met de oprichting van een experimentele fabriek gewijd aan de productie van geitenkaas in Bastenaken, in het hartje van de Belgische Ardennen. De fabriek werd vervolgens overgenomen door La Vache Bleue en geniet sinds die tijd van de ervaring en knowhow van de familie Loicq. In 2005 vestigt ChèvrArdennes zijn huidige bedrijfsruimte in Nijvel. Het streven naar totale kwaliteit blijft natuurlijk een must: de inzameling van de melk en het pasteuriseren daarvan gebeurt nog steeds in de Ardennen, in Vielsalm. Een van de geheimen van de smaak van onze kazen is de bewuste keuze van een lokale en authentieke productie in een Ardense omgeving die een gunstige invloed heeft op het welzijn van de door ChèvrArdennes geselecteerde melkgeiten, één van de sleutels voor de productie van betere melk… en dus heerlijke kaas. De productie van ChèvrArdennes is BRC-gecertificeerd en groeit constant door onder meer de ontwikkeling van nieuwe markten buiten België.

  1. ROUSSEL INOX

    Frankrijk

    Het bedrijf ROUSSEL INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, machines voor de behandeling van melk, installaties en apparatuur voor de productie van zachte kazen, Kaasbereidingsmachines, en installaties en apparatuur voor de productie van harde kazen. Het is gevestigd in Creissels, Frankrijk.

  2. HUIS VANASSCHE

    België

    Huis Vanassche voorziet Groenten (Ruime keuze uit dagverse groenten bij Huis Vanassche zoals aardappel, bloemkolen, salades, tomaten, ... enz.), Fruit (De lekker verse vitamientjes zoals aardbeien, cavaillon, meloen, kiwi), Soepen (Dagverse soepen en roomsoepen heerlijk huisgemaakt), Bereide gerechten (Elke dag vindt u tal van vers bereide gerechten zoals spaghetti, pizza, gehaktballetjes, witloof in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.