• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export - bouw en openbare werken

Resultaten voor

Import-export - bouw en openbare werken - Import export

 1. DESTOCKTOO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DESTOCKTOO is uw specialist in de voorraadopruiming van artikelen en producten voor doe-het-zelvers. Het is de plek voor artikelen in opruiming en koopjes op het gebied van doe-het-zelfartikelen, ijzerwaren en gereedschappen sinds 20 jaar. Wij bieden u zeer aantrekkelijke prijzen, tot 80% korting. De waarborg van onovertrefbare prijzen voor kwaliteitsproducten, o.a. gereedschappen, doe-het-zelfartikelen, ijzerwaren, maar ook werkkleding. Onze voorraden bieden ook een grote keuze aan badkamer-, toilet- en keukenmateriaal. Een professionele kwaliteitscategorie verstrekt door beroemde merken, zoals: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Ongelijk of u een gereedschapsprofessional bent of niet, wij zullen u met aandacht te woord staan, per mail of telefonisch. Onze voorraden worden regelmatig vernieuwd. Mis deze afspraak voor koopjes niet! En maak gebruik van de onovertrefbare prijzen van onze producten. Kom kijken op onze voorraadopruimingswebsite om talrijke producten voor meer dan scherpe prijzen te zien!

 2. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - bouw en openbare werken, Import-export - bouw en openbare werken, badkamermeubels, en Voorraadverminderingen van partijen voor discounters. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. FOR.C.E.P. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOR.C.E.P. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tegels en plavuizen, vloer, industriele constructiebekleding van rubber, Tegels en plavuizen, en realisatie verlaagde zolderling. Het is gevestigd in Cadelbosco Di Sopra, Italië.

 4. BATIMENTSMOINSCHERS.COM

  Luxemburg

  GuenstigeHallen.de is een merk van de groep Steel Shed Solutions, gevestigd in Luxemburg die gespecialiseerd in het ontwerp en de verkoop van gebouwen in zelfbouwpakketten. Wij zijn ingeschreven in de Chambre des Métiers van het Groothertogdom Luxemburg sinds 2001. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de voornaamste Europese ondernemingen in onze sector. Ons aanbod omvat een breed assortiment gebouwen die meteen bevestigd kunnen worden op stalen structuren, tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te monteren, maar ook nog eens zeer sterk en functioneel dankzij hun structuur bestaande uit aan elkaar gelaste profielen (PRS). Zo heeft onze onderneming zich wereldwijd gevestigd en stellen onze vele klanten in meer dan 50 landen hun vertrouwen in ons, met name grote bedrijven zoals Citroën, Renault en Eiffage, maar ook de Franse en Luxemburgse overheden die een beroep op onze diensten hebben gedaan. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen: schuren, opslagplaatsen, industriële gebouwen, verkoopruimtes of open gebouwen in zelfbouwpakketten.

 5. UCE-TRADING BVBA

  België

  Ruim 10 jaar ervaring in aan- & verkoop van 2de hands grondverzet- & wegenbouwmachines. UCE Trading staat voor Used Construction Equipment Trading en is een wereldwijde leverancier van grondverzet- & wegenbouwmachines. Al meer dan 10 jaar zijn deze machines onze specialiteit. Onze machines worden met ervaring en kennis geselecteerd. Van A tot Z We zorgen voor het totaalpakket. Van de aankoop tot de levering op jouw locatie. Demonteren, laden in container, RoRo verscheping… Ook alle nodige documenten kunnen wij verzorgen. Wij leveren wereldwijd tweedehands grondverzet- en wegenbouwmachines. Daarmee zijn wij een referentie voor export vanuit België. De machines worden afgeleverd via onze interne transportafdeling bij de exporthaven. Wij kunnen de machine ook demonteren en veilig in een container laden voor zeetransport. Wij zorgen voor alle benodigde papieren en verzekering. Dankzij een grote voorraad aan grondverzet- & wegenbouwmachines vind je altijd de machine die je zoekt. Je kan alle geadverteerde machines komen bezichtigen op onze site in Oostkamp. Een kraan, bulldozer of wegenbouwmachine nodig? Ontdek het uitgebreide aanbod jonge tweedehandsmachines van gerenommeerde merken als Caterpillar, Komatsu, Volvo, JCB, Hyundai, Doosan, Kobelco… Onmiddellijk beschikbaar. Grondige inspectie en reiniging. Ervaren monteurs zorgen voor een grondige inspectie en reiniging , Grondige technische controle, onderhoud en herstellingen. Reiniging van de buitenkant van de machine.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OIRSCHOT EQUIPMENT

  Nederland

  Gespecialiseerd in in- en verkoop van jonge, gebruikte grondverzetmachines van topmerken. Wij leveren onder anderen gebruikte wielladers, minigravers, graaf- laadcombinaties, graafmachines en verrijkers. Merken die door Oirschot Equipment geleverd worden zijn onder anderen Volvo, Caterpillar, JCB, Komatsu, Liebherr en Manitou. Wij maken gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk om scherp in te kopen. Ons netwerk bestaat uit voornamelijk merkdealers en alle producten worden voor aflevering door de dealer en in onze werkplaats geïnspecteerd om goede kwaliteit te garanderen.

 2. REALTRON EUROPE

  Nederland

  wij zijn ruim 30 jaar op de markt voor 2e woningen in het buitenland, zoals Spanje, Portugal, Griekenland, Italië enz. Wij zijn bemiddelaar en helpen onze klanten van begin tot eind. Vakantiewoningen, appartementen aan zee, villa's aan zee en in het binnenland, niets is ons vreemd. Finca's zijn agrarische woningen, vaak in het verleden boerenhuizen. Ook studio's, kleine flats, maar ook kastelen kunnen via onze bemiddeling aangekocht worden. Hotels en winkelcentra zijn ook in het verleden door ons aangeboden, b.v. in Duitsland en Polen

 3. AANNEMINGEN ROMAR

  België

  Aannemingen ROMAR is een ervaren en dynamisch bedrijf onder leiding van Lieven Martens en Pieter Rotsaert. Als geregistreerd en erkend aannemingsbedrijf kunt u bij hun altijd rekenen op stiptheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.Ze zijn gespecialiseerd in: nieuwbouw, appartementsbouw, renovatie en verbouwingen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

 4. HAVICUS SRI LANKA

  België

  Investeren in vastgoed in Sri Lanka? Een eigen stek op een paradijselijke locatie? Havicus Sri Lanka helpt het u verwezenlijken. We focussen niet enkel op het bouwkundig element, maar verzorgen ook alles wat errond hangt. U wordt tijdens het proces steeds ondersteund door onze specialisten en consultants. Meer weten? Bezoek http: //havicussrilanka.com. U vindt er trouwens ook een grote hoeveelheid informatie over reizen in Sri Lanka, een rijzende ster in het toeristische landschap.

 5. CARIBBEAN SUPPLY

  Nederland

  Caribbean Supply is een full service verlenend bedrijf voor inkoop, import en export van producten en goederen vanuit Europa en China naar het Caribisch gebied en Suriname.

 1. ERGON SA

  Griekenland

  Het bedrijf ERGON SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen, bitumineuse emulsies, bitumineus conglomeraat voor wegdekken, Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen, en calciumcarbonaat. Het is gevestigd in Florina, Griekenland.

 2. WILHELM LAYHER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM LAYHER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Eibensbach, Duitsland.

 1. VORPA SRL

  Italië

  Het bedrijf VORPA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwnijverheid - ijzerwaren, artikelen voor bevestiging en vastklemmen, chemische verankeringsmiddelen, en metalen componenten en onderdelen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Riccione, Italië.

 2. BURCU HALI PARKE VE YAPI MALZEMELERI TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf BURCU HALI PARKE VE YAPI MALZEMELERI TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren parket, industriele verhoogde binnenvloerenr, dect systeem, en IMPORT-EXPORT tapijten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA

  Portugal

  Het bedrijf ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Openbare werken - bouwbedrijven, Grondverzet - uitvoering, Openbare werken - bouwbedrijven, Grondverzet - uitvoering, en gebouwsengineering. Het is gevestigd in Porto Salvo, Portugal.

 4. CTSS STONE CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CTSS STONE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Wa, Verenigde Staten.

 5. VIT BUVE

  Letland

  Het bedrijf VIT BUVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woningbouw - geprefabriceerd, Keten, bungalows en chalets - geprefabriceerd, Import-export - bouw en openbare werken, Woningbouw - geprefabriceerd, prefab huizen van hout, Keten, bungalows en chalets - geprefabriceerd, en Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Limbazi, Letland.

 6. SHANXI MTC MEMORIALS

  China

  Het bedrijf SHANXI MTC MEMORIALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Datong, China.

 7. CONTFLEXDIQUE GAVIONES FLEXIBLES

  Spanje

  Het bedrijf CONTFLEXDIQUE GAVIONES FLEXIBLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Tauste, Spanje.

 8. NANJING HEQIANG HARDWARE TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NANJING HEQIANG HARDWARE TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Nanzha Town, China.

 1. MAEL DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf MAEL DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - bouw en openbare werken, industriële films, accessoires voor steigers, Import-export - bouw en openbare werken, en bewegwijzering bouwterreinen. Het is gevestigd in Le Pian Medoc, Frankrijk.

 2. CHALET CONCEPT

  Polen

  Het bedrijf CHALET CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Istebna, Polen.

 3. ATERTRADE

  Turkije

  Het bedrijf ATERTRADE, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiemateriaal, import, export, advies in industrieel eigendom, en Constructiemateriaal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. SOFAS PIPE CLAMPS SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf SOFAS PIPE CLAMPS SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren buisklembeugels, en beugels van zink. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Algerije

  Het bedrijf FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT, is een Distributeur, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - bouw en openbare werken, Geotechnische boorinstallaties, en Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Constantine, Algerije.

 6. APK INDUSTRIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf APK INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium structuur, Gelegeerd staal, en batterijenoplader voor elektricien auto. Het is gevestigd in Lincoln, Verenigd Koninkrijk.

 7. FIDALGO & RODRIGUES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FIDALGO & RODRIGUES, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Industrie - ijzerwaren, gereedschappen, en Verf en lak. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 8. BUILDDIS CONSTRUCTION MATERIALS

  Luxemburg

  Het bedrijf BUILDDIS CONSTRUCTION MATERIALS, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Walferdange, Luxemburg.

 9. VÍAS Y CONSTRUCCIONES, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf VÍAS Y CONSTRUCCIONES, S.A., en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Treinrails - plaatsing en onderhoud, onderhoud van spoorlijnen, bouw van spoorweglijnen, Treinrails - plaatsing en onderhoud, en spoorbewapeningswerk. Het is gevestigd in MADRID, Spanje.

 10. GOIAN

  Spanje

  Het bedrijf GOIAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export - bouw en openbare werken - Import export

Aantal resultaten

740 Bedrijven