• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • internet en intranet pagina's - ontwikkeling

Resultaten voor

Internet en intranet pagina's - ontwikkeling - Import export

 1. HAPPINESS

  Frankrijk

 2. WEB SHINE

  Frankrijk

 3. LEVERX INTERNATIONAL

  Duitsland

 4. CYBERNECS

  Frankrijk

 5. SOUATECH CONSULTING

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AGENCE 1400

  Frankrijk

 2. BIZNESS INSIGHTS

  Frankrijk

 3. YPB AGENCY

  Frankrijk

 4. P4X

  België

  De onderneming P4X biedt bedrijven sinds meer dan 10 jaar hoogwaardige service bij hun in de buurt. De geboden diensten zijn hoofdzakelijk bestemd voor ondernemingen of particuliere website ontwikkelaars die ons het technische deel hiervan willen toevertrouwen (invoer, opslaan, beveiliging, optimalisering, migratie, adviezen, enz.). De gebruikte servers worden door ons geïnstalleerd en volledig geparametreerd, deze bevinden zich in Brussel. We werken ofwel direct met onze klanten ofwel via een wit merk. als u een dienstverlener op dit gebied zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaring stelt ons in staat aan uw behoeften aangepaste diensten te bieden. Als we niet aan uw vraag kunnen voldoen, stel ons "netwerk systeem" ons in staat u naar een andere betrouwbare dienstverlener te verwijden. We streven ernaar u in staat te stellen u op uw hoofdactiviteit te concentreren door ons het technische gedeelte over te dragen en u te adviseren over alle kwesties rond internet.

 5. BESICOM

  Nederland

  Uw bedrijf online op de kaart zetten is waar wij goed in zijn. We stappen in uw schoenen, ontwerpen iets cools, duidelijk voor de bezoeker en geschikt voor mobiel. Wij zorgen dat het werkt! Naast het ontwikkelen van uw website of webshop regelen wij ook alle grafische werkzaamheden. U kunt ons benaderen voor het ontwerpen van losse onderdelen maar ook voor het ontwikkelen van uw volledige huisstijl, hierbij kunt u onder andere denken aan uw logo, visitekaartjes, offertes, brochures en flyers. Een partnerschap met BESICOM betekent dat u samen met ons een duurzame marketingstrategie vaststelt waarbij u zelf kunt bepalen in hoeverre u betrokken wilt worden bij de ontwikkeling en realisatie van deze strategie. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van websites en webshops zijn wij ervan overtuigd u volledig van dienst te kunnen zijn.

 1. FRUTO INTERNET, CONCEPTS & DESIGN

  Nederland

  Wij zijn Fruto, hét webdesignbureau in Amersfoort. Wij zijn steengoed in het maken van websites, webwinkels, apps voor iOS en Android en het ontwerpen van uw huisstijl. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf nóg beter zichtbaar wordt op internet. Onze zoekmachine optimalisatie experts zorgen er voor dat uw website en webwinkel goed gevonden worden, waardoor u meer conversie krijgt. Onze ontwerpers maken een compleet plan voor uw nieuwe huisstijl. Naast een fris logo ontwerpen wij ook graag uw visitekaartjes en brochures. Doen waar je goed in bent, daar geloven wij in. U kent uw bedrijf het best, wij zijn steengoed in het vertalen van uw wensen naar een briljante oplossing, zowel online als offline. Al meer dan 12 jaar helpen wij onze klanten online te groeien. We staan te springen om ook voor u aan de slag te gaan! Vertel ons meer over uw brilijante plan of project, bel of kijk op onze website. Tot snel! Team Fruto internet, concepts & design

 2. IMEDIASTARS

  Nederland

  iMediaStars webdesign en app ontwikkelaarsprofessioneel en gebruiksvriendelijk. Zet ons ervaren team van creatieve designers en ervaren app en web ontwikkelaars bij elkaar en het resulteert altijd in een professionele fris uitziende app, website, webwinkel, applicaties, logo, visitekaartje, flyer, brochure en meer. Meer dan alleen een app en website ontwikkelaar, wij helpen u graag mee uw online zichtbaarheid te vergroten en boven uw concurrentie uit te stijgen. Bekijk onze onderscheidende projecten in ons portfolio op de website.

 1. SITESNAP

  Nederland

  Betaalbare website op maat zonder webdeveloper. Met SiteSnap maakt u betaalbare websites op maat. Geheel volgens ontwerp en zonder consessies. Websites die onderscheidend zijn van de massa en voor 100% aansluiten bij de identiteit en specifieke wensen van een organisatie. Geen webdeveloper. Wel de vrijheid van maatwerk. De kosten voor het maken van een maatwerk website worden voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid uren aan maatwerk. Met SiteSnap kunt u de investering in een website beperken door zelf de frontend en backend samen te stellen zonder tussenkomst van een webdeveloper. Resultaat: een hogere marge en geen tijdverlies door overleg met een webdeveloper. SiteSnap website software vs Wordpress en Magento. Maakt u op dit moment gebruik van open source systemen zoals Wordpress of Magento in combinatie met maatwerk door een webdeveloper. In tegenstelling tot SiteSnap is dit vaak een omslachtige en kostbare werkwijze. Door de vele factoren waarmee rekening moet worden gehouden; plugins, themes, updates en hosting is een dergelijk systeem minder betrouwbaar en vergt veel onderhoud. Met Sitesnap heeft u daar geen last van. Alles wordt voor u geregeld. Wilt u meer informatie over het contentmanagementsysteem en de mogelijkheden van SiteSnap? Neem contact met ons op via 076 799 6205 of vraag vrijblijvend een demo aan via www.sitesnap.nl

 2. EYEHAN

  Nederland

  Webdesign, webontwikkeling of simpel weg Het laten maken van een website! Het webdesign van uw website is vanzelfsprekend heel belangrijk. Het is uw visitekaartje, uithangbord en veel meer... Uit onderzoek blijkt dat de bezoeker van een website in enkele seconden bepaalt of het de moeite waard is om langer op de website en/of webshop te blijven. De kracht van EyeHan is om met het webdesign de website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw organisatie. Tijdens het bezoek aan uw website of webshop dient er een goed beeld gecreëerd te worden van uw aanbod of werkzaamheden van uw organisatie. Indien het webdesign al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf? Website ontwikkelingMet website ontwikkeling (webontwikkeling) wordt het proces van het maken van een website, webshop, of andere internetgerelateerde toepassingen bedoeld. De mensen van EyeHan houden tijdens dit proces rekening met uw bedrijfsprocessen en denken graag strategisch met u mee bij de ontwikkeling van uw website. Hierdoor wordt, in combinatie met het ontwerp/webdesign, uw website uiterst gebruiks- en zoekmachinevriendelijk, welke u na oplevering volledig zelf kunt beheren. Gebruiksvriendelijk zal de website voor zowel uw bezoekers, als voor u zijn."EyeHan helpt haar klanten aan succes door professionele, resultaatgerichte websites en online strategie te realiseren." EyeHan helpt u om nieuwe klanten te bereiken, ze door uw website te begeleiden

 3. JVH WEBBOUW

  Nederland

  Website laten maken? U heeft een verouderde website of webshop die slecht presteert op internet. Of u bent wellicht net gestart met uw eigen bedrijf en u wilt een passende nieuwe website. Misschien heeft u al een goedlopende onderneming en bent u op zoek naar een webbouwer die voor u een complexe maatwerkstructuur ontwerpt en bouwt. Gelukkig heeft u ons gevonden. Ons team van front- en back-end developers, vormgevers en zoekmachinespecialisten staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.

 4. I.T. IN MOTION

  België

  IT in motion richt zich in hoofdzaak tot KMO's, vrije beroepen en verenigingen. Maatsoftware en webdesign ontwikkeld door I.T. in motion onderscheidt zich in kwaliteit en gebruiksgemak. Elk project, van klein tot groot, wordt persoonlijk begeleid en tot in de puntjes uitgewerkt. Wij geven advies zonder afhankelijk te zijn van één of ander merk, trend of technologie maar steeds met kennis van zaken en rekening houdend met de behoeften van de klant en de mogelijkheden van de snel evoluerende I.T. wereld.

 5. DATA1

  Nederland

  Data1 streeft naar één krachtige bron voor al uw web-gerelateerde diensten en producten. Door een breed assortiment en een gemotiveerd team zijn wij er over de jaren in geslaagd een totaalservice te kunnen ontwikkelen om aan iedere web-behoefte te kunnen voldoen. Van domeinregistratie, webmail of een Data1 website op maat, tot het hosten van je eigen webserver of een wordpress in enkele minuten. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn wij in staat mee u mee te groeien, en u met ons. Een betrouwbare en vriendelijke webbureau met voldoende aandacht voor uw verhaal. Van starter tot professionele business, Data1 heeft een breed assortiment aan diensten en producten. We hebben een toegewijd team van specialisten klaarstaan om u te helpen of te begeleiden bij al uw vragen, installaties of complicaties. Data1 Webservices bied meer dan alleen domein registratie en webhosting. Van het ontwikkelen van een stevig concept voor een applicatie of webshop tot het omzetten van een goed ontwerp naar een krachtige website. Alles onder één dak.

 6. GIBRETO

  Nederland

  Gibreto, uw partner in webdesign voor de regio Hillegom, Lisse en Zwaanshoek.Graag stellen wij onszelf aan u voor: wij zijn Gibreto en realiseren uw webwensen! Bent u op zoek naar een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites, het inrichten van professionele webshops en maatwerk oplossingen voor het web? Dan bent u bij Gibreto aan het goede adres! Veel tevreden opdrachtgevers uit Lisse, Zwaanshoek en Hillegom gingen u al voor.Veel van onze klanten uit de omgeving Hillegom en Lisse hebben inmiddels kennis gemaakt met onze professionele, maar ook flexibele manier werken. Met een hecht en gedreven team realiseren wij uw (webdesign) project met passie voor het vak. Door te kiezen voor Gibreto, kiest u voor kwaliteit en een professionele uitstraling naar u klanten.

 7. CLEVER DESIGN

  België

  Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign en online marketing biedt Clever Design volgende diensten aan: - een hypermoderne website of webwinkel: betaalbaar webdesign in Limburg - hoger scoren in Google op de voor u belangrijke zoektermen dmv zoekmachine optimalisatie (SEO) - Conversie optimalisatie zodat uw website optimaal rendeert- Internet marketing en sociale media om uw website en bedrijf optimaal te laten renderen - Grafisch ontwerp van uw huisstijl, logo, drukwerk ... - Virtuele rondleiding van de showroom van uw bedrijf of horecazaak waarmee u uw bedrijf online in de kijker zet en meer klanten aantrekt - De juiste strategie bepalen om uw internet business écht te boosten - U als ondernemer ‘vrij‘ maken van de techniek (wij de techniek, u de inhoud) Laat het internet voor u werken!

 8. FREELANCER.NL

  Nederland

  Vaak heeft u voor freelance opdrachten direct een professional nodig. Als u een professional voor uw freelance opdracht wilt vinden bent u bij ons aan het juiste adres. Op Freelancer.nl vinden dagelijks opdrachtgevers de juiste professional voor een freelance opdracht en er zijn in de afgelopen jaren al vele matches tot stand gekomen. Voor bijvoorbeeld een logo ontwerpen, een app ontwikkelen of vertalen van teksten, Freelancer.nl biedt u de beste freelancers. Freelancer.nl heeft in 2017 de Staffing Awards gewonnen en is daarmee de beste ZZP-marktplaats van Nederland. Op Freelancer.nl vinden dagelijks opdrachtgevers de juiste professional voor een freelance opdracht. Op Freelancer.nl zijn in de afgelopen jaren al vele matches tot stand gekomen. Vaak heeft u voor freelance opdrachten direct een professional nodig. Als u een professional voor uw freelance opdracht wilt vinden bent u op Freelancer.nl aan het juiste adres. Met ruim 30.000 freelancers in de database zijn de professionals van Freelancer.nl door heel Nederland te vinden. Al onze freelancers zijn op zoek naar tijdelijk werk en wachten iedere dag op de meest recente opdrachten die wij voor ze hebben. Er zijn verschillende populaire opdracht categorieën op Freelancer.nl waar u uw opdracht in kunt plaatsen. Kijk hieronder voor uitleg of plaats direct een opdracht.

 1. EASY ADD IN

  Nederland

  Heb je altijd al je eigen webwinkel willen starten? Zonder dat je daarvoor programmeer kennis nodig hebt? Iedereen kan het met ShopFactory. ShopFactory is het pakket voor de webshop van je dromen. Inclusief vele koppelingen naar betaalproviders: iDEAL, Sisow, PayPal, Ogone, MultiSafepay en boekhoudprogramma's zoals XCouNT en SnelStart. Met ShopFactory bouw je een mooie, professionele website, of je nu wel of geen programmeerkennis hebt. Met ongelooflijk veel extra's voor het bevorderen van je uitstraling en omzet. En toch: snel en super eenvoudig in gebruik. Met ShopFactory maak je van bezoekers klanten. ShopFactory is een betrouwbare innovator die zorgt dat je voorop loopt in de online mogelijkheden van e-commerce. ShopFactory: de sleutel tot jouw online verkoopsucces. ShopFactory bied je een webshop van hoge kwaliteit. Je kunt je shop snel en eenvoudig beheren: je tijd is immers kostbaar. Er zijn over de hele wereld al meer dan 240.000 shops gebouwd. ShopFactory bewijst het keer op keer: Je kunt in een mum van tijd en zonder een computer expert te zijn een professionele online webshop maken. Met ShopFactory maak je van bezoekers klanten. Zes uit zes sterren Het Noorse Softmag stelt in een review enthousiast: "Zo eenvoudig te gebruiken, en toch zoveel functies. Dit is het allerbeste programma voor het maken van webshops dat we ooit getest hebben. We geven het een 6 uit 6".

 2. INTER-IQ

  Nederland

  Inter-IQ ontwerpt, maakt en host websites. Wij zijn al sinds 1998 werkzaam op het gebied van webdesign en doen dit in de regio Den Bosch - Vught - Rosmalen. Wij maken voor u een professionele site en doen dat snel. Wanneer de inhoud (tekst, logo’s en foto’s) beschikbaar is, kunnen we afhankelijk van de omvang van de website klaar zijn in zeven werkdagen. Het redactionele onderhoud kunt u uitbesteden aan Inter-IQ, maar ook zelf doen, want de website wordt gebouwd met het gebruiksvriendelijke WordPress. Voor een totaalprijs van € 50, 00 maken wij maximaal twee personen wegwijs binnen dat systeem. Dan kunt u zelf teksten en foto’s eenvoudig aanpassen. De door ons gehanteerde prijzen zijn transparant. We bieden een compleet pakket aan voor een vooraf vastgestelde prijs waarmee u het eerste jaar helemaal klaar bent. Dit is inclusief aanvragen en jaarabonnement nl-domeinnaam, het design en bouwen van de website en het hosten + service van de site op een webserver. De start van de website kan al vanaf € 245, 00 (ex BTW) voor het gehele pakket voor één jaar. Die prijs geldt voor een zogenoemde one page site. Na het eerste jaar betaalt u een abonnement (per kwartaal of per jaar) voor de domeinnaam, de plaats op de webserver en het technisch onderhoud.

 3. KATSHEE

  België

  Onze jarenlange expertise laat ons toe uw digitale marketing en daarmee het online succes van uw bedrijf succesvol uit te bouwen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken streven wij ernaar uw website te optimaliseren en zo hoog mogelijk te doen scoren in de zoekrobotten zoals Google (SEO – Search Engine Optimization).We verliezen daarbij de sociale media Facebook, LinkedIn en Twitter niet het uit oog en kunnen voor een interactieve integratie van uw website zorgen.Daarnaast geven wij advies om uw site via een internetcampagne te lanceren of adverteren (SEA – Search Engine Advertisement). De performantie via de diverse marketingkanalen kan voortdurend worden gemeten en bijgestuurd. Zo vormt uw website het moderne verlengstuk van uw marketingstrategie. Zo werkt uw website voor u.

 4. MINDYOUROWNBUSINESS

  België

  MindYourOwnBusiness helpt coaches en kennisondernemers met het opzetten en uitbouwen van hun online business. Met het all-in-one online business platform heb je alle tools in handen om van jouw business een succes te maken.

 5. RGW IT SERVICES

  België

  Voor RGW IT is je bedrijf uniek en heeft het zijn succes te danken aan je persoonlijke touch; Voor de massa ontwikkelde oplossingen zijn uiteraard niet toegesneden op voor jouw bedrijf. We houden je bedrijf niet gegijzeld via broncodes of je databases.We gebruiken tools via open source licenties en standaard tools, codes en gegevens die we voor je opbouwen. Deze zijn en blijven voor 100% jouw eigendom.

 6. SPACCABIT

  Italië

  SpaccaBit S.r.l. is een jong bedrijf, opgericht door personeel met twintig jaar ervaring op het gebied van informatica en aanwezigheidsbeheer. Het beschikt over medewerkers met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van prikklokken, industriële klokken, tijdmeters, torenuurwerken en automatisering van klokkenbellen.

 7. KUDU CONCEPTS

  België

  Als zelfstandige in bijberoep startte ik in 2015 met Kudu Concepts. Wij maken knappe WordPress websites, optimaliseren uw huidige website en maken webhops voor de KMO. Met onze ervaring en prijszetting zijn wij ervan overtuigd dat wij startende en kleine ondernemingen kunnen ondersteunen en begeleiden op het gebied van webdesign en online marketing.

 8. COMPUBASE

  Nederland

  Compubase is een full service internetbedrijf voor professionele websites en internettoepassingen. Gespecialiseerd in Drupal CMS, E-commerce en Google optimalisatie. Wij zijn uw Drupal specialist. Compubase is gevestigd in het Brabantse Mill.

 9. NIJSSEN MEDIA

  Nederland

  Een website laten maken door Nijssen Media is een goed idee! Wij ontwikkelen professionele websites voor een betaalbare prijs. Alle websites die we opleveren zijn creatief vormgegeven en kunnen gemakkelijk worden beheerd met ons gebruiksvriendelijke cms systeem. Natuurlijk wil je ook goed gevonden worden in Google! Ook daar zorgen wij voor door je website te optimaliseren voor zoekmachines.

 10. CORECONNECT

  België

  Connecteer uw bedrijf! Wij ontwikkelen unieke websites, mobiele applicaties, cloud oplossingen volledige op maat. Wenst u 1 software pakket dat grondig samenhangt en uw bedrijf vooruithelpt? Contacteer ons dan met uw wensen en vereisten!

Filters

Resultaten voor

Internet en intranet pagina's - ontwikkeling - Import export

Aantal resultaten

2.729 bedrijven