• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koolwaterstoffen en derivaten

Resultaten voor

Koolwaterstoffen en derivaten - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 3. SHAOXING MARINA BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHAOXING MARINA BIOTECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren aspartaam. Het is gevestigd in Shaoxing, China.

 4. AMERICAN GILSONITE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf AMERICAN GILSONITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Houston, Tx, Verenigde Staten.

 5. SERVICE CHIMIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SERVICE CHIMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in St Thibault Des Vignes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MR GERI KAZANIM PLASTIK LTD.

  Turkije

  Het bedrijf MR GERI KAZANIM PLASTIK LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polystyreenschuim. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. HANGZHOU SAGE CHEMICAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HANGZHOU SAGE CHEMICAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Siliconen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolwaterstoffen en derivaten, siliciumderivaten, stoffen tegen uv-straling, en Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 3. QUADRIMEX CHEMICAL

  Frankrijk

  Het bedrijf QUADRIMEX CHEMICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, en zwavel en zwavelderivaten. Het is gevestigd in Cavaillon, Frankrijk.

 4. TRADITEM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRADITEM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

 5. SOSTECASAS BUSINESS GROUP

  Spanje

  Het bedrijf SOSTECASAS BUSINESS GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Koolwaterstoffen en derivaten, constructieconceptie, suiker, Levensmiddelen - import-export, en Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. COMPANIA GENERAL DE LUBRICANTES, S.A. (COGELSA)

  Spanje

  Het bedrijf COMPANIA GENERAL DE LUBRICANTES, S.A. (COGELSA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeerolien, sanitaire artikelen, en geraffineerde smeeroliën. Het is gevestigd in Sant Andreu De La Barca, Spanje.

 2. STEMAT JANSEN

  Frankrijk

  Het bedrijf STEMAT JANSEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolwaterstoffen en derivaten, Koolwaterstoffen en derivaten, vervaardiging van kranenstelsels, en kleppen. Het is gevestigd in Raismes, Frankrijk.

 1. ETHYLENE SUPPLIER

  Canada

  Het bedrijf ETHYLENE SUPPLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Calgary, Canada.

 2. POLSAROS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf POLSAROS SP. Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 3. ELITEPLUS21

  Spanje

  Het bedrijf ELITEPLUS21, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunst - antiek, Goederenbeurzen, goud in baren, Kunst - antiek, Goederenbeurzen, en Metalen. Het is gevestigd in Móstoles, Spanje.

 4. OCTAGON CHEMICALS LIMITED

  China

  Het bedrijf OCTAGON CHEMICALS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 5. BLUE RAIN HOLDING Y CO. LTD.

  Spanje

  Het bedrijf BLUE RAIN HOLDING Y CO. LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolwaterstoffen en derivaten, bemiddeling voor import-export, en Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 6. GILSONITE HUB (NATURAL BITUMEN)

  Canada

  Het bedrijf GILSONITE HUB (NATURAL BITUMEN), is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Toronto, Canada.

 7. ANHUI TIANRUN CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf ANHUI TIANRUN CHEMICAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Bengbu, China.

 8. SARL ETUDE RÉALISATION & INSTALATION

  Algerije

  Het bedrijf SARL ETUDE RÉALISATION & INSTALATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Kolea, Algerije.

 1. SIMPEX OCTAVE SA

  Centraalafrikaanse Republiek.

  Het bedrijf SIMPEX OCTAVE SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolwaterstoffen en derivaten, openbare instelling woning, Koolwaterstoffen en derivaten, Inzameling en sortering van POS afval, en internationaal transportkantoor. Het is gevestigd in Bangui, Centraalafrikaanse Republiek..

 2. HOPEFINDER POLYMER SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HOPEFINDER POLYMER SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 3. ZIBO LINZI QIQUAN INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf ZIBO LINZI QIQUAN INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Zibo, China.

 4. SCAP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SCAP S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, Benzine - brandstof, Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 5. ZANNONI CARBURANTI

  Italië

  Het bedrijf ZANNONI CARBURANTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, Benzine - brandstof, Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Castelnovo Ne' Monti, Italië.

 6. S.E.P. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.E.P. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaste brandstoffen, Koolwaterstoffen en derivaten, Vaste brandstoffen, en Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Gubbio, Italië.

 7. ROSSETTI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ROSSETTI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Koolwaterstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Koolwaterstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. FONTE ENERGIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FONTE ENERGIA S.R.L., en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, Benzine - brandstof, Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Roccadaspide, Italië.

 9. FRATELLI RATTI

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI RATTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, Benzine - brandstof, Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Tortona, Italië.

 10. DP LUBRIFICANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DP LUBRIFICANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolwaterstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, Benzine - brandstof, Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis