• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • harsen

Resultaten voor

Harsen - Import export

 1. LISINE EPSTEIN COSMETICS BV

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1972 creëert LISINE professionele schoonheidsproducten en distribueert ze aan meer dan 350 schoonheidssalons. Wij streven ernaar innovatieve producten te leveren aan professionals en consumenten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een zeer breed scala aan producten: - Onder onze merknaam Lisine: huidverzorging voor gezicht en lichaam, make-up, nagellak. - Onder ons merk FYI huidverzorging: verzorgingsproducten voor adolescenten. - Onder onze merknaam Guill D'or: zelfbruiner en ontharing. - Onder onze merknaam Kyvora: schoonheidsaccessoires voor professionals. Wij kunnen u ook ons brede assortiment van private label huidverzorgingsproducten aanbieden. Hedendaagse oplossingen en geavanceerde formules, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en de modernste productiemethoden, maken van LISINE een unieke speler op de professionele schoonheidsmarkt. Met hun aangename texturen en modieuze kleuren zetten onze schoonheids- en make-upproducten telkens weer de juiste toon. Vandaag kunnen wij 15 verschillende behandelingen/protocollen voor schoonheidsspecialisten en complete oplossingen voor hun salons aanbieden. Wij zullen u met plezier al onze knowhow ter beschikking stellen en u helpen onze merken in uw distributienetwerk te ontwikkelen of u begeleiden bij een volledig private label project. Onze prioriteit is u op lange termijn producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

  Alle producten voor "harsen"

 2. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  NOVAREV wordt thans erkend als de grootste groothandelaar in hennep op de Franse markt. De onderneming is opgericht om professionele klanten kwaliteitsproducten te bieden tegen de meest juiste prijzen alsook een onberispelijke klantervaring om hen te helpen op de snel groeiende hennepmarkt door te dringen. Wij wilden onze knowhow delen met zoveel mogelijk handelspartners door groothandelaar te worden; dat was naar aanleiding van de geestdrift van onze particuliere klanten voor de producten op basis van hennep die wij in onze HIGH SOCIETY-winkels verkochten. Als expert op het gebied van hennep hebben wij een aanbod ontwikkeld van hennepbloemen, -pollen, -hars en andere gecertificeerde kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Alle door NOVAREV verkochte producten zijn het resultaat van een onfeilbaar procedé waarvan wij elke fase volledig controleren, vanaf de selectie van de fenotypes van het hennepzaad tot de consumptie en de tevredenheid van de eindklant. Door voor hennepproducten van NOVAREV te kiezen, biedt u uw klanten kwaliteitsproducten die voortvloeien uit technische kennis en unieke expertise. De bloemen, het hars en de pollen in ons aanbod zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitzonderlijke olfactorische piramide, wat uw klanten heel erg op prijs stellen. Wenst u meer informatie, neem gerust contact met ons op!

 3. WEED PARADISE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Weed Paradise Universal Foundation is een van de marktleiders op het gebied van CBD. De onderneming is gevestigd in Châtenois, in de Vogezen (Frankrijk). Wij selecteren onze producten uiterst nauwkeurig bij onze handelspartners waardoor wij onze klanten inmiddels meer dan 300 producten kunnen aanbieden. Onze onderneming leeft de Europese wetgeving na en wij werken uitsluitend met door Franse en Europese laboratoria gecertificeerde producten. Onze producten hebben allemaal een analyse-certificaat. Wij garanderen u een discrete levering met trackingservice in heel Europa. Het assortiment omvat bloemen, hars, olie, sigaretten met 100% CBD en zonder tabak, sigaren, cosmetica, e-liquids, levensmiddelen en goodies. Wij kunnen aan al uw verzoeken voldoen, ook met producten zonder merknaam verpakt in ons eigen labo. Ons franchisenetwerk telt 40 winkels en blijft zich uitbreiden in een markt die een echte boom kent; u kunt in heel Europa franchisewinkels openen. Als eersten hebben wij CBD-automaten opgesteld. Ons park omvat inmiddels meer dan 150 machines die in gebruik zijn. U kunt ze custom made laten maken met een ruime keuze aan opties om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen en om de geldende regelgeving in uw land na te leven. Neem gerust contact met ons op om over een samenwerking te praten, om een offerte te vragen of om producten te bestellen.

 4. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van harte welkom in de wereld van de grondstoffen! Het bedrijf Michael Gutschke Rohstoffhandel is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en halffabricaten uit de respectieve landen van herkomst. We zorgen persoonlijk en betrouwbaar voor onze klanten. Overeenkomstig mijn speciale product- en marktkennis alsook jarenlange ervaring bieden wij een breed assortiment van natuurlijke grondstoffen voor toepassingen in aroma-, cosmetica-, tabaks-, snoepgoed- en levensmiddelenindustrie of voor technische toepassingen. We leveren grondstoffen voor het aromatiseren, binden, verdikken, scheiden, stabiliseren, verven of coaten. De producten worden in Hamburg opgeslagen en gecontroleerd. Door een nauwe samenwerking gedurende vele jaren hebben we een voortreffelijke relatie met onze partners wereldwijd en een uitstekend netwerk opgebouwd. Dankzij een klein bestuursapparaat opereren we snel en flexibel.

 5. ISOVOLTA AG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende internationale fabrikant van elektrische isolatiematerialen, technische laminaten en composietmaterialen, is de ISOVOLTA Group wereldwijd aanwezig. 16 productie- en verkooplocaties in 11 landen op drie continenten vertrouwen op jarenlange ervaring in de synthese en omzetting van grondstoffen in zeer betrouwbare, intelligente materialen. Kennis van materialen en technologie, flexibiliteit en een voorliefde voor innovatie bepalen de productontwikkeling en vormen klantrelaties op basis van partnerschap. Ongeveer 20 industrieën - van elektronica tot ruimtevaart tot machinebouw - vertrouwen op het brede ISOVOLTA-productportfolio - meer dan 1.500 Medewerkers over de hele wereld, waaronder ongeveer 390 in Oostenrijk, zijn experts op het gebied van impregneren, lamineren, persen, verwerken, polymeerchemie en procestechnologie. Ze zien zichzelf als metgezellen van hun klanten - servicegericht en probleemoplossend, met professionele, persoonlijke en interculturele competentie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILLY BENECKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het gaat om natuurlijke rubber- en harssoorten voor de levensmiddelenindustrie en voor diverse andere sectoren. Het bedrijf ligt centraal in de Hanzestad Hamburg en beschikt over een internationaal logistiek netwerk en meer dan 20 vertegenwoordigers in het buitenland. 7.000 m2 magazijnoppervlak, een eigen laboratorium, evenals productie en veredeling garanderen continue de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werd in 1982 overgenomen door Dietmar Hauser en wordt vandaag de dag geleid door de derde generatie, Thorsten en Soeren Hauser. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste technologieën garandeert het kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Dit wordt nog eens onderstreept door de onafhankelijke certificering conform de internationaal erkende normen IFS en FSSC 22000.

 2. RESITEC PRODUCTION SA

  België

  Verified by europages badge

  RESITEC PRODUCTION is een Belgische onderneming gespecialiseerd in het vormgieten van artikelen van kunsthars. RESITEC PRODUCTION heeft haar activiteiten ontwikkeld in drie verschillende sectoren: industrieel vormgieten, artistiek vormgieten en promotioneel vormgieten. Het fabricageproces is grosso modo hetzelfde in de drie sectoren. op basis van een model wordt een silicone gietvorm gemaakt waarin vervolgens kunsthars wordt gegoten.

 3. KANEKA BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Kaneka Belgium is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige materialen en producten voor uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van geavanceerde materialen, inclusief polymeren, harsen en specifieke chemische producten. Onze producten worden gebruikt in talloze toepassingen, van de auto-industrie tot elektronica en van gezondheidszorg tot de energiesector. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

 4. SEEDGE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEEDGE, is een Distributeur, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, Harsen, natuurlijke, Harsen, Harsen, natuurlijke, hennep, Hennep - plant, hennepzaadolie, Biologische extracten, en biologisch zaad. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 5. RICA RESINE S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RICA RESINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren harsen, harsen voor tekenwerk, blokken van hars, kunststof- en harsmaterialen, epoxyhars, en stuc. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

 1. COPALTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COPALTEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. ALTROPOL KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTROPOL KUNSTSTOFF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Stockelsdorf, Duitsland.

 1. HP-TEXTILES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HP-TEXTILES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Schapen, Duitsland.

 2. MALDANER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALDANER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 3. JOHANNES H. ANDRESS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOHANNES H. ANDRESS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Eisenach, Duitsland.

 4. BODO MÖLLER CHEMIE SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BODO MÖLLER CHEMIE SCHWEIZ AG, is een Distributeur, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Winterthur, Zwitserland.

 5. BREDDERMANN KUNSTHARZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BREDDERMANN KUNSTHARZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Schapen, Duitsland.

 6. CAROLUS CHEMICAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAROLUS CHEMICAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetzuur. Het is gevestigd in Übach-Palenberg, Duitsland.

 7. MÜHLMEIER COMPOSITES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÜHLMEIER COMPOSITES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Bärnau, Duitsland.

 8. MARTE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyesterharsen, kunststof- en harsmaterialen, kunststofharsen, en chemische producten voor de kunststofindustrie. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 1. FRATI LUIGI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRATI LUIGI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spaanplaat. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gipsplaten en gipstegels, eenzonepersen, vloeren van hdf, Gipsplaten en gipstegels, veredelde spaanplaten, vuurvaste spaanplaten, lijm, stapelvoorzieningen, en ureumhoudende lijm. Het is gevestigd in Pomponesco, Italië.

 2. E. EPPLE & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf E. EPPLE & CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Herrenberg, Duitsland.

 3. DUROPLAST-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUROPLAST-CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 4. BODO MÖLLER CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BODO MÖLLER CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

 5. TER CHEMICALS DISTRIBUTION GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TER CHEMICALS DISTRIBUTION GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie van de bouw, carnauba was, Ascorbinezuur, inhibitor van roest, ingrediënten voor levensmiddelen, Glycerol, vitamines, oplosmiddelen, en elastomeren. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. BRUCARE

  België

  BruCare biedt een volledig assortiment van materiaal en diagnose- en productieapparatuur voor de vervaardiging van zolen, geïntegreerd in een hoogtechnologische numerieke en logistieke beheerstructuur. Wij garanderen een snelle levering en een vakkundig en gepersonaliseerd antwoord op uw behoeftes en op die van uw klanten. Onze missie is het leveren van producten van kwaliteit met respect voor het milieu. Wij zijn gespecialiseerd in podo-orthopedie, podobarometrie, biomechanica en houding, alsmede in medische voetverzorging.

  Alle producten voor "harsen"

 7. COLLALL B.V.

  Nederland

  Collall bv is een innovatief, nuchter familiebedrijf met een lange historie als producent van lijmen en verven, dat internationaal haar kwalitatief hoogwaardige producten afzet bij met name de tussenhandel. De klant profiteert van korte communicatielijnen en koopt voor een juiste prijs een goed product, dat voldoet aan alle wettelijke- en milieueisen.

 8. HARZ LABS, LLC

  Rusland

  De firma HARZ Labs werd opgericht in 2017 na 5 jaar onderzoek naar polymeerchemie. We zijn gevestigd in Moskou, Rusland. In 2018 opende ons bedrijf het eerste vertegenwoordigerskantoor en pakhuis in de EU (Letland). HARZ Labs biedt een groot assortiment producten voor DLP/LCD, SLA, CJP en overige 3D-printtechnologieën. We hebben onze eigen productiesite, R&D lab en klantenservice afdeling. We werken samen toonaangevende instituten en tandheelkundige laboratoria. HARZ Labs is een klantgerichte onderneming. We doen ons best om aan de behoeften van de klant te voldoen en het 3D-printen voor iedereen eenvoudig te maken. We zorgen voor doorlopend R&D onderzoek voor constante verbeteringen van onze materialen. Het feit dat onze harsen in meer dan 50 landen wereldwijd gebruikt worden, is het bewijs dat we de juiste weg ingeslagen hebben.

 9. GAZECHIM COMPOSITES

  België

  Gazechim Composites NV is onderdeel van de Gazechim Groep, met het hoofdkantoor in Béziers, Frankrijk. Harsen Dit zijn echte Multi-talenten. Ze lenen zich voor heel wat toepassingen. Van het hoogwaardige jacht tot vijvers, van sportauto onderdelen'tot replica's voor musea. Ze zijn verwerkbaar met verschillende technieken: handlay-up, psray-up, RTM, infusie, persen, pultrusie, gieten, ... Versterkings materialen Zijn vervaardigd uit glas-, koolstof-, aramidevezels en kunnen in verschillende vormen aangeleverd worden: weefsels, matten, vliezen en rovings. Ze zorgen voor de wapening in het composite, voor de stabiliteit en de technische eigenschappen. Kernmaterialen Honingraat en schuim zorgen voor hogere stijfheid met laag gewicht. Voor luchtvaart, boten – en treinbouw. Voor iedere toepassing hebben we het geschikte product. Toebehoren Maken het lossen, uitharden, indikken en inkleuren van polyester- en epoxyharsen mogelijk. Ze zorgen voor de gewenste eigenschappen van de hars na toevoeging. Andere toebehoren maken het verwerken en de dagelijkse taken eenvoudiger. Gereedschappen en bescherming Alles wat de verwerking makkelijker maakt. Gereedschappen om te meten, te doseren, hars aan te brengen, te snijden en te roeren. En wat natuurlijk zeer belangrijk is in onze industrie: producten die huid en lichaam beschermen.

 10. SICOMIN

  Frankrijk

  Formulering en vervaardiging van epoxysystemen. Onze activiteiten betreffen zes grote productfamilies: epoxysystemen, versterkingen, kernmaterialen, vulstoffen, ontvormingsmaterialen en consumables. Wij vervaardigen composieten voor allerlei sectoren: luchtvaart, bouw, sport en vrijetijdsbesteding, kunst en shows, grond-, water- en wegenbouwsector en groene energiebronnen. Sicomin staat al 25 jaar ten dienste van een internationale klantenkring.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Harsen - Import export

Aantal resultaten

1.057 Bedrijven