• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industrieel onderhoud

Resultaten voor

Industrieel onderhoud - Import export

 1. E. MOGGE BEIZ- UND REINIGUNGS-SERVICE FÜR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Met de Clean & Save-systemen van Mogge GmbH kunt u uw bedrijfsactiviteiten ontspannener tegemoetzien. Bij alle vragen die op kunnen komen bij het beitsen, het chemisch reinigen van installaties in alle maten, materialen en soorten, het behandelen van installaties en systemen die met zuurstof werken, het beitsen, oliespoelen en conserveren van hydraulische regelkringen. Want met de Clean & Save-systemen wordt niet alleen een perfecte en optimale, op uw behoeften toegesneden voorbehandeling, etsing en aansluitende corrosiebescherming en dus tegen slijtage gerealiseerd. Met aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen zijn uw installaties en systemen goedkoper en sneller klaar voor gebruik en bij de dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk efficiënter. Al meer dan 40 jaar vertrouwen wereldwijd vooraanstaande ondernemingen en concerns de specialist van de Clean & Save-systemen. E. Mogge beits- en reinigingsservice voor industriële installaties GmbH.

 2. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  De firma MAGNETIC CONSTRUCTION, opgericht in 2016, is een dynamische onderneming gespecialiseerd in de sectoren van bouw, engineering, metaal en landbouw. De firma biedt gespecialiseerde arbeidskrachten en arbeid in de sector van metaalbewerking, de uitvoering van industriële reparatiewerk- en scheepsbouwprojecten, aan wal en op zee. Het doel is om oplossingen te bieden voor behoeftes aan assemblagewerk bij de uitvoering van projecten en werkzaamheden voor al zijn klanten. De door de firma ontworpen oplossingen, waarin de volledige logistieke en administratieve assistentie is inbegrepen, zijn snelle, flexibele, betrouwbare en dynamische oplossingen. De door ons ontworpen oplossingen worden op maat ontworpen naar de specificiteit van ieder project en volledig aangepast aan de behoeftes van de klant. Om te voldoen aan de assemblagebehoeftes van zijn klanten, werkt Magnetic Construction op iedere plaats, zowel in het binnenland als in het buitenland, door strategische partnerschappen af te sluiten. Door zijn reactiecapaciteit kan MAGNETIC CONSTRUCTION grootschalige projecten afhandelen met hoogtechnische eisen. Van kleine tot grote opdrachten, het werk van MAGNETIC CONSTRUCTION omvat projecten op middelmatige of korte termijn voor scheepsreparatie en op lange termijn voor scheepsbouwprojecten. In projecten van industriële aard is de firma actief op het gebied van metalen structuren, de bouw van thermo-elektrische, petrochemische structuren en raffinaderijen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 3. FORKLIFT ENERGIE

  Frankrijk

  FORKLIFT ENERGIE is sinds 2016 de specialist op het vlak van boord- en stationaire energie voor de industrie. De onderneming is gevestigd in Bretagne in de Morbihan (56) en is in het hele land actief. FORKLIFT ENERGIE onderscheidt zich van zijn concurrenten door de kwaliteit van zijn werk, zijn prestaties, zijn dynamisme, zijn bekwaamheid, zijn service en de nauwgezetheid van zijn team. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid hebben van ons een vooraanstaande onderneming gemaakt. FORKLIFT ENERGIE is gespecialiseerd in de sector van goederenbehandeling voor: - Import, - Advies en distributie, - Verkoop en verhuur, - Montage en regeneratie, - Ingebruikneming en reparatie. Het bedrijf werd opgericht om industriële bedrijven in de logistiek, automobiel-, luchtvaart- en maritieme sector te helpen bij het ontwerpen, omschakelen of moderniseren van hun apparatuur met loodaccu's naar lithiumtechnologie. De onderneming biedt haar knowhow op het gebied van gelijkstroom en de toepassingen ervan in de mobiliteit aan ondernemingen in de logistieke, industriële en maritieme sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italië

  Asticher Srl is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001-2008 en ISO/TS 16949 en garandeert hoge kwaliteitsnormen dankzij nauwgezette laboproeven die door zeer bekwaam personeel in het bedrijf worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft gekwalificeerde operators op niveau 2. Asticher Srl beschikt bovendien over state-of-the-art apparatuur zoals: 3D-meetmachine, antropomorfe arm voor 3D-metingen voor rekening van derden. Ons bedrijf is in staat topometrische optische scans direct ter plaatse uit te voeren zonder het te inspecteren onderdeel te hoeven hanteren. Bovendien voeren we mechanische constructies uit voor de volgende sectoren: energiesector, olie- en gassector, special vervoermiddelen, service-revamping-sector, ijzer- en staalsector, autosector, prototypes, externe bewerkingen, inspecties voor rekening van derden.

 5. DYNAMIC GROUP INDUSTRIAL CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Dynamix Wash is een groeiend merk door de productie van verschillende technische onderhoudschemicaliën. Door onze productie van technische onderhoudschemicaliën op velerlei gebied, van persoonlijk tot industrieel gebruik, bieden wij onze producten te koop aan in binnen- en buitenland. Ons productassortiment: •Schuimen voor autowasstraten, •Reinigingsoplossingen voor wielen en motoren, •Specifieke reinigingsoplossingen voor het voertuiginterieur, •Gels voor het polijsten van banden, •Oplossingen voor torpedo-onderhoud, •Parfums en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAINTENANCE PARTNERS

  België

  Maintenance Partners verleent Technische Diensten voor elektrische en mechanische roterende uitrustingen (elektromotoren, pompen, generatoren, tandwielkasten, stoomturbines, zuigercompressoren, turbocompressoren, vacuümblowers, vermalers, ventilators, …). Onze diensten bestaan uit reparaties in onze werkplaatsen of op locatie, diagnosemetingen, preventief onderhoud, re-engineering, vervaardiging van reserveonderdelen, geringe/grote revisies, stopzetting en omschakeling.

 2. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  België

  SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

  Alle producten voor "industrieel onderhoud"

 3. NORELEM FRANCE

  Frankrijk

 4. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrijk

 5. SWISS WINDING SERVICE GMBH

  Zwitserland

 1. EISSCHMITT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. BMI BOENNEC MAINTENANCE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

 1. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Italië

 2. PLEULER INDUSTRIE-SERVICE KG

  Duitsland

 3. PLUGTITE

  België

 4. SAREM

  Frankrijk

 5. OPTIMOL LUBRICATION

  België

  Optimol Lubrication heeft zijn naamsbekendheid te danken aan oplossingen die onderhoudskosten verminderen. Grote besparingen worden verkregen door smeermiddelen die slijtage verminderen en die de staat van de oppervlakte verbeteren. De insmeerfrequenties en aftapfrequenties worden met 40% verminderd. De vervanging van onderdelen, alsook de kosten voor mankracht die hieruit voortvloeien, worden vermeden. Meer dan 40 jaar ervaring in alle industriesectoren: meer dan 2000 klanten in Frankrijk, in België en in Luxemburg. L'INGENIERIE DES SURFACES Een multidisciplinair team die alle aspecten van smering dekt: mechanica, smeersystemen alsook het management voor het onderhoud: ingenieurs en onderhoudsspecialisten die bogen op een hoogwaardige technische service en logistiek. PRODUCTEN MET EEN HOGE TOEGEVOEGDE WAARDE. Zeer doeltreffende smeermiddelen van Castrol. Mono- en multipunt smeersystemen, en op afstandsbediening. Thermische controle en trilcontrole.

 6. EUROQUIP

  België

  Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeersystemen en -producten, weegsystemen, reinigingssystemen, handgereedschap, pompen (pneumatische, elektrische, hydraulische, ...) voor vet, olie, diesel en benzine, overdruksystemen en generatoren met als doelstelling de industriële bedrijvigheid van de klanten te optimaliseren en de bedrijfszekerheid te garanderen. Daartoe engageert Euroquip zich 24 uur op 24, 7dagen op 7 een optimale service te leveren en te werken met de best beschikbare technologieën (BBT) en materialen. Euroquip is officieel hoofdverdeler van LINCOLN (smeersystemen), VEI (weegsystemen), GESPASA (brandstofpompen) en FRESHFILTER (overdrukcabines) en tevens agent voor EUROPOWER.

  Alle producten voor "industrieel onderhoud"

 7. KNAUER ENGINEERING GMBH INDUSTRIEANLAGEN & CO. KG

  Duitsland

  KNAUER ENGINEERING is een machinebouwer met een eigen ontwikkelafdeling en producten op het gebied van schud- en trilsystemen. Met ons uitgebreide productassortiment bieden wij niet alleen standaardoplossingen voor uiteenlopende toepassingsgebieden. Dankzij onze eigen ontwikkel- en constructieafdeling kunnen we tevens voor en met onze klanten maatwerkoplossingen ontwikkelen en produceren. Bij ons bent u in goede handen. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van triltechniek bedienen en adviseren we onze klanten van idee tot realisatie. Onze service en ondersteuning Wij hechten niet alleen grote waarde aan de kwaliteit van onze producten maar ook op die van onze dienstverlening. Zowel voor als na aankoop van onze producten en installaties kunt u op ons rekenen. Wij bieden optimale service voor de doelmatigheid, efficiëntie en niet op de laatste plaats een lange levensduur van alle producten uit ons bedrijf. De tevredenheid van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Contact: Schreuder & Co. BV Mr. Pieter Timmers www.triltechnieken.nl p.timmers@schreuderenco.nl Phone: +31 (0) 78 610 0111

 8. BORELEC SAS

  Frankrijk

  BORELEC is opgericht in 1986 en heeft 2 locaties: in Caen (Frans departement 14) en in Coutances (50). BORELEC is gespecialiseerd op het gebied van elektromechanische draaimachines. Wij staan in voor de ontwikkeling, creatie, bouw, en controle van deze machines, het maken van prototypes, het namaken volgens model en/of een serieproductie al dan niet volgens de technische specificaties van de klant. Wij zijn ook gespecialiseerd in microwikkelingen, wikkelingen en nieuwe wikkelingen voor: wikkelingen, statoren, rotoren, inductoren, transformatoren. Wij staan in voor het monteren van kleinere elektromechanische gehelen voor alle soorten motoren in diverse industrietakken, o.m. de vliegtuigbouw, het spoor, de veiligheid, de automobielsector en de voedingssector. Onze prestaties omvatten het gietwerk, het vacuüm harsen, het vacuüm en onder druk impregneren en het polymeriseren tot de categorie C. Onze meetmethoden zijn: spectrale metingen van trillingen, thermisch, proces-energie, uitlijning d.m.v. laser en mechanisch, uitbalancering tot 800 kg, inclusief verslaggeving.

 1. BARIMAR AGRAF METAL

  Frankrijk

  BARIMAR AGRAF METAL is gespecialiseerd in het industriële onderhoud ter plaatse en in zijn werkplaatsen. Het verzorgt de reparaties van alle onderdelen of frames, machines, gietijzer, staal en legeringen met barsten of spleten. De door de onderneming BARIMAR AGRAF METAL aangeboden reparaties kunnen uitgevoerd worden: via lassen, oplassen, metalliseren, koud felsen of bewerking ter plaatse of in de werkplaats. Het verzorgt tevens het lassen, hersmelten, bijslijpen, verchromen en elektrolyse. Het aanbod omvat ook: het felsen van onderdelen van gietijzer of staal, reparatie van kneedmachines, selectieve elektrolyse en opdikking van composiet materialen, bewerking van grote onderdelen, reconstructies van persen en cilinders voor papierfabrieken. BARIMAR AGRAF METAL is de leverancier bij uitstek voor de levensmiddelenindustrie, de energiesector, de metaalindustrie, de rubber- en kunststofsector, persen, extractie, papierfabrieken, zowel in Frankrijk als in het buitenland.

 2. DEMEYER CONSTRUCT INDUSTRIEEL

  België

  Het bedrijf DEMEYER CONSTRUCT staat garant voor: het onderhouden en de herstelling van allerlei machines, algemene mekaniek, metaal- en inoxconstructies, cnc, frees- en draaiwerk, pons, las- boor-, rol-, snij- plooiwerk en interieur inrichiting. Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde lasers. Wij staan eveneens in voor het demonteren, verpakken, laden, monteren van allerlei machines en weefgetouwen in het bijzonder. Dank zij een ruim gamma aan heftruks van 1, 5 ton tot 12 ton en drie vrachtwagens: DAF, SCANIA, elk 44 ton, MERCEDES 19 ton zijn wij in staat om zware machines te verplaatsen. Pas in gebruik een hijskraan van 25 ton. Een snelle service en grote flexibiliteit zijn onze voornaamste troeven.

 3. SENTHO B.V.

  Nederland

  Over Sentho Hygiënische Afbouwprojecten WIE ZIJN WIJ Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, isolerende wand- plafondsystemen. Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimten binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van SDS afvoerputten en goten en PPS/kunststof aanrijdbeveiliging. ONZE MISSIE Sentho wil als bouwbedrijf voor hygiënische productieruimtes marktleider blijven en koploper zijn in de ontwikkeling van de nieuwste technieken en technologieën hiervoor. ONZE VISIE Hygiënische praktijkruimtes voorzien van onze wanden, plafonds, plinten en putten zowel nationaal als internationaal. WAT BIEDEN WE Met de FRP systemen van Sentho kunt u op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze uw bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. "Wij denken niet in problemen maar in oplossingen." WAT WE DOEN Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Elke situatie wordt vakkundig beoordeeld. Nadat wij de bestaande s

 4. FLOWHOW BV

  Nederland

  Flowhow BV is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de verkoop, onderhoud en Service van pompen en vacuümpompen van elk merk.Flowhow BV doet ook onderhoud aan schoonmaak installaties van Elpress, Waterkracht, Jures, Lets, Ecolab en Dibo. u ziet wij zij erg veel zijdig.Sinds kort kunt u ook terecht bij ons voor een Impeller pomp van het merk MF (Marine Flow)waar wij exclusive dealer van zijn in de BeNeLux.Maar wij kunnen nog veel meer dan dat, dus als u een oplossing zoek voor uw probleem dan bent u aan het goede adres.FLOWHOW BVUw leverancier van aseptische, hygiënische en industriële pompen en vacuüm pompen! Flowhow BV is een onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van een breed scala aan aseptische en hygiënische proces componenten, pompen en vacuüm pompen in de voeding-, genotmiddelen- en de farmaceutische industrie.De kracht van Flowhow BV. is het leveren van componenten met de kennis van de verschillende applicaties waar deze componenten worden ingezet, zodat samen met de klant de juiste keuzes kan worden gemaakt in ontwerp en prijsstelling.Door ons brede assortiment aan pompen, doseerpompen en vacuüm pompen kunnen wij vrijwel alle pomp applicaties invullen en kunt u uw behoefte voor pomp, vacuüm pomp en andere proces componenten bij één leverancier onderbrengen.Samengevat, Flowhow BV kan adequaat reageren op al uw aanvragen voor proces componenten en voor pompen en vacuümpompen voor zowel de hygiënische, aseptische als de industriële markt.

 5. PROZEE TECHNO SERVICE

  Nederland

  Prozee is leverancier van machines en installaties. Naast advies en ontwikkeling verzorgen wij ook onderhoud en montage. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor onder andere leidingwerk, onderhoud, procesinstallatie en constructiewerk. Prozee is gecertificeerd, onder andere ISO9001, ISO140001 en Kiwa BRL-K903/08. Prozee is daardoor vaste partner voor het MKB. Kwaliteit en veiligheid staan centraal bij onze werkzaamheden. Onze serviceverlening is 24 uur per dag, 7 dagen in de weerk beschikbaar. Met Prozee kiest u voor jarenlange ervaring en deskundige specialisten.

 6. IMES LIMBURG

  België

  Maintenance, repair and operations (MRO) of Onderhoud, reparatie and exploitatie zijn "alle acties met als doel onderdelen operationeel te houden, zodat zij hun verwachte functie kunnen uitvoeren". Dagelijks wordt in een bedrijf MRO-materiaal gebruikt. Elke keer dat er een lamp vervangen wordt, een machine hersteld wordt of een productie-installatie een onderhoudsbeurt krijgt, is er MRO-materiaal aanwezig. MRO items zijn complex te beheren en genereren substantiele directe- en indirecte kosten (TCO). Over de jaren heeft IMES DEXIS met succes verschillende oplossingen geboden om een zo hoog mogelijke bedrijfszekerheid te bieden aan een zo laag mogelijke kost. Deze oplossingen zijn vaak ondersteund door enerzijds ICT systemen om het administratieve werk te stroomlijnen en anderzijds door logistieke dienstverlening om voorraden en inventarismanagement te optimeren. Deze oplossingen zijn altijd "op maat" rekening houdend met de specifieke behoeften van de onderneming.

 7. INDUMEC

  België

  Wie zijn wij? Indumec ontwikkelde zich in de laatste decenia tot specialist in het plaatsen, upgraden en onderhouden van RWA systemen. Zowel bij bedrijven als bij partikulieren werden reeds talrijke volledige systemen geplaatst. De geplaatste systemen voldoen aan de wettelijke normering die gelden voor elke specifieke sytuatie. Daarnaast kan het RWA systeem ook toegepast worden voor dagelijkse ventilatie. Het al dan niet gebruiken van PC lamellen, laat toe het gebouw te voorzien van extra daglicht. Kortom, een RWA systeem heeft tal van pluspunten : * afvoer van hete rookgassen * creeren van een rookvrije vluchtweg * De branweer kan sneller bij de brandhaard komen Het plaatsen en onderhouden van brand en co detectie in ondergrondse parkings behoort ook tot de waaier van diensten die wij U kunnen bieden.

 8. ECOM SERVICES

  België

  Ecom Services staat klaar om als partner op te treden in de technische ondersteuning, biedt expertise en advies, gericht op lange termijn, en streeft naar het verlagen van uw operationele kost om tot een uitstekende functionaliteit van de technische installaties te komen. Ecom is specialist in alle gagngbare installaties en systemen: automatische deuren en toegangscontrole, brandbeveiliging- en brandblusinstallaties, HVAC en klimaatregelingen, hoog en laagspanningsinstallaties, inbraakbeveiligingsinstallaties, koelinstallaties, noodgeneratoren, sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, verlichtingsinstallaties, waterbehandelingsinstallaties.

 9. AIRCOTECHNIX

  België

  Aicotechnix realiseert technisch onderhoud op verschillende technische installaties zoals: HVAC ( koeling , verwarming , ventilatie , ...), ELEKTRA (hoogspanningscabines , elektrische borden , verlichting- herlamping , branddetectie , ...), SANITAIR (oppervlakte en diepte reiniging sanitaire delen , ontstoppingen , septische putten , riolen , ...). Aircotechnix biedt ook brandblussers (CO2 blussers , schuim/poeder blussers , brandhaspels , ...) en extra dienstverlening voor diverse uitbreidingen of renovatie zoalsplaatsen van gyproc wanden, ramen en deuren, alle elektra werken, ...

 10. CITY ROCK INDUSTRIALS

  België

  C.R.I. is een gespecialiseerd touwtechniekbedrijf dat een ruime waaier aan industriële diensten kan aanbieden op een kwaliteitsvolle en veilige manier. Constructie, inspectie, herstellingen en onderhoud kunnen efficiënt en voordelig worden uitgevoerd op moeilijk toegankelijke plaatsen. C.R.I. begrijpt dat opdrachtgevers hoge eisen stellen aan professionalisme en veiligheid en levert daarom enkel gecertificeerde personen en materialen in overeenstemming met strikte normen en procedures. C.R.I. heeft een VCA Petrochemie certificaat en is lid van IRATA.

Filters

Resultaten voor

Industrieel onderhoud - Import export

Aantal resultaten

1.660 bedrijven