• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • internet en intranet pagina's - ontwikkeling

Resultaten voor

Internet en intranet pagina's - ontwikkeling - Import export

 1. COM'ONSOFT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Digitaal webkantoor, met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van internet- en intranetsites. Kantoor Prestashop Expert, wij zijn gespecialiseerd in CMS Prestashop voor e-shops. Wij hebben plug-and-play Prestashop modules ontwikkeld die u kunt raadplegen in onze webwinkel: https: //boutique.comonsoft.com. Wij ontwerpen tevens modules op maat voor Prestashop op basis van een bestek, zowel voor de front-office als de back-office. Ons bureau ontwerpt tevens thema's op maat (design / template) voor Prestashop, om u een specifieke webshop te garanderen die uw imago weerspiegelt en aan uw functionele eisen voldoet. Wij kunnen tevens bedrijven begeleiden die reeds een website via Prestashop hebben, voor de updates (migratie van de versies) of aanpassing van een reeds bestaand thema, correctie van bugs, verandering van hostingprovider... Wij zijn een kleinschalig bedrijf en uiterst reactief en beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, om samen uw behoeften onder de loep te nemen.

 2. PICKLES GRAPHIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PICKLES GRAPHIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is gevestigd in Gleizé, Frankrijk.

 3. DIBI AGENCY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIBI AGENCY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren communicatiebureau, webagentschap, conceptie internetsite, en e-commerce website. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. PYRAMIDE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PYRAMIDE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Informatica - software, communicatiebureau, Webdevelopment, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, en Informatica - software. Het is gevestigd in Sain-Martin-D'hères, Frankrijk.

 5. WEB SHINE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEB SHINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren e-commerce website, vitrinesites, seo, en natuurlijke referencing. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERPAUL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTERPAUL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren positie zoekmachines, Creatie van e-commercesite, ontwerp en beheer van websites, en communicatiebureau. Het is gevestigd in La Crau, Frankrijk.

 2. SITWI.COM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SITWI.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwijzing naar en promoties van websites. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Internet zoekmotoroptimalisatie, seo optimalisering, en natuurlijke referencing. Het is gevestigd in Saint Michel En L'herm, Frankrijk.

 3. ID MENEO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID MENEO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwijzing naar en promoties van websites. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Webdevelopment, Creatie van e-commercesite, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, ideeënman website, en Webdevelopment. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. FORMATIONS PRIVEES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORMATIONS PRIVEES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp en beheer van websites, ontwikkeling internet winkel, Ontwerp van websites, en organisatie professionele opleidingscursussen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. CARDINAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARDINAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp en beheer van websites, Creatie website B to B, Referencing van websites, en Internet zoekmotoroptimalisatie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. PROCOM'S PARIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROCOM'S PARIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren vitrinesites, e-commerce website, seo, en natuurlijke referencing. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. CYBERNECS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CYBERNECS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkeling voor mobiele apps, Webdevelopment, E-commerce - diensten, Toepassingen voor e-commerce, Online Marketing, conceptie internetsite, ontwerper internetsite, internetsites, en ideeënman website. Het is gevestigd in Bagneux, Frankrijk.

 1. SOUATECH CONSULTING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOUATECH CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, Webdevelopment, Web consultant, seo, en web designer. Het is gevestigd in Poissy, Frankrijk.

 2. WEBASTRA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEBASTRA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwerp van websites, Creatie van e-commercesite, Hosting van websites, en e-mailingcampagnes. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 3. LUCE'S CREATE COMMUNICATON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUCE'S CREATE COMMUNICATON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reclamecreatie - grafische ontwerpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Creatie en administratie van Website, visuele communicatie, en strategische communicatie via internet. Het is gevestigd in Reims, Frankrijk.

 4. QALAM SOFTWARE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QALAM SOFTWARE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkeling voor mobiele apps, Ontwikkeling voor mobiele apps, en webagentschap. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. AGENCE 1400

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGENCE 1400, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwerp en uitvoering - grafisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Ontwerp van websites, internetsites, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, en Referencing van websites. Het is gevestigd in La Teste-De-Buch, Frankrijk.

 6. EYES STRICKE MEDIA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EYES STRICKE MEDIA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren handelssite, vitrinesites, Creatie en administratie van Website, en Interfaces - websites. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. P4X

  België

  De onderneming P4X biedt bedrijven sinds meer dan 10 jaar hoogwaardige service bij hun in de buurt. De geboden diensten zijn hoofdzakelijk bestemd voor ondernemingen of particuliere website ontwikkelaars die ons het technische deel hiervan willen toevertrouwen (invoer, opslaan, beveiliging, optimalisering, migratie, adviezen, enz.). De gebruikte servers worden door ons geïnstalleerd en volledig geparametreerd, deze bevinden zich in Brussel. We werken ofwel direct met onze klanten ofwel via een wit merk. als u een dienstverlener op dit gebied zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaring stelt ons in staat aan uw behoeften aangepaste diensten te bieden. Als we niet aan uw vraag kunnen voldoen, stel ons "netwerk systeem" ons in staat u naar een andere betrouwbare dienstverlener te verwijden. We streven ernaar u in staat te stellen u op uw hoofdactiviteit te concentreren door ons het technische gedeelte over te dragen en u te adviseren over alle kwesties rond internet.

 8. IMEDIASTARS

  Nederland

  iMediaStars webdesign en app ontwikkelaarsprofessioneel en gebruiksvriendelijk. Zet ons ervaren team van creatieve designers en ervaren app en web ontwikkelaars bij elkaar en het resulteert altijd in een professionele fris uitziende app, website, webwinkel, applicaties, logo, visitekaartje, flyer, brochure en meer. Meer dan alleen een app en website ontwikkelaar, wij helpen u graag mee uw online zichtbaarheid te vergroten en boven uw concurrentie uit te stijgen. Bekijk onze onderscheidende projecten in ons portfolio op de website.

 1. DATA1

  Nederland

  Data1 streeft naar één krachtige bron voor al uw web-gerelateerde diensten en producten. Door een breed assortiment en een gemotiveerd team zijn wij er over de jaren in geslaagd een totaalservice te kunnen ontwikkelen om aan iedere web-behoefte te kunnen voldoen. Van domeinregistratie, webmail of een Data1 website op maat, tot het hosten van je eigen webserver of een wordpress in enkele minuten. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn wij in staat mee u mee te groeien, en u met ons. Een betrouwbare en vriendelijke webbureau met voldoende aandacht voor uw verhaal. Van starter tot professionele business, Data1 heeft een breed assortiment aan diensten en producten. We hebben een toegewijd team van specialisten klaarstaan om u te helpen of te begeleiden bij al uw vragen, installaties of complicaties. Data1 Webservices bied meer dan alleen domein registratie en webhosting. Van het ontwikkelen van een stevig concept voor een applicatie of webshop tot het omzetten van een goed ontwerp naar een krachtige website. Alles onder één dak.

 2. SITESNAP

  Nederland

  Betaalbare website op maat zonder webdeveloper. Met SiteSnap maakt u betaalbare websites op maat. Geheel volgens ontwerp en zonder consessies. Websites die onderscheidend zijn van de massa en voor 100% aansluiten bij de identiteit en specifieke wensen van een organisatie. Geen webdeveloper. Wel de vrijheid van maatwerk. De kosten voor het maken van een maatwerk website worden voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid uren aan maatwerk. Met SiteSnap kunt u de investering in een website beperken door zelf de frontend en backend samen te stellen zonder tussenkomst van een webdeveloper. Resultaat: een hogere marge en geen tijdverlies door overleg met een webdeveloper. SiteSnap website software vs Wordpress en Magento. Maakt u op dit moment gebruik van open source systemen zoals Wordpress of Magento in combinatie met maatwerk door een webdeveloper. In tegenstelling tot SiteSnap is dit vaak een omslachtige en kostbare werkwijze. Door de vele factoren waarmee rekening moet worden gehouden; plugins, themes, updates en hosting is een dergelijk systeem minder betrouwbaar en vergt veel onderhoud. Met Sitesnap heeft u daar geen last van. Alles wordt voor u geregeld. Wilt u meer informatie over het contentmanagementsysteem en de mogelijkheden van SiteSnap? Neem contact met ons op via 076 799 6205 of vraag vrijblijvend een demo aan via www.sitesnap.nl

 3. GIBRETO

  Nederland

  Gibreto, uw partner in webdesign voor de regio Hillegom, Lisse en Zwaanshoek.Graag stellen wij onszelf aan u voor: wij zijn Gibreto en realiseren uw webwensen! Bent u op zoek naar een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites, het inrichten van professionele webshops en maatwerk oplossingen voor het web? Dan bent u bij Gibreto aan het goede adres! Veel tevreden opdrachtgevers uit Lisse, Zwaanshoek en Hillegom gingen u al voor.Veel van onze klanten uit de omgeving Hillegom en Lisse hebben inmiddels kennis gemaakt met onze professionele, maar ook flexibele manier werken. Met een hecht en gedreven team realiseren wij uw (webdesign) project met passie voor het vak. Door te kiezen voor Gibreto, kiest u voor kwaliteit en een professionele uitstraling naar u klanten.

 4. BESICOM

  Nederland

  Uw bedrijf online op de kaart zetten is waar wij goed in zijn. We stappen in uw schoenen, ontwerpen iets cools, duidelijk voor de bezoeker en geschikt voor mobiel. Wij zorgen dat het werkt! Naast het ontwikkelen van uw website of webshop regelen wij ook alle grafische werkzaamheden. U kunt ons benaderen voor het ontwerpen van losse onderdelen maar ook voor het ontwikkelen van uw volledige huisstijl, hierbij kunt u onder andere denken aan uw logo, visitekaartjes, offertes, brochures en flyers. Een partnerschap met BESICOM betekent dat u samen met ons een duurzame marketingstrategie vaststelt waarbij u zelf kunt bepalen in hoeverre u betrokken wilt worden bij de ontwikkeling en realisatie van deze strategie. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van websites en webshops zijn wij ervan overtuigd u volledig van dienst te kunnen zijn.

 5. JVH WEBBOUW

  Nederland

  Website laten maken? U heeft een verouderde website of webshop die slecht presteert op internet. Of u bent wellicht net gestart met uw eigen bedrijf en u wilt een passende nieuwe website. Misschien heeft u al een goedlopende onderneming en bent u op zoek naar een webbouwer die voor u een complexe maatwerkstructuur ontwerpt en bouwt. Gelukkig heeft u ons gevonden. Ons team van front- en back-end developers, vormgevers en zoekmachinespecialisten staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.

 6. DUO

  België

  Strategie en advies, daar zijn we sterk in. Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar, maar kunnen we staven met meer dan 20 jaar ervaring. Samen met jou bedenken we de gepaste strategie voor jouw project. Sinds enkele jaren werken we volgens ons zelfontworpen Discover - Define - Create - Grow - model. Het laat ons toe om je project met een open geest te benaderen, zodat we op het einde van de rit een oplossing bereiken waar we samen achterstaan. En vooral: een oplossing waar we de komende jaren verder op kunnen bouwen.

 7. I.T. IN MOTION

  België

  IT in motion richt zich in hoofdzaak tot KMO's, vrije beroepen en verenigingen. Maatsoftware en webdesign ontwikkeld door I.T. in motion onderscheidt zich in kwaliteit en gebruiksgemak. Elk project, van klein tot groot, wordt persoonlijk begeleid en tot in de puntjes uitgewerkt. Wij geven advies zonder afhankelijk te zijn van één of ander merk, trend of technologie maar steeds met kennis van zaken en rekening houdend met de behoeften van de klant en de mogelijkheden van de snel evoluerende I.T. wereld.

 8. CLEVER DESIGN

  België

  Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign en online marketing biedt Clever Design volgende diensten aan: - een hypermoderne website of webwinkel: betaalbaar webdesign in Limburg - hoger scoren in Google op de voor u belangrijke zoektermen dmv zoekmachine optimalisatie (SEO) - Conversie optimalisatie zodat uw website optimaal rendeert- Internet marketing en sociale media om uw website en bedrijf optimaal te laten renderen - Grafisch ontwerp van uw huisstijl, logo, drukwerk ... - Virtuele rondleiding van de showroom van uw bedrijf of horecazaak waarmee u uw bedrijf online in de kijker zet en meer klanten aantrekt - De juiste strategie bepalen om uw internet business écht te boosten - U als ondernemer ‘vrij‘ maken van de techniek (wij de techniek, u de inhoud) Laat het internet voor u werken!

 9. EYEHAN

  Nederland

  Webdesign, webontwikkeling of simpel weg Het laten maken van een website! Het webdesign van uw website is vanzelfsprekend heel belangrijk. Het is uw visitekaartje, uithangbord en veel meer... Uit onderzoek blijkt dat de bezoeker van een website in enkele seconden bepaalt of het de moeite waard is om langer op de website en/of webshop te blijven. De kracht van EyeHan is om met het webdesign de website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw organisatie. Tijdens het bezoek aan uw website of webshop dient er een goed beeld gecreëerd te worden van uw aanbod of werkzaamheden van uw organisatie. Indien het webdesign al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf? Website ontwikkelingMet website ontwikkeling (webontwikkeling) wordt het proces van het maken van een website, webshop, of andere internetgerelateerde toepassingen bedoeld. De mensen van EyeHan houden tijdens dit proces rekening met uw bedrijfsprocessen en denken graag strategisch met u mee bij de ontwikkeling van uw website. Hierdoor wordt, in combinatie met het ontwerp/webdesign, uw website uiterst gebruiks- en zoekmachinevriendelijk, welke u na oplevering volledig zelf kunt beheren. Gebruiksvriendelijk zal de website voor zowel uw bezoekers, als voor u zijn."EyeHan helpt haar klanten aan succes door professionele, resultaatgerichte websites en online strategie te realiseren." EyeHan helpt u om nieuwe klanten te bereiken, ze door uw website te begeleiden

 10. PROSITE

  België

  Wij focussen ons op (technische) internet oplossingen, zijn gespecialiseerd in Drupal, het Belgische Content Management Systeem (CMS). Een overzicht van onze diensten: Domeinnamen Web- en mail-hosting Server Monitoring Webdesign & Grafisch ontwerp Website ontwikkeling Content Management Systeem Bij ons kan je terecht vooral voor Drupal CMS! Intranet-Extranet WebApplicaties Prosite ontwikkelt, onderhoudt of vernieuwt uw applicaties voor het internet. Blog Maatwerk Code in HTML, ASP, PHP, AJAX, ASP.NET en/of extra modules op maat kunnen door ons op maat geschreven worden. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) eMarketing Google Adwords

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Internet en intranet pagina's - ontwikkeling - Import export

Aantal resultaten

2.518 Bedrijven