• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export - chemische en farmaceutische producten

Resultaten voor

Import-export - chemische en farmaceutische producten - Import export

 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrijk

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, uw lokale onafhankelijke regionale groothandel. Een partner dicht bij u, een team dat dagelijks luistert naar uw behoeften. Voortdurende verbetering is ons leidmotief: wij zijn hier om uw problemen in oplossingen om te zetten. BEVOORRADING: al onze bestellingen worden dagelijks geplaatst bij de 120 grootste laboratoria. Wij richten ze op uw behoeften omdat u onze hoogste prioriteit bent. VOORRAADBEHEER: de voorraadniveaus worden dagelijks bijgewerkt en gesorteerd. Met de kolommen en rijen kunt u elke opbergdoos identificeren en ze allemaal nummeren Wij besteden veel zorg aan het beheer van onze voorraden, want zij zijn uw toekomstige omzet. ORDER-PICKING: alle bestellingen worden handmatig voorbereid. De producten worden zorgvuldig opgeborgen in de dozen voor uw gemak. Thomas, de apotheker die de leiding heeft, controleert ze persoonlijk, een voor een. DISTRIBUTIE: Onze leveringen worden een of twee keer per dag gedaan, door Morgane of Ludivine. Zelfs achter hun mondkapjes, ziet u hun glimlach. KLANTENSERVICE: Omdat u niet alleen "klanten" bent, maar "partners" met wie wij samen groeien, is de klantenservice de hoeksteen van onze filosofie. Uw feedback is de bron van onze verbetering en uw tevredenheid onze grootste beloning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. GÜPO GMBH

  Duitsland

  Op 17 september 1959 werd het aerosolbedrijf Günter Hermann Pohls geregistreerd onder de firma Güpo in het handelsregister. Hij produceerde door hem ontwikkelde cosmetica en technische sprays, o.a. met vul- en fumigatie-technologie. In 1975 werd de GmbH opgericht, in 1978 een nieuw gebouw in Kehl-Sundheim. De focus lag hier op de productie van sprays op waterbasis, met name schuimvormende middelen voor lekdetectie op systemen onder gas- of luchtdruk. Het assortiment is uitgebreid door continu ontwikkelingswerk, nu onder nieuw management. In 1998 werd Abrasiva (polijsten en reinigen van grondstoffen) toegevoegd als een nieuw bedrijf. In het begin lag de focus op polijstkleien (aluminiumoxiden, Al2O3). Omdat deze slechts een beperkt deel van de polijsttaken van de markt oplossen, werd het programma al snel uitgebreid met aluminiumsilicaten, hydroxiden en andere schuurmiddelen, zowel synthetische als mineraal.

 3. LAMBIOTTE & CIE

  België

  Lambiotte & Cie S.A. is wereldwijd marktleider in de productie van een categorie van chemische stoffen die men acetalen noemt. Hun fysieke en chemische eigenschappen en geringe toxicologische en ecotoxicologische waarden bieden gezochte alternatieven voor de industrie ter formulering van innoverende en veiligere producten, zowel voor de professionele gebruikers als voor het algemene publiek. Dankzij hun veelzijdigheid, kunnen acetalen worden gebruikt in talrijke eindproducten en toepassingen, zoals afbijtmiddelen en allerlei andere soorten industriële of huishoudelijke reinigingsproducten; cosmetische of technische sprays; kunststoffen, composieten en polyurethaanschuim; verf, inkt en kleefmiddelen; farmaceutische synthese, op diergeneeskundig gebied en agrochemicaliën. Via ons distributienetwerk verlaat 98% van onze jaarlijkse productie België, waaronder meer dan 30% bestemd zijn voor markten buiten Europa (Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië).

 4. HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

  China

  Hangzhou Singclean Medical Products Co., Ltd., opgericht in 2002, is gevestigd in het Fuyang Gaoqiao Hightech Industriepark van de stad Hangzhou. Wij zijn één van de meest professionele hightech bedrijven. Wij zijn vrijwel volledig gericht op R&D, productie en verkoop van producten op basis van biomaterialen in China. Wij zoeken nieuwe bestanddelen en intelligente biomaterialen, en vervaardigen voornamelijk afbreekbare biomaterialen, hyaluronan en chitosan en onze producten omvatten derivaten, reageermiddelen voor diagnoses, bloedstelpende middelen en overige. Ons bekendste assortiment, gebaseerd op hoge technologie en geavanceerde uitrustingen geleverd door de Zweedse Bio-engineering onderneming Baolong, met producten van het merk 'Singclean' omvat verknoopt HYALURONAN gel en oftalmische VISCOCHIRURGISCHE uitrustingen. Dit betreft medisch macromoleculen materiaal geproduceerd via hightech bio-engineering, met viscoelasticiteit, smerende en afschuif capaciteiten en hoogwaardige biologische compatibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar klinische chemische reagentia.

 5. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GM CHEMICAL CO., LTD

  China

  GM Chemical Co., Ltd, is een professionele fabrikant van fijne chemicaliën die in 2014 in Shanghai, China, is opgericht. Onze doelen zijn om groene chemie te bieden met een win-win-samenwerking. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van benzeensubstituties (zoals styreenseries), heterocyclische substitutie (zoals crown ether series), boorzuurderivaten, silaan series en elektronische chemicaliën. De productiefaciliteit bevindt zich in de stad Changsha, in de provincie Hunan, heeft een oppervlakte van ongeveer 200m² en is volledig uitgerust met afzuigkappen, meerdere 1 set HPLC-, GC-instrumenten, KF-vochtdetector en glazen reactor van 20L tot 100L. Ons personeel bestaat uit ervaren technici die werken met organische synthese, chemische synthesetechnologieën, productielocatiebeheer en kwaliteitsmanagement. Daarnaast werken we samen met externe analytische organisaties om onze klanten producten van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen.

 2. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Turkije

 3. DANGSCHAT T.O.H. GMBH & CO KG

  Duitsland

 4. SANERA PHARMACEUTICALS

  Turkije

  De firma SANERA PHARMACEUTICALS, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in de groothandel in farmaceutische producten. Wij zijn gevestigd in Turkije en onze missie is om farmaceutische producten toe te leveren op de plaatsen waar deze nodig zijn. Om ons doel te bereiken, werken wij samen met meer dan 70 landen en honderden leveranciers. Wij leveren merkfarmaceutica, vergelijkbare geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan apotheken, groothandelaars, ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. Ons productassortiment omvat merk- en generieke farmaceutica, dermale vullers, medische apparatuur, cosmeceutica, weesgeneesmiddelen, verbruiksartikelen en zelfzorgmedicijnen. Onze dienstverlening omvat de export & import van farmaceutische producten, leveringen conform de Goede Distributiepraktijken, marktanalyses en onderzoeken naar nieuwe producten en registratieprocedures op verschillende markten. Dankzij ons toegewijd en ervaren team van farmaceuten, chemici en gezondheidsprofessionals, bieden wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen.

 5. SILIRIS GMBH

  Duitsland

  Siliris GmbH is in 2009 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers voor allerlei geneesmiddelen en farmaceutische producten alsmede medische kleine en grote apparatuur. Door de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding waarvan ook u kunt profiteren, en door ons grote engagement hebben wij ons als internationale groothandel voor geneesmiddelen bewezen. Doel en maatstaf van onze activiteiten is het om op de wensen en behoeften van onze klanten in te gaan. Vervulling hiervan bepaalt het succes van onze onderneming. Onze groothandel hecht veel waarde aan een uitvoerige advisering en een perfecte service. Met name het persoonlijke contact met onze klanten helpt ons om hun wensen te herkennen en om een partnerschapsrelatie op te bouwen die op wederzijds vertrouwen en toewijzing baseert. Het succes van onze klanten is ook ons succes. Het meertalige team adviseert u graag in het Duits, Engels en Russisch.

 1. EQUILEX BV

  Nederland

  EQUILEX neemt een belangrijke plaats in als onafhankelijke distributeur van chemicaliën en aardoliederivaten. EQUILEX richt zich tot tussenhandelaren in chemicaliën en raffinaderijproducten, alsook tot de markt van gespecialiseerde chemische producten en landbouwchemie. Equilex heeft een vrij uitgestrekt aanbod ontwikkeld bestaande uit activiteiten en diensten voor de industrie: De verkoop en distributie van chemicaliën in een geografisch gebied voor Europese en internationale leveranciers. Research en bevoorrading van producten voor Europese ondernemingen die op zoek zijn naar nieuwe bronnen buiten hun natuurlijk bevoorradingsgebied. De zuivering van bepaalde ruwe bronnen tegen maakloon. De opzet van een Europese logistieke strategie voor ondernemingen die een nieuw product willen introduceren. De organisatie van opslag en transportdiensten en van herverpakking van producten tegen maakloon. Marktonderzoeken omtrent de producten en de doelmarkten.

 2. KEEMIAKAUBANDUS AS

  Estland

  AS KEEMIAKAUBANDUS werd in 1998 opgericht maar heeft zijn wortels in de jaren '50, toen het bedrijf nog “Himsnabsbõt” werd genoemd zijn activiteiten begonnen. Vandaag is AS KEEMIAKAUBANDUS een bedrijf dat 100% in Estland is gevestigd en wiens hoofdactiviteiten bestaan uit het samenwerken met leidende industrieën en partners uit Europa, Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne enz., inclusief de groothandel en retailverkoop van industriële, klanten- en laboratoriumchemicaliën, laboratoriumhulpmiddelen, technische producten (kunststof en rubber) en smaaktstoffen.

 1. INCPHARMA ILAC SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  INC PHARMA is een onafhankelijke internationale farmaceutische groothandel die is geregistreerd door en onder toezicht staat van het Turkse Ministerie van Gezondheid. Wij zijn een van de grootste farmaceutische groothandels in Istanbul, Turkije. Wij exporteren onze producten naar bijna 50 landen over de hele wereld. Wij hebben een breed productaanbod met meer dan 10.000 receptmedicijnen, vaccins, zelfzorggeneesmiddelen, medische apparaten, diagnoseproducten, dieetproducten, cosmetica, tandheelkundige producten, voedingssupplementen en diverse diensten op farmaceutisch gebied. Wij kopen al onze producten in bij de beste leveranciers ter wereld. Ons doel is producten van hoge kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen en met de kortst mogelijke levertijd te leveren aan onze bestaande klanten en aan nieuwe klanten. Wij zijn een klantgerichte organisatie en elke medewerker, ongeacht zijn of haar taak, deelt deze visie.

 2. ALL CHEMIE BELGIUM

  België

  Door de jarenlange ervaring in de chemische sector zijn we in het bezit van een uitgebreide kennis van solvent-, watergedragen en UV systemen. Hierdoor kunnen onze ingenieurs doelgericht probleemstellingen analyseren en oplossen. De bundeling van knowhow, de cumulatie van generatielange ervaringen, goede vakmensen en kwaliteitsvolle materialen maken van All Chemie Belgium hét kloppende hart bij uitstek. Het productengamma van All Chemie Belgium is enorm breed en kan worden opgesplitst in 10 productgroepen. Elke productgroep wordt op zijn beurt nog eens sterk verticaal uitgebreid met een waaier aan producten. Ons bedrijf is tevens actief is in de Tailor-made sector en in loonwerk.

 3. FUTURE PETROLEUM

  Nederland

  Future Petroleum B.V is a major lubricant producer based in the Netherlands. our produces its full product range at a sophisticated under ISO-9001- 2008, ISO 14001-2004 and OHSAS 18001-2007 certified lubricant production plant in the Netherlands. Our distribution line of the products is active on a worldwide base.

 4. A.S.E.CHEMICALS

  België

  Sinds 1956, biedt ASE Chemicals een breed scala van chemicaliën, grondstoffen en technische producten in Afrika en het Midden-Oosten.

 5. ARTEKYA

  Turkije

 6. WILSON SALT

  Verenigd Koninkrijk

 7. PRODUCTOS QUÍMICOS ECCODET

  Spanje

 8. YORULMAZ MEDIKAL KUYUMCULUK OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turkije

 1. RASA TEB VORNA

  Iran

 2. CLINOL CHEMICALS LLC

  Verenigde Staten

 3. EKSEN PHARMA

  Turkije

 4. LTD. UGHK PROGRESS

  Rusland

 5. KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Turkije

 6. KENO PHARMA LTD

  Spanje

 7. QUICK PHARMA SRL

  Roemenië

 8. HEXACATH FRANCE

  Frankrijk

 9. BRITPHARM

  Verenigd Koninkrijk

 10. OPAL PHARMA

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Import-export - chemische en farmaceutische producten - Import export

Aantal resultaten

1.526 bedrijven