Italië, Montelibretti
249km
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Sonnino
168km
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play