• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • informatica - microcomputers

Resultaten voor

Informatica - microcomputers - Import export

 1. EDGETECH SPEECHTECHNOLOGIES

  Duitsland

 2. VIF - L'INFORMATIQUE 100% AGRO

  Frankrijk

  VIF, referentie-uitgever voor de voedingsindustrie, ontwerpt al sinds meer dan 30 jaar specifieke software voor de voedingsindustrie, vanaf ERP tot best-of-breed-software met een hoge toegevoegde waarde. Deze ondernemingen hebben te maken met hoge eisen: het uiteenhalen en assembleren, traceerbaarheid, evenwicht tussen de stromen van de bevoorrading en van de bestellingen, en nog zoveel meer. VIF richt zich tot alle sectoren uit de voedingsindustrie: bakkersproducten en suikergoed, zuivelproducten, bereide gerechten, vis, schaal- en schelpdieren, fijne vleeswaren, ingezouten voedingswaren, gevogelte, fruit en groente, internationale groothandel en vlees. Het aanbod van VIF past zich aan de grootte van iedere onderneming aan: kleine bedrijven met een tiental medewerkers, middelgrote bedrijven en grote groepen. Het aanbod van VIF bestrijkt alle functies: de productie, het beheer van de goederenstromen, het commercieel beheer, de logistiek, het klaarmaken van de bestellingen, de inkopen enz.

 3. KONING & HARTMAN

  België

  Koning & Hartman is een technische dienstverlener en levert een scala aan producten, systemen en diensten voor de sectoren telecom, industrie en infrastructuur. Voor alle complexe en minder complexe vraagstukken, processen en systemen leveren we bovendien op maat gemaakte oplossingen. Niet alleen kunnen wij ontwerpen, leveren en implementeren, ook het onderhoud en beheer nemen wij voor onze rekening. Daarnaast zijn we als grootste telecomdienstverlener van Nederland gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van al uw netwerken en systemen.

 4. INFO SYSTEMS

  België

  Welkom! Van harte welkom op de vernieuwde website van Info Systems NV. Wij zijn een bedrijf met 20 jaar ervaring in IT en zorgen samen met u voor een volledige samenwerking. Onze specialisatie in verschillende diensten zorgt ervoor dat wij ons richten op een volledige oplossing, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij denken altijd vanuit de klant en houden van kort en krachtig. Geen gedoe met complexe procedures en technische termen die u als klant niet begrijpt. Ons doel is om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen tegen een eerlijke prijs. Bekijk snel onze diensten pagina en waarschijnlijk bent u er dan ook snel uit om voor Info Systems NV te kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies of offerte op maat... Informatica (reparatie, onderhoud, ...). Personal computer.

 5. MEDIA MARKT BELGIUM

  België

  In Duitsland koopt men eind jaren zeventig een nieuwe tv bij de vakhandel, een grammofoonplaat bij de platenzaak en een wasmachine bij een postorderbedrijf. Beperkte keuze en relatief hoge prijzen zijn de orde van de dag. De vier Media Markt-pioneers vinden de tijd rijp voor veranderingen.Het idee: een breed aanbod van merkartikelen voor de laagste prijs in grote winkels, opvallende reclame en een nieuwe bedrijfscultuur. Met een ding voor ogen: altijd klantgericht zijn. Binnen die cultuur krijgt ook de medewerker meer verantwoordelijkheid dan in die tijd gebruikelijk is. Op die manier is de eerste mega-elektrovakhandel (micro-informatica, multimedia, cd, dvd, video, hifi, foto, telekom en huishoudelektro) ontstaan met in die tijd ongeziene pijlers: enorme keuze, de laatste nieuwe snufjes van topkwaliteit, merkproducten en gegarandeerd de laagste prijs en dat alles onder één dak. En dit natuurlijk allemaal ten voordele van de klant. Het concept blijkt een groot succes.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASSEMBLICS

  België

  Assemblics NV is een zelfstandige onafhankelijke onderaannemer gespecialiseerd in het assembleren van elektronische printplaten en (half-)afgewerkte systemen. Assemblics heeft sinds haar oprichting in 1985 reeds aan vele respectabele bedrijven bewezen een professionele en vertrouwenswaardige partner te zijn. Onze aanpak is projectmatig en laat veel ruimte om klantspecifieke vragen concreet in te vullen.

 2. DATA CLEAN

  België

  Het Data Clean-team verzorgt uw hardware tot in de puntjes. Onze ploeg professionele medewerkers heeft jarenlang ervaring met alle soorten randproblemen rond ICT-infrastructuur. Data Clean verzorgt uw hardware op alle mogelijke manieren - zodat u er het maximum uithaalt. Uw apparatuur net en overzichtelijk houden? ICT- of banksector, betaalterminal of printer: wij ontwikkelen en leveren er gespecialiseerde diensten en producten voor.

 3. PCS

  België

  Wij focussen ons op klanten met een uitgebreide IT-infrastructuur en reiken de juiste oplossingen aan voor kleinere tot middelgrote bedrijfsomgevingen. Om in een bedrijfsadministratie de kosten laag te houden en de efficiëntie hoog, is er slechts één leidraad: integratie. In PCS zien we deze tendens reeds lang aankomen, daarom hebben we onze missie herleid tot IP-integratie. Business: werkstation, server/Cloud, infrastructuur, beveiliging; telefonie, camerabewaking, printing.

 4. PRO-INFO.BE

  België

  Pro-info.be stelt zijn vakbekwaamheden als vakmen in informatica in dienst van freelancers, het MKB, en particulieren.Wij begeleiden u bij de keuze en de opstelling van informatica dat bij uw behoeften en uw budget past. Diensten: support, ontwikkeling, informaticacursus, enz.U zult worden begeleid door één enkele tussenpersoon.Zo wordt gegarandeerd dat u een persoon aan uw zijde hebt die uw behoeften kent.

 5. FORMAT C

  België

  Format C is uw pc speciaalzaak voor tablets, laptops, desktop pc's, printers, externe harde schijven, ... en nog veel meer.

 1. SWITCH (IT PRO)

  België

  Switch is de grootste Apple Premium Reseller in Vlaanderen, met 10 winkels in o.a. Antwerpen, Gent, Hasselt, Wijnegem en Waasland Shopping Center. Mac, Ipad, IPhone, Ipod...

 2. V C D

  België

  VCD Devroede is een officieel erkend Telenet verdeler. Bij ons kan je terecht voor alle Telenet producten: Telefonie, Internet, Digitale TV en Mobile!

 1. ATEN INFOTECH

  België

  Groothandel in computers, randapparatuur en softwares.

 2. PRODATA SYSTEMS

  België

  ICT-oplossingen

 3. IPC-CORE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. INSYSTEMS AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 5. WALZ SYSTEMS INH. MICHAEL WALZ

  Duitsland

 6. PC CLINIC59

  België

 7. MBEPRO

  Frankrijk

 8. XPERT IT

  Oostenrijk

 1. VENTE-ORDI.COM

  Frankrijk

 2. PROCOM TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

 3. TABTEL SARL

  Marokko

 4. MIND MERGE DATA RECOVERY

  Pakistaan

 5. 3X BANKPROJEKT GMBH

  Duitsland

 6. PC-MAX-DESTOCKAGGIO

  Italië

 7. 2DIRECT GMBH

  Duitsland

 8. ORDI REPAR

  Frankrijk

 9. A.D.P. INFORMATICA S.R.L.

  Italië

 10. MIGABYTES INFORMÁTICA DE MIGUEL VEREDAS

  Portugal

Filters

Resultaten voor

Informatica - microcomputers - Import export

Aantal resultaten

17.527 bedrijven