• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • heftrucks

Resultaten voor

Heftrucks - Import export

 1. GORACON SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 2002 staan onze divisies HIGH ACCESS en GORACON OBJECT voor innovatieve en betrouwbare oplossingen in de hoogtetoegangs- en heftechniek en voor exclusieve inrichtingsconcepten in sportaccommodaties, congrescentra, universiteiten en plenaire zalen. Als onderdeel van een wereldwijde toeleveringsketen worden wij elke dag geconfronteerd met uitdagingen in een groot aantal doelmarkten.Onze klanten profiteren van oplossingen op maat, gebaseerd op gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Ondanks de grote verscheidenheid hebben onze producten één ding gemeen: Kwaliteit, veiligheid en een eerlijke prijs-prestatieverhouding.Wij worden gekenmerkt door een familiaire werksfeer en vlakke hiërarchieën.Werknemers en managers werken hand in hand in ons bedrijf.Langdurige partnerschappen met onze klanten, gebaseerd op klanttevredenheid, kwaliteit en waarde van onze producten en diensten, liggen ons bijzonder na aan het hart.

 2. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Om aan de wensen van onze klanten wereldwijd op het hoogste niveau tegemoet te komen, is HBC consequent toegewijd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van zijn eigen producten.Hier is ons handelsmerk: Eersteklas kwaliteit „made by HBC“. De knowhow van onze medewerkers is ons belangrijkste bezit.We ondersteunen dit door training voor onze medewerkers en de beroepsopleiding van jongeren.Elk jaar leren ongeveer 40 leerlingen en studenten bij ons wat voor deze speciale HBC-kwaliteit zorgt.We investeren consequent in de ontwikkeling van onze producten.Met slimme ideeën en baanbrekende technologieën zetten we al tientallen jaren normen in onze branche.Daarbij stemmen we onze ontwikkelingen precies af op de behoeften van de talloze toepassingen van onze klanten, en bieden ze daardoor beslissende concurrentievoordelen.Of het nu gaat om veiligheid, comfort of zuinigheid: Met HBC bent u altijd een stap voor op de markt!

 3. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De SHZ Saxon Lifting and Lashing Technology GmbH in Großröhrsdorf bij Dresden staat al sinds 2002 voor u klaar als u op zoek bent naar hoogwaardige producten die in Duitsland worden vervaardigd. Wij produceren onder andere spanbanden, slingerriemen en stroppen en behoren in dit opzicht tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van onze spanriemen, de andere producten in ons assortiment en de uitstekende service die wij bieden, zijn we de afgelopen jaren gestaag gegroeid en breiden we ons assortiment en onze serviceportfolio voortdurend uit. U vindt dus een verscheidenheid aan oplossingen voor de volgende gebieden: Ladingbevestiging, textielstroppen, kettingen en touwen, takels.

 4. CROWN GABELSTAPLER GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Crown is een toonaangevende innovatieleider in de heftruckindustrie sinds het zijn intrede heeft gedaan in de productie, ontwikkeling en verkoop van vorkheftrucks en technologische opslagoplossingen op het hoogste niveau. Crown ontwerpt en produceert tot 85 procent van zijn heftruckcomponenten, inclusief belangrijke componenten zoals motoren, transmissies en elektronische modules. Van de kleinste vrachtwagen tot de grootste hoog-platform heftruck, Crown ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt hoogwaardige materiaalstroomproducten en -technologieën die een uitstekende meerwaarde leveren aan onze klanten. Via ons uitgebreide distributienetwerk bieden wij een breed scala van producten wereldwijd hoogwaardige industriële heftrucks, opslagoplossingen en ondersteunende diensten. Verfijnd productontwerp maakt uw werk een stuk eenvoudiger. Daarom staat bij Crown de bediener in het middelpunt.

 5. VEGA

  Turkije

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van vorkheftrucks, stapelmachines en pompwagens. Het hoofdkantoor is sinds 1978 gevestigd in Istanbul (Turkije). We hebben een uitgebreid assortiment aan stapelmachines, pompwagens en reserveonderdelen, waaronder diesel- en lpg-vorkheftrucks, elektrische vorkheftrucks, elektrische pompwagens met plateau, elektrische palletwagens, handmatige hydraulische pompwagens, volledig automatische accumachines, halfautomatische accumachines en handmatige laadplatforms. Ontdek ons volledige productaanbod op onze website! Naast onze machines produceren we ook polyamide wielen, zwenkwielen en rolwielen van rubber voor stapelmachines en pompwagens. Onze onderneming stelt klanttevredenheid en ethische en morele waarden centraal om de tevredenheid van al onze stakeholders te waarborgen. We streven naar een uitstekende dienstverlening op het gebied van transport- en stapelmachines door aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het is onze visie om door middel van innovatieve methoden bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. We willen wereldwijd de eerste keus voor klanten worden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en betalingsvoorwaarden, staan garant voor een soepele en tijdige levering en hanteren een mvo-beleid dat gericht is op economisch, ecologisch en maatschappelijk bewustzijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAUP GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KAUP GmbH & Co. KG (KAUP) is 's werelds grootste onafhankelijke fabrikant van voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Stationaire eenheden en containerspreaders voor vorkheftrucks en kranen breiden het KAUP-assortiment uit.Aanbouwdelen voor bestuurderloze transportsystemen en elektronisch aangedreven aanbouwdelen maken ook deel uit van het assortiment. De oorsprong van KAUP ligt in Aschaffenburg. In 1894 werd er een smederij opgericht, die zich later specialiseerde in reparaties op het gebied van de binnenvaart en aan kraansystemen. Het is de voorloper van het huidige bedrijf. zich onder Otmar Kaup op de productie van voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Met talrijke baanbrekende innovaties en ontwerpen is KAUP er in de afgelopen zes decennia in geslaagd haar klanten optimale oplossingen voor hun intern transporttaken te bieden. Vandaag de dag is het DIN EN ISO 9001-gecertificeerde familiebedrijf een toonaangevende wereldwijde fabrikant van voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Het wordt geleid door de vierde generatie van Holger Kaup. Het bedrijf is wereldwijd actief met twaalf eigen vestigingen, 19 onafhankelijke vertegenwoordigers en een krachtige exportafdeling op het hoofdkantoor. KAUP produceert jaarlijks ongeveer 40.000 voorzetapparaten op drie locaties wereldwijd - in Aschaffenburg, Duitsland, evenals in Xiamen, China, en in Brisbane, Australië, voor de markten Azië-Pacific.

 2. PERMASALE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw ervaren dienstverleners als het gaat om de zorg voor uw industriële installaties.Verhuizing of onderhoud, ontmanteling of recycling van uw machines of installaties, wij zijn de professionals met het beste materiaal en jarenlange marktervaring. Met stipte levering, ervaren en met de nodige mankracht zorgen wij voor een vlotte projectrealisatie - wereldwijd. Het behoud van uw faciliteiten en waarden en de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen staan altijd op de voorgrond. Wij nemen de verantwoordelijkheid, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Succesvol en betrouwbaar - al meer dan 25 jaar.

 3. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 50 jaar ervaring en onze uitgebreide vloot van vorkheftrucks, elektrische kranen en speciale voertuigen voeren wij onze transportdiensten uit in heel Europa. Wij begeleiden onze klanten bij kleine en grote projecten zoals machinetransporten, zware transporten, montagewerkzaamheden, lossen, binnenbrengen of complete bedrijfsverhuizingen. Wij ontmoeten u graag rechtstreeks op uw bouwplaats om onze expertise vanaf het begin in uw projecten te integreren. Als u contact met ons opneemt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over demontage en hermontage, installatie en verwijdering en alle soorten transport, want bij ons komen deze diensten allemaal uit één hand. Wij ondersteunen dagelijks machinefabrikanten, installatiebouwers, zware industrie en farmaceutische bedrijven bij de planning en uitvoering van machinetransporten. Wij zijn lid van de Bundesfachgruppe Schwertransporte und Kranarbeiten (BSK) e.V. (Federale Vereniging voor Zwaar Transport en Kraanwerk). Neem gerust contact met ons op!

 4. SPANSET SECUTEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SpanSet secutex Sicherheitstechnik GmbH werd in 1982 opgericht door Heinz Franke en SpanSet GmbH. Secutex heeft als pseudoniem voor "veilig textiel" zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten en verwerkers van polyurethanen.Het overeenkomstige gamma, dat aanvankelijk bestond uit met polyurethaan gecoate stroppen en beschermbuizen, bestrijkt verschillende gebieden, zoals technische lijsten voor machinebouw, roller- en rollercoating, tandbescherming en oppervlaktebescherming. Secutex is een zeer slijtvaste polyurethaan, die is ontwikkeld voor het optillen van componenten met scherpe randen, zoals spoelen.Door onze eigen matrijzenbouw kunnen we individuele oplossingen en constructies bouwen.Vanwege constante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de verwerking en opslag van spoelen, is Secutex tegenwoordig bijna de industriestandaard, op zowel nationaal als internationaal niveau.Alle producten worden in Duitsland vervaardigd en rechtstreeks of via een wereldwijd dealernetwerk gedistribueerd

 5. C.R.C. - CENTRO RICAMBI CARRELLI - S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  C.R.C. Ricambi is een centrum voor onderdelen voor heftrucks, connectoren, elektrische componenten, remmen, opwaartse rollen, elektromotoren, mechanische onderdelen, onderdelen voor hydraulisch drijfwerk, reductoren, drijfwielen, stoelen, accessoires voor heftrucks, Flyerkettingen, riemen en katrollen. Onze onderneming biedt een breed assortiment bakken voor heftrucks van de beste merken, hydraulische pompen en aggregaten, hydraulische orbitaalmotoren, graafbakken enz. Het gespecialiseerde personeel staat ter beschikking van de klanten.

 1. OFFICINA DEL CARRELLO DI VIDONI GIUSEPPE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINA DEL CARRELLO DI VIDONI GIUSEPPE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren heftrucks en transporteurs voor goederenverlading, luchtvaartplatformen, hefplatform, en telescopische autokranen. Het is gevestigd in Udine, Italië.

 2. ATEX EX MANUTENTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATEX EX MANUTENTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Yevre La Ville, Frankrijk.

 1. SUPRALIFT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUPRALIFT GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren stapelaars. Het is gevestigd in Frankfurt / M., Duitsland.

 2. KURTH & SCHEIDEGGER GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURTH & SCHEIDEGGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Oberburg, Zwitserland.

 3. YALE SLT FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf YALE SLT FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Heidenau, Duitsland.

 4. WACHTENDORF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WACHTENDORF GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 5. HMT BAUGERÄTE-RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HMT BAUGERÄTE-RAUMSYSTEME GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

 6. EEM CONSEIL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EEM CONSEIL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stellingen, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Reserveonderdelen voor vorkheftrucks, heftrucks en handmatige transporteurs, Stellingen, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Laons, Frankrijk.

 7. MITARI HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MITARI HEBETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren balansen voor hijswerk, heftrucks, hefmagneten, stalen kabels, harpsluitingen, haspels, en hefzuignappen. Het is gevestigd in Kleve, Duitsland.

 8. RESALE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESALE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Heftrucks, tweedehands gereedschapsmachines, machines voor de bewerking van metaal, houtbehandelingsmachines, verpakkingsmachines, textielmachines, landbouwmachines, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. MEYER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Salzgitter, Duitsland.

 2. KWS STAPLER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KWS STAPLER AG, is een Distributeur, en actief in de sector Heftrucks. Het is gevestigd in Marthalen, Zwitserland.

 3. INTERKLARK FORKLIFT TRUCK SPARE PARTS S.A.

  Griekenland

  INTERKLARK S.A. is een marktleider en handelaar in reserveonderdelen voor heftrucks in Zuid-Oost Europa sinds 1999. Wij zijn een van de grootste leveranciers voor Griekse en internationale bedrijven met een breed aanbod van onderdelen voor alle Japanse en Europese merken, zoals Komatsu, Mitsubishi, Nissan, TCM, Toyota, Jungheinrich, BT, Linde enz.: Accessoires voor heftrucks, remmen, kabels, koelsystemen, aandrijving, elektra, motoronderdelen, filters, vorken, hydraulica, LP Gas, Mast, velgen, dichtingen, stuurwielen, banden en wielen, versnellingsbak. Het magazijn functioneert met een ultramodern beheersysteem in onze eigen vestigingen op 12.000 m2, waaronder het magazijn met 2.680 m2 opslagruimte en 312 palletplaatsen. De firma is ISO 9001: 2000 gecertificeerd en waarborgt absolutie productkwaliteit, korte leveringstermijnen en klanttevredenheid. Wij houden een voorraad aan van reserveonderdelen afkomstige van leveranciers over de hele wereld en verzekeren u de beste kwaliteit/prijs verhouding op de markt. Neem voor bestellingen alstublieft contact op met de geschikte afdeling via sales@interklark.gr

 4. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  FEZER is familiebedrijf van de derde generatie en is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van vacuümbehandelingstechnologie en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. We garanderen onze hoge klantenservice met kwaliteitsbeheer volgens DIN ISO 9001.Dit stelt ons in staat om onze bedrijfsprocessen permanent te analyseren en perfect aan te passen aan de voortdurend groeiende eisen van de klant. Kies voor de gemakkelijkste hantering, efficiënte, economische productieprocessen en hoogste bedrijfsveiligheid, in overeenstemming met ons leidende principe: simply move more. Fabricage en verkoop van: Vacuüm hefapparatuur en -installaties, vacuüm spantechniek, vacuüm spansystemen, vacuüm zuigers, vacuümwanden, vacuümgenerator, stuurventielen, vacuümfilters, bliktangen, plafondtakels, hangkranen, handlingapparatuur, handlingsystemen, heftoestellen, kraanbanen van aluminium, vacuüminstallaties, vacuümbedden, vacuümejectoren, vacuüm hefapparatuur, vacuüm componenten, vacuümzuigers, vacuümschakelaars, vacuümtechniek, vacuüm transportsystemen, vacuüm ventielen en nog veel meer.

 5. TVH GROUP

  België

  TVH Group is een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: Parts & Accessories en Equipment. Parts & Accessories is dé one-stop shop van onderdelen en toebehoren voor material handling, industrial en agricultural equipment. De ongeëvenaarde knowhow van TVH’s parts afdeling vertaalt zich in een bestand van meer dan 21 000 000 artikelnummers waarvan ruim 600 000 referenties op voorraad zijn. De elektronica-afdeling van TVH is Europa’s grootste en best ingerichte service center voor de reparatie van elektronische onderdelen voor heftrucks, hoogwerkers en industriële voertuigen. Equipment bestaat uit 4 activiteiten: Verkoop, Verhuur, Service en Trade. De Verkoopafdeling handelt in nieuwe en tweedehandse heftrucks en hoogwerkers. De Verhuurafdeling is met korte- en langetermijnverhuur van heftrucks en hoogwerkers actief in België, Nederland, Luxemburg en andere Europese landen. De Service divisie is enkel in België actief.

 6. HEFTRUCK SERVICE BENEDEN LEEUWEN

  Nederland

  TWEEDEHANDS HEFTRUCKS VAN HSB : HSB richt zich op de inkoop, verkoop, verhuur, reparatie, import, export en keuringen van nieuwe en tweedehands heftrucks, zijladers en 4-weg zijladers. HEFTRUCK ONDERHOUD EN REPARATIE : Naast de verkoop en verhuur van tweedehands heftrucks is HSB gespecialiseerd in de reparatie van gebruikte heftrucks en zijladers, ook voor mechanische onderdelen, zoals hefmasten en achterbruggen kunt u bij ons terecht. HEFTRUCK KEURING : HSB verzorgt voor u de jaarlijkse veiligheids-keuring (tot 16 ton) volgens het VeBIT-keurmerk. Het VEBIT keurmerk staat garant voor de kwaliteit van het keurend bedrijf en de vakkennis van de keurmeester. OFFICIEEL DEALER VAN : Muck-Truck motor-kruiwagens, Artison heftrucks, Agrimac ruw terrein (hef)trucks, Nilfisk Alto en TAB accu's. Tevens zijn wij verdeler van Toyota Heftrucks, Nissan Vorklifts en Komatsu vorkheftrucks in omgeving Maas en Waal, Nijmegen, Tiel, Oss, Den Bosch en omstreken.

 7. MABO-LIFTING

  België

  Uw specialist in plaatsbesparende heftrucks! Mabo-Lifting staat voor kwaliteit en service, daarom bieden wij de beste heftrucks en gespecialiseerde machines. Producten: - Meeneemheftrucks Moffett: Ons aanbod aan Moffett meeneemheftrucks. Moffett Engineering Ltd. is een Ierse fabrikant van de gelijknamige meeneemheftrucks - Combilift Zijladers (4 weg heftrucks): Ons aanbod aan Combilift zijladers. Combilift Ltd. Is een Ierse fabrikant, gespecialiseerd in de bouw van plaatsbesparende 4-weg zijladers en heftrucks - Combilift Aisle-Master (smalle gang heftruck): Ons aanbod aan Combilift smalle gang heftrucks. Aisle Master Ltd. is een Ierse fabrikant die behoort tot de Combilift Ltd. groep - AGVs (automatisch gestuurde heftrucks): Wij bieden een heel gamma aan AGVs via onze dochterfirma Mabo Engineering & Automation - Combilift Straddle Carrier - Combilift Portaalkranen. - Innolift - Traditionele Heftrucks - Elektrische Stapelaars & Transpalletten.

 8. DE RONDE & DRUBBEL

  België

  Heftrucks, magazijnwagens, rekken, wielen, platformen, containers, bakken, ... Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van magazijninrichting en intern transportmateriaal. Wij bieden onze klanten een veelzijdig assortiment en behandelen orders van één magazijnwagen tot een volledig project. Naast het volledige assortiment magazijninrichting, zijn wij ook importeur van Mitsubishi Forklift Trucks. Voor elke inzet leveren de Mitsubishi Forklift Trucks uitstekende prestaties. Ze worden gebouwd met grote precisie om efficiëntie en bedrijfszekerheid te waarborgen. Bij ons kunt u terecht voor verkoop, verhuur en serivce van uw heftrucks. Bovendien vindt u bij ons een aanzienlijke voorraad occasietrucks met garantie. Per regio staat onze technisch commerciële medewerker klaar om bij u ter plaatse advies en commerciële informatie te bezorgen. Wij zijn uw totaalpartner! Wij kijken alvast uit naar ons volgend contact.

 9. KEMPENS HEFTRUCKBEDRIJF

  België

  KHB is heden een gevestigde waarde in de verhuursector en is een gezonde referentie en aanspreekpunt voor het versterken van uw vloot zowel in de vorm van korte als lange termijnverhuur, verkoop, enz. … Wij bieden u verhuuroplossingen op maat en onze transportvloot zorgt voor een tijdige levering en afhaling van de machines. KHB heeft een uitgebreid gamma aan nieuwe- en occasiemachines inzetbaar als versterking in uw logistiek proces. KHB bezit een professioneel gestructureerd magazijn voorzien van kwaliteitsonderdelen ter ondersteuning van onze verhuurvloot.

 10. LOGITRANS BELGIUM

  België

  Reeds geruime tijd is Logitrans een van de leidinggevende producenten van goederenbehandelingstoestellen ! Vandaag vervullen meer dan 100 gekwalificeerde werknemers de eisen van onze klanten wereldwijd inzake ontwikkeling, productie, verkoop en service ! Logitrans is sterk aanwezig in de huidige economische omgeving - op beurzen, in de pers en wanneer er prijzen worden uitgedeeld ! Dankzij ons consequent beleid qua kwaliteit en milieu vervullen we de eisen van de toekomst ! Producten: Twin Stacker, Rotator, Logiflex, Hoogheffende paletwagens, Logitilt, Paletwagens, Palletwagen voor kwartpalletjes, Roestvrije paletwagen, toestellen op maat, ...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Heftrucks - Import export

Aantal resultaten

2.230 Bedrijven