• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export - chemische en farmaceutische producten

Resultaten voor

Import-export - chemische en farmaceutische producten - Import export

 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, uw lokale onafhankelijke regionale groothandel. Een partner dicht bij u, een team dat dagelijks luistert naar uw behoeften. Voortdurende verbetering is ons leidmotief: wij zijn hier om uw problemen in oplossingen om te zetten. BEVOORRADING: al onze bestellingen worden dagelijks geplaatst bij de 120 grootste laboratoria. Wij richten ze op uw behoeften omdat u onze hoogste prioriteit bent. VOORRAADBEHEER: de voorraadniveaus worden dagelijks bijgewerkt en gesorteerd. Met de kolommen en rijen kunt u elke opbergdoos identificeren en ze allemaal nummeren Wij besteden veel zorg aan het beheer van onze voorraden, want zij zijn uw toekomstige omzet. ORDER-PICKING: alle bestellingen worden handmatig voorbereid. De producten worden zorgvuldig opgeborgen in de dozen voor uw gemak. Thomas, de apotheker die de leiding heeft, controleert ze persoonlijk, een voor een. DISTRIBUTIE: Onze leveringen worden een of twee keer per dag gedaan, door Morgane of Ludivine. Zelfs achter hun mondkapjes, ziet u hun glimlach. KLANTENSERVICE: Omdat u niet alleen "klanten" bent, maar "partners" met wie wij samen groeien, is de klantenservice de hoeksteen van onze filosofie. Uw feedback is de bron van onze verbetering en uw tevredenheid onze grootste beloning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

  Alle producten voor "import-export - chemische en farmaceutische producten"

 3. GÜPO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Op 17 september 1959 werd het aerosolbedrijf Günter Hermann Pohls geregistreerd onder de firma Güpo in het handelsregister. Hij produceerde door hem ontwikkelde cosmetica en technische sprays, o.a. met vul- en fumigatie-technologie. In 1975 werd de GmbH opgericht, in 1978 een nieuw gebouw in Kehl-Sundheim. De focus lag hier op de productie van sprays op waterbasis, met name schuimvormende middelen voor lekdetectie op systemen onder gas- of luchtdruk. Het assortiment is uitgebreid door continu ontwikkelingswerk, nu onder nieuw management. In 1998 werd Abrasiva (polijsten en reinigen van grondstoffen) toegevoegd als een nieuw bedrijf. In het begin lag de focus op polijstkleien (aluminiumoxiden, Al2O3). Omdat deze slechts een beperkt deel van de polijsttaken van de markt oplossen, werd het programma al snel uitgebreid met aluminiumsilicaten, hydroxiden en andere schuurmiddelen, zowel synthetische als mineraal.

 4. MH MULTIPACK SDN BHD

  Maleisië

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD is een dynamisch en innovatief bedrijf dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop Maleisiërs toegang hebben tot gezondheidszorg. Als toonaangevende aanbieder van mobiele gezondheidszorg in Maleisië brengen we gezondheidszorgdiensten rechtstreeks naar de huisdeur van mensen, waardoor medische zorg van hoge kwaliteit eenvoudig toegankelijk en handig is. We maken gebruik van ultramoderne technologie en een team van hoogopgeleide zorgprofessionals om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder medische consulten, diagnostische tests, medicijnverstrekking en gezondheidsscreeningsprogramma's. MH MULTIPACK SDN BHD wordt gedreven door een missie om de kloof tussen traditionele gezondheidszorgsystemen en de eisen van een moderne levensstijl te overbruggen. Door gebruik te maken van digitale platforms en mobiele applicaties hebben we een naadloze en gebruiksvriendelijke interface gecreëerd waarmee patiënten toegang hebben tot gezondheidszorg wanneer het hun uitkomt. Of het nu gaat om een drukbezette professional die onmiddellijk medische hulp nodig heeft of een oudere die regelmatig gecontroleerd moet worden, wij zorgen ervoor dat gezondheidszorg binnen handbereik is. We leggen sterk de nadruk op het handhaven van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Alle gezondheidsdiensten worden geleverd door gediplomeerde artsen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om juiste diagnoses en effectieve behandelingen te garanderen. Het bedrijf volgt ook strikte protocollen voor medicatiebeheer en houdt zich aan de hoogste ethische normen, waarbij privacy en vertrouwelijkheid van patiënten voorop staan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. is een toegewijde leverancier van kwaliteitsgrondstoffen voor voedsel en drank, voedingssupplementen en diervoeding. Ons assortiment omvat natuurlijke zoetstoffen, gewrichtsgezondheid, vitaminen, mineralen, aminozuren en kruidenextracten. Wij voldoen aan de EG- en FDA-voorschriften en leveren oplossingen en eindproducten op basis van de behoeften van de klant. Als professionele leverancier van Chondroïtinesulfaat, bieden wij alle reeksen Chondroïtine met menselijke consumptiecertificaten aan. Onze producten worden in de EU in voorraad gehouden met een gezondheidscertificaat en laboratoriumtestrapport. Wij leveren niet alleen Chondroïtine poeder, maar ook Direct Compression (DC) grade en 98%, 95% en 85% assay. Kwaliteit en productzekerheid zijn onze topprioriteiten.Wij blijven op de hoogte van de nieuwste EG- en US FDA-voorschriften en verstrekken maandelijks kwaliteitsrapporten. Wij hebben twee decennia ervaring in het omzetten van concepten van klanten in echte producties op basis van 1000+ formuleringen. Wij bieden gevarieerde betalingsvoorwaarden voor klanten met een goede betalingsgeschiedenis.Wij kopen ook een productaansprakelijkheidsverzekering van $2 miljoen voor alle producten om klanten te beschermen tegen claims in het vervolg. Wij hebben acht professionele pakhuizen in de V.S., de EU, en China met stabiele voorraad voor onze voordeelproducten om snelle levering te verstrekken. Ons logistiek servicecentrum van 600.000 m² in China ondersteunt ons bij het op maat maken van verpakkingen, etiketten, pallets en containers voor klanten. Kies ons voor kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GM CHEMICAL CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  GM Chemical Co., Ltd, is een professionele fabrikant van fijne chemicaliën die in 2014 in Shanghai, China, is opgericht. Onze doelen zijn om groene chemie te bieden met een win-win-samenwerking. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van benzeensubstituties (zoals styreenseries), heterocyclische substitutie (zoals crown ether series), boorzuurderivaten, silaan series en elektronische chemicaliën. De productiefaciliteit bevindt zich in de stad Changsha, in de provincie Hunan, heeft een oppervlakte van ongeveer 200m² en is volledig uitgerust met afzuigkappen, meerdere 1 set HPLC-, GC-instrumenten, KF-vochtdetector en glazen reactor van 20L tot 100L. Ons personeel bestaat uit ervaren technici die werken met organische synthese, chemische synthesetechnologieën, productielocatiebeheer en kwaliteitsmanagement. Daarnaast werken we samen met externe analytische organisaties om onze klanten producten van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen.

 2. MOLAR CHEMICALS KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Molar Chemicals Kft houdt zich sinds 1993 bezig met chemicaliën.Tegenwoordig houden wij ons, naast chemicaliën, bezig met de handel en productie van farmaceutische grondstoffen en ontsmettingsmiddelen, en vertegenwoordigen wij ook enkele internationale bedrijven in Hongarije. Wij zijn de dominante spelers op de markt op vele gebieden en beschikken over een solide professionele achtergrond en een moderne infrastructuur. opslagomstandigheden, een goed uitgerust analytisch laboratorium en een hoogwaardige werkomgeving. Wij beschikken over alle vergunningen, certificaten en voorwaarden die nodig zijn voor onze activiteiten (farmaceutische groothandel, ISO, registratie van actieve bestanddelen, HACCP). Onze productiecapaciteit varieert van verpakkingen van enkele grammen tot afmetingen van enkele tonnen. Wij reageren flexibel op de behoeften van onze partners en dankzij ons ontwikkelingslaboratorium is het mogelijk productietechnologieën te ontwikkelen, evenals individuele contractproductie en speciale contractproductie.

 3. BEE-N PHARMA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Opgericht in 2010, levert BEE-N Company farmaceutische producten in Ankara Türkiye. Wij leveren een breed assortiment merk- en generieke geneesmiddelen, verbruiksgoederen voor ziekenhuizen, gezondheids- en welzijnsproducten, testkits en producten voor persoonlijke verzorging. Ons bedrijf streeft ernaar de hoogste dienst aan te bieden voor elke klant om in korte tijd aan hun behoeften en eisen te voldoen. Wij verkopen en leveren gespecialiseerde farmaceutische artikelen in verschillende delen van de wereld. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Generieke vrij verkrijgbare geneesmiddelen • Generieke geneesmiddelen op recept • Merkloze vrij verkrijgbare geneesmiddelen • Merkloze geneesmiddelen op recept • Basis medische apparatuur • Gezondheid en wellness producten • Persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website. Wij zetten ons in voor de creatie, marketing en levering van hoogwaardige geneesmiddelen en medische benodigdheden voor artsen, klinieken en ziekenhuizen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 4. DANGSCHAT T.O.H. GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DANGSCHAT T.O.H. GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. SANERA PHARMACEUTICALS

  Turkije

  De firma SANERA PHARMACEUTICALS, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in de groothandel in farmaceutische producten. Wij zijn gevestigd in Turkije en onze missie is om farmaceutische producten toe te leveren op de plaatsen waar deze nodig zijn. Om ons doel te bereiken, werken wij samen met meer dan 70 landen en honderden leveranciers. Wij leveren merkfarmaceutica, vergelijkbare geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, groothandelaars, ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Ons productassortiment omvat merk- en generieke farmaceutica, dermale vullers, medische apparatuur, cosmeceutica, weesgeneesmiddelen, verbruiksartikelen en zelfzorgmedicijnen. Onze dienstverlening omvat de export & import van farmaceutische producten, leveringen conform de Goede Distributiepraktijken, marktanalyses en onderzoeken naar nieuwe producten en registratieprocedures op verschillende markten. Dankzij ons toegewijd en ervaren team van farmaceuten, chemici en gezondheidsprofessionals, bieden wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen.

 1. SILIRIS GMBH

  Duitsland

  Siliris GmbH is in 2009 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers voor allerlei geneesmiddelen en farmaceutische producten alsmede medische kleine en grote apparatuur. Door de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding waarvan ook u kunt profiteren, en door ons grote engagement hebben wij ons als internationale groothandel voor geneesmiddelen bewezen. Doel en maatstaf van onze activiteiten is het om op de wensen en behoeften van onze klanten in te gaan. Vervulling hiervan bepaalt het succes van onze onderneming. Onze groothandel hecht veel waarde aan een uitvoerige advisering en een perfecte service. Met name het persoonlijke contact met onze klanten helpt ons om hun wensen te herkennen en om een partnerschapsrelatie op te bouwen die op wederzijds vertrouwen en toewijzing baseert. Het succes van onze klanten is ook ons succes. Het meertalige team adviseert u graag in het Duits, Engels en Russisch.

 2. KEEMIAKAUBANDUS AS

  Estland

  AS KEEMIAKAUBANDUS werd in 1998 opgericht maar heeft zijn wortels in de jaren '50, toen het bedrijf nog “Himsnabsbõt” werd genoemd zijn activiteiten begonnen. Vandaag is AS KEEMIAKAUBANDUS een bedrijf dat 100% in Estland is gevestigd en wiens hoofdactiviteiten bestaan uit het samenwerken met leidende industrieën en partners uit Europa, Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne enz., inclusief de groothandel en retailverkoop van industriële, klanten- en laboratoriumchemicaliën, laboratoriumhulpmiddelen, technische producten (kunststof en rubber) en smaaktstoffen.

 1. EQUILEX BV

  Nederland

  EQUILEX neemt een belangrijke plaats in als onafhankelijke distributeur van chemicaliën en aardoliederivaten. EQUILEX richt zich tot tussenhandelaren in chemicaliën en raffinaderijproducten, alsook tot de markt van gespecialiseerde chemische producten en landbouwchemie. Equilex heeft een vrij uitgestrekt aanbod ontwikkeld bestaande uit activiteiten en diensten voor de industrie: De verkoop en distributie van chemicaliën in een geografisch gebied voor Europese en internationale leveranciers. Research en bevoorrading van producten voor Europese ondernemingen die op zoek zijn naar nieuwe bronnen buiten hun natuurlijk bevoorradingsgebied. De zuivering van bepaalde ruwe bronnen tegen maakloon. De opzet van een Europese logistieke strategie voor ondernemingen die een nieuw product willen introduceren. De organisatie van opslag en transportdiensten en van herverpakking van producten tegen maakloon. Marktonderzoeken omtrent de producten en de doelmarkten.

 2. INCPHARMA ILAC SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  INC PHARMA is een onafhankelijke internationale farmaceutische groothandel die is geregistreerd door en onder toezicht staat van het Turkse Ministerie van Gezondheid. Wij zijn een van de grootste farmaceutische groothandels in Istanbul, Turkije. Wij exporteren onze producten naar bijna 50 landen over de hele wereld. Wij hebben een breed productaanbod met meer dan 10.000 receptmedicijnen, vaccins, zelfzorggeneesmiddelen, medische apparaten, diagnoseproducten, dieetproducten, cosmetica, tandheelkundige producten, voedingssupplementen en diverse diensten op farmaceutisch gebied. Wij kopen al onze producten in bij de beste leveranciers ter wereld. Ons doel is producten van hoge kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen en met de kortst mogelijke levertijd te leveren aan onze bestaande klanten en aan nieuwe klanten. Wij zijn een klantgerichte organisatie en elke medewerker, ongeacht zijn of haar taak, deelt deze visie.

 3. ALL CHEMIE BELGIUM

  België

  Door de jarenlange ervaring in de chemische sector zijn we in het bezit van een uitgebreide kennis van solvent-, watergedragen en UV systemen. Hierdoor kunnen onze ingenieurs doelgericht probleemstellingen analyseren en oplossen. De bundeling van knowhow, de cumulatie van generatielange ervaringen, goede vakmensen en kwaliteitsvolle materialen maken van All Chemie Belgium hét kloppende hart bij uitstek. Het productengamma van All Chemie Belgium is enorm breed en kan worden opgesplitst in 10 productgroepen. Elke productgroep wordt op zijn beurt nog eens sterk verticaal uitgebreid met een waaier aan producten. Ons bedrijf is tevens actief is in de Tailor-made sector en in loonwerk.

 4. FUTURE PETROLEUM

  Nederland

  Future Petroleum B.V is a major lubricant producer based in the Netherlands. our produces its full product range at a sophisticated under ISO-9001- 2008, ISO 14001-2004 and OHSAS 18001-2007 certified lubricant production plant in the Netherlands. Our distribution line of the products is active on a worldwide base.

 5. ACROS ORGANICS

  België

  Acros Organics commercialiseert wereldwijd meer dan 18.000 chemische producten voor gebruik in onderzoek en industrie. De activiteiten van het bedrijf zijn identificatie en ontwikkeling van producenten, aankoop, kwaliteitscontrole, behandeling, ompakken, opslag en wereldwijde distributie van deze producten.

 6. A.S.E.CHEMICALS

  België

  Sinds 1956, biedt ASE Chemicals een breed scala van chemicaliën, grondstoffen en technische producten in Afrika en het Midden-Oosten.

 7. ARTEKYA

  Turkije

  Het bedrijf ARTEKYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. WILSON SALT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WILSON SALT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gewassen grove zeezout, zout voor waterverzachting, gewassen fijne zeezout, en Strooizout voor op wegen. Het is gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk.

 1. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Turkije

  Het bedrijf CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - chemische en farmaceutische producten, Farmaceutische producten - im- en export, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Import-export - chemische en farmaceutische producten, Farmaceutische producten - im- en export, merkgeneesmiddelen, en Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. CAVALLARI GINO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CAVALLARI GINO S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas, medisch, industrieel gas, medisch gas, Gas, medisch, en chemische producten voor laboratoria. Het is gevestigd in Cuorgnè, Italië.

 3. PRODUCTOS QUÍMICOS ECCODET

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS QUÍMICOS ECCODET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reeks ecologische reinigingsmiddelen, en Zeep en wasmiddelen - industrieel. Het is gevestigd in Albolote, Spanje.

 4. YORULMAZ MEDIKAL KUYUMCULUK OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf YORULMAZ MEDIKAL KUYUMCULUK OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidswerkbroeken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. RASA TEB VORNA

  Iran

  Het bedrijf RASA TEB VORNA, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Farmaceutische producten - im- en export, en vulstoffen voor farmaceutische industrie. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 6. CLINOL CHEMICALS LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CLINOL CHEMICALS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsproducten, en hygiëniserende producten. Het is gevestigd in Dover, Verenigde Staten.

 7. KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Turkije

  Het bedrijf KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. EKSEN PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf EKSEN PHARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - chemische en farmaceutische producten, verpakking, groot- en detailhandel, Cosmetica, en Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. FARMACIA SPALLETA

  Italië

  Het bedrijf FARMACIA SPALLETA, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is gevestigd in Pompei, Italië.

 10. MICROVENTION EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf MICROVENTION EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medisch materiaal, en Medisch materiaal. Het is gevestigd in St Germain En Laye, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export - chemische en farmaceutische producten - Import export

Aantal resultaten

1.428 Bedrijven