• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inbraakpreventie - systemen en materiaal

Resultaten voor

Inbraakpreventie - systemen en materiaal - Import export

 1. CORAK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CORAK, is een Multi-Category, en actief in de sector Alarm- en bewakingssystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inbraakpreventie - systemen en materiaal, Inbraakpreventie - systemen en materiaal, Professionele veiligheidsuitrustingen, veiligheidsdienst, en veiligheidssystemen. Het is gevestigd in Bailly-Romainvilliers, Frankrijk.

 2. BETV IMPIANTI S.N.C. DI BERTIATO MARIO, DE GIUSTI MATTEO E MATTIOLI PIERGIUSEPPE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BETV IMPIANTI S.N.C. DI BERTIATO MARIO, DE GIUSTI MATTEO E MATTIOLI PIERGIUSEPPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inbraakpreventie - systemen en materiaal, restructuratie elektrische installatie, installatie elektrisch systeem, Inbraakpreventie - systemen en materiaal, en advies en ontwerp van elektrische verlichtingsinstallaties. Het is gevestigd in Novedrate, Italië.

 3. MASTER SECURITY S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASTER SECURITY S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidssysteem, professionele camera's, domotica, en camera's. Het is gevestigd in Beinette, Italië.

 4. FORTEZA

  Rusland

  Forteza is een ontwerper en fabrikant van veiligheidsalarmsystemen voor de beveiliging van verschillende soorten terreinen. De productlijst bevat op microgolf, dual-technology, draadgolf en trillingen gebaseerde beveiligingssensoren, alsmede draadloze alarmsystemen voor inbraakdetectie. De Forteza beveiligingssystemen zorgen voor terreinbeveiliging via de detectie van bewegingen van een indringer in de detectiezone. De Forteza inbraakdetectiesystemen kunnen in bijna ieder beveiligingssysteem geïntegreerd worden en kunnen deel uitmaken van een alomvattend beveiligingssysteem op het terrein. De Forteza systemen worden gebruikt als inbraakalarmsystemen voor bedrijven, kritische infrastructuren en de aardolie- en gasindustrie. Vandaag behoort onze apparatuur bij beveiligingseenheden die veel worden gebruikt in de landen van onze partners: Bulgarije, Duitsland, Italië, Spanje, Litouwen, Slowakije, Frankrijk, Tsjechië, India, Iran, Zuid-Afrika en andere landen.

 5. SLOTENMAKER AMSTERDAM

  Nederland

  Bent u met spoed zoekende naar een slotenmaker in de omgeving van Amsterdam? Met de spoedservice van slotenmaker Amsterdam bent u ervan verzekerd, dat u binnen afzienbare tijd weer in uw woning komt! De vervelende situatie dat u uw sleutel vergeet, er is ingebroken in uw woning waarbij het slot bijvoorbeeld kapot is, komt helaas te vaak voor. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft slotenmaker Amsterdam een speciale spoedservice in Amsterdam en omgeving die uiteraard ook ’s nachts of buiten de gebruikelijke uren beschikbaar is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRIUM

  België

  Experts in elektronische beveiliging sinds 1995 Inbraak-, brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. Totale oplossingen voor de beveiliging van woningen, bedrijven, overheidsdiensten, etc… Inbraakbeveiliging: Inbraakbeveiliging volgens de INCERT normen (nummer B-1585) Erkend installateur volgens de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken (nummer 20-0854-50) Alarmsystemen voor elke toepassing Voor particulier, bedrijven, overheidsdiensten etc… Brandbeveiliging: Brandbeveiliging volgens de NBN s21-100 norm Analoge of conventionele systemen Thermische, optische branddetectie of gecombineerde technologie, smoke beams of branddetectie dmv air sampling In combinatie met gasdetectie en sprinklersystemen Geïntegreerd met inbraaksystemen Toegangscontrole: Access control: stand alone, binnen een netwerk of vanop afstand Toegang via PIN code, biometrie of proximity Integratie van tijdsregistratie mogelijk Camerabewaking: Camerabewaking conform de privacy wetgeving Stand alone of beheer vanop afstand Volledige IP oplossingen Analytische software Thermische camera’s Integratie met alarmsystemen

 2. JORRIT MULDER

  Nederland

  BOUW EN VERBOUW Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en bezuinigen niet op de kwaliteit. Samen met u als opdrachtgever zorgen we voor een mooi eindresultaat. KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN Wij leveren en monteren alle typen ramen, deuren en kozijnen uitgevoerd in HOUT. Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u verzorgen. Onze kracht is dat wij het gehele proces zelf uitvoeren. Inbraakpreventie Omdat wij als bedrijf het Politie Keurmerk Veilig wonen mogen voeren, kunnen wij het hele beveiligingsproces gericht op het tegenhouden van de gelegenheidsinbreker, voor u verzorgen. Wij kunnen u woning inspecteren en een rapport opstellen met de aanpassingen die worden geadviseerd om uw woning te voorzien van het Politiekeurmerk. SCHADE- EN HERSTELWERKZAAMHEDEN Als er bij u wordt ingebroken is dat al vervelend genoeg. Gelukkig kunnen wij alles in HOUT voor u weer in de oorspronkelijke staat herstellen. Wij stellen vrijblijvend voor u een offerte op die u kunt doorsturen naar de verzekering.

 3. RHINOSYSTEMS PERIMETER PROTECTION

  Nederland

  Voor het afbakenen van terreinen en maken van tijdelijke doorgangen. De Rhino beveiligingspalen zijn multifunctioneel inzetbaar. Voor het beveiligen van openbare ruimtes, gevels van gebouwen en roldeuren van distributiecentrums. Ook toepasbaar als grenspaal voor in tuinen en parken. De Rhino beveiligingspalen worden ook toegepast als anti rampaal. De voordelen om de Rhino verzinkbare palen toe te passen als een beveiligingssysteem zijn: - Efficiënt in aanschaf en onderhoud. - Ze werken onafhankelijk van enig ander systeem. - U bent zelf de bediener van het systeem. - Duurzaam in het gebruik. - Doelmatig en bedrijfszeker. - Op commando inzetbaar en trefzeker. - Veilig door het anti boor veiligheidsslot met een uniek slotnummer. - Professionele plaatsing is mogelijk. De Rhino beveiligingspalen worden door verschillende verzekeringsmaatschappijen aanbevolen. Voor de detail handel plaatsen wij de Rhino Verzinkbare beveiligingspalen bij: -Juweliers -Kledingzaken -Drogisterijen -Supermarkten -Automobielbedrijven -Computerbedrijven -Smartphone verkooppunten Daarnaast worden de Rhino beveiligingspalen ook ingezet op markten, parkeergarages en winkelgebieden. Dit om ongewenst verkeer te weren. Voor een goed perimeter advies kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan voor u een passend voorstel.

 4. CEES SIEMONS INBRAAKBEVEILIGING & SLOTENSERVICE

  Nederland

  Net als u denkt dat u de heren inbrekers te slim af bent met nieuwe sloten of een nieuw beveiligingssysteem, heeft het gilde met de lange vingers weer iets nieuws verzonnen om u uit uw droom te helpen. Nog sneller dan de vorige keer - bij u of bij uw buurman - staan ze binnen… en weer buiten, nadat ze u uw kostbare goed hebben ontnomen. Vaak is er ook nog veel inbraakschade. Inbraakpreventie hoeft niet duur te zijn want er zijn hele eenvoudige oplossingen voor extra beveiliging van een deur zoals het plaatsen van een bijzetslot. Siemons Inbraakbeveiliging & Slotenservice helpt u graag om dat te voorkomen en, mocht het bovenstaande inderdaad gebeuren, u te voorzien van het beste anti-diefstalmateriaal dat de markt op dat moment te bieden heeft. Daarnaast kunnen we inbraakschade herstellen en zorgen dat uw huis dezelfde dag weer veilig afgesloten kan worden. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen zelfs dat u de deuren weer afsluit met goedgekeurde sloten. Veel verzekeringen stellen voorwaarden aan de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Als de beveiliging niet in orde is kan dit nadelig voor u uitpakken. Siemons CMS inbraakbeveiliging kan uw woning of bedrijf voorzien van SKG- goedgekeurde veiligheidssloten. De aanpak wordt gerealiseerd binnen een korte periode en binnen een door u gesteld budget. Bel vrijblijvend voor een offerte of advies voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

 5. SAFECO

  België

  Algemene beveiliging en inbraakpreventie voor huizen, appartementen, winkels en banken is het terrein van Safe & co. Van een inbraakwerend slot of cilinder tot een alarmsysteem of camerabewaking. U kunt bij hun terecht voor alle aspecten van beveiliging. De troeven van Safe & co: levering en plaatsing van alle soorten beveiliging; een vrijblijvende veiligheidsstudie die de kwetsbare en zwakke plekken van uw woning of bedrijf in kaart brengt, een sluitend en doeltreffend veiligheidsvoorstel dat rekening houdt met het uitzicht van de woning, maatwerk, budget en aanwezige uitrusting en ten slotte jarenlange ervaring met beveiliging tegen inbraak. Safe & co automatiseert bijna alles wat scharniert, open- en dichtgaat of toegang verleent. Poorten, hekkens, rolluiken, verkeerspalen, slagbomen, … en zo kan u er vast nog een aantal bedenken. Met afstandsbediening, drukknoppen, tijdsklokken, codeklavieren, enz…

 1. INGROSSO MATERIALE ELETTRICO WELLER ITALIA

  Italië

  Elektrisch materiaal voor civiele en industriële toepassingen, stroomaggregaten. Industriële afdeling: systemen voor industriële automatisering, API en accessoires, mechatronica, digitale golfgeneratoren voor motors, optische, inductieve, capacitieve, einde slag sensors, impulstellers, urentellers, warmteregelaars, voedingsschakelaars, componenten voor beveiliging, relais voor C.S. en algemene toepassingen.

 2. BANDIT

  België

  Alarmsystemen - Installateurs - Opglabbeek - Alarmsystemen - Beveiliging - Beveiligingssystemen - Industriële installaties - Residentiële installaties - Tertiaire installaties - inbraakbeveiliging

 1. BRABEX SECURITY

  België

  Brabex is een installatiebedrijf gespecialiseerd in beveiliging en door ministerie van binnenlandse zaken alsook INCERT verzekeringsnorm gecertificeerd. Brabex is reeds meer dan 18 jaar actief in het installeren en onderhouden van alarmsystemen (inbraak- en branddetectiesystemen, alsook toegangscontrolesystemen en camerabewakingssystemen, kluizen, videofonie). De producten zijn van hoge kwaliteit en het bedrijf is steeds op zoek naar de laatste technieken en applicaties.

 2. GLOBE CAMERABEVEILIGING

  Nederland

  Globe Camerabeveiliging staat voor professionele en betrouwbare beveiligingssystemen specifiek gericht op het MKB in Nederland. Wij voeren hierbij het betrouwbare merk Calyzo. In samenwerking met Calyzo hebben wij speciaal voor het MKB beveiligingspakketten samengesteld, die uitgebreid of aangepast kunnen worden aan de hand van uw eisen en wensen.

 3. EASY+ DOMOTICA - APEX SYSTEMS INTERNATIONAL

  België

  Waarom nog kiezen voor een klassieke elektrische installatie? Met Easy+ haal je reeds basis-domotica in huis voor hetzelfde budget.

 4. BLACKROCK TECHNOLOGY SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLACKROCK TECHNOLOGY SYSTEMS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. BIEFFE DUE ELETTRONICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIEFFE DUE ELETTRONICA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alarm- en bewakingssystemen en materialen, anti binnendringing installatie, biometrische antidiefstalsystemen, Alarm- en bewakingssystemen en materialen, en inbraakbeveiligingsapparatuur. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 6. ASERT

  Spanje

  Het bedrijf ASERT, is een Distributeur, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is gevestigd in Petrel, Spanje.

 7. SECUR POINT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SECUR POINT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren videobewakingssystemen, automatisering hekken, en conceptie technologische installaties. Het is gevestigd in Caltanissetta, Italië.

 8. ALFA TECNO SYSTEM DI P.SBORDONE

  Italië

  Het bedrijf ALFA TECNO SYSTEM DI P.SBORDONE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parkeerplaatsen - materialen, elektrische installaties, videobewaking, en Parkeerplaatsen - materialen. Het is gevestigd in Curti, Italië.

 1. VINCENZO SENA UNIVERSAL SERVICE

  Italië

  Het bedrijf VINCENZO SENA UNIVERSAL SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidssloten, inbraakbeveiligingsapparatuur, veiligheidssysteem, en videobewaking. Het is gevestigd in Santa Croce Camerina, Italië.

 2. ENERGY SYSTEMS S.R.L.S.

  Italië

  Het bedrijf ENERGY SYSTEMS S.R.L.S., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Videobewakingssystemen, uitrustingen voor inbraakbeveiliging, woningautomatiseringsystemen, en Videobewakingssystemen. Het is gevestigd in Gossolengo, Italië.

 3. KAMERES ASFALEIAS

  Griekenland

  Het bedrijf KAMERES ASFALEIAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren camera's. Het is gevestigd in Acharnes, Griekenland.

 4. CASA DELL'ANTIFURTO

  Italië

  Het bedrijf CASA DELL'ANTIFURTO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alarm en inbraak, alarminstallaties, draadloze alarminstallaties, en veiligheidsslot buiten. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 5. ABES SRL

  Italië

  Het bedrijf ABES SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inbraakpreventie - systemen en materiaal, teleassistentie, brandalarm, Inbraakpreventie - systemen en materiaal, en brandbeveiligingscentrale. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 6. THOOSEN TRADING

  Frankrijk

  Het bedrijf THOOSEN TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is gevestigd in Châteauroux, Frankrijk.

 7. ARICI RAINERI ELETTRONICA SAS

  Italië

  Het bedrijf ARICI RAINERI ELETTRONICA SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren diefsstalbeveiligingsystemen. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 8. SICURTEKNO SRL

  Italië

  Het bedrijf SICURTEKNO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inbraakpreventie - systemen en materiaal, veiligheidssysteem, alarmsystemen, Inbraakpreventie - systemen en materiaal, en veiligheidssloten. Het is gevestigd in Rovereto, Italië.

 9. FORS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FORS FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inbraakpreventie - systemen en materiaal. Het is gevestigd in Champigny-Sur-Marne, Frankrijk.

 10. RADIOCOM SOC. COOP.

  Italië

  Het bedrijf RADIOCOM SOC. COOP., is een Dienstverlener, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inbraakpreventie - systemen en materiaal, installaties en apparaten voor transmissiesystemen van radio's tussen vaste punten, structurele kabelsystemen, Inbraakpreventie - systemen en materiaal, en tv en c.c. alarmsystemen en videorecording. Het is gevestigd in Adrano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis