• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële reinigingsinstallaties

Resultaten voor

Industriële reinigingsinstallaties - Import export

 1. DOLFIN INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINE AND SYSTEMS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Dolfin werd opgericht in 1976. Na de eerste productie van de wasmachine in 1985, stapte in de business, 2001 de voorbereiding van de nodige onderbouw in 5000 m2 productiegebied aangetrokken buitenlandse markt en begon de productie van onderdelen voor industriële reinigingsmachines. Vanaf de eerste dag, is het een model van reiningingsmachines van onderdelen geworden (door het verkrijgen van ISO 9001 en CE-documenten) en is gericht op kwaliteit van hoog niveau.Met meer dan 40 jaar ervaring in machineproductie, standaard en speciale wasmachines voor sproeiwas; motor/blokwasmachines voor inweken en ultrasone wasmachineproducties; beitsmachines; ultrasone wasmachines; schroef met bevestigingsmiddelen voor wasmachines; reiningingsmachines voor auto-reserveonderdelen in wasmachines voor vliegtuig-, schip-, trein-, en locomotiefonderdelen, zijn wij het leidende bedrijf in Turkije geworden. Dolfin zal zijn moderne en vernieuwende manier van werken van vandaag en de toekomst voortzetten.Het geeft vertrouwen door kwaliteit van de dienstverlening en het volgen van moderne technologie voor zijn klanten. Bovendien, vindt Dolfin het eveneens belangrijk haar werknemers en partners te waarderen. Samen met kwaliteit en vertrouwen, exporteert het naar meer dan 20 landen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. DUO-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Duo-Technik GmbH bestaat nu al meer dan 25 jaar. Het bedrijf heeft zich in die jaren ontwikkeld van een distributeur tot een systeemaanbieder voor alle partijen in de flexo- en digitale druk. Sinds de oprichting van Duo-Technik in 1989 heeft het bedrijf zich van verkooporganisatie ontwikkeld tot producent en biedt nu een groot assortiment aan voorzieningen voor de drukindustrie. De steeds strengere eisen van onze klanten zijn de motor voor onze ontwikkeling. Tegenwoordig omvat ons assortiment: infrarood- en warmeluchtdrogers voor waterverven en lakken op waterbasis, stofvangers voor vellenpers- en rollenpersinstallaties, polymerisatie-installaties voor uv-verven en -lakken, conditionering van verven, wassystemen voor cliché-drukplaten en rasterwalsen, transport van drukvellen

 3. HAVER NIAGARA GMBH

  Duitsland

  De kerncompetentie van HAVER NIAGARA GmbH bestaat uit het vinden van oplossingen op het gebied van zeven, wassen en palletiseren. Daarnaast bieden wij volledige oplossingen die individuele wensen van de klant integreren en realiseren.Het productassortiment van HAVER NIAGARA GmbH bestaat uit de procesketen op het gebied van mijnbouw, industriële mineralen, chemische materialen, alsook bouwmaterialen en de recyclingindustrie. Het bereik van het actuele aanbod in "behandelingstechnologie" strekt zich uit van individuele oplossingen met enkele machines, via systeemconfiguraties tot aan kant en klare levering van complexe installaties. In samenwerking met klanten of met toonaangevende ingenieursbedrijven en opdrachtgevers ontwikkelen wij duurzame oplossingen tot de volle tevredenheid van onze klanten. We willen waarde creëren voor onze klanten met gegarandeerd perfecte oplossingen, perfecte kwaliteit, veiligheid en absolute flexibiliteit!

 4. ROFA NIJKERK HOLDING B.V.

  Nederland

  WELKOM BIJ ROFA SPROEIWASMACHINES rofa sproeiwasmachines houdt zich voornamelijk bezig met inkoop/verkoop en het reviseren van gebruikte en nieuwe sproeiwasmachines. Onlangs zijn we ook begonnen met het verkopen van nieuwe DOLFIN sproeiwasmachine en ultrasoon-reinigers. Door de jaren heen zijn we veel verschillende merken en soorten sproeiwasmachine tegenkomen, hierdoor hebben we een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte machines kunnen opbouwen. Neem contact op voor vragen en informatie over onze producten. Bent u opzoek naar een oplossing voor het reinigen van vervuilde onderdelen en oppervlaktes, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 5. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC vervaardigt sinds 2010 geavanceerde reinigingsapparatuur voor metaalproducten en testbanken. Onze reinigingsmachines voor onderdelen verwijderen op efficiënte wijze olieproducten, stof, koelvloeistof, composietmaterialen, olie na staalbewerking, beschermende smeermiddelen, polijstmixen, emulgatoren, zweet en vetafzetting. De industriële reinigingsmachines van Geyser LLC vereenvoudigen de automatisering van oppervlakte voorbehandeling en lossen eenvoudig problemen voor verwerking en sourcing van staalsoorten en materialen op zowel voor grote industriebedrijven als kleine autogarages. Ons bedrijf vervaardigt wasinstallaties en installaties in serie of op maat om onderdelen te reinigen met een gewicht van 40 g–20 t evenals testbanken voor het opsporen van defecten van de uitrustingen en het testen van motoren. De door Geyser LLC vervaardigde reinigingsmachines voor reserveonderdelen en testbanken zijn betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Onze reinigingsmachines kunnen apart of als onderdeel van een bestaande industriële transportband gebruikt worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VERPA BENELUX

  België

  Verpa Benelux is een familiebedrijf dat zich toelegt op de levering van producten voor bedrijfshygiëne. Het bedrijf is actief sinds 1973 en is door de jaren heen gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in zijn sector in België. Verpa Benelux is lid van Inpacs, een wereldwijde organisatie van lokale spelers die het mogelijk maakt om multinationale bedrijven om het even waar te beleveren. Producten ; voor het wassen van handen, hygiënisch papier, ontgeuring en insecticide, afvalbakken en -zakken, etc.

 2. VAN DAMME

  België

  Al meer dan 35 jaar zijn we expert in industriële reinigingsmachines. Met ons familiebedrijf realiseren we totaalprojecten met oog op kwaliteit en service. Van Damme heeft alles in huis voor jouw schone zaak. "Van Damme, een schone zaak." Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. Onze missie is om continu te innoveren, dit zowel in onze producten als in onze diensten. Enkel zo kunnen we steeds de beste kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid beloven aan onze klanten. Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

 3. DOMO MEDIOAMBIENTE

  Spanje

  Het bedrijf DOMO MEDIOAMBIENTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Montcada i Reixac, Spanje.

 4. KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN

  Duitsland

  Het bedrijf KABO INDUSTRIEBEDARF INH. KAI BORNEMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Einbeck, Duitsland.

 5. ID WASH

  Frankrijk

  Het bedrijf ID WASH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Maulévrier, Frankrijk.

 1. AMBER ELEKTRONIK

  Turkije

  Het bedrijf AMBER ELEKTRONIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontvetting. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. DOLLMAR MECCANICA

  Italië

  Het bedrijf DOLLMAR MECCANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële reinigingsinstallaties, reiniging van metalen, wasmachine voor onderdelen, en wasinrichtingen. Het is gevestigd in Caleppio Di Settala, Italië.

 1. PADA SRL

  Italië

  Het bedrijf PADA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasone wasmachine, industriële reinigingsinstallaties, en industriële wasmachines. Het is gevestigd in Santo Stefano Ticino, Italië.

 2. EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI

  Italië

  Het bedrijf EQUIP LAVAGGI INDUSTRIALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren wasinrichtingen, wassen van industriële voertuigen, en wasstraten voor bedrijfswagens. Het is gevestigd in Vesime, Italië.

 3. JJ.VICEDO

  Spanje

  Het bedrijf JJ.VICEDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in El Puig, Spanje.

 4. DEMIRKAYA MAKINA

  Irak

  Het bedrijf DEMIRKAYA MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Arbil, Irak.

 5. STE LHEUREUX & CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE LHEUREUX & CIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefsystemen, Industriële reinigingsinstallaties, Ondergrondse werken - aannemers, Zeefsystemen, installaties voor het breken van mineralen, Industriële reinigingsinstallaties, en Ondergrondse werken - aannemers. Het is gevestigd in Perigny, Frankrijk.

 6. TEKNOX SRL

  Italië

  Het bedrijf TEKNOX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren wasmachine voor onderdelen, industriële reinigingsinstallaties, en Beitsen, oppervlaktes - machines. Het is gevestigd in Prunaro Di Budrio, Italië.

 7. CAR WASH MACHINE SRL

  Italië

  Het bedrijf CAR WASH MACHINE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Car- and truck-wash - wasserettes. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische reiniging, industriële reinigingsinstallaties, en Borstels. Het is gevestigd in Trezzano Sul Naviglio, Italië.

 8. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf BEST SPRING ECOCLEAN SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, Industriële reinigingsinstallaties, Nat-reinigingsapparatuur, Strijkmachines - industrieel, Hogedrukreinigingsapparatuur, Industriële reinigingsinstallaties, Nat-reinigingsapparatuur, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Botosani, Roemenië.

 1. FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA

  Turkije

  Het bedrijf FIRAT YIKAMA, BOYAMA VE ORGANIK BOYAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydrodynamische industriële reiniging en schilderwerk, en biologische natuurlijke verf. Het is gevestigd in Bayrampaşa, Turkije.

 2. TERMA-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TERMA-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Scheinfeld, Duitsland.

 3. UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION

  Italië

  Het bedrijf UNION S.P.A. - METALCLEANING DIVISION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Apparatuur voor ultrasoonreiniging, wasinrichtingen, machines voor reiniging van metaal, en wastunnel voor metalen. Het is gevestigd in Sala Bolognese (bo), Italië.

 4. BASCA SRL

  Italië

  Het bedrijf BASCA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Vignola, Italië.

 5. CEEVER SRL

  Italië

  Het bedrijf CEEVER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële reinigingsinstallaties, pvd bekledingen, precisiewasinstallaties, Ultrasoonbad, en Industriële reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Settala, Italië.

 6. GIBAC CHEMIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GIBAC CHEMIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibare gereedschappen, Gibac®, Filtratie-units, en Industriële afzuigers en spanenzuigers. Het is gevestigd in Apeldoorn, Nederland.

 7. FOR.LAV. SARDEGNA SNC

  Italië

  Het bedrijf FOR.LAV. SARDEGNA SNC, is een Distributeur, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële reinigingsinstallaties, hulpverlening installaties van stomerijen, apparatuur voor wasserijen, en chemisch reinigen. Het is gevestigd in Sassari, Italië.

 8. MUTEKS MACHINE TOOLS

  Turkije

  Het bedrijf MUTEKS MACHINE TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor wasmachines. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 9. HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf HEIM EDT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren kistenwasmachine. Het is gevestigd in Crailsheim, Duitsland.

 10. SELSU

  Turkije

  Het bedrijf SELSU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële reinigingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging van stoffering. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis