• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hospitality industrie

Resultaten voor

Hospitality industrie - Import export

 1. BONJOUR PARIS - SHORT TERM RENTALS

  Frankrijk

  BONJOUR PARIS is een makelaarskantoor dat appartementen beheert voor seizoensverhuur. Wij verhuren in Parijs ingerichte woningen voor zakenreizen van executives en voor vakantieverblijven van particulieren, met vrienden of met het gezin. Verhuur van korte duur, van 4 dagen tot 3 maanden. Van studio's tot tweekamer woningen, al onze appartementen liggen in de buurt van het openbaar transport, in de centrale zone van Parijs. Onze appartementen zijn volledig uitgerust met bad- en huislinnen. De keukens zijn uitgerust met elektrische huishoudapparatuur. Al onze appartementen hebben de beschikking over een badkamer en WC, een televisie, een internetverbinding en een vaste telefoon. Wij zorgen voor de reiniging en het onderhoud van de appartementen. Onze prijzen dalen naar gelang de duur van het verblijf. Wij hebben veel klanten uit Brazilië, de Verenigde Staten en uit Japan. Wij stellen facturen op voor al onze verhuur. Wij werken met de eigenaren en wij verhuren hun appartementen zonder makelaarskosten.

 2. CASAVABENE

  Italië

  In onze kleinschalige accommodatie, gelegen op 3, 5 km van ons dorp Murazzano, hebben we een appartement, een huisje, een studio en een bed en breakfast kamer gerealiseerd en natuurlijk is er een zwembad voor de nodige verkoeling. U bent aan het zoeken naar vakantiehuizen in Piemonte en u wilt wellicht specifiek logeren bij Nederlanders in Italië. Waarom zou u dan moeten kiezen voor Casavabene? Dat proberen we op onze website duidelijk te maken, maar buiten informatie over de appartementen, kunt u op deze site ook veel informatie vinden voor uw vakantie in Piemonte, maar vooral voor uw vakantie in onze streek de Langhe. Zo zijn er diverse prachtige dorpjes en steden te bezoeken, zijn er uitgebreide wandelroutes en fietsroutes en kunt u heerlijk eten in één van de trattoria's in ons dorp. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om heerlijk van de rust te genieten op ons terrein met diverse zitjes en zwembad.

 3. ORANGEAUDIO

  Nederland

  OrangeAudio is een jonge Nederlandse producent van audio-apparatuur. Naast de OrangeAudio One, een compacte en krachtige Bluetooth versterker, nemen luidsprekers in het assortiment van OrangeAudio een belangrijke plaats in. Geluidskwaliteit, design en betaalbaarheid zijn het uitgangspunt. Vrijstaande luidsprekers verstoren het design van het interieur en nemen onnodig veel plaats in. Daarom levert OrangeAudio bijna onzichtbare inbouw luidsprekers met een focus op het leveren van een goed geluid, voor een betaalbare prijs. Ook levert OrangeAudio all weather luidsprekers voor buiten.

 4. FINESSE D'HOSTESS

  België

  Sinds 1921 is hospitality een gedrevenheid die door onze genen stroomt. Nu al meer dan drie generaties lang. Wij geloven er nog altijd in dat door bij elke opdracht de uitdaging aan te gaan om telkens opnieuw te zoeken naar de ideale match, tussen aan de ene zijde onze host(e)s(sen) en aan de andere zijde het event of de campagne van onze klant, wij ook steeds die perfecte combinatie vinden en dit volledig volgens uw wensen.Zo komen we keer op keer tot een resultaat dat tot stand komt door pure en eerlijke passie voor ons vak. En enkel zo kunnen we die ultieme totaalbeleving aan de bezoekers of gasten van uw event of campagne bezorgen. Want dat is namelijk ons einddoel: uw bedrijf, product en/of dienst positief in de kijker zetten. Of het nu gaat over een hostess op een beursstand, een sampling, een tasting of gridgirls voor een Grand Prix race: geen enkel project is hetzelfde maar onze toewijding wel. Als hostessenbureau staan we garant voor een flexibele, snelle en correcte oplossing voor al uw hospitality projecten. Wij zorgen er voor dat door het inlassen van diverse controle- en communicatiepunten U steeds een optimale service krijgt. Je kan terecht bij ons voor hostessen nightlife, modellen, hospitality, vestiaire, stewards, parkingboys, grid girls, catering crew, promotieteam, promogirls, promoboys, ...Elk project is voor ons een uitdaging om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen onze host(ess) en de totaalbeleving van het project van onze klant.

 5. TOP SHELF CONCEPTS

  Australië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ALIA ACCOMMODATION BUCHAREST

  Roemenië

 2. SEVEN DAYS

  Italië

 3. APETITO AG

  Duitsland

 4. KRU LIVE

  Verenigd Koninkrijk

 5. CATERLYST

  Verenigd Koninkrijk

 1. HOTEL CARLINA***

  Polen

 2. HOTEL SPA LASKOWO

  Polen

 3. CHEVAL BLANC KANTINER

  Denemarken

 4. BESPOKE TAILORED LEATHER LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. NONIUSSOFT S.A.

  Portugal

 6. HOTEL SOLEC

  Polen

 7. ISPG

  Spanje

 8. GRAVETYE MANOR

  Verenigd Koninkrijk

 9. HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL SP. Z O.O. SP.K.

  Polen

 10. TRAVELBUY COSENZA - T.G. TRAVEL (AFFILIATA)

  Italië

 1. VILLA ESTERA HOTEL RESTAURACJA

  Polen

 2. PCRE GROUP

  Griekenland

 3. OPSBASE

  Verenigd Koninkrijk

 4. ARCTIC GUESTHOUSE & IGLOOS

  Finland

 5. THE ONE SHOT CORPORATION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. AGENZIA VIAGGI TRAVELBUY CRISPIANO

  Italië

 7. THE BONEROWSKI PALACE

  Polen

 8. ALLEGRA VIAREGGIO

  Italië

 9. DOBBINS INN HOTEL

  Verenigd Koninkrijk

 10. BIG TREE

  Rusland