• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industrieel verfwerk

Resultaten voor

Industrieel verfwerk - Import export

 1. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. ALFAS ISONEM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ISONEM - ALFAS is al 17 jaar producent en distributeur van waterdichtingsproducten en verven. ISONEM - ALFAS is gevestigd in een honderdtal landen en biedt u performante oplossingen op maat van uw behoeften: - Beloopbare harsgebonden waterdichting, harsgebonden waterdichting onder tegels, harsgebonden waterdichting voor funderingen en ingegraven muren, enz. - Gevelverf, decoratieve verf, vochtwerende verf, anti-scheurverf, waterdichte verf, elastische verf, verf voor zwembaden, thermische isolatieverf. - Vloerhars, epoxyhars, polyurethaanhars, vloeistofdichte transparante lak, hars met metaaleffect. - Reparatiemortel, uitvlakmortel, bekledingsmortel, brandwerende verf. - Brandbeveiliging: opzwellende verf, brandwerende verf/vernis. Door de wetten van de fysica te combineren met die van de chemie neemt ISONEM de rol op zich van innovatieve leider op het gebied van de productie van verven en waterafdichtingsproducten. Ons team staat van maandag tot vrijdag tot uw beschikking op: +33 448 710 030 of op onze websites: https: //alfas.fr/#contact of https: //laboutiqueisonem.fr/

 3. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 4. PURETECS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Puretecs ontwikkelt sinds 2012 geoptimaliseerde oplossingen voor het reinigen en beschermen van coatings van elektronische assemblages. De nadruk ligt op hydrofluoroether (kort: HFE) Vloeistoffen en coatingmaterialen voor fluorpolymeren. Met onze innovatieve reinigings-, coating- en combinatiesystemen en onze knowhow die we in de loop van tientallen jaren hebben ontwikkeld, bieden wij u handige en kosteneffectieve complete oplossingen, waaronder procesbewaking. Specialisten op het gebied van productie-installatietechnologie, verzending en consulting maken zich sterk om oplossingen voor u te vinden.

 5. MECATELIER

  België

  Verified by europages badge

  Mecatelier is een in België gevestigde firma die gespecialiseerd is in de fabricage en verkoop van commerciële en industriële voorzieningen, met name van lakcabines voor alle sectoren. Ons productassortiment omvat lakcabines voor auto's, voor de industrie en voor vrachtwagens, mobiele, inklapbare en intrekbare lakcabines, een zandstraalcabine, een poedercoatcabine, geautomatiseerde laklijnen, voorbereidingsstations, een wasstraat, een labo en voorraden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  oplossingen met systeem. Systeemvervenleverancier met applicatieoplossingen op het gebied van industriële coatings, poedercoatings, coatings voor elektrodepositie en composieten.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bericolaplast S.p.A. is een van Europa's belangrijkste producenten van eendelige zittingen door middel van kunststofgieten sinds 1974. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van sportfaciliteiten en is sinds 2006 officieel leverancier van de FIFA, met deelname aan het WK, het EK en de Africa Cup of Nations. Naast sportfaciliteiten levert het bedrijf ook zitplaatsen voor faciliteiten zoals theaters, scholen, congressen, arena's, sporthallen, dorpen en historische gebieden.

 3. FAID ANTICORROSIONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAID ANTICORROSIONE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, reparatiedienst, technische assistentie, Corrosiebestrijding, chemisch, en chemische producten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Portogruaro, Italië.

 4. RGENAU INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RGENAU INDUSTRIES GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk, Tampondruk, natlakken, Zeefdruk, Industrieel design, verven meubels, en Tampondruk. Het is gevestigd in Meerane, Duitsland.

 5. WFP CLEAN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WFP CLEAN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is gevestigd in Zaberfeld, Duitsland.

 1. EURO LUX LEGNO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EURO LUX LEGNO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren cabines voor industrieel verwerk. Het is gevestigd in Formigine, Italië.

 2. A M VERNICIATURA S.N.C. DI MULLERI DENISE & C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A M VERNICIATURA S.N.C. DI MULLERI DENISE & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, verf, schilderwerk van gebouwen, Lakwerk - machines, en installaties en machines voor het verfen van metalen. Het is gevestigd in Argelato, Italië.

 1. ALS LACKIER- UND TROCKENANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALS LACKIER- UND TROCKENANLAGENBAU & SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. NANOPROFS HOLLAND

  Nederland

  NanoProfs Holland is het meest gedreven (nano) coating applicatie bedrijf van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn NanoProf's Holland, hét juiste adres als het om duurzaam beschermen gaat. NanoProf's Holland is een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van zeer duurzame maar vooral 100% biologisch afbreekbare nano coatings zo ook het aanbrengen van de meest innovatieve antifouling wrap/folie, om zo uw mooie boot aan de onderkant te beschermen tegen aangroei. De doeleinden zijn eindeloos. Een distributienetwerk naar 32 landen zit ook in onze taken pakket. Wij voorkomen met ''CCM, Monarch, NanoPhos, NadiCare en nCcoatings'' aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, virussen/bacteriën en verkleuring. kostenbesparing creeeren..! ! Denk aan uw mooie boot of uw natuurstenenvloer, Maar denk ook aan uw sanitaire voorzieningen, zwembad, keuken, zo ook voor betonnen vloeren/wanden, gevels en vloerdelen, glazen gevelplaten, voertuigen, bruggen, viaducten, straatmeubilair en wat u zich nog meer kunt voorstellen.

  Alle producten voor "industrieel verfwerk"

 3. LAKKERIJ COOLS

  België

  Lakkerij Cools: 26 jaar ervaring in spuitwerk De afwerking en bescherming van uw producten in metaal? Met coatings natuurlijk! En daarvoor bent u bij lakkerij Cools aan het juiste adres. Ons familiebedrijf, al zesentwintig jaar actief in de sector, is gespecialiseerd in industrieel spuitwerk op metaal en hout. Coatings voor grote of kleine oppervlaktes? Voor binnen of buiten? Alles kan. Klop bij onze lakkerij aan voor: natlakken poederlakken zandstralen en metalliseren Wilt u graag dat wij uw producten vóór het lakwerk ontbramen? En erná professioneel inpakken? Geen probleem! Uw metaal of hout, onze coatings = succes gegarandeerd Onze klanten zijn niet van de minsten. Grote industriële bedrijven zoals Caterpillar, Bombardier en Picanol kiezen keer op keer voor onze lakkerij. Want hun metaal of hout en onze coatings? Dat zijn de beste partners in crime.

 4. SMITS COATINGS

  Nederland

  Smits Coatings is een inventieve en creatieve onderneming met oorsprong in zowel meubelspuitwerk als ambachtelijk schilderwerk. Onze diensten bestaan tot heden uit schilder en spuitwerk van interieurs op locatie en meubelspuitwerk in onze eigen spuiterij. Wij beschikken over voldoende kennis, 15+ jaren ervaring en hebben een klein maar vertrouwd netwerk mogen opbouwen van o.a. een stukadoor, behanger en aanverwante dienstverleners. Ons verlangen is om mensen gelukkiger en gezonder te maken. Thuis, op werk of waar dat ook nodig blijkt. Wat valt te denken aan Coatings die naast het esthetisch belang nog een ander doel dienen. Zowat we men zowel lichamelijk als geestelijk kunnen beïnvloeden. Als we bijvoorbeeld voor iemand met astma kunnen zorgen dat hij/zij 5% minder last heeft thuis, dan is dat al de moeite waard. Onze visie is groei in kleine stapjes. Zowel qua toepassingen, doelgroep en werkgebied. Dus van natlakken en poedercoaten tot coatings die hydrofoob of hydrofiel zijn. Van de huiskamer tot kantine, werkplaats of fabriek. In de de gemeente, de provincie, nationaal tot internationaal. Als we naar Belgie moeten, dan zullen we dat doen. Als franchise noodzakelijk is, doen we dat. Als we op werkbezoek moeten bij Space X, dan doen we dat. Alles lijkt onmogelijk totdat het niet zo is. Om dapper te gaan waar nog geen huisschilder is geweest. Smits Coatings uit Nederland.

 5. MARTIN MATHYS

  België

  De professionele verfproducent Mathys ontwikkelt moderne, doeltreffende oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken, metaal, terrassen en balcons. Zowel professionelen als particulieren kunnen op de kwaliteitsverf van Mathys. Daarnaast ontwikkelde Mathys Rust-Oleum: een coatingsysteem dat metalen, vloeren, daken en hygiëne oplossingen beschermd tegen roest, de effecten van zonlicht, regen, enz. De Rust-Oleum gamma is speciaal ontwikkeld voor gebruik in industrieën.

 6. DE BRUYN

  België

  De bruyn is een industriële lakkerij, specialist in flawless finish, wetpainting, powder coating, dipping...

 7. ROMTEHNOCHIM

  Roemenië

  Het bedrijf ROMTEHNOCHIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Epoxy. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeren en plankieren - industrieel, Industrieel verfwerk, Vloeren en plankieren - industrieel, en Industrieel verfwerk. Het is gevestigd in Jilava, Roemenië.

 8. IGNIFUGOS RUAFOC

  Spanje

  Het bedrijf IGNIFUGOS RUAFOC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandwerende bouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandwerend isolatiemateriaal, industrieel verfwerk, thermische isolatie, en Geluidsisolatie. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 1. M.B. MECCANICA BORDONI

  Italië

  Het bedrijf M.B. MECCANICA BORDONI, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven - machines en installaties, cabines voor industrieel verwerk, onderhoud van installaties en machines voor het verven van metaal, Verven - machines en installaties, en geautomatiseerd verfsysteem. Het is gevestigd in Gualdo Cattaneo, Italië.

 2. SEMO-TEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEMO-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is gevestigd in Pfaffenhofen, Duitsland.

 3. CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL

  Italië

  Het bedrijf CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren poederverf, lakwerk en schilderwerk van kunststoffen, industrieel verfwerk, en zeefdruk metalen. Het is gevestigd in Osimo, Italië.

 4. TESSAROLO FRATELLI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf TESSAROLO FRATELLI S.N.C., en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren cabines voor industrieel verwerk. Het is gevestigd in Cantu', Italië.

 5. PAVIMENTOS REFESURESTE

  Spanje

  Het bedrijf PAVIMENTOS REFESURESTE, is een Distributeur, en actief in de sector Zuurwerende vloerbekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel verfwerk. Het is gevestigd in Alfaz Del Pi, Spanje.

 6. MONDO COLORE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MONDO COLORE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel verfwerk, ovenverf van metalen en legeringen, verfspuiten op metaal, Industrieel verfwerk, en spuitwerk. Het is gevestigd in Trevignano, Italië.

 7. NORD-LACKIERKABINE24 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORD-LACKIERKABINE24 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Poederlakinstallaties, spuitcabine voor poederverf, en automatisch verfwerk via verstuiving. Het is gevestigd in Dinklage, Duitsland.

 8. CALDIC FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf CALDIC FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren fumaren en plastificeerstoffen, en droogzakjes. Het is gevestigd in Villepinte, Frankrijk.

 9. PYMA: TIENDA DE PINTURA Y BRICOLAJE

  Spanje

  Het bedrijf PYMA: TIENDA DE PINTURA Y BRICOLAJE, is een Distributeur, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor schilderwerk, doe-het-zelfartikelen, en accesoires voor interieur. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 10. SIMEYCO SA

  Spanje

  Het bedrijf SIMEYCO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel verfwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren schilderen van ijzerwaren, industriële lakinstallaties, en metallic lak voor personenauto's. Het is gevestigd in Hernani, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis