• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export - tussenpersonen

Resultaten voor

Import-export - tussenpersonen - Import export

 1. GB TRADE TRANSPORT

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf GB LOGISTICS werd opgericht in Izmir en is actief in transport over land, door de lucht en over zee. GB Logistics hanteert het principe van klanttevredenheid door het aanbieden van de beste kwaliteitsservice onder de voordeligste voorwaarden met een uitgebreid leveringsnetwerk. Met ons deskundige personeel voldoen wij aan de vereisten op het vlak van buitenlandse handel en logistiek van bedrijven. GB Logistics blijft investeren in personeel en technologie door gebruik te maken van de automatiserings- en digitaliseringsmogelijkheden van de globalisering. Wij organiseren alle logistieke diensten voor onze klanten, in overeenstemming met hun verwachtingen en behoeften en produceren complete unieke oplossingen. GB Logistics zal ernaar streven te profiteren van de managementmiddelen van onze groep, onze producten en diensten verder te ontwikkelen en onze bedrijfswaarde te verbeteren. Om zoveel mogelijk mensen te informeren over onze toekomstvisie hebben wij een nieuwe bedrijfsboodschap ontwikkeld: "ONTWIKKEL JE DROMEN" Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION, is een multi-service agent, opgericht in 2013, die werkt in de bouwsector - machines en apparatuur. Het is ook aanwezig in de sectoren bouwmateriaal, verkoop van diverse producten en doe-het-zelfproducten. Het is gevestigd in Le Kremlin-Bicetre, Frankrijk. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn dienstenpakket uitgebreid en vandaag helpen wij u ook bij uw import-exportprojecten, evenals bij de verkoop en verhuur van voertuigen, particuliere autoverhuur, particulier personenvervoer, publicatie en distributie van literaire werken en nog veel meer. Heeft u een bouwproject, projectbewerking of een behoefte aan een multi-service agent? Aarzel niet om ons team te contacteren via bericht of telefoon om uw projecten te bespreken!

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds meer dan 30 jaar is de in Boulogne-sur-Mer gevestigde Channel Sea Food één van de grootste Europese leveranciers van zeeproducten en diepgevroren etnische producten: schaaldieren, weekdieren, vis, inktvissen, kikkerbilletjes, fruit, groente en verwerkte producten … Bij aankomst in Frankrijk worden de producten in een specifieke opslagplaats bewaard, wat een traceerbaarheid van het product vanaf de boerderij tot de klant en de flexibiliteit voor gecombineerde verzendingen mogelijk maakt.

  Website Open In New icon
 5. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Oceans Group, een onderneming die stevig op weg is om een van de marktleiders te worden in Turkije, verleent sinds 2016 in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Sinds 2016 verzorgt Oceans Group in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Wij zijn uw strategische zakenpartner met regionale en sectoriële oplossingen. De firma Oceans Group heeft een groot aantal verschillende in- en uitklarings- en logistiekactiviteiten en vakbekwaamheid in verschillende sectoren, inclusief Luchtvaart, FMCG (consumptiegoederensector), Gezondheidszorg en Textiel. Wij zetten de activiteit van onze firma voort met 100% Turks kapitaal en zijn georganiseerd om ieder jaar meer dan 2.000 verzendingen voor onze klanten wereldwijd te verzorgen. Wij werken met de voornaamste Turkse merken en klanten met een ontwikkelings- en groeipotentieel waarin zij vertrouwen hebben, met flexibele, snel beslissende processen en goedkope ladingsoplossingen. Onze missie is om innoverende en kostengerichte oplossingen te bieden via onze ervaren medewerkers en professionele zakenpartners wereldwijd, zelfs voor de meest complexe logistiekprocessen. U kunt vertrouwen op Oceans Group voor een veilig en efficiënt vervoer van uw meest waardevolle vrachten. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DELTA GROUP LTD

  Rusland

  Verified by europages badge

  Delta Group Ltd. is een expeditiebedrijf dat een volledig gamma diensten aanbiedt voor de import en export van goederen van en naar Rusland. Delta Group Ltd. versnelt de inklaring van vracht en verlaagt de logistieke kosten. Delta Group Ltd. is een expeditiebedrijf dat een volledig gamma diensten aanbiedt voor de import en export van goederen van en naar Rusland. De volledige lijst van Delta Group Ltd. diensten omvat: Inklaring onder contract van een klant of een expeditiebedrijf.Snelle douane-inklaring: vanaf 2 uur.Vervoer van goederen door de lucht, over zee, over de weg en per spoor naar elk punt in Rusland en de douane-unie, consolidatie van groepagevracht. Verklaring van overeenstemming met de technische voorschriften van de douane-unie. Vrachtverzekering. Consolidatie van goederen, herverpakking ervan, markering, weging en papierwerk. Uitbesteding van export- en importactiviteiten: het opstellen en sluiten van contracten, financiële transacties, het passeren van bankcontroles op valuta, expeditiediensten.

  Website Open In New icon
 2. PRENASPIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PRENASPIRE vervaardigt en verkoopt 3 types spiraalkokers voor de bescherming van leidingen in alle sectoren: industrie, mijnindustrie, bosbouw, havens, luchthavens, booreilanden en alle soorten bouwplaatsen waar hydraulische en pneumatische leidingen moeten worden beschermd. De spiraalkoker PRENASPIRE, die al meer dan 20 jaar wereldwijd gebruikt wordt, staat bekend als een van de sterkste die te verkrijgen zijn. Neem contact met ons op!

  Website Open In New icon
 3. GOLDEN MEAT SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Golden Meat srl houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met de representatie en verkoop van vers en diepgevroren rundsvlees uit eigen land en het buitenland, alsook van de bijproducten van het slachten. Daarnaast heeft het een uitgebreid aanbod van diepvriesproducten van koe en kalf, zoals levers, harten, nieren, geschoren poten, tongen, staarten en trimmings. Het binnenlandse vlees komt van ketenveehouderijen, het buitenlands vlees van de beste Franse en Spaanse bedrijven. Ons klantenbestand bestaat uitsluitend uit groothandelaars en grote distributieketens.

 4. LIEBL INDUSTRY PARTNERS

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. BEASY WORLD SOURCING

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 1. NATURAL POLAND

  Polen

  Verified by europages badge
 2. ALFALOT LTD. & CO. INDUSTRIEAUSRÜSTUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. ALTERNATIVE PLASTICS

  Frankrijk

  Alternative plastics biedt in samenwerking met de onderneming Symphony Environnemental, een unieke technologie aan die het mogelijk maakt polymeren af te breken en biologisch af te breken. Het aangeboden productassortiment gaat van afvalzakken tot herbruikbare boodschappentassen, zakken voor groente en fruit en alle types zowel thermogevormde als gespoten polymeer folies. De producten voldoen aan de normen ASTM 6954, ISO 14855 en Afnor ACT 51 808. De grondstoffen die de biologische afbraak mogelijk maken beschikken over een Eco label type 1 volgens de normen ISO14020 en 14025 die het toelaten de positieve milieuprestaties zonder milieugiftige eigenschappen te bevestigen. De tassen of folies zijn 100% recycleerbaar zonder de klassieke recyclekanalen voor kunststof te verstoren. Alternative Plastics levert biobron grondstoffen en is de exclusieve distributeur van d2w additieven voor de biologische afbraak van polymeren in Frankrijk en Afrika.

 4. WATTMAN WORLD BV

  Nederland

  Wattman, het innoverende bedrijf dat het concept van winkelcentrum treintjes introduceerde. Veel bedrijven proberen onze succesvolle treinen te kopiëren. Niemand is er ooit in geslaagd om een vergelijkbare trein te bouwen in de bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Niet over het hoofd te zien: Wattman is de enige leverancier met standaard TUV-certificering (EN 13814: 2004 - Kermis- en pretparkmachines en -constructies - Veiligheid) op alle treinen. Wattman produceert nu 3 treinmodellen die allemaal handgemaakt zijn in onze fabriek in Granby (QC), Canada. Momenteel werkt onze engineeringafdeling in Canada niet alleen aan het upgraden van de bestaande modellen, maar is hij ook actief met de productontwikkeling van op accu aangedreven MiniShuttles en treinen voor pendeldiensten. In de zomer van 2017 werd besloten om één verkoopkantoor te creëren. Deze beslissing werd gemotiveerd door de wens van de fabriek om de kwaliteit van onze verkoop- en aftersalesactiviteiten te verbeteren. Ons wereldwijde verkoopkantoor en distributiemagazijn is gevestigd in Almere.

 5. ITALIË IMPORT BV

  Nederland

  Primecook is een Italiaanse producent van duurzame antiaanbakpannen zonder PFAS, teflon, nikkel en andere zware metalen. Milieuvriendelijk geproduceerd en volledig recyclebaar. De Ecoshield anti-aanbaklaag heeft ongeëvenaarde eigenschappen. Super glad, gemakkelijk te reinigen, kras- en slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. Geschikt voor koken zonder vet. De ecovriendelijke coating bevat gegarandeerd geen schadelijke stoffen . Gezonde koekenpannen, hapjespannen, braadpannen, grillpannen, ovenschalen, taartvormen en kookpotten. Voorzien van veilige en ergonomische gevormde handgrepen die niet heet worden en stevig aan de pan zijn geklonken. Optimale warmtegeleiding voor betere kookresultaten. Voedselveilig. Dikwandig aluminium van hoge legering en RVS bodem. Geschikt voor alle warmtebronnen, gas, elektrisch, keramisch, inductie en de oven. Het beste alternatief voor teflon. Onverwoestbaar. Volledig in Italië geproduceerd. Ook bij hoge temperaturen blijft de coating intact en er komen geen schadelijke stoffen vrij. Koken met Primecook is veilig en gezond! Prachtig design in de frisse kleur neomint. Italie import BV is de importeur van Primecook voor Nederland, België en Duitsland.

 6. NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.

  Nederland

  Al sinds 1934 kunt u bij ons terecht voor een goed glas wijn. Wij hebben een mooie collectie wijnen van over de hele wereld, voor ieder budget en geleverd in heel Nederland. We werken al vele jaren samen met onze huizen, met enkele al meer dan 40 jaar, maar we blijven natuurlijk altijd zoeken naar nieuwe gave wijnhuizen om u en uw gasten te blijven verrassen.

 7. IGC GROUP

  België

  IGC Group is een zichthouder van De Beers Group of Companies IGC Group is een De Beers Global zichthouder (DBGSS) sinds 1955. Deze bevoorrechte relatie van meer dan 50 jaar garant voor onze klanten een consistente en betrouwbare diamant aanbod en zekerheid in de authenticiteit en de integriteit van het product. Zichthouders kwalificeren voor DBGSS levering als gevolg van een stringent proces, met inbegrip van hun vermogen om waarde toe te voegen aan diamanten, hun expertise in het bijzonder ruwe diamant en hun financiële en ethische integriteit. Met IGC Group, klanten profiteren van onze wereldwijde sales en marketing plannen. Onze marketing afdeling dynamisch ondersteunt onze klanten in de vraag naar diamantjuwelen. Consultancy en sales medewerkers diamond training zijn beschikbaar op aanvraag. Samen creëren we mogelijkheden die veel verder gaan dan de traditionele klant-leverancier relatie.

 8. AERTRA INTERNATIONAL

  Nederland

  Met een wereldwijd team & partners staat Aertra sterk in de markt. Aertra wil de brug zijn tussen het bedrijfsleven dat internationaal wil handelen. Zo hebben wij sterke partners gecreëerd wereldwijd in verschillende sectoren. Ieder vraag heeft een aanbod op maat bij ons en dat maakt de handel service van Aertra nog sterker. Wij werken op verschillende vormen. Zo import en exporteren wij zelf goederen die gevraag worden in verschillende landen. Wanneer wij kansen zien in een product importeren wij die in een markt en doen de verkoop aan bedrijven die er naar vragen.Een ander dienst van Aertra is specifiek import-export op aanvraag van bedrijven. Onze partners bieden ons hun producten aan die wij weer naar bedrijven in andere landen aanbieden of direct zelf importeren. Ook bedrijven die opzoek zijn naar een specifiek product voor short-long term worden geholpen door Aertra. Ons team neemt rechtstreeks contact op met buitenlandse bedrijven om de juiste overeenkomst te kunnen sluiten volgens de wensen van de klant.Al deze diensten maken deel uit van Aertra’s handel. Aertra is wereldwijd actief met eigen locaties en heeft het wereldwijd 90 partners waarmee er direct handel wordt gedreven. Dagelijks wordt er handel gedreven tussen onze partners door Aertra als brug te gebruiken. Goederen groepen waar wij regelmatig in handelen zijn onder andere: Metalen, Machinering, Auto Onderdelen, Natuurstenen, Bouw producten, Zorg Apparatuur, Mineralen.

 9. MFDM GROUP

  Portugal

  MFDM is een Portugese onderneming die zich toespitst op import en export. Gespecialiseerd dealer in het wereldwijd leveren van goederen en producten. Wij begeleiden uw producten, verzorgen het transport, de inklaring, snel en veilig. Activiteiten: - Import en export; - Ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe leveranciers ; - Begeleiding van de goederen ; - Logistiek ; - Transit.

 10. SAMBE HOLDINGS

  Senegal

  SAMBE HOLDINGS is een import- /exportbedrijf met een sterke marktpositie in SENEGAL. Wij bieden de import en export van levensmiddelen (rijst, meel, graanproducten, melk enz….) en de import-export van nieuw en tweedehands industrieel materiaal aan. Import-export van stoffen (bazin stoffen en damesstoffen). Import-export van metalen, edelstenen, goud en diamant. Wij zijn gespecialiseerd in de import-export in de hele ECOWAS zone (Economische Gemeenschap van West-Afrikaanse Staten).

 1. KARACA CONSULTING

  Zwitserland

  "Aansteker met mondspray" Gewoon je adem opfrissen na het roken! We zijn op zoek naar distributeurs / zelfstandige agenten / verkooppartners in verschillende landen die het alleenrecht hebben om ons wereldwijd beschermde product te verkopen.

 2. AND-TRANS

  Rusland

  AND- TRANS biedt een volledige service voor het vervoer van handelsgoederen via diverse types transport naar Rusland en de GOS landen, zowel als het in- en uitklaren van vrachten. Wij onderhouden directe contacten met de Russische spoorwegen (RZD OJSC), de Wit-Russische spoorwegen (BCh), de grootste operators van wagenparken en kantoren in de havens van St. Petersburg (FCT, PLP, NW) en Novorossiysk (NUTEP, NLE) om logistieke oplossingen te bieden die kostenbesparend zijn voor de klant.

 3. MORE2TRADING

  België

  More than 10 years we supply our partners: wholesalers and retailers, whether large or small. Our goal is to deliver branded stocklots to our customers at the best price possible. We mainly sell all consumer related goods such as clothing, toys, hobby, DIY and sports, home and garden items, shoes, beauty, electronics and more. At More2trading, we are dedicated to buy and sell professionally and to create a long-term relationships with our customers and suppliers.

 4. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Van harte welkom bij HWH Hansetrading Gmbh & Co. KG! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten! Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: Aankoop van speciale en restartikelen, schadeproducten, restanten (uitloopmodellen), huishoudartikelen, tuinuitrusting, levensmiddelen, textiel, meubels, decoratiefiguren, elektronische reclameartikelen.

 5. WASABI4YOU

  Nederland

  Wasabi4You is European Distributor and (Co-)Producer of fresh Wasabi and Wasabi products with real Wasabi. Our products: fresh Wasabi, Wayonaise (Wasabi Mayonaise), WasabiChoQ, (Wasabi Chocolate), Wasabi Ice Cream, Wasabi Creamcheese and more.

 6. COCHLEAR BENELUX

  België

  Cochlear, opgericht in 1981, is wereldleider op het gebied van innovatieve, implanteerbare hooroplossingen. Cochlear zet zich volledig in om mensen overal ter wereld te laten ervaren wat geluid is. Dankzij onze hoorsystemen kunnen meer dan 250.000 mensen in meer dan 100 landen opnieuw verstaan wat hun familie en vrienden tegen hen zeggen.

 7. BARSAMIAN DIAMONDS

  België

  Ons assortiment bestaat uit dimanten van alle soorten en maten, van alle vormen van diamanten en gekleurde diamanten. Onze grote voorraad en voortdurend vernieuwd, onze activiteiten en onze voorkeur grootte met bovenstroomse partners wereldwijd relaties stellen ons in staat om de wensen en behoeften van de meest uiteenlopende internationale klanten te voldoen. Op verzoek van de klant, kunnen de stenen worden geleverd met een HRD, GIA of ander certificaat.

 8. TGS COFFEE CLUB

  Nederland

  TGS Coffee Club is een community voor de koffieliefhebber. Organiseren koffie events, werken nauw samen met lokale branders en geven op locatie barista cursussen. Wij verzorgen een maandelijkse koffie levering aan huis met zorgvuldig gekozen partners.

 9. HURRICANE TRADING

  Nederland

  Bedrijf gericht op export naar West Afrika. Van machines, voertuigen, kleding, industrial consumables, gereedschappen en logistieke dienstverlening.

 10. CONTAINER TECHNICS

  België

  Container Technics is specialist in container onderdelen en uitrustingen.

Filters

Resultaten voor

Import-export - tussenpersonen - Import export

Aantal resultaten

21.369 bedrijven

Landen