• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inblazing van rubber en kunststof

Resultaten voor

Inblazing van rubber en kunststof - Import export

 1. KÄSBAUER LOHNVERPACKUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÄSBAUER LOHNVERPACKUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Wernberg-Köblitz, Duitsland.

 2. SCHADE KUNSTSTOFF-VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHADE KUNSTSTOFF-VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Spenge, Duitsland.

 3. SUPERMATIC KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUPERMATIC KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Uster, Zwitserland.

 4. OBECK VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OBECK VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Föritz, Duitsland.

 5. PONT PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PONT PACKAGING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Rastatt, Duitsland.

 2. PACKSTAR GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACKSTAR GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Nidau, Zwitserland.

 3. GEBAPLASTIC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBAPLASTIC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Neuötting, Duitsland.

 4. POLY-TOOLS BENNEWART GMBH

  Duitsland

  Meer dan 40 jaar ervaring in de productie van gereedschappen. Ons steeds groter worden bedrijfskennis is de voorwaarde voor een competent productadvies, gereedschapsontwerp en tenslotte voor uitstekende productkwaliteit. Onze diensten omvatten naast het productontwerp en het maken van prototypen ook de constructie-ontwikkeling van vormen en gereedschappen, alsook de productie van gereedschap. Door de hoogste eisen te stellen aan materiaal en personeel bereiken we een uitstekende kwaliteit van ons gereedschap (QUALItools).

 5. MTS MOULAGE TECHNIQUE SOUFFLAGE

  Frankrijk

  Moulage Technique Soufflage MTS verzorgt het ontwerp en de fabricage van technische onderdelen en holle kunststof lichamen door extrusie blaaswerk voor de volgende industrieën: automobiel, vrachtwagens, motorfiets, tuinbouw, meubelen, medisch, bouw en andere.MTS begeleidt u bij het ontwerp en de uitvoer van alle technische kunststof onderdelen. Wij voeren uw technische onderdelen uit via het blazen van kunststof. De holle onderdelen en speciale technische tanks van geblazen kunststof worden gebruikt in diverse activiteitensectoren. Wij vervaardigen technische kunststof onderdelen op maat of volgens tekeningen. Onze technische onderdelen van kunststof worden tevens vervaardigd via extrusie blaaswerk, centrifugaal gieten en kunststof injectie.Ons bedrijf is ISO 9001 / ISO 14001 / ILO OSH 18001 / ISO 50001 gecertificeerdMTS produceert spoilers van geëxtrudeerd blaaswerk en verzekert het ponsen van geblazen kunststof onderdelen, ingietwerk van geblazen inzetdelen, markering en schuimwerk van geblazen kunststof onderdelen.

 1. GANAHL AG FÜR HOHLKÖRPERTECHNIK

  Zwitserland

  Met onze zelf ontwikkelde en geproduceerde spuit-blaasmachine (IBM) en blaasvormgereedschappen produceren wij flessen, reservoirs en vaten met een inhoud van 1, 5 ml tot 250 ml uit alle gangbare thermoplasten in uitstekende kwaliteit. Wij zijn dé expert in het spuitblazen! Producten: Kunststof flessen, kunststofflessen uit PET, verpakkingen voor de cosmetische industrie, kunststof verpakkingen op naar wens van de klant, kunststof dozen etc.

 2. NTINOS POUPAS LTD PLASTICS

  Cyprus

  Het bedrijf NTINOS POUPAS LTD PLASTICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren bi-injectie kunststoffen, houdbare ontwikkeling, en plastic. Het is gevestigd in Dhali, Cyprus.

 1. EE VERPACKUNGS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EE VERPACKUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Hollabrunn, Oostenrijk.

 2. STÄGER & CO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STÄGER & CO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen, Verpakking - papier en karton, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verpakkingen, blisterverpakking, Verpakking - papier en karton, en Verpakkingsindustrie - maatwerk. Het is gevestigd in Muri, Zwitserland.

 3. ZIRBS KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VERPACKUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf ZIRBS KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VERPACKUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Föritztal /otneuhaus-Schierschnitz, Duitsland.

 4. CGL PACK

  Duitsland

  Het bedrijf CGL PACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Kappel-Grafenhausen, Duitsland.

 5. MAVIAY BLOW MOLD CO.

  Turkije

  Het bedrijf MAVIAY BLOW MOLD CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. SUZHOU OZNO GLASS MOULD ., LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU OZNO GLASS MOULD ., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 7. DORIER PLAST

  Frankrijk

  Het bedrijf DORIER PLAST, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inblazing van rubber en kunststof, flacons van plastic, en Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in LUIGNY, Frankrijk.

 8. INNOPRODUCT

  Frankrijk

  Het bedrijf INNOPRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Spuitgieten van rubber en kunststof, snelle productie van prototypes, Ontwerper van industriële prototypen, en spuitgietmatrijzen. Het is gevestigd in Bègles, Frankrijk.

 1. EXTREMPLAST BT.

  Hongarije

  Het bedrijf EXTREMPLAST BT., is een Distributeur, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Recycling van verpakkingen, Extrusie van kunststoffen - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Recycling van verpakkingen, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Székesfehérvár, Hongarije.

 2. SERAC

  Frankrijk

  Het bedrijf SERAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Inblazing van rubber en kunststof, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, en Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in LA FERTE BERNARD, Frankrijk.

 3. MAVIAY KALIP VE PLASTIK LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf MAVIAY KALIP VE PLASTIK LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren het blazen van kunststoffen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CYPET TECHNOLOGIES

  Cyprus

  Het bedrijf CYPET TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines, verpakkingen van kunststof, en persen van kunststoffen. Het is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

 5. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van rubber - machines, Gieten van kunststof materialen, Verstevigde plastiek - verwerking, Precisie gietvormen, Gieten van rubber - machines, Gieten van kunststof materialen, Verstevigde plastiek - verwerking, en Precisie gietvormen. Het is gevestigd in Zhangjiagang City, China.

 6. WERIT UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WERIT UK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële packaging, en plastic pallets. Het is gevestigd in Irlam, Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 7. OY PLASTEX AB

  Finland

  Het bedrijf OY PLASTEX AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Lohja, Finland.

 8. MERGAWI

  Egypte

  Het bedrijf MERGAWI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inblazing van rubber en kunststof, en Inblazing van rubber en kunststof. Het is gevestigd in 10th Of Ramadan City, Egypte.

 9. VS KUNSTSTOFFVERPACKUNG & HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VS KUNSTSTOFFVERPACKUNG & HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, Flessen - kunststof, Stoppen en doppen - kunststof, Dozen - kunststof, Verpakking - kunststof, Flessen - kunststof, Stoppen en doppen - kunststof, en Dozen - kunststof. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 10. BROCHADO E CASTRO LDA.

  Portugal

  Het bedrijf BROCHADO E CASTRO LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inblazing van rubber en kunststof, spuitgietwerk, Inblazing van rubber en kunststof, en apparatuur voor signalering en controle van wegenbouw werkzaamheden. Het is gevestigd in Custóias, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Inblazing van rubber en kunststof - Import export

Aantal resultaten

2.477 Bedrijven