• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koffiebranderijen - installaties

Resultaten voor

Koffiebranderijen - installaties - Import export

 1. GOPPION CAFFE'

  Italië

  Sinds 1948 selecteren wij de beste koffies ter wereld en bewerken wij deze volgens Italiaanse koffiebranderij tradities. Wij houden rekening met en de diversiteit van aroma's van hun land van oorsprong die wij door ze afzonderlijk te branden nog beter tot hun recht laten komen. Een complex werk die technische capaciteiten en doorgaand onderzoek vereist. En door dit principe te volgen heeft Goppion zijn eigen koffiecultuur gecreëerd.

 2. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Italië

  Koffiebranderij en verpakking van koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads, cafeïnevrije koffie, verwerking als toeleverancier. ISO 14001 gecertificeerde onderneming.

 3. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  België

  Verwerking van thee en koffie.

 4. BRAZIL COMPANY

  België

  Koffie - Espresso machines - Bruikleen

 5. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf EFOR NUTS ROASTING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, (koffie)branderijen, Koffiebranderijen - installaties, industriële machines, en gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf COSMAI COFFEE GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiebranders, italiaanse koffie, en espressokoffie in capsules. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, koffiebranders, uitrustingen voor het branden (koffie, enz.), Koffiezetmachines voor de horeca, en installaties roosten koffie, gerst en dergelijke. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Italië

  Het bedrijf CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, koffiebranderij, koffie, Koffiebranderijen - installaties, en espressokoffie in capsules. Het is gevestigd in Lavello, Italië.

 4. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turkije

  Het bedrijf R&R ROASTER AND ROASTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor het branden (koffie, enz.), en installaties en apparatuur voor het branden en roosten van koffie en dergelijke. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. EKOROAST

  Turkije

  Het bedrijf EKOROAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Braadovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, en Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 1. BESCA ROASTERS.

  Turkije

  Het bedrijf BESCA ROASTERS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - machines en materialen, koffiebranders, en Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italië

  Het bedrijf CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., en actief in de sector Koffiebranderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, Machines voor koffiecapsules, Koffiebranderijen - installaties, Mengsel van koffiebonen, en espressomachines voor openbare instanties. Het is gevestigd in Cremona, Italië.

 1. COPPER COFFEE ROASTERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COPPER COFFEE ROASTERS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemengde soorten koffie. Het is gevestigd in Cobham, Verenigd Koninkrijk.

 2. TRÉSCOL COFFEE

  Turkije

  Het bedrijf TRÉSCOL COFFEE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiemachines met 3 groepen, en koffie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ESSSE CAFFE

  België

  Het bedrijf ESSSE CAFFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Koffiezetmachines voor de horeca, Koffiezetapparaten - huishoudelijk, Koffie en thee, Koffiezetmachines voor de horeca, machines voor warme chocolade, en Koffiezetapparaten - huishoudelijk. Het is gevestigd in Heppignies, België.

 4. REVTECH

  Frankrijk

  Het bedrijf REVTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, Chemische en thermische oppervlaktebehandeling - machines, Koffiebranderijen - installaties, en thermische behandeling. Het is gevestigd in Loriol Sur Drome, Frankrijk.

 5. ARGAN FOOD

  Libië

  Het bedrijf ARGAN FOOD, is een Multi-Category, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren espressomachines voor openbare instanties, koffiemachines met 1 groep, en koffiekopjes. Het is gevestigd in Tripoli, Libië.

 6. OUTER SPACE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OUTER SPACE LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren koffiemengsels voor restaurants, en branden van koffie en gelijksoortige producten voor rekening van derden. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf SWEET COFFEE ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Grugliasco, Italië.

 8. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  België

  Het bedrijf TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, Koffie en thee, Koffiebranderijen - installaties, Koffie en thee, gebrande koffie en dergelijke groothandel, en koffie groothandel. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 1. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Nederland

  Het bedrijf INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, ruwe koffie, en Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 3. HOTFILTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOTFILTER GMBH, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, Koffie en thee, Koffiebranderijen - installaties, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Nordhorn, Duitsland.

 4. BEANWORKS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BEANWORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Woodville, Verenigd Koninkrijk.

 5. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Kula, Turkije.

 6. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Griekenland

  Het bedrijf DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffie en thee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, en Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Drama, Griekenland.

 7. ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD

  China

  Het bedrijf ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor espressokoffieapparaten. Het is gevestigd in Zhongshan, China.

 8. SMART INVESTMENT GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf SMART INVESTMENT GROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Chernivtsi, Oekraïne.

 9. TEA AND COFFEE

  IJsland

  Het bedrijf TEA AND COFFEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiebranderijen - installaties, en Koffiebranderijen - installaties. Het is gevestigd in Hafnarfirdi, IJsland.

 10. LUMAR SRL

  Italië

  Het bedrijf LUMAR SRL, en actief in de sector Koffiebranderijen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren espressosystemen. Het is gevestigd in Aosta, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis