• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • harsen- natuurlijke

Resultaten voor

Harsen- natuurlijke - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. SEEDGE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEEDGE, is een Distributeur, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, Harsen, natuurlijke, Harsen, Harsen, natuurlijke, hennep, Hennep - plant, hennepzaadolie, Biologische extracten, en biologisch zaad. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. SÜD-WEST-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SÜD-WEST-CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 4. ACPFOOD

  Oostenrijk

  ANURAS is een leverancier van geneeskrachtige kruiden en planten, specerijen, natuurlijke en plantaardige harsen, zaden en gedroogd fruit sinds 2017. Ons assortiment omvat Arabische gom, lavendel, tijm, rozemarijn en venkelzaad. Deze zijn afkomstig uit Oostenrijk en Iran, erkend voor de traditionele geneeskunde en waar er een grote variëteit aan planten kweekt. Wij streven ernaar hoogwaardige producten te bieden tegen redelijke prijzen en met prachtige verpakkingen. Wij exporteren onze producten tegenwoordig wereldwijd en willen een internationaal netwerk opbouwen.

 5. RUE DE LA BOULETTE

  Frankrijk

  Het bedrijf RUE DE LA BOULETTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, natuurlijke, Harsen, natuurlijke, hennep, Hennep - plant, en transformator. Het is gevestigd in Le Monastere, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DRT

  Frankrijk

  Het bedrijf DRT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Essences en aroma's voor parfumerie, Cosmetica, en Essences en aroma's voor parfumerie. Het is gevestigd in Dax, Frankrijk.

 2. RJ RESINAS JARDIM

  Brazilië

  Het bedrijf RJ RESINAS JARDIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Tavares, Brazilië.

 3. COSTA RICA IMPLANTS

  Costa Rica

  Het bedrijf COSTA RICA IMPLANTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandimplantaten. Het is gevestigd in San Jose, Costa Rica.

 4. ALTUGLAS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf ALTUGLAS INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, natuurlijke, Harsen, Harsen, natuurlijke, Harsen, acrylaatharsen, en acrylaatplaten. Het is gevestigd in La Garenne Colombes, Frankrijk.

 5. PETROFER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PETROFER AG, is een Distributeur, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Reinach, Zwitserland.

 1. HASSAN HAYIR IMPORT & EXPORT

  Ethiopië

  Het bedrijf HASSAN HAYIR IMPORT & EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Jijiga, Ethiopië.

 2. LENCENS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LENCENS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 1. PRORRESINA - PRODUTOS RESINOSOS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf PRORRESINA - PRODUTOS RESINOSOS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Alvares, Portugal.

 2. AL-DHIDIN ORGANICS

  Ethiopië

  Het bedrijf AL-DHIDIN ORGANICS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Jigjiga, Ethiopië.

 3. RESINVETRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RESINVETRO S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Dronero, Italië.

 4. A Z RAPPRESENTANZA INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A Z RAPPRESENTANZA INDUSTRIALI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in SAN GIOVANNI IN PERSICETO, Italië.

 5. DOCTOR RESIN & CHEMICALS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOCTOR RESIN & CHEMICALS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Arcola, Italië.

 6. AGOSTINI NAUTICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGOSTINI NAUTICA S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 7. WUZHOU SUN SHINE FORESTRY&CHEMICALS CO.,LTD OF GUANGXI

  China

  Het bedrijf WUZHOU SUN SHINE FORESTRY&CHEMICALS CO.,LTD OF GUANGXI, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Wuzhou, China.

 8. GUIZHOU XINLI FORESTRY & CHEMICALS CO.,

  China

  Het bedrijf GUIZHOU XINLI FORESTRY & CHEMICALS CO.,, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Guiyang, China.

 1. REGLASS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf REGLASS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Minerbio, Italië.

 2. HANGZHOU TIANKI(CHINA) ENTERPRISE

  China

  Het bedrijf HANGZHOU TIANKI(CHINA) ENTERPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 3. EURO DROP

  Italië

  Het bedrijf EURO DROP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 4. CHUANGSHI

  China

  Het bedrijf CHUANGSHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvervrissers - huishoudelijk. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 5. SHANGHAI (SINO-US) PIONEER CHEMICAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI (SINO-US) PIONEER CHEMICAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylaatharsen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 6. GASID

  Italië

  Het bedrijf GASID, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, Harsen, natuurlijke, Polymeren, en Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Volvera, Italië.

 7. HENGSHUI KAIYA CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HENGSHUI KAIYA CHEMICAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 8. JIACHENG POLYMER CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JIACHENG POLYMER CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Beijing, China.

 9. FOREST TREASURES

  Filippijnen

  Het bedrijf FOREST TREASURES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is gevestigd in Mandaue, Filippijnen.

 10. AUTOANPT DEMIRKAYNAK COSKUN

  Frankrijk

  Het bedrijf AUTOANPT DEMIRKAYNAK COSKUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen, natuurlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, parketvloer aanleggen, en decoraties. Het is gevestigd in Mulhouse, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis