• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koppelingen- hydraulisch

Resultaten voor

Koppelingen- hydraulisch - Import export

 1. INDUSTRIEBEDARF KRÜGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Krüger - Onze hydraulica verbindt en beweegt. Industriebedarf Krüger GmbH maakt deel uit van de KHK-Group. De KHK-Group is een van de belangrijkste leveranciers van roterende koppelingen en hydraulische ventiel- en regelbloksystemen. Bovendien bieden wij onze klanten met de CH50-serie een afsluiterserie die individueel kan worden samengesteld uit handbediende hendelafsluiters, alsmede blokafsluitingstechnologie en patroonafsluiters. Dankzij ons hoge verticale productiebereik en onze jarenlange ervaring in hydraulica, kunnen wij u systeemontwerp aanbieden, incl. constructie en productie uit één hand aanbieden. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van hydraulica en staan als middelgroot familiebedrijf voor samenwerking in een geest van partnerschap en duurzaam handelen. De ondernemingen Industriebedarf Krüger GmbH, Krüger Maschinenbau GmbH en Czetec spol s.r.o. maken deel uit van de KHK-Group. Onze producten worden geïnstalleerd in de bouw, de landbouw, de gemeentes en de werktuigbouw, alsook in bedrijfsvoertuigen en aandrijftechniek. Ons team van meer dan 50 zeer gemotiveerde medewerkers op drie locaties in Duitsland en Tsjechië werkt elke dag met de hoogste precisie aan kwalitatief uitstekende producten. De bevordering en ontwikkeling van onze werknemers is voor ons van bijzonder belang.

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics maakt sinds 1969 succesvolle, individuele oplossingen in de hydraulische sector. Sinds kort staat op onze homepage een cilinderconfigurator ter beschikking. Onze producten: drukschakelaren, handveilen, hydraulische blokken, hydraulische afdichtingen, hydraulische componenten, hydraulische trandradpompen, hydraulische apparatuur, hydraulische filters, hydraulische motoren, hydraulische pompen, hydraulische ventielen, hydraulische cilinders, hydraulische oliekoelers, reparatiewerkzaamheden van hydraulica, speciale cilinders, stuurblokken, enz.

 3. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 4. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 5. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

  Alle producten voor "koppelingen- hydraulisch"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Manometers, aanpassingsstukken, hydraulische filters, hydraulische aggregaten, hydraulische koppelingen, hydraulische pompen, hydraulische slangen, hydraulische vijzels, en industriële slangen. Het is gevestigd in Hammelburg, Duitsland.

 2. PREMOEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PREMOEM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen en ventielen, hydraulisch, hydraulische koppelingen, Hydraulische verschroevingen, Bout, Kleppen en ventielen, hydraulisch, kipper-terugslagklep, en kogelventielen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Constructies, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische leidingen, hydraulische vijzels, hydraulische koppelingen, Hydraulische verschroevingen, hydraulische filters, klembeugels voor pijpen, buisverbindingen, en metrologie. Het is gevestigd in Langenbrettach, Duitsland.

 4. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

 5. VAN DE CALSEYDE

  België

  Van de Calseyde BVBA, opgericht kort na 1918 is geëvolueerd van een toeleveringsbedrijf naar de autohandel tot een volwaardige invoerder van hogedrukslangen en -koppelingen. Haar cliënteel ligt overal waar hydraulische bewegingen bij te pas komen zoals kranen, bulldozers, landbouwmachines, industriële toepassingen, autosector enz... . Een uitgebreid verdelersnet, toewijding aan kwaliteit, onderzoek en service, geven onze klanten de mogelijkheid hoge normen te bereiken op het gebied van hydraulica.

  Alle producten voor "koppelingen- hydraulisch"

 1. WALTER STAUFFENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De bedrijven in de STAUFF Group ontwikkelen, produceren en verkopen lijncomponenten en hydraulische accessoires voor mechanische en fabriekstechniek en industrieel onderhoud. Naast mobiele hydraulica en stationaire hydraulica omvatten de typische toepassingsgebieden ook de constructie van commerciële en speciale voertuigen, evenals de gebieden verkeer en energie. STAUFF-producten en -oplossingen worden ook gebruikt in de scheepvaart-, olie- en gasindustrie, evenals in proces-, voedingsmiddelen- en chemische engineering. Het STAUFF-assortiment omvat momenteel ongeveer 40.000 standaardcomponenten in tien productgroepen, evenals een groot aantal speciale en systeemoplossingen die worden geïmplementeerd volgens klantspecificaties of op basis van onze eigen ontwikkelingen.Onze eigen vestigingen in momenteel 18 landen en een wereldwijd netwerk van verkooppartners zorgen voor een hoge aanwezigheid en zorgen voor maximale beschikbaarheid en service-expertise op locatie.

 2. INDUNORM HYDRAULIK

  Duitsland

  Indunorm Hydraulik GmbH is al 50 jaar specialist in hogedrukverbindingstechniek en geldt als een van de toonaangevende systeemaanbieders van hydraulische slangen en -armaturen voor wisselstukken alsmede voor kleine en middelgrote OEM. Naast op elkaar afgestemde hydraulische slangen en -armaturen hebben wij een zeer breed aanbod aan componenten omtrent hydrauliek.  Met ons aanbod aan kwalitatief hoogwaardige machines voor slang- en buisbewerking zijn wij bovendien machine-uitruster van moderne hydraulische servicewerkplaatsen. Wij bieden eveneens de industriële serieproductie van speciale slangleidingen aan. Naast onze voorraad van meer dan 13.000 artikelen ontwikkelen wij op onze eigen test- en ontwikkelingsafdeling innovatieve oplossingen voor speciale vraagstukken op het gebied van hogedrukverbindingstechniek.  Daarnaast voeren wij op onze eigen proefbank regelmatig drukimpulstesten conform DIN EN ISO 6803 uit. Het Indunorm-handelsmerk is sinds jaar en dag de snelle en kwalitatief hoogwaardige levering alsmede het uitstekend gewaardeerde persoonlijke contact. Onze gekwalificeerde medewerkers staan met jarenlange ervaring voor u klaar. Met Indunorm neemt u geen risico!

 1. INDI.NL

  Nederland

  INDI.nl is een totaalleverancier van MRO onderdelen, het levert vrijwel alles dat nodig is op en rond de industriële werkvloer. De online webshop bevat meer dan 250.000 MRO onderdelen en gereedschappen. Hierbij opereert INDI.nl industriebreed en voor de volgende productgroepen: hydrauliek, elektrotechniek, aandrijftechniek, pneumatiek, voertuigtechniek, werkplaats en onderhoud, water- en reinigingstechniek, leiding- en fittingmateriaal, machinedelen, veiligheid en PBM, gereedschap en bevestigingsmateriaal.

 2. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1982 heeft Amsbeck Maschinentechnik GmbH zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van centrifugaalkoppelingen, centrifugaalremmen, opsteek- en flensgemonteerde tandwielkasten en hydraulisch schakelbare koppelingen. Klanten van over de hele wereld waarderen onze absolute betrouwbaarheid, de drang naar technische innovatie en continue verbetering van processen vanaf het eerste contact tot klantenservice.

 3. CPS PRODUCTS

  België

  CPS Producten is specialist in de vervaagdiging van elektrische en electonische apparaten: thermometers en analyzers, koppelingen en valves, elektronische tests, apparaten voor het solderen en lassen, tubing gereedschap, vacuümpompen, ...

 4. HYDROMEKA

  België

  Hydromeka is een toonaangevende en innovatieve leverancier die zich specialiseert in flexibele slangen, koppelingen en toebehoren voor zowel hoge als lage druk toepassingen.

 5. BURACCO SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf BURACCO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor industriële sluitingen, Koppelingen, hydraulisch, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor industriële sluitingen, Koppelingen, hydraulisch, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Montceau Les Mines, Frankrijk.

 6. ARAHIDRA

  Spanje

  Het bedrijf ARAHIDRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, hydraulisch. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 7. FASTER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FASTER S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oleohydraulische machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulisch gereedschap, hydraulische afsluiters, hydraulische koppelingen, en Hydraulisch gereedschap. Het is gevestigd in Rivolta D'adda, Italië.

 8. PIRTEK LUXEMBOURG

  België

  Het bedrijf PIRTEK LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koppelingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische uitrustingen. Het is gevestigd in Grâce-Hollogne, België.

 1. D.N.P. INDUSTRIALE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf D.N.P. INDUSTRIALE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leidingfittings - ferro, Buisverbindingen - non-ferro, hydraulische koppelingen, Leidingfittings - ferro, en Buisverbindingen - non-ferro. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 2. RECAMBIOS INDUSTRIALES

  Spanje

  Het bedrijf RECAMBIOS INDUSTRIALES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koppelingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Koppelingen, mechanisch, krachtoverbrenging, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Koppelingen, mechanisch, en industriële mechanica. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. MOVIHIDRAULICA

  Portugal

  Het bedrijf MOVIHIDRAULICA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koppelingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren tussenpersonen en vertegenwoordigers van hydraulische installaties, en hydraulische buizen. Het is gevestigd in Sines, Portugal.

 4. SAMSUNGFLEX CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf SAMSUNGFLEX CO., LTD., en actief in de sector Koppelingen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexiebele buizen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Kimpo City, Kyunggi Province, Zuid Korea.

 5. K-TECHNOLOGY, LNC.

  Zuid Korea

  Het bedrijf K-TECHNOLOGY, LNC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, hydraulisch. Het is gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

 6. N. G. ELEKTRO SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf N. G. ELEKTRO SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - onderdelen en componenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, hydraulisch, Schakelkasten en dozen - elektriciteit, Koppelingen, hydraulisch, en Schakelkasten en dozen - elektriciteit. Het is gevestigd in Ostrov Nad Ohri, Tsjechische Rep..

 7. ECKSTEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECKSTEIN GMBH, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische koppelingen. Het is gevestigd in Diez, Duitsland.

 8. W. GESSMANN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf W. GESSMANN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, hydraulisch, Schakelkasten en dozen - elektriciteit, Koppelingen, hydraulisch, en Schakelkasten en dozen - elektriciteit. Het is gevestigd in Leingarten, Duitsland.

 9. HYDROSCAND

  Frankrijk

  Het bedrijf HYDROSCAND, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, hydraulisch, Constructies, hydraulisch, Koppelingen, hydraulisch, en Constructies, hydraulisch. Het is gevestigd in Chalon-Sur-Saône, Frankrijk.

 10. ASSMANN-SCHALTTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf ASSMANN-SCHALTTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, hydraulisch, en Koppelingen, hydraulisch. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis