• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • havens en havendiensten

Resultaten voor

Havens en havendiensten - Import export

 1. JADE-DIENST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Berging, het laden van zware ladingen en mobilisatie.Wilhelmshaven biedt uitstekende mogelijkheden voor het inrichten, uitrusten en renoveren van speciale schepen. Met een eigen pier in de binnenhaven, een eigen werkplaats, kranen, meer dan 70 industriële medewerkers ter plaatse en een al decennialang gevestigd netwerk van lokale specialistische bedrijven, is het bijhouden van uw planning bij ons in goede handen. Met het in 2018 ingrijpende gemoderniseerde ponton "Jade Hiev" bieden wij de waterbouwsector een zelfrijdend, multifunctionele dragende machine, geschikt voor watten voor kraan-, graaf- en heiwerkzaamheden. In combinatie met onze eigen 100t rupskraan is het apparaat ook bijzonder geschikt voor berging. Een van onze naaste partners in het projectgebied is Jade Diver GmbH, die sinds 2018 de lange traditie van duikactiviteiten in Wilhelmshaven voortzet.

  Website Open In New icon
 2. NAUTICA DAL VI SRL

  Italië

  Verkoop en ruilcentrum voor nieuwe en tweedehands artikelen, met 50.000 m² onoverdekte en 4 000 m² overdekte ruimte. Onder de aangeboden diensten, hulpdienst voor boten van glasvezel en hout, met name voor modellen van de Riva werf, en voor diesel- en benzinemotoren; Een groot magazijn reserveonderdelen en accessoires en meer dan 4 000 m² loodsen voor winterstalling, met kranen voor het in en uit het water halen, vullen deze grote structuur aan. Het havenbekken telt 400 aanlegplaatsen, alle services en een parkeerplaats voor auto's op 25.000 m².

 3. SILSTEVE AS

  Estland

  SILSTEVE faciliteiten & uitrustingen omvatten: onoverdekte opslagruimte van 112 ha; Overdekte opslagruimte van 52.000 m²; 8 laad- en loskades met een totale lengte van 1.550 m; 6 sporen met een totale lengte van 3.000 m; container en standaard portaalkranen, rijdende havenkranen, onderlossers, transportsystemen voor laden en lossen, verrijdbare transportbanden voor het laden en stapelen van bulkladingen, portaalwagens, reachstackers, magazijnladers, vorkheftrucks, heftrucks, Ro-Ro trucks, big bag vulmachines.

 4. PORT OF ROTTERDAM

  Nederland

  Rotterdam is één van de belangrijkste havens van Europa. De haven is de toegangspoort tot een Europese markt van meer dan 350 miljoen consumenten. Rotterdam is één van de belangrijkste kruispunten van goederenstromen ter wereld. De overslag is jaarlijks zo'n 450 miljoen ton. Het Havenbedrijf Rotterdam zorgt voor de ontwikkeling, aanleg, beheer en exploitatie van het Rotterdamse havengebied en het bevorderen van een effectieve, veilige en efficiënte scheepvaartafwikkeling in de Rotterdamse haven en het aanloopgebied voor de kust.

 5. MPS

  België

  Minne Port Services N.V. is een familiebedrijf, werkt totaal onafhankelijk en heeft geen andere aandeelhouders. De maritieme terminal van MPS bevindt zich in de haven van Brugge.Stevedoring: het bedrijf is actief zowel in vaste bulk (ranen, veevoeders, meststoffen ...) als in stukgoed ( pallets, gezaagd hout, landbouwmachines...) en project cargo ( stalen silo's, constructie materialen ...).Opslag: MPS beschikt over 4 moderne loodsen ( ca. 15.000 m² ) en ca. 10.000 m² open stapelplaats, een park aan forklifts, bulldozer, bobcat, mobiele batchweger en transportbanden. Agentuur: MPS verzorgt de agentuuur van bulkschepen, autoschepen, containerschepen en cruiseschepen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

  België

  BNFW handelt in de haven van Antwerpen 2, 1 miljoen ton per jaar van fruit, containers en stukgoed. Voor haar klanten heeft BNFW state-of-the-art infrastructuur gebouwd. geautomatiseerde magazijnen, topklasse koelhuizen, in alle maten beschikbaar voor groenten en fruit.

 2. CARGA

  België

  CARGA NV biedt een compleet pakket van logistieke diensten aan klanten wereldwijd en heeft door de jaren heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke dienstverleners van de haven van Antwerpen, met een volledige omvang van de beschikbare diensten; onder meer: algemene expedities, bulk import-export, trucking diensten, opslag, en fiscale vertegenwoordiging.

 3. DFDS LOGISTICS

  België

  DFDS Logistics biedt transportoplossingen aan via weg, zee en spoor. In België heeft de organisatie een vestiging in Brugge (gespecialiseerd in begeleid transport van voedingswaren) en Gent (focus op transport van goederen tussen Frankrijk, Benelux, Spanje en Scandinavië). Beide vestigingen zijn gespecialiseerd in het zoeken van oplossingen op maat van de klant en “just in time”-leveringen.

 4. HOPPE

  België

  Hoppe Ship Agencies werd in 2004 opgericht en is gespecialiseerd in scheepsagentuur van chemicaliëntankers en methaantankers. Daarnaast treedt Hoppe Ship Agencies ook op als scheepsagent voor containerfeeders en voor estuairepetroleumtankers.

 5. GHENT WAREHOUSING SYSTEMS

  België

  Ghent Port Side is een gesloten en beveiligd Business Park, bestaande uit: 21 loodsen: 20 x 1800m² en 1 x 2700m², 21 kantoren: 21 x 320m² , en een business center met restaurant, brasserie en vergaderzalen. De business park is gelegen nabij de Gentse Zeehaven en belangrijke toegangswegen: E17, E40, R4. Het beschikt over administratieve, logistieke en operationele ondersteuning: goederenbehandeling, stockbeheer, douane, ...

 1. MTD MARITIME SERVICES & PORT RECEPTION FACILITY

  België

  MTD is een dynamisch containerbedrijf dat gespecialiseerd is in afvalverwerking en recyclage.

 2. NTN EST AS

  Estland

  NTN EST AS is operationeel in de havens van Paldiski en Muuga. NTN EST AS biedt logistieke oplossingen voor FCL, LCL, lucht, weg, projectvracht, handling, opslag en expeditie.

 3. BURISA

  België

  Burisa : Neutralisatie van ondergrondse stookolietanks.

 4. COMEXAS SEAFREIGHT

  België

  Comexas Seafreight is actief als expediteur, douane agent, Non Vessel Operating Common Carrier (NVOCC) (groupage) en scheepsagent.

 5. GCT GOSSELIN CONTAINER TERMINAL

  België

  De terminal bevindt zich op 4 km van de Antwerpse haven en biedt aan een kade van 340 m voor maar liefst 45.000 m² aan containerfaciliteiten en 90.000 m² verwarmde en beveiligde magazijnen.

 6. TAINARON MARITIME COMPANY

  Griekenland

 7. ZONA LIBERA GALATI - FREE TRADE ZONE

  Roemenië

 8. GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE

  Frankrijk

 9. SHIPS INFORMATION GENOVA

  Italië

 10. ICC - AGENCIA DE NAVEGAÇÃO E DE TRANSPORTES TERRESTRES S.A.

  Portugal

 1. HLM HAMBURG LINES MEN GMBH

  Duitsland

 2. INTERCOP S.L.

  Spanje

 3. ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V.

  Nederland

 4. ATLANTIC SHIPPING-ATLANTIC AGENCIA DE NAVEGAÇAO LTDA

  Brazilië

 5. ANDREAS SP. Z O.O.

  Polen

 6. ALFA MAR TRADING GMBH

  Duitsland

 7. VOLLERS HAMBURG GMBH

  Duitsland

 8. PORT AUTONOME DE STRASBOURG

  Frankrijk

 9. THESSALONIKI PORT AUTHORITY S.A.

  Griekenland

 10. BIURO PODRÓ?Y DESTINO MEXICO SP. Z O.O. POLSKA

  Polen

Filters

Resultaten voor

Havens en havendiensten - Import export

Aantal resultaten

3.448 bedrijven