• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van medisch en chirurgisch materiaal

Resultaten voor

Import-export van medisch en chirurgisch materiaal - Import export

 1. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Al meer dan 50 jaar biedt Motex Healthcare Group zorgmedewerkers gemoedsrust voor betere bescherming en ook toegewijd op het gebied van medische leveranciers, met name op het gebied van chirurgische gezichtsmaskers, wondverbanden en chirurgische handschoenen. Als toonaangevende fabrikant en leverancier heeft Motex betrouwbare persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en oplossingen voor infectiebeheersing geleverd tijdens tal van gezondheidscrises, waaronder epidemieën en pandemieën zoals SARS, H1N1 en COVID-19. Ons wereldwijde distributie- en servicenetwerk biedt de meest onderscheidende diensten aan onze klanten. We streven continu naar succes en zullen ons altijd inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde producten voor een betere toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in: 1. Medisch gezichtsmasker en niet-medisch gezichtsmasker: gezichtsmasker in diamantvorm, FFP2-ademhalingsapparaat, chirurgisch gezichtsmasker, C-vormig gezichtsmasker voor kinderen. 2. Wondverband en chirurgische tapes. 3. Chirurgische en onderzoekshandschoenen. 4. OEM / ODM-service: Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

 2. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS is een wereldwijde leverancier van esthetische producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit medische apparaten en andere medische producten, met name huidvullers. Wij zijn een betrouwbare groothandel en partner in farmaceutische producten voor de esthetische sector sinds 2018. Onze missie is om onze klanten producten van de beste kwaliteit te leveren tegen competitieve prijzen. Wij houden ons op de hoogte van de innovaties in onze sector en leveren de meest populaire en op de markt beschikbare farmaceutica.

 3. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Medisch materiaal, Laboratoria - apparaten en instrumenten, Kunststofproducten voor medische toepassingen, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, buizen voor laboratoriums, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, apparaten en benodigdheden voor diagnostiek, en artikelen voor eenmalig gebruik. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. DUCHATEAU SA

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUCHATEAU SA, is een Multi-Category, en actief in de sector Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chirurgie - apparatuur en materiaal, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, Chirurgie - apparatuur en materiaal, en Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 5. VIP SERVICE PLUS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIP SERVICE PLUS, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren latex handschoenen, werkvizieren, beschermende brillen en kleppen, en maskers voor gebruik in ziekenhuis. Het is gevestigd in Cannes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BUSCHMEIER MASCHINENBAU + MEDIZINTECHNIK INHABER GUIDO BUSCHMEIER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUSCHMEIER MASCHINENBAU + MEDIZINTECHNIK INHABER GUIDO BUSCHMEIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Löhne, Duitsland.

 2. ALXR LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALXR LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Medische en chirurgische instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, producten voor ziekenhuizen, wegwerpurinezakken, injectiespuiten voor geneeskundig gebruik, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, Medisch meubilair, Geneeskundige radiologieapparatuur, en materiaal en uitrusting voor operatiekamer. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 3. BERARDI STUDMEDSHOP INH. NICOLAI BERARDI

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERARDI STUDMEDSHOP INH. NICOLAI BERARDI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Affoltern Am Albis, Zwitserland.

 4. VEPARA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Vepara Ltd, gevestigd in Watford, aan de rand van Londen, is trots één van de grootste voorraadhouders te zijn van pulsoxymeters, digitale thermometers, contactloze thermometers en zakdoekjes. Antibacteriële schoonmaakdoekjes voor verschillende oppervlakken en 3-laagse niet-medische en steriele medische mondkapjes van hoge kwaliteit, naast onze grote voorraad van PBM en andere vitale medische hulpmiddelen. De voorraad is klaar voor verzending. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en diensten en verzekeren daarom een persoonlijke behandeling van ieder probleem die u zou mogen tegenkomen in uw relatie met Vepara Ltd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

  Alle producten voor "import-export van medisch en chirurgisch materiaal"

 5. GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S.

  Turkije

  Onze firma, opgericht in 1990, levert producten en diensten op het gebied van medische verpakking, sterilisatie en reinigingscontrole, CSSD en ontsmetting. De firma GUNDEM beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van medische verpakkingsapparaten en -accessoires en biedt een zeer uitgebreid assortiment van producten: -Volautomatische en handbediende apparaten voor de productie van zakjes, -Doorloopsealers, impulssealers en accessoires, -Identificatietapes voor chirurgische instrumenten, -Steriele ingangsmatten met ontsmettingsmiddel, -Labels met indicator en etiketteerpistool voor documentatiesysteem sterilisatiecontrole, -Sterilisatie verpakkingsmaterialen; Fabrikanten van rollen, zakjes en meer! De firma GUNDEM beschikt over octrooien, "Domestic Goods" en "Service Competence" en EN ISO 9001: 2015 certificaten voor zijn unieke producten. Ook hebben onze producten normconformiteitscertificaten, bijvoorbeeld de EN 868, ISO 11607-2, CE certificaten; kom gerust eens bij ons op bezoek voor meer informatie!

 1. LE GOFF LOGISTICS

  Frankrijk

  LGL is een familiebedrijf gespecialiseerd in de import en export van diverse producten. LGL, opgericht in 2015, spitst zich vooral toe op de export van luxeproducten en gedistilleerd naar China. Sinds 2017 heeft het bedrijf zich meer gericht op productsourcing voor rekening van derden, van Franse alcoholische producten tot gereedschapsmachines en zonepanelen. Begin 2020, naar aanleiding van de coronapandemie in China en vervolgens wereldwijd, heeft een aantal van onze partners op medisch gebied ons gevraagd om hun producten internationaal te verkopen. Wij hebben in Frankrijk opnieuw contact opgenomen met grote ondernemingen en met de regering.

 2. PRODUCTOS MÉDICOS DE ANA BLANCA BESTIT

  Spanje

  Ana Blanca Bestit en José Arias hebben de onderneming in 1989 opgericht. Onze doelstelling is de verkoop van alle soorten medische producten en onderdelen en het bieden van een hulpdienst, zowel voor apparatuur als voor instrumenten voor oogchirurgie, algemene en specialistische chirurgie, inclusief chirurgische motoren, endoscopen, fiberscopen, monitors, lichtbronnen, allerlei kabels, sensoren, batterijen enz. Wij zoeken voor u alle producten die op de markt te verkrijgen zijn en die vervaardigd zijn met een garantie van de grote internationale merken. Wij vinden voor u altijd het beste aanbod. Wij verkopen alle medische specialiteiten alsook meubilair, apparatuur, chirurgische prothesen, biopsienaalden, chirurgische motoren, endoscopen, fiberscopen, chirurgische frezen, matten met hoge steriliteit voor operatiekamers, diagnose-apparatuur, medische lampen, sterilisatiematerieel, hemostatische sponzen, weegschalen, microscopen, chirurgische instrumenten voor alle specialiteiten.

 1. VEKA MEDICAL BVBA

  België

  Veka Medical is een jong bedrijf opgericht in 2018 maar met reeds heel veel ervaring in de medische sector. We leveren kwaliteitsproducten van bekende merken aan de scherpste prijzen ondersteund door een netwerk van betrouwbare leveranciers. Al onze klanten en leveranciers worden met een persoonlijke toets en steeds met oog op het algemeen belang van beide partijen behandeld. Onze producten … … voldoen aan de strengste Europese richtlijnen en zijn van hoge kwaliteit … worden met zorg behandelt … worden onder de beste omstandigheden bewaart Wij verhandelen onder andere : BD pennaalden en spuiten 3M Healthcare Littmann stethoscopen 3M wondzorg producten Chirugische mondmaskers Bayer teststrips Menarini teststrips Roche teststrips BSN wondzorg producten Convatec wondzorg producten One Touch lancetten

 2. HYB D.O.O.

  Slovenië

  Wij hebben vijf decennia wereldwijd erkende ervaring in de productie van hybride dikke-filmcircuits, druksensoren, klantspecifieke producten en medische hulpmiddelen. Wij hebben een uitgebreid serviceaanbod voor processen variërend van ontwikkeling tot serieproductie voor het maken van klantspecifieke producten op basis van de wensen van de klant. De hybride technologie die wordt gebruikt in het HYB-productieproces combineert verschillende technologieën om hoogwaardige en krachtige sensoren te kunnen produceren. We bieden maatoplossingen van kleine aanpassingen aan standaard hybysens®-merkproducten tot de ontwikkeling van compleet nieuwe druksensoren aan de hand van klantvereisten. Het medische programma is het resultaat van langdurige ontwikkeling en bouwt voort op vele jaren aan ervaring in de productie van druksensoren. Het meest uitgebreide is het programma voor invasieve bloeddrukmeting, onder het handelsmerk hybymed®, en zelfstandige componenten die tevens beschikbaar zijn voor verdere installatie. Een ISO 13485-gecertificeerd en onderhouden kwaliteitsbeheersysteem en optimale productieomstandigheden in een cleanroom (Klasse 8 van ISO 14644-1) garanderen de hoge en consistente kwaliteit van onze producten. Alle hybymed®-producten zijn CE-gecertificeerd. De bedrijfsvoering van onze onderneming wordt gecoördineerd met de kwaliteitsnormen van ISO 9001, ISO 13485 en ISO 14001 en de vereisten van medische verordeningen. Wij presenteren onze innovatieve oplossingen aan het publiek en als ontvanger van talloze awards zijn we trots een van de meest innovatieve bedrijven van Slovenië te zijn.

 3. IMPORTEXCO

  België

  Importexco Activiteit van de firma: export naar Afrika van medisch materiaal/uitrusting en sinds 2010 ook van cosmetica en producten voor de huidverzorging. Generische producten Chirurgische instrumenten Instrumenten voor diagnostiek Laboratoriumuitrusting Hospitaaluitrusting Artikelen van roestvrij staal

 4. MEDISCH MATERIAAL DEFORCE BVBA

  België

  Deforce is een familiebedrijf. Ze bieden u een keuze aan uit ruim 5.000 medische artikelen, aan zeer competitieve prijzen. Het medisch materiaal gaat van allerlei verbruiksmateriaal zoals injectiemateriaal, wondkompressen, windels, reagentia tot instrumenten en medische toestellen. Ze verdelen producten van tal van gekende merken waaronder 3M, Lohmann Rauscher, Tyco, Smith & Nephew, BDF Beiersdorf, Bayer, Roche, Attends, Johnson & Johnson, Mölnlycke, Welch Allyn en BSN.

 5. SILVERT MEDICAL

  België

  Groothandel in medische en farmaceutische apparatuur en uitrusting.

 6. BRENMOOR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRENMOOR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Silsden, Verenigd Koninkrijk.

 7. INTERLOK LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf INTERLOK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren werkmaskers voor bescherming, Soepele verpakkingsmaterialen, en accessoires badkamer. Het is gevestigd in Grodno, Wit Rusland.

 8. ANTAR FOSHAN TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ANTAR FOSHAN TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Foshan, China.

 1. KAPLANTRADERS

  Turkije

  Het bedrijf KAPLANTRADERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Izmir / Turkey, Turkije.

 2. INTER LINKS MEDICAL INSTRUMENTS

  Spanje

  Het bedrijf INTER LINKS MEDICAL INSTRUMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. AKADEMI TIBBI ALETLER

  Turkije

  Het bedrijf AKADEMI TIBBI ALETLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Monsterboeken, Monsterboeken, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, dermatologische chirurgie, en orthopedische hulpmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MEDICANA INTERNATIONAL HEALTH GROUP

  Turkije

  Het bedrijf MEDICANA INTERNATIONAL HEALTH GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medicijnen, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, producten voor ziekenhuizen, en Medicijnen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. MEDICAL PROCESS

  Frankrijk

  Het bedrijf MEDICAL PROCESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Roquefort La Bedoule, Frankrijk.

 6. BSP ULUSLARARASI TICARET DAN.LT.STI

  Turkije

  Het bedrijf BSP ULUSLARARASI TICARET DAN.LT.STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels, Handschoenen voor medisch onderzoek, en fabricage op maat van reclametassen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS

  Duitsland

  Het bedrijf G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medisch materiaal, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, Medische en chirurgische instrumenten, chirurgicale instrumentatie, Medisch materiaal, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, en Medische en chirurgische instrumenten. Het is gevestigd in Wurmlingen, Duitsland.

 8. I3 MEMBRANE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf I3 MEMBRANE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Radeberg, Duitsland.

 9. NOVATECH TIBBİ CİHAZ ÜRÜNLERİ A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf NOVATECH TIBBİ CİHAZ ÜRÜNLERİ A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 10. PENTASIL MED-TECH ENGINEERING UG

  Duitsland

  Het bedrijf PENTASIL MED-TECH ENGINEERING UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is gevestigd in Frankfurt A.m., Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export van medisch en chirurgisch materiaal - Import export

Aantal resultaten

553 Bedrijven