• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • huishoudelijke - grote apparaten

Resultaten voor

Huishoudelijke - grote apparaten - Import export

 1. RIEDEL COMMUNICATIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Riedel Communications GmbH & Co. KG ontwikkelt, fabriceert en verkoopt toekomstgerichte realtime-netwerken voor video, audio & communicatie in omroep-, event-, theater- & industrietoepassingen. Ontwikkeling, fabricage alsmede handel en service van communicatie-elektronica, met name intercom-, glasvezel-, audio- en draadloze oplossingen. Het bedrijf, opgericht in 1987, is een van de pioniers in de ontwikkeling van digitale audiomatrixsystemen en glasvezel realtime videonetwerken. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Wuppertal en heeft 20 locaties (waaronderDubai, Sydney, Londen en Tokio) in Europa, Australië, Azië en de VS meer dan 600 werknemers.

 2. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Ontwikkeling: Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige schakelkastcomponenten die voor een veilige en praktische werking van een besturing of schakelinstallatie nodig zijn. Dit houdt zowel apparatuur in voor de airconditioning zoals koelen, verwarmen, vochtonttrekking, ventileren alsook complete schakelkasten en wandbehuizingen en niet in de laatste plaats divers toebehoren zoals schematassen. Productie: De productie in Liebenscheid is kern van onze onderneming en garandeert een continu hoge kwaliteit. Dit bereiken wij met behulp van onze gekwalificeerde medewerkers en met gebruikmaking van hoogwaardige componenten van welbekende fabrikanten. Dit staat garant voor functionerende techniek en tevreden klanten. Door korte doorlooptijden en een zinvol magazijnbeheer zijn bovendien snelle en betrouwbare leveringen mogelijk. Onze diensten: Korte beslissingstrajecten zorgen voor snelheid en flexibiliteit. In nauw partnerschap zetten wij ons voor uw wensen in.

 3. LUXSMART

  Luxemburg

  Het bedrijf LuxSmart biedt nieuwe en gegarandeerde kleine huishoudelijke apparaten tegen discountprijzen aan professionals. Wij bieden de volgende merken aan: Siemens, Hotpoint, Whirlpool, AEG, Electrolux, Samsung, LG, Beko, Toshiba, Hisense, ... (koelkast, diepvriezer, vaatwasmachine, kookplaat, afzuigkap, wasmachine, droogtrommel, televisietoestel, kleine huishoudelijke apparaten, enz: \nLa literie du Monde.

 4. LICHTLEITERKABEL.COM BY SERVICENET EDV-VERTRIEB GMBH

  Duitsland

 5. EHB BRÜSTUNGSTECHNIK AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IEDAU INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 2. ECE - ING. EHLERS & CO ELEKTROGERÄTE GMBH

  Duitsland

 3. ORWI TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. HAUG BIEL AG

  Zwitserland

 5. FRIEDRICH KICKER

  Oostenrijk

 1. GAM COPPOLA S.R.L.

  Italië

 2. ELECTRODOMÉSTICOS PLADISEL S.L.

  Spanje

 1. SARL VERAL VIKING U-LINE

  Frankrijk

  Het bedrijf VERAL, via zijn twee websites cuisine-viking.com en uline.fr vormt een ware Franse vitrine van Amerikaanse topproducten in elektrische huishoudapparatuur: Amerikaanse koelkast, diepvriezer, ijsmaker, wijnkelder, barbecue, vernietiger van voedingsafval, kookplaten, inbouwovens, stoomovens, inbouwmagnetrons, verwarmde lades. U-Line is leider op de markte van modulair ijs, van huishoudkoelkasten van hoge kwaliteit en het bewaren van wijn. Koelkast onder aanracht, wijnkelder onder aanrecht, gekoelde laden, koelkast voor blikjes, maar ook een heel marinegamma voor jachten. De elementen van VIKING zoals het fornuis, de gaskookplaat of kookplaat op inductie, de elektrische inbouwoven, de verwarmde lade, de stoomoven, de magnetron, de afzuigkappen, kunnen allemaal ingebouwd en geharmoniseerd worden.De onderneming VERAL biedt ook kranen en tanks van DORNBRACHT, en Japanse grillplaten van TEPPANYAKI.

 2. IRISO ELECTRONICS EUROPE GMBH

  Duitsland

  IRISO Electronics is internationaal een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van FloatingBoard to Board connectoren.Als een bedrijf dat wereldwijd werkzaam is, ontwikkelen en produceren wijn met meer dan 4.000 medewerkers sinds 1966, kwalitatief hoogwaardige connectoren.De stekkers van IRISO zijn overal ter wereld van een hoge kwaliteit.Dankzij hun betrouwbaarheid groeit de vraag continu naar stekkers van IRISO in sectoren als digitale apparaten, FA/OA-apparatuur alsook op andere gebieden..IRISO Electronics biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige aansluitingen voor de automotive en industriële sector.Het assortiment van aansluitingen omvat: FPC/FFC, Compression, B to B, LED, Socket, Pin Header, Interface I/O, Optical Fiber, Small Terminal.

 3. DSA WITGOED

  Nederland

  Welkom bij DSA Witgoed! Uw specialist als het gaat om witgoed en huishoudelijk apparatuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in witgoed en huishoudelijk apparatuur. Doordat wij direct bij de groothandel inkopen hebben wij geen grote voorraad en kunnen we de kosten laag houden voor u, de consument! ! Ziet u iets op onze site staan wat u interesse heeft gewekt, bel dan even voor de actuele voorraad! ! ! Witgoed en keukenapparatuur koopt u eenvoudig en vertrouwd bij DSA Witgoed.................Gewoon goed! !

 4. ARES ELETTRODOMESTICI

  Italië

  Het bedrijf A.R.E.S. is een erkend adviescentrum voor de beste merken van huishoudelijke apparaten, met inbegrip van LG, FRANKE, BAUMATIC, GORENJE of SMEG. We profiteren van de vaardigheden van vijf door het moederbedrijf erkende, gespecialiseerde technici, evenals een dubbele receptie voor het ontvangen van uw reparaties en de aankoop van originele onderdelen. We hebben de beschikking over een werkplaats die uitgerust is met drie posten en zijn in staat onze klanten de beste oplossing voor ieder probleem te bieden.

 5. ELEKTROMIC

  België

  Elektromic is sinds 1968 toonaangevend in de domeinen van Audio/ video, IT, Telecom en security. Gedurende de jaren groeide onze firma uit tot een gezonde KMO met meer dan 30 werknemers. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de consument staan onze toonzalen met een oppervlakte van 2000 m2 steeds ter hunner beschikking. Op elke afdeling werken we met mensen die van hun hobby hun beroep gemaakt hebben. Ze hebben plezier in hun werk en geven persoonlijke aandacht aan onze klanten. Onze consultants komen tevens aan huis om een voorstel op maat uit te werken en dit mogelijks reeds in de ruwbouwfase. Al onze business klanten krijgen een persoonlijke accountmanager toegewezen die de gevoeligheden van uw bedrijf kent en die met U kan meedenken. Zij zijn stuk voor stuk rotten in hun vak. Aangezien we zowel actief zijn in Audio / video, IT, telecom en security kunnen zij grensoverschrijdend denken en oplossingen uitwerken die raakvlakken hebben met de nieuwste technologieën in al deze domeinen. Aan het hoofd van ons intallatieteam staan projectmanagers die er garant voor staan dan de uitvoering steeds vlekkeloos verloopt. Wij zijn sinds 1968 een servicegericht bedrijf dat een reputatie te verdedigen heeft. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Want mond aan mond reclame is nog steeds de beste reclame.

 6. SMEG BELGIUM

  België

  Esthetisch design gecombineerd met innovatieve technologie, resulteert in unieke items – de apparaten van Smeg zijn niet alleen functioneel; het zijn tevens decoratieve objecten. Smeg producten onderscheiden zich door het unieke design, de aandacht voor details, ergonomie en functionaliteit, alsmede het gebruik van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. Efficiëntie, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid zijn andere eigenschappen die de apparaten van Smeg kenmerken. Een breed assortiment voor ieder interieur: Ovens, koffiemachines, kookplaten, fornuizen, dampkappen, koelkasten, diepvriezers, wijnklimaatkasten, vaatwassers, wasmachines, spoelbakken, mengkranen...

 7. ALFA PRO GENT

  België

  Als eerste is er de toonbankverkoop waar u terecht kan voor de aankoop van alle mogelijke installatiematerialen, domotica, audio en video. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan hoogstaande produkten die wij u aan zeer concurrentiële prijzen aanbieden. Wij staan eveneens garant voor een perfecte service en dienst na verkoop. In onze projectafdeling ‘Alfa Projects’ maken wij een totaalconcept met betrekking tot de electrische installatie, automatisatie en audiovisuele toepassingen in uw woning. Dankzij onze jarenlange ervaring en know-how zijn wij de geschikte partner om u te begeleiden in uw keuzes en in de realisatie van uw project. Wij beschikken over een uitgebreide showroom waarin steeds de laatste trends en nieuwigheden te zien zijn. Na een uitgebreid gesprek en studie van uw plan visualiseren wij uw keuzes aan de hand van een autocad-tekening en bezorgen u een gedetailleerde offerte. Na bespreking en goedkeuring coördineren wij het volledige project in samenspraak met alle betrokken partijen (installateur, architect, ...) en staan garant voor de indienststelling en programmatie van uw installatie. Alfa Projects staat garant voor een perfecte uitvoering van ieder project, met respect voor budget, timing en uw wensen als klant.

 8. CANDY HOOVER BELGIUM

  België

  Vandaag speelt Candy Hoover Group, dankzij haar jarenlange ervaring in de huishoudelijke apparatensector, een leidende rol op internationaal niveau. Vooruitstrevend als steeds draagt Candy, bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de waarden en de behoeften van de consument hoog in het vaandel. Ze schenkt daarbij bijzonder veel aandacht aan de moderne leefstijl waarin relaties belangrijk zijn, net als de vrijheid om ze te ontwikkelen en de tijd om ze te koesteren. Hoover specialiseer zich sinds 100 jaar in het produceren en de verkoop van stofzuigers.

 1. EUROQUEEN

  België

  EuroQueen is sedert 2002 Belgische fabrikant van centrale stofzuigsystemen. Het familiebedrijf is erg actief in Europa, maar ook ver daarbuiten. EuroQueen staat bekend om hun kwalitatieve producten, uitstekende service en persoonlijke aanpak. Waarom een centrale stofzuiger van EuroQueen? Het centrale stofzuigsysteem van EuroQueen is oerdegelijk; het heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Door die duurzaamheid hoef je nooit meer te investeren in een klassieke stofzuiger. Wanneer een courante stofzuiger het stof gewoon weer gaat uitblazen, filtert het Venus- of Apollo-model van EuroQueen zo’n 99, 99% stofdeeltjes uit de lucht; voor een brandschoon resultaat. Naast stof en allerlei ander organisch afval - zoals hondenharen, bacterieën en broodkruimels - spoelt het centraal stofzuigsysteem ook uw buizen! Het systeem werkt op een cycloontechnologie, waardoor je geen stinkende, dure stofzak meer hoeft te ledigen. De centrale stofzuiger van EuroQueen is ook vederlicht én spaart dus je dierbare rug.

 2. DALMO APPLIANCES

  België

  Wij zijn een merk in huishoudelijke apparaten. Onze focus ligt op het verlagen van de druk op huishoudens zodat er tijd en ruimte vrij wordt gemaakt voor belangrijke zaken. Wij zijn ervan overtuigd dat er wel 100 leukere dingen te doen zijn dan een klusje in huis. Daarom willen wij helpen die druk te verlichten om onze klanten zo tijd te geven die ze nuttig kunnen gebruiken. Wij specialiseren ons in de volgende producten: Robotstofzuigers, Steelstofzuigers, Vloerreinigers, Luchtreinigers, Vlekkenreinigers, ... Bij het ontwerpen en maken van onze producten houden wij de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog. Dit met als doel om een kwalitatief eindproduct aan onze klanten te bieden. Dat doet wat het belooft en waar wij achter staan. Namelijk de huishoudelijke druk te verlagen en het leven aangenamer te maken.

 3. WHIRLPOOL

  België

  Whirlpool is het grootste merk op het gebied van huishoudelijke apparaten in Europa. Onze producten: Ovens, dampkappen, kookplaten, microgolfovens, (Warmhoud)lades, koffiemachines, koelen / vriezen, wassen / drogen, vaatwassers, inbouwapparaten...

 4. BODART & C°

  België

  Als importeur van hoogwaardige keuken- en koffieapparaten (elektrisch en niet elektrisch) verdelen wij verder naar elektrozaken, design- en kookshops, koffiebranderijen, ... Particulieren kunnen terecht op één van de beurzen waar wij aan deelnemen (zie de rubriek evenementen) en in onze winkel te Antwerpen (Berchem). Onze merken: Jura, Bamix en Dualit.

 5. BEPOLEC

  België

  Officiële servicedienst voor iedere Olympia-wasautomaat. Op 1 maart 2008 is de fabricatie van Olympia-wasautomaten beëindigd. U kunt echter nog vele jaren genieten van een snelle en betrouwbare servicedienst.

 6. GEBROEDERS NIJS

  België

  Audio televisie dvd - home theater - video wassen en drogen afwasautomaten koeling koken persoonlijke verzorging huishoudapparaten keukenapparaten telecom toebehoren onderhoudsprodukten wisselstukken

 7. BAENS

  België

  Baens biedt u veel diensten aan; Ze zetten alles op alles om je binnen- en buitenschrijnwerk tot in de puntjes af te werken. Of het nu om ramen, deuren, keuken-, badkamerkasten, dressings, maatmeubilair of project-/winkelinrichting gaat; de rode draad is en blijft kwaliteit.

 8. SIA DATALEKS

  Letland

  Automatisering DATALEKS bestaat al 15 jaar op de Letse markt.We begonnen onze manier om computers te assembleren en te verkopen, en werden langzamerhand groothandelaars in de sector van computercomponenten. Wij werken met marktleidende Europese en Aziatische bedrijven, wij hebben een groot productassortiment. Op dit moment stappen we over naar een nieuw verkoopniveau dankzij de uitbreiding van ons productgamma. Op onze website kunt u nu alles wat u nodig hebt bekijken, kiezen en bestellen.

 9. STUBBE HORECA

  België

  Stubbe Horeca is dé expert op het vlak van industriële vaatwasmachines van het merk Winterhalter. Winterhalter is een martkleider in de sector van industriële afwasmachines en -systemen. Bakkerijen, banketbakkerijen en slagerijen waarderen onze jarenlange ervaring op het gebied van afwastechniek. Naast Winterhalter verkopen we ook Elettrobar. Elettrobar bied een oplossing, van de kleinste glazenwasser tot de grotere korventransport afwasmachines.

 10. KREFEL

  België

  Sinds 50 jaar is Krëfel de specialist in elektro, tv, hifi, video, telecom, foto en multimedia. Sinds meer dan 10 jaar behoren ook keukens op maat tot ons uitgebreide aanbod. In de 74 winkelpunten in België staan professionele verkopers u bij met raad en daad. Zo vindt u zeker het passende product in ons enorm aanbod van producten.

Filters

Resultaten voor

Huishoudelijke - grote apparaten - Import export

Aantal resultaten

6.634 bedrijven