• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kammen

Resultaten voor

Kammen - Import export

 1. PURE NATURE PRODUCTS VERSAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PURE NATURE PRODUCTS VERSAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kammen. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 2. BAVOUX INDUSTRIES (SAS)

  Frankrijk

  Het bedrijf BAVOUX INDUSTRIES (SAS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kammen. Het is gevestigd in Bellignat, Frankrijk.

 3. Difas Firca ve Plastik SAN. ve Tic. A.S

  Turkije

  Het bedrijf Difas Firca ve Plastik SAN. ve Tic. A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kammen, tandenborstels, tandpasta's, glazen tandenborstelhouder, en Kammen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SHAMPOO.CH

  Zwitserland

  Het bedrijf SHAMPOO.CH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Haarverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarborstels, Kammen, kappersborstel, schoonheidsbehandelingen van haarkwetsbaarheid, Haarborstels, en Kammen. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 5. PAVES COLOR MAGIC, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PAVES COLOR MAGIC, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kammen. Het is gevestigd in Zidlochovice, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ETS VEINIERE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS VEINIERE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kammen. Het is gevestigd in Oyonnax, Frankrijk.

 2. UAB KOSMART

  Lesotho

  Het bedrijf UAB KOSMART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Juwelen en sieraden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarbehandelingen, Haarverzorgingsproducten, Juwelen, Kammen, Haarbehandelingen, Haarverzorgingsproducten, Juwelen, en Kammen. Het is gevestigd in Vilnius, Lesotho.

 3. RUDORFER CZ, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf RUDORFER CZ, S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fancybijouterieen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarbehandelingen, Kammen, Koffers en juwelenkistjes - verpakking volgens specificatie, Meubelen en accessoires - badkamers, Haarbehandelingen, Kammen, Koffers en juwelenkistjes - verpakking volgens specificatie, en Meubelen en accessoires - badkamers. Het is gevestigd in Roztoky, Tsjechische Rep..

 4. COMPTOIR ACHAT ET REPRÉSENTATION (CAR)

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPTOIR ACHAT ET REPRÉSENTATION (CAR), en actief in de sector Kapsalons - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kapsalons - instrumenten, Haardrogers, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Kammen, Kapsalons - instrumenten, Haardrogers, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, en Kammen. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 5. PARSA HAAR- UND MODEARTIKEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PARSA HAAR- UND MODEARTIKEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pruiken en haarstukjes, Haarborstels, Pruiken en haarstukjes, en Haarborstels. Het is gevestigd in Sinsheim, Duitsland.

 1. YIWU GODLOVE ORNAMENT. CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YIWU GODLOVE ORNAMENT. CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren postiche. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 2. SZEF-97 KFT

  Hongarije

  Het bedrijf SZEF-97 KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kammen, en Kammen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 1. DITTMAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DITTMAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarborstels, en Haarborstels. Het is gevestigd in Alpenrod, Duitsland.

 2. YOUNGHER FASHION

  China

  Het bedrijf YOUNGHER FASHION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kammen. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 3. GABIJA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf GABIJA, UAB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kammen, en Kammen. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 4. BONO - RADEK FIALA

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BONO - RADEK FIALA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kammen, en Kammen. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

 5. DIYA COMB & HAIR BRUSH MANUFACTURING PLANT

  China

  Het bedrijf DIYA COMB & HAIR BRUSH MANUFACTURING PLANT, is een Distributeur, en actief in de sector Kammen. Het is gevestigd in Huizhou, China.

 6. COIFFEURPARTNER AUSTRIA EINKAUFS- UND WARENHANDELS KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf COIFFEURPARTNER AUSTRIA EINKAUFS- UND WARENHANDELS KG, en actief in de sector Haardrogers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Haarverzorgingsproducten, Haarborstels, Kammen, Haarverzorgingsproducten, Haarborstels, en Kammen. Het is gevestigd in Stockerau, Oostenrijk.

 7. BUCHHOLZ GMBH & CO. KG FABRIKATION VON KÄMMEN

  Duitsland

  Het bedrijf BUCHHOLZ GMBH & CO. KG FABRIKATION VON KÄMMEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en schoonheidsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kammen, en Kammen. Het is gevestigd in Lauterbach, Duitsland.

 8. JOHN DOBSON (MILNTHORPE) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. ETS AZEMA BIGOU

  Frankrijk

 2. SEMENTIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sementis is een Frans bedrijf dat bijdraagt aan het herindustrialiseren van het platteland op een duurzame en plaatselijke manier door de merken te begeleiden een assortiment nuttige huishoudartikelen te ontwikkelen. Dankzij de inzet van de ondernemers rond Angers, een uitzonderlijk team en steun van de overheid, is het bedrijf nu in staat producten en accessoires voor de badkamer te bieden die in Frankrijk (in de Anjou) vervaardigd, milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Deze artikelen kunnen met uw merknaam bedrukt worden. Bij Sementis, hebben wij ervoor gekozen te investeren in de productie van Franse tandenborstels dankzij een machine voor het plaatsen van de borstelhaartjes op een steel of een verwisselbare kop. Deze ultra geavanceerde machine stelt ons in staat hoogwaardige, duurzame en persoonlijk aangepaste tandenborstels te produceren. Naast ons assortiment tandenborstels, produceert Sementis tevens een magnetische zeephouder. Dit vindingrijke accessoire biedt een uitstekend antwoord op de stijgende opkomst van vaste cosmetica assortimenten. Het biedt een discrete oplossing om zeep, shampoo bars en overige vaste producten droog te houden en zo hun levensduur te verlengen. De magnetische zeephouder heeft een ultralicht ontwerp van slechts 12 gram en kan producten tot 160 gram verticaal dragen! Talloze merken schonken reeds hun vertrouwen aan Sementis voor dit baanbrekende accessoire dat een moderne twist aan badkamers biedt.

 3. ARET BRUSH INDUSTRY AND IMPORT EXPORT LTD CO.

  Turkije

  Het bedrijf ARET BRUSH INDUSTRY AND IMPORT EXPORT LTD CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Haarborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren professionele kammen en borstels voor het haar. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CERGIL INDUSTRY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CERGIL INDUSTRY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefdraadsnijbanken, en kammen voor schroefdraadsnijmachine. Het is gevestigd in Cura Carpignano, Italië.

 5. ZANFRINI SRL

  Italië

  Het bedrijf ZANFRINI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren kammen voor getouwen, kammen voor spanramen en spinnen, en accessoires van textiel. Het is gevestigd in Casnate Con Berante, Italië.

 6. TRAITEX

  België

  Het bedrijf TRAITEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textielvezels - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wol - stoffen, wolfabrieken, Wol - stoffen, machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van wol, en het carboniseren van garen. Het is gevestigd in Verviers, België.

 7. THE HEMP NETWORK

  Spanje

  Het bedrijf THE HEMP NETWORK, is een Distributeur, en actief in de sector Voedingsextracten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hennep, hennepzaadolie, en machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van hennep. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. NUOVA COSMATEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA COSMATEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen en accessoires voor getouwen, en machines en installaties voor het kammen en kaarden van textielvezels. Het is gevestigd in Benna, Italië.

 9. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Italië

  Het bedrijf CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, en machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van wol. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 10. MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, afkammen van textielproducten, het kaarden van textielvezels en textielgaren, en machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van katoen. Het is gevestigd in Palazzolo S/oglio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis