• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koelmiddelen voor gas

Resultaten voor

Koelmiddelen voor gas - Import export

 1. LEMVIG GAS DISTRIBUTION A/S

  Denemarken

  Verified by europages badge

  LEMVIG GASTRIBUTION A/S is een Deense gasdistributeur die is opgericht als één botteleenheid die schone en draagbare brandstofoplossingen biedt. Dankzij de kwaliteit van onze producten en diensten hebben we een bliksemsnelle groei doorgemaakt naar onze huidige positie als de toonaangevende leverancier van LPG- en industriële gasoplossingen over de hele wereld. Ongeëvenaarde en unieke mix: LEMVIG GASTRIBUTION A/S is het ENIGE bedrijf dat een one-stop-oplossing biedt voor alle soorten gassen, chemicaliën en technische oplossingen met een geïntegreerd bedrijfsmodel. In ons brede portfolio distribueert LEMVIG GASTRIBUTION A/S Bulkvloeistoffen, Cilinders, ISO Tanks, enz. Vandaag de dag is LEMVIG GASTRIBUTION A/S strategisch gevestigd in verschillende delen van de wereld om haar brede klantenkring te bedienen. Wij bedienen jaarlijks miljoenen klanten met een uitgebreide infrastructuur die bestaat uit een enorme opslagcapaciteit in LPG en cryogene gassen, vulfabrieken en een distributievloot van meer dan 100 vrachtwagens voor bulk- en pakketgassen. Ga naar onze website en vind de beste oplossing voor uw bedrijf!

 2. WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Giffers, Zwitserland.

 3. INTERNATIONAL GAS & SERVICES

  België

  International Gas & Services is gespecialiseerd in het leveren van een grote variëteit aan gassen, toebehoren en diensten aan klanten wereldwijd. IGS biedt de volgende producten aan: industriële en technische gassen voor allerhande toepassingen, koelmiddelen, nieuwe of tweedehands gasrecipiënten, ventielen, drukregelaars of andere apparatuur, “transfilling” van koelgassen, stikstof en technische zuurstof.

 4. KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 5. TIARA DEVELOPMENT, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf TIARA DEVELOPMENT, S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Košice, Slowakije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REFRIGERANTGF

  Spanje

  Het bedrijf REFRIGERANTGF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koeling, en gekoeld gas en gekoelde vloeistoffen voor koeluitrustingen en -koelinstallaties. Het is gevestigd in Arenys De Mar, Spanje.

 2. ENKOTHERM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENKOTHERM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Warmtewisselaars, Stoomturbines, Koelmiddelen voor gas, Ketelbouw - roestvrij staal, Warmtewisselaars, Stoomturbines, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Merkendorf, Duitsland.

 3. AGA A/S

  Denemarken

  Het bedrijf AGA A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persgassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Koelmiddelen voor gas, Butaan, Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Koelmiddelen voor gas, en Butaan. Het is gevestigd in Koebenhavn S, Denemarken.

 4. CARBO GLACONS EXPRESS

  Frankrijk

  Het bedrijf CARBO GLACONS EXPRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsblokjes in zakjes klaar voor gebruik, consumptieijs met stukjes, en gassen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in La Crau, Frankrijk.

 5. REFRIGERANT GF

  Spanje

  Het bedrijf REFRIGERANT GF, is een Distributeur, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koeling, installaties en apparatuur voor de productie van kauwgom, en automatiseringskasten voor koelinstallaties. Het is gevestigd in Arenys De Mar, Spanje.

 1. PUGLIA OXYGEN SRLS

  Italië

  Het bedrijf PUGLIA OXYGEN SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Gas - winning en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, zuivere industriële gas, gekoeld gas en gekoelde vloeistoffen voor koeluitrustingen en -koelinstallaties, Koelmiddelen voor gas, en ultrazuiver gas. Het is gevestigd in Manfredonia, Italië.

 2. DONGGUAN SKYTECK MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf DONGGUAN SKYTECK MACHINERY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 1. LINDE SOGAS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf LINDE SOGAS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Gas, medisch, Koelmiddelen voor gas, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Gas, medisch. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 2. SYNTHESIS CHIMICA SRL

  Italië

  Het bedrijf SYNTHESIS CHIMICA SRL, en actief in de sector Propaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, technisch gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Bianconese di Fontevivo (PR), Italië.

 3. ANTONDAN SL

  Spanje

  Het bedrijf ANTONDAN SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is tevens aanwezig in de sectoren commerciële inkoop-verkoop, en accessoires, onderdelen en componenten voor koeluitrustingen en -installaties. Het is gevestigd in Riudoms, Spanje.

 4. GEA LYOPHIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEA LYOPHIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Hürth, Duitsland.

 5. TOTAL PROCESS COOLING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOTAL PROCESS COOLING LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Solihull, Verenigd Koninkrijk.

 6. SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A., en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Carnaxide, Portugal.

 7. UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mineraalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, Bier, Koelmiddelen voor gas, en Bier. Het is gevestigd in Aldeia De Santo António, Portugal.

 8. FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

  Het bedrijf FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 1. EXHI FRIO, C.A.

  Venezuela

  Het bedrijf EXHI FRIO, C.A., is een Distributeur, en actief in de sector Koelmiddelen voor gas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelgas. Het is gevestigd in Santa Cruz, Venezuela.

 2. GEA IBERICA SA

  Spanje

  Het bedrijf GEA IBERICA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Igorre, Spanje.

 3. TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD.

  Hongarije

  Het bedrijf TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelmiddelen voor gas, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 4. FRIGOGAZ IPARI ES KFT

  Hongarije

 5. SOCIEDADE DE REFRIGERANTES BAIA, LDA.

  Portugal

 6. E.A.A. - REFRIGERANTES E SUMOS, S.A.

  Portugal

 7. EMPRESA DE CERVEJAS DA MADEIRA, LDA.

  Portugal

 8. MODINE HUNGARIA KFT.

  Hongarije