• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • harsen - kunst

Resultaten voor

Harsen - kunst - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

 2. KURARAY EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kuraray is een wereldwijd actieve onderneming in chemische specialiteiten met hoofdkantoor in Tokio, Japan. Het bedrijf is één van de grootste leveranciers van polymeren en synthetische microvezels en is een internationale leider in de ontwikkeling en toepassing van innovatieve hoogwaardige materialen. De dochteronderneming Kuraray Europe GmbH is de toonaangevende Europese fabrikant van polyvinylalcohol (/KURARAY POVAL™/ ELVANOL™ / MOWIFLEX™ / EXCEVAL™) en polyvinylbutyral (Mowital®). Onder de merknaam van Trosifol® worden Kuraray films geproduceerd, die worden gebruikt in voertuigen, gebouwen en zonne-installaties voor gelaagd veiligheidsglas. Ook zijn chemische specialiteiten, houtskoolfilters, thermoplastische elastomeren, synthetische vezels, kunstleer en tandheelkundige producten beschikbaar in het productassortiment.

 3. EPODEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EPODEX is een van 's werelds grootste leveranciers van hoogwaardige harsen, verven en andere bouwmaterialen. We zijn beschikbaar voor Europa in Krefeld (Duitsland), voor de VS in Std.Petersburg (Florida) en voor Azië in Yerevan (Armenië).Ons doel is om vloercoaters, vakmensen, detailhandelaars en diverse andere industrieën te voorzien van eersteklas producten van hoge kwaliteit. Ons productassortiment omvat epoxyharsen en polyurethaanharsen, die ideaal zijn voor het coaten van vloeren, muren en tal van andere oppervlakken. Ze zijn ideaal voor het maken van mallen, boten en tafels, lampen en vele andere voorwerpen. We hebben ook een breed kleurengamma voor de meest uiteenlopende toepassingen.Bovendien hebben we microcement en andere bouwmaterialen van hoge kwaliteit op voorraad die ideaal zijn voor een breed scala aan renovatie- en renovatieprojecten. Dankzij ons veelzijdige productassortiment kunt u de juiste materialen vinden voor elk denkbaar toepassingsgebied. Voordelen van een samenwerking met ons: Snelle registratie en verwerking met expreslevering - 100% kostenefficiëntie door online directe verkoop - individuele prijzen incl. - Bonussysteem - 24/7 inkoop met individueel advies - Flexibele verwerking van hoeveelheden in containers en IBC's - Rechtstreeks van de fabrikant - Producten "Made in Germany".

 4. RESIPLAST

  België

  Verified by europages badge

  RESIPLAST ontwikkelt en produceert sinds 1963 hoogwaardige epoxy-, polyurethaan- en PMMA-kunstharsen om gebouwen en civiele of industriële constructies te beschermen en te herstellen. Het brede assortiment aan waterdichtingsmembranen, beschermende sealers & coatings, (antistatische) industriële vloeren, chemische voeg- & reparatiemortels, lijmen & voegoplossingen, gecombineerd met ons wereldwijde deskundige ondersteuningsteam, uitstekende service en continue innovatie, zorgen voor de hoogste standaard voor projecten wereldwijd.

 5. ADC - BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADC - BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Falkenstein, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KNÖLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNÖLLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. EPOMA FUSSBODEN TECHNIK, INH. PAUL IMRE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EPOMA FUSSBODEN TECHNIK, INH. PAUL IMRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Welzheim, Duitsland.

 3. BÜFA COMPOSITE SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BÜFA Composite Systems is een systeemaanbieder met innovatieve, op maat gemaakte composietproducten, een uitstekende technische service, totaaloplossingen en machine- en applicatieknowhow. Voor de productie van onderdelen uit vezelversterkte kunststoffen (GFK), maar ook voor niet-versterkte toepassingen, hebben verwerkers van reactieharsen klantgeoriënteerde en innovatieve leveranciers nodig. Het omvangrijke technologieaanbod van BÜFA Composite Systems betekent kennisvoorsprong voor fabrikanten uit de branches automobiel, railvoertuigen, windenergie, bouwsector, sanitair, tanks en leidingen, scheepsbouw en zwembaden. De ideale aanvulling vinden onze producten door het aanbod van de BÜFA Tec, die eveneens beproefde en robuuste, gebruiksvriendelijke en individuele installatietechniek en systeemoplossingen aanbiedt.

 4. ECC

  België

  ECC nv is gespecialiseerd in het produceren en toepassen van kunstharsen en koolstofcomposieten. We beschikken over een eigen R&D afdeling. Die ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en optimaliseert de bestaande producten naargelang de behoefte van de markt. Bij ons vindt u de beste oplossingen op vlak van waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.U kan bij ons terecht voor injectieharsen: acryl en PU, epoxylijmen, herstelmortels, koolstoflamellen en gietvloeren. Al onze producten worden in-house ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kan ECC snel optreden bij grote, onverwachte en/of op maat gemaakte bestellingen. Met zijn innovatieve producten (uitgebracht onder de gepatenteerde noemer Polycoating®) en uiterst doeltreffende toepassingstechnieken biedt ECC u de oplossing voor al uw problemen rond waterdichting, herstel en bescherming van beton. Ook voor het versterken van constructies bent u bij ons aan het juiste adres.

 5. SICOMIN

  Frankrijk

  Formulering en vervaardiging van epoxysystemen. Onze activiteiten betreffen zes grote productfamilies: epoxysystemen, versterkingen, kernmaterialen, vulstoffen, ontvormingsmaterialen en consumables. Wij vervaardigen composieten voor allerlei sectoren: luchtvaart, bouw, sport en vrijetijdsbesteding, kunst en shows, grond-, water- en wegenbouwsector en groene energiebronnen. Sicomin staat al 25 jaar ten dienste van een internationale klantenkring.

 1. VERFAHRENSTECHNIK HÜBERS GMBH

  Duitsland

  HÜBERS is specialist en een van de marktleiders in de installatiebouw voor giet- en impregneertoepassingen. De procestechniek voor behandelen, mengen en doseren van epoxy-, polyurethaan- en polyester-harssystemen alsmede LSR- en RTV-siliconen vormt het kerngebied van onze activiteiten. Klanten uit de elektrotechniek, elektronica, automobielindustrie en andere branches overal ter wereld produceren op onze installaties de meest uiteenlopende producten – van dioden tot hoogspanningsisolatoren.

 2. PLASTBUD SP.Z.O.O.

  Polen

  Plastbud sp. z o.o. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van pigmentpasta's en ftaalhars dat gebruikt wordt bij de productie van verf en coating, alsook bouwchemicaliën. Het bedrijf biedt: -BETAPRINT® pigmentpasta voor systemen op water en oplosmiddelbasis, pigmentpasta voor gelcoats, universeel ForColor® kleursysteem, standaard en gewijzigde PlastKYD alkydehars, oppervlakte-actieve stoffen.

 1. SF COMPOSITES

  Frankrijk

  Het bedrijf SF COMPOSITES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Epoxy, Siliconen, polyesterharsen, epoxyhars, Epoxy, en Siliconen. Het is gevestigd in Mauguio, Frankrijk.

 2. APACHES QUI FUMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf APACHES QUI FUMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. SERKIM RECINE KIMYA SAN. TIC. ITH. IHR. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SERKIM RECINE KIMYA SAN. TIC. ITH. IHR. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyesterharsen, en polyurethaanhars. Het is gevestigd in Stambul, Turkije.

 4. MULTISINT SRL RESINE ESPANSE

  Italië

  Het bedrijf MULTISINT SRL RESINE ESPANSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber en -plastic, Isolatiematerialen, akoestisch, Schuimrubber en -plastic, Isolatiematerialen, akoestisch, panelen voor filtereenheden, en flexibele schuimkunststoffen. Het is gevestigd in Nola, Italië.

 5. GREMOLITH AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GREMOLITH AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cyclische of acyclische verbindingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen - kunst, polyesterharsen, Harsen - kunst, fenolhars, en furaanharsen. Het is gevestigd in Bazenheid, Zwitserland.

 6. WJF CHEMICALS CO. LTD.,QUZHOU

  China

  Het bedrijf WJF CHEMICALS CO. LTD.,QUZHOU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Quzhou, China.

 7. SEMKIM PAINT & CHEMICAL

  Turkije

  Het bedrijf SEMKIM PAINT & CHEMICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, harsen, Chemie, en alkydharsen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. SRC INTERNTIONAL ULUS. LOJ. DIS TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SRC INTERNTIONAL ULUS. LOJ. DIS TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren alkydharsen, harsen voor verf, chemische oplosmiddelen, en acrylaatharsen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. BOUSSON RESINES

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUSSON RESINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen - kunst, Harsen - kunst, Vloerbekleding, en harsen voor de bouw. Het is gevestigd in Pont-Évêque, Frankrijk.

 2. DUGALAK BELARUS

  Wit Rusland

  Het bedrijf DUGALAK BELARUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 3. TAMPCOR - TRANSFORMAÇÃO E CRIATIVIDADE

  Portugal

  Het bedrijf TAMPCOR - TRANSFORMAÇÃO E CRIATIVIDADE, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren materialen en werken voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in S. Domingos De Rana, Portugal.

 4. ETUI POUR

  Frankrijk

  Het bedrijf ETUI POUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. CHEMICAL PARTNERS INDUSTRY

  Egypte

  Het bedrijf CHEMICAL PARTNERS INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is gevestigd in 10th Of Ramadan City, Egypte.

 6. EPOFLOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EPOFLOR GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Vloeren en plankieren - industrieel, Vloeren - verhoogd, Rubbervloeren - industrieel, Kunststof - vloerbedekking, Vloeren en plankieren - industrieel, Vloeren - verhoogd, en Rubbervloeren - industrieel. Het is gevestigd in Sulzberg, Duitsland.

 7. GUANGDONG XIN HUAYUE RESIN TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf GUANGDONG XIN HUAYUE RESIN TECHNOLOGY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren antioxidans. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 8. AMB CHEMIE

  België

  Het bedrijf AMB CHEMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Kunststof - vloerbedekking, en industriele vloeren voor binnen met antislipmaterialen. Het is gevestigd in Tournai, België.

 9. MINOVA CARBOTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MINOVA CARBOTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Harsen - kunst, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Harsen - kunst, en industriële lijmen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 10. AVTOMOJKA-ROVNO

  Oekraïne

  Het bedrijf AVTOMOJKA-ROVNO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine, en formaldehyde. Het is gevestigd in Rovno, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis