• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële voertuigen

Resultaten voor

Industriële voertuigen - Import export

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is Europees leider in het ontwerpen, bouwen en op de markt brengen van apparatuur voor afvalinzameling, waarbij de geschiedenis en de ideeën van een Italiaans bedrijf op internationaal niveau worden ingezet. Naast een grote verscheidenheid aan producten biedt Fratelli Mazzocchia specifieke diensten aan, volgens de strategie van het bedrijf om de klant centraal te stellen. Fratelli Mazzocchia staat voor concreetheid, kwaliteit en innovatie.

 2. RITEC ROHR-INSPEKTIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RITEC ROHR-INSPEKTIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Haldenwang, Duitsland.

 3. F.LLI AUCIELLO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.LLI AUCIELLO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bladveren, Remmen voor voertuigen, onderdelen voor remmen industriële voertuigen, vervanging remschijven, Bladveren, bijslijpen van remschijven, Remmen voor voertuigen, reparatie veringen voor vrachtwagens, en revisie kruisbogen. Het is gevestigd in Modugno, Italië.

 4. VAR

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VAR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, onderdelen industriële voertuigen, onderdelen voor bussen, Industriële voertuigen, vervangende vrachtwagen, onderdelen voor auto's, elektrische aansluitingen, rem, en originele onderdelen. Het is gevestigd in Grugliasco, Italië.

 5. LONGO EUROSERVICE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LONGO EUROSERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, vrachtwagen met aanhanger, en Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Conversano, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZANELLI FURGONATURE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZANELLI FURGONATURE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, koelbestelwagens, industriële voertuigen, en Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Bertinoro, Italië.

 2. RESALE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESALE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Heftrucks, tweedehands gereedschapsmachines, machines voor de bewerking van metaal, houtbehandelingsmachines, verpakkingsmachines, textielmachines, landbouwmachines, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 3. OFFICINA CAMPAGNARO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINA CAMPAGNARO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, klantendienst met vergunning, ateliers reparatie vrachtwagens, Industriële voertuigen, en reparatie industriële voertuigen. Het is gevestigd in Fontaniva, Italië.

 4. OFFICINE CRISTALLO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINE CRISTALLO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, installaties en uitrustingen voor carrosseries auto, inrichtingen voor industriële en speciale voertuigen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en transformatie voertuigen in goederenwagens. Het is gevestigd in Cosio Valtellino, Italië.

 5. DLOUHY GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DLOUHY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Tulln An Der Donau, Oostenrijk.

 1. C.F.Z. CAR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.F.Z. CAR S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 2. WALTER FÖCKERSPERGER GMBH

  Duitsland

  Als fabrikant van speciale machines ontwikkelt Walter Föckersperger GmbH innovatieve systemen voor het sleufloos leggen van kabels en leidingen.Met zijn krachtige installatiesystemen is het middelgrote familiebedrijf van Pauluszell in Beieren zowel een innovatie- als wereldmarktleider met meer dan 60 jaar ervaring in zijn segment.Foeck kabelploegsystemen - ook internationaal bekend als spinploeg of spiderploeg - worden tegenwoordig door tal van klanten en op alle continenten gebruikt en worden zeer gewaardeerd.Het middelgrote familiebedrijf werd opgericht in 1931 en wordt vandaag door de derde generatie door Dipl.-Ing.Walter Föckersperger geleid. Kenmerkend voor de Walter Föckersperger GmbH is niet alleen de hoog technologische competentie, maar ook zowel de inzet als de verplichting om uitstekende technologie te produceren voor mensen en voor de bescherming van het milieu.

 1. DERMA TRUCKS

  België

  Als Volvo bedrijfswagendealer biedt Derma Trucks een zeer compleet en hoogwaardig productenprogramma: van de Volvo FL/FE-serie (distributie) tot de Volvo FM/FH-serie. Alsook staan wij klaar met het mini assortiment van Volvo Construction Equipment, Volvo Penta en Nissan lichte bedrijfsvoertuigen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan aftersalesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, chauffeurstrainingen (Code 95), wagenparkbeheer en verhuur. Wij bieden u ‘one-stop-shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Ons verkoopsteam verleent u graag professioneel advies bij het kiezen van de juiste transportoplossing op maat! Ons magazijn-en werkplaatsteam staat voor u klaar met een uitgebreide waaier aan diensten. Wij bieden een totaalservice en staan, dag in dag uit, met bijzonder ruime openingsuren ter uwer beschikking. Kom gewoon langs en overtuig uzelf!

 2. LONGO SRL

  Italië

  Het bedrijf Longo Veicoli werd opgericht in 1996 als fabrikant van gereedschappen voor de bescherming van het milieu. Het sterke punt van het bedrijf Longo is de productie van transportmiddelen met behulp van geavanceerde programma's, technici en ingenieurs met ervaring op dit gebied.

 3. CZULKOWSKI RENTAL

  Duitsland

  Het bedrijf CZULKOWSKI RENTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, wagenverhuur, verhuur van mobiele kranen, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Dommershausen, Duitsland.

 4. MIMOSI DIS TICARET LIMITED ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf MIMOSI DIS TICARET LIMITED ŞTI., is een Multi-Category, en actief in de sector Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, Bouwmateriaal, Industriële voertuigen, Huizen van lichte staalconstructies, meervoudige V-riemen, en Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SOLTEC SRL

  Italië

  Het bedrijf SOLTEC SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichting van industriële voertuigen, uitrustingen voor kranen, Kraanaccessoires, en autokranen. Het is gevestigd in San Benedetto Del Tronto, Italië.

 6. B. & C.

  Italië

  Het bedrijf B. & C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, inrichtingen voor commerciële voertuigen, inrichtingen voor industriële en speciale voertuigen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en aanhangwagens voor transport van dieren. Het is gevestigd in Fossano, Italië.

 7. CORISUD

  Italië

  Het bedrijf CORISUD, is een Distributeur, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, wisselstroomgeneratoren, luchtbehandelingsapparaat voor personenauto's, Reserveonderdelen voor personenwagens, en toerentellers voor personenauto's. Het is gevestigd in Modugno, Italië.

 8. VISION INDUSTRIA E COMERCIO LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf VISION INDUSTRIA E COMERCIO LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in São Paulo, Brazilië.

 1. MONFREDA

  Italië

  Het bedrijf MONFREDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, reparatie industriële voertuigen, ateliers reparatie vrachtwagens, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en klantendienst met vergunning. Het is gevestigd in Brandizzo, Italië.

 2. INANSUR

  Spanje

  Het bedrijf INANSUR, is een Distributeur, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mobiele ateliers. Het is gevestigd in Alcala De Guadaira-Sevilla, Spanje.

 3. SLP - SWEDISH LORRY PARTS

  Zweden

  Het bedrijf SLP - SWEDISH LORRY PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Tumba, Zweden.

 4. CENTRO SERVIZI S.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO SERVIZI S.A. S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, onderdelen voor bedrijfsvoertuigen, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, en onderdelen industriële voertuigen. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 5. CSP TECHNOLOGY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CSP TECHNOLOGY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alarm - beveiligingsinstallaties, en Alarm - beveiligingsinstallaties. Het is gevestigd in Scunthorpe, Verenigd Koninkrijk.

 6. MITODESIGN SRL

  Italië

  Het bedrijf MITODESIGN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Spino D'adda, Italië.

 7. SCEMAC SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEMAC SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging, industrieel - machines, besproeiing van tuinen, tuininstallaties, en Automatisch Geleid Voertuig AGV. Het is gevestigd in Fontenay-Le-Fleury, Frankrijk.

 8. EGARA MANUTENCIÓN, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf EGARA MANUTENCIÓN, S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Rubi, Spanje.

 9. ÁREA ALQUILER

  Spanje

  Het bedrijf ÁREA ALQUILER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. EUROGAMMA SPA

  Italië

  Het bedrijf EUROGAMMA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Goederen behandeling - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, reparatie industriële voertuigen, grondverzetmachines, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Calenzano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Industriële voertuigen - Import export

Aantal resultaten

5.035 Bedrijven