• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koppelingen voor motorvoertuigen

Resultaten voor

Koppelingen voor motorvoertuigen - Import export

 1. ERA - CONTACT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  The era-contact GmbH, een bedrijf van de aichele GROUP, is een internationaal opererend, door de eigenaar beheerd bedrijf in de 2e generatie, met meer dan 90 jaar ervaring, is met succes actief op het gebied van spoor, auto's, bedrijfsvoertuigen, bouwmachines en op het gebied van meet- en medische technologie, mechanische en installatietechniek. Als wereldmarktleider voor elektrische spoorwegkoppelingen en als een innovatieve systeemleverancier voor hightechproducten en -oplossingen op het gebied van kabelassemblage, UIC-connectorsystemen en contactsystemen, ontwikkelen en ontwerpen wij voor toonaangevende voertuigfabrikanten en toonaangevende bedrijven. Onze klanten profiteren van onze ervaring en marktkennis, onze klantgerichte procesorganisatie en onze voortdurende kwaliteitsverbetering. Wij ondersteunen u op het gebied van brainstormen, conceptontwikkeling, ontwerp, 3D-modellering en tekenproductie, FEM-berekening en prototype- en serieproductie.

 2. GUNTHER SRL

  Italië

  Gunther srl is synoniem aan kwaliteit en innovatie. Dankzij meer dan veertig jaar aan ervaring is dit bedrijf leader in Italië en daarbuiten in deze sector, met een export die 40% van zijn omzet vertegenwoordigt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van remmen en koppelingen voor tractors, frictiematerialen, lagers, remschijven en kleine onderdelen voor alle landbouwmachines, alsook voor de industrie en de marine.

 3. KAS-CLUTCH

  Duitsland

  Het bedrijf KAS-CLUTCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor koppelingen, en zware industriële voertuigen. Het is gevestigd in Geldersheim, Duitsland.

 4. GEZET INDUSTRIEBEDARF & SERVICE, INH. GUIDO ZIELKE

  Oostenrijk

  Het bedrijf GEZET INDUSTRIEBEDARF & SERVICE, INH. GUIDO ZIELKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Oberndorf In Tirol, Oostenrijk.

 5. HYDROLINE-SERVICE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HYDROLINE-SERVICE AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cilinders, hydraulisch, Pompen, hydraulisch, Koppelingen voor motorvoertuigen, Airconditioning voor motorvoertuigen, Cilinders, hydraulisch, Pompen, hydraulisch, Koppelingen voor motorvoertuigen, en Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Schlieren, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMBRAGUES LAUR SA

  Spanje

  Het bedrijf EMBRAGUES LAUR SA, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, Koppelingen voor motorvoertuigen, en koppelingsschijven. Het is gevestigd in Berriz - Vizcaya, Spanje.

 2. QWERTY

  Italië

  Het bedrijf QWERTY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissieonderdelen, mechanische machinale bewerking, en Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. FRENI E FRIZIONI DI ROSSI FABIO

  Italië

  Het bedrijf FRENI E FRIZIONI DI ROSSI FABIO, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, controle industriële remmen, Koppelingen voor motorvoertuigen, en Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is gevestigd in Varese (Va), Italië.

 4. SERFAC LTD

  Ierland

  Het bedrijf SERFAC LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Accu's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schokdempers, Hydraulische installaties en uitrustingen, Koppelingen voor motorvoertuigen, Schokdempers, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Tallaght, Ierland.

 5. TRED COMPANY

  China

  Het bedrijf TRED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in ruian, China.

 1. DISTRIBUICIONES EL NEGRO

  Venezuela

  Het bedrijf DISTRIBUICIONES EL NEGRO, is een Distributeur, en actief in de sector Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren diathermische oliën. Het is gevestigd in Maracaibo, Venezuela.

 2. EISSMANN AUTOMOTIVE CESKA REPUBLIKA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf EISSMANN AUTOMOTIVE CESKA REPUBLIKA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen voor voertuigen, Koppelingen voor motorvoertuigen, Remmen voor voertuigen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Bor, Tsjechische Rep..

 1. SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET OHG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET OHG, is een Distributeur, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Langen, Duitsland.

 2. CLUTCH INTERNATIONAL (PROPERTIES) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLUTCH INTERNATIONAL (PROPERTIES) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Rochester, Verenigd Koninkrijk.

 3. MVG METALLVERARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf MVG METALLVERARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

 4. STROMAG HOLDING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STROMAG HOLDING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 5. CRAMER KUPPLUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CRAMER KUPPLUNG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen voor motorvoertuigen, en Koppelingen voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 6. ROBERT EVANS

  Verenigd Koninkrijk

 7. TIUMENSKY MASHINOSTROITELNY ZAVOD

  Rusland

 8. CLUTCHMASTER LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. DB AUTOMOBILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de weinige bedrijven in versnellingsbakkenreparatie in Europa hebben we naam gemaakt als specialist voor alle soorten versnellingen en als probleemoplosser voor exotische voertuigen. Sinds begin 2004 zijn wij de eerste fabrikantenafhankelijke werkplaats in Duitsland die uw koppelomvormer op korte termijn in eigen huis repareert / regenereert. Onze versnellingsbakken zijn op aanvraag verkrijgbaar in een versterkte versie en zijn uiteraard aangepast aan de nieuwste stand van de techniek. We importeren reserveonderdelen voor alle soorten tandwielen rechtstreeks van de fabrikant en kunnen onze goede inkoopvoorwaarden doorgeven aan onze klanten. We geven een Europese garantie van 12 maanden zonder kilometerlimiet.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

 3. GTC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GTC GmbH is al vele jaren actief in de distributie van originele auto-onderdelen, uitrusting, remmen, ophangcomponenten, slijtdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor auto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv: motor, filters, olie, radiator, uitlaatsysteem, katalysatoren, geluiddemper, koppeling, handgeschakelde versnellingsbak, Tiptronic PDK transmissie, voor- en achteras, controlearm, wielnaaf, schokdemper, aandrijfas, stuurhuis, stuurwiel, airbag, wielen, velgen, zomer & winterbanden, remschijven en -blokken, carrosseriedelen, spatborden en zijpaneel, dorpels, deur, beglazing, voorbumper.

 4. AMO PRODUCT

  Nederland

  Verified by europages badge

  A.M.O. verkoopt al vele jaren originele reserveonderdelen voor motorvoertuigen, uitrustingsstukken, remmen, chassisonderdelen, slijtageonderdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor personenauto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv:

 5. GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GETRIEBEDISCOUNT RADOCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, ruilversnellingsbakken, overbrengingsorganen, motoraandrijving, aandrijvingen voor voertuigen, Auto's - accessoires, Accessoires voor auto's en vrachtwagens, Voertuigen - mechanische onderdelen, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Oberkrämer Ot Vehlefanz, Duitsland.

 6. DEVIZES TRAILER CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

 7. A G M TELEMATICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A G M TELEMATICS, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Koppelingen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, en Koppelingen. Het is gevestigd in Corby, Verenigd Koninkrijk.

 8. T S R PERFORMANCE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T S R PERFORMANCE, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Koppelingen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, en Koppelingen. Het is gevestigd in Bridgwater, Verenigd Koninkrijk.

 9. S E B INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S E B INTERNATIONAL LTD, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Koppelingen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, en Koppelingen. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 10. FLEET-TRAK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLEET-TRAK, en actief in de sector Versnellingsbakken voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Koppelingen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, en Koppelingen. Het is gevestigd in Ashford, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis