• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kleppen voor verbrandingsmotoren

Resultaten voor

Kleppen voor verbrandingsmotoren - Import export

 1. VALPRES S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALPRES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters met elektrische en pneumatische bediening, pneumatische en elektrische afsluiters, en cryogene afsluiters. Het is gevestigd in Marcheno, Italië.

 2. SMC ITALIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMC ITALIA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic handafsluiters, draaiende cilinders, hydraulische afsluiters, en accessoires, onderdelen en componenten voor koeluitrustingen en -installaties. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 3. MAIETTI F.LLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAIETTI F.LLI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie van afsluiters, veiligheidsventiel, en gesmede afsluiters. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  China

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. van CNNC, is een technologietype productiebedrijf dat onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van industriële kleppen integreert. Het is ook de eerste beursgenoteerde onderneming van de Chinese kleppenindustrie en CNNC. De producten van het bedrijf worden op grote schaal toegepast in meer dan tien industrieën, zoals aardolie, aardolie en gas, olieraffinage, kernenergie, elektriciteit, metallurgie, chemische industrie, scheepsbouw , papierproductie en medicijnen in binnen- en buitenland en nationale gerelateerde wetenschappelijke onderzoeksafdelingen. Als bekende merken van de kleppenindustrie hebben de handelsmerken "H" en "SUFA" een goede reputatie en een zekere invloed in de internationale kleppenindustrie. Het merk "H" is het beroemde handelsmerk van Suzhou City en het beroemde handelsmerk van de provincie Jiangsu. Het werd ook bekroond met "2006 China Top-tien (ventiel) merk op de wereldmarkt" op de "14e World Producer Conference" in 2006.

 5. ANTWERP DIESEL PUMPS

  België

  ADP is specialist in de productie van brandstofinjectie onderdelen en kleppen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESVANA

  Turkije

  Het bedrijf ESVANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren schermafsluiters, en terugslagkleppen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. GERMAN INDUSTRY PARTS

  Duitsland

  Het bedrijf GERMAN INDUSTRY PARTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, afsluiters, Bedieningskabels (elek.), Kleppen voor verbrandingsmotoren, en helikopteronderdelen. Het is gevestigd in Ludenscheid, Duitsland.

 3. ATS MOTOR PARCALARI SAN. VE TIC.A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ATS MOTOR PARCALARI SAN. VE TIC.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. VALPRES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VALPRES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters met elektrische en pneumatische bediening, pneumatische en elektrische afsluiters, en cryogene afsluiters. Het is gevestigd in Marcheno, Italië.

 5. ELZEM WAX MOTOR SUPAPLARI

  Turkije

  Het bedrijf ELZEM WAX MOTOR SUPAPLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. B.F.E. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B.F.E. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor industriële sluitingen, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Albano Sant'alessandro, Italië.

 2. H.B.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf H.B.S. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Monzambano, Italië.

 1. TOREX S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TOREX S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in San Prospero, Italië.

 2. MATAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MATAR S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Mazzano, Italië.

 3. R.B.R. VALVOLE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf R.B.R. VALVOLE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Pogliano Milanese, Italië.

 4. BRIDGEPORT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRIDGEPORT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Bolgare, Italië.

 5. ELETTROSTAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELETTROSTAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Calto, Italië.

 6. VELAN ABV S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VELAN ABV S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 7. RISSO ENO TRADE COMPANY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RISSO ENO TRADE COMPANY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Montebello Della Battaglia, Italië.

 8. CARRARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARRARO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Segrate, Italië.

 1. 4G GHIDINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf 4G GHIDINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 2. RECORD S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RECORD S.P.A., en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Bonate Sotto, Italië.

 3. PARADOWSCY AMP SPOLKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf PARADOWSCY AMP SPOLKA JAWNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. G.& S.VALVES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G.& S.VALVES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Godalming, Verenigd Koninkrijk.

 5. DOROT ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DOROT ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Rescaldina, Italië.

 6. SERTO ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SERTO ITALIANA S.R.L., en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Brembate Di Sopra, Italië.

 7. LOMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOMAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Palazzago, Italië.

 8. VENTIL TEST EQUIPMENT B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VENTIL TEST EQUIPMENT B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Rijswijk Zh, Nederland.

 9. DYNAMIC CONTROLS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DYNAMIC CONTROLS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Oldham, Verenigd Koninkrijk.

 10. DABEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DABEM S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Travagliato, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis