• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van glas

Resultaten voor

Import-export van glas - Import export

 1. STEKLO EXPORT

  Kazachstan

  Verified by europages badge

  LLC Vladimir Glass ("StekloEksport") verwerkt glas, exporteert en importeert glas en glasproducten, ontwerpt en vervaardigt glazen potten en flessen. De fabrikant en leverancier van hoogwaardige glascontainers, vlakglas en spiegels verzorgt de groothandel in: — doorzichtig en ondoorzichtig vlakglas; — glas voor ramen, vitrines, meubilair, en beschermend vlakglas (triplex) met een dikte van 1, 3 tot 12 mm; — spiegels; — getextureerd, gekleurd en decoratief glas; — glazen verpakkingen voor populaire consumptie. Vladimir Glass levert alle soorten glasbewerkingsdiensten: — snijden op de door de klant gespecificeerde maat; — harding; — bijslijpen; — boren; — facetteren enzovoort.Het bedrijf ontwikkelt technische documentatie, ontwerpt flessen en vaten, produceert authentieke glazen recipiënten en dekselsystemen daarvoor, etiketten en decoratieve elementen. Door alle stadia van de vervaardiging van glazen verpakkingen in één enkele productie-eenheid uit te voeren, garanderen wij de hoge kwaliteit ervan. De karakteristieke glazen potten en flessen die wij hebben ontworpen, worden een bekend en gedenkwaardig symbool van het merk van onze klanten, wat hen helpt hun producten verder op de markt te promoten. Het team van de onderneming heeft een grote ervaring in het optrekken van glasconstructies voor civiele en industriële bouwprojecten. Dankzij de technische expertise van het Vladimir Glass team en de voortdurende toepassing van nieuwe technologieën kan het bedrijf het gamma glasartikelen uitbreiden om aan de marktvraag te voldoen.

  Website Open In New icon
 2. REFLEKS SERVIS D.O.O

  Slovenië

  REFLEKS SERVIS is een leverancier van metaal-glasproducten voor gebouwen die gerenoveerd moeten worden.Wij adviseren u bij de selectie en uitvoering van ALU-glas onderdelen van gebouwen (gevels glazen daken, ramen en deuren met specifieke eisen luifels, hekken, trappen, balkonleuningen, windschermen ...) evenals Jansen brandwerende glazen deuren en gevels met verschillende soorten beglazing en hoogwaardige op maat gemaakte douchecabines en glazen douchewanden. Wij bieden diensten en reparaties aan voor alle soorten glasproducten.

 3. SHANDONG BAOLUDA GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Shandong Baoluda Glass Technology CO., LTD. is gevestigd in Ziby City van de provincie Shandong in Gaoqing, is een diepgaande verwerking van glas, export en handel in glas, voor de export georiënteerde hightech bedrijf. Zijn belangrijkste producten omvatten enkel zilver glas met energie label, dubbel glas met energie label, driedubbel glas met energie label, geïsoleerd glas, hardglas, gekleurd glas, gebogen glas en andere diep geharde soorten glas.

 4. STRONGLASAS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf is werkzaam in de productie van plat gehard glas, plat glassnijden, snijden, harden & bijslijpen. We bewerken alle soorten plat glas: transparant, mat, getint, gecoat glas, glas met patroon & andere soorten glas. De hoofdgebruikers van de producten zijn fabrikanten van glazen gevels & wanden, fabrikanten van isolatieglas, fabrikanten van metalen & glazen constructies, balkons, conservatoria alsook meubelfabrikanten, fabrikanten van huishoudelijke apparatuur & douchecabines.

 5. APERTE, UAB

  Litouwen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALUMINUM STYLE

  Oekraïne

 2. MARISTIKA, UAB

  Litouwen

 3. ROLLING ROOF FACTORY TURKEY

  Turkije

 4. ERDEM GLASS

  Turkije

 5. ADAGLASS LTD. CO.

  Turkije

 1. TARGET ELEKTRONIK MEDIKAL ALET VE MALZ. PAZ LTD

  Turkije

 2. LLC CRYSTAL QUARTZ

  Rusland

 3. AYS ZÜCCACIYE

  Turkije

 4. SIMURG FOREIGN TRADE

  Turkije

 5. SELÇUK GRUP

  Turkije

 6. SANSIRO

  Portugal

 7. HAMADI SALES AGENCY INTERNATIONAL

  Oostenrijk

 8. BIGABE E-TICARET TEKSTIL PAZARLAMA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

 9. DOBROVIČ GLASS

  Tsjechische Rep.

 10. ÇIRAYLAR GLASS AND CONSTRUCTION MATERIALS INDUSTRY

  Turkije

 1. DECOSTYLE

  Turkije

 2. VIDRIOCRISTAL - CERRAMIENTOS DE TERRAZAS

  Spanje

 3. KUPA MOVABLE GLASS SYSTEMS

  Turkije

 4. FLOT STAKLO ELENOVI

  Noord-Macedonië

 5. AYD GLASS TURKEY FLOAT GLASS

  Turkije

 6. INTERGLAS

  Denemarken

 7. ARTFORS

  Turkije

 8. TEZCANLARES LTD.ŞTI.

  Turkije

 9. SEJA CAM IN?AAT SANAYI TIC. LTD. ?TI.

  Turkije

 10. CAM-SAN

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Import-export van glas - Import export

Aantal resultaten

6.948 bedrijven