• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kruiden voor medicijnen en cosmetica

Resultaten voor

Kruiden voor medicijnen en cosmetica - Import export

 1. PHARMA HERBS

  Kroatië

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs is een toegewijd bedrijf dat is gevestigd in een traditioneel hennepteeltgebied in Europa. We begonnen de hennepbusiness in 2019. In het jaar 2020 begonnen we uit te breiden en onze weg te vinden op de Duitse markt. In het jaar 2021 zijn we begonnen met het maken van onze eigen producten. Onze belangrijkste focus is om mensen te helpen door hen te voorzien van de beste producten die voordelen voor hun gezondheid zullen brengen. B2B: Ons bedrijf levert hennepbiomassa van de hoogste kwaliteit en met volledige traceerbaarheid. Wij bieden ook hennep bloemen (knoppen) in bulk hoeveelheid. Wij hebben een breed CBD-assortiment in onze biomassa dat onze klanten een efficiënte extractie biedt. Wij kunnen elke hoeveelheid leveren die nodig is! Met onze grote partner in Duitsland, bieden wij ook diensten aan zoals: Synthese, extractie, drogen, malen, pastilleren. B2C: Wij bieden alle soorten CBD-producten aan: Druppels, Huidverzorging, Mondverzorging, Actieve crèmes. Wij werken dagelijks om onze productportefeuille te verbeteren en onze klanten producten van de beste kwaliteit te leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 2. HERBIOLYS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Herbiolys Laboratoire is in 2004 opgericht naar aanleiding van de ontmoeting van botanici, etnobotanici en plukkers met een passie voor de plantenwereld. Al specialist op het gebied van verse biologische planten uit de Franse flora heeft het labo van meet af aan gekozen voor een origineel productieproces: de planten die geoogst en geplukt worden door kweeksters die deelgenoot zijn van de onderneming, worden op de plek van de oogst gemacereerd om al hun eigenschappen en hun energetisch potentieel te behouden. Herbiolys Laboratoire staat een sterke ethiek voor door een geïntegreerde en duurzame pluk te bevorderen, door uitsluitend glazen recipiënten en hergebruikte en herbruikbare verpakkingen te gebruiken, door de eigen impact op het milieu te beperken dankzij een zo lokaal mogelijke bevoorrading en natuurlijk door kwaliteitsproducten aan te bieden. Al onze producten zijn door ons in Frankrijk vervaardigd, in de Hautes-Alpes, en zijn Nature & Progrès, Agriculture Biologique gecertificeerd en gelabeld.

 3. INSITU GREEN TECHNOLOGIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INSITU GREEN TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoonheidscrèmes, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Voedingsextracten, hennep, gezichtscremes, cosmetische dermatologie, Zuivere esthetische oliën, hennepzaadolie, en Hennep - plant. Het is gevestigd in Antaya, Turkije.

 4. JORÙS

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn kwekers/producenten en verkopers van hennep en pompoenen. Wij produceren voedsel, cosmetica en extracten: - Groothandel, - Huismerken, - Witte merken. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. PHARMAHEMP D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PHARMAHEMP D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsextracten, Etherische oliën en harsaroma's, Kruiden en planten - medicinaal, Voedings supplementen, Biologische cosmetica, Cosmetica, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Voedingsextracten, en Etherische oliën en harsaroma's. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en fabrikant, gespecialiseerd in extracten van verse biologische planten uit de Franse flora stelt Laboratoire Acanthis zijn knowhow ter beschikking van ondernemingen die een assortiment cosmeticaproducten, voedings- en dieetsupplementen of plantenextracten op maat willen ontwikkelen. Laboratoire Acanthis, een maakloonbedrijf in de plantenwereld, beheerst de hele ontwikkelingsketen van producten: vanaf de sourcing van grondstoffen van biologische of natuurlijke herkomst en indien mogelijk plaatselijk geproduceerd tot de fabricage en verpakking van het eindproduct tegen maakloon in onze werkplaatsen midden in de Hautes-Alpes. Ons R&D-team begeleidt u bij de samenstelling op maat van uw product, het opsporen van uw plantaardige actieve bestanddelen en geeft u advies rond de reglementaire en technische aspecten. Onze locatie is ISO 9001 v 2015 gecertificeerd en wij fabriceren volgens de HACCP-principes en de goede praktijken voor de fabricage (BPF) van cosmetica en farmaceutische producten.

 2. WEEDSTOCK SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEEDSTOCK SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, kruidproducten voor farmacie en kosmetiek, kruidenaftreksels, kruidenthee en kruidenaftreksels, vruchtenthee, biologische kruidenthee, trekpotten, kruidenthee van planten, en Kruidenthee. Het is gevestigd in Longwy, Frankrijk.

 3. OPTIMA FORMULA BV, CANNABINOIDS AND MORE

  Nederland

  OPTIMA FORMULA BV is een in Nederland gevestigd bedrijf gespecialiseerd in de productie van CBD producten, in het bijzonder CBD-olie en voedingssupplementen. Ons assortiment omvat naast CBG- en CBN-olie ook CBDV- en CBC-olie. We streven ernaar om de puurste en meest natuurlijke CBD-olie op de markt te produceren, waarbij we de hoogste normen van kwaliteit en zuiverheid handhaven. Ons bedrijf doet beroep op onafhankelijke laboratoria om onze producten regelmatig te testen om het naleven van de normen te garanderen. Er worden geen industriële hennepplanten gebruikt voor de productie om de olie-energetische waarde te behouden. CBD-olie staat bekend om het verzachten van angst en pijn en kan tevens bijdragen aan een betere nachtrust. Ons doel is om producten te maken die de gezondheid van onze klanten verbeteren en hen helpen gezond te blijven. Onze CBD-olie wordt uiteraard geproduceerd volgens de GMP- en HACCP-normen. Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat ons team al uw medische vragen beantwoordt. Wij kunnen specifieke maatproducten ontwikkelen in white label vorm of op basis van uw behoeften. Wij verkopen onze producten voornamelijk aan apotheken, artsen, klinieken en ziekenhuizen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 4. PHARMA NORD

  België

  Pharma Nord is één van Europa's grootste fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenextracten. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verhandelt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenbereidingen en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie. De onderzoeksdatabase van Pharma Nord bevat meer dan 8.000 wetenschappelijke studies – inclusief een groot aantal onderzoeken die met eigen preparaten zijn uitgevoerd. De database is de hoeksteen van de hele productontwikkeling. Pharma Nord, met zijn productiefaciliteiten en hoofdzetel in Denemarken, beschikt over een breed werkterrein. De producten van Pharma Nord zijn via 25 dochtermaatschappijen en 20 business partners vertegenwoordigd in Europa, het Midden-Oosten en in de snel groeiende markten van Azië, Rusland en de Verenigde Staten. Pharma Nord is een besloten vennootschap.

 5. LAPHT PHYTOFRANCE

  Frankrijk

  LAPHT PHYTOFRANCE is een aromatherapie-, fytotherapie- en traditioneel kruidenlaboratorium. Het laboratorium, vanwege zijn groothandel in geneeskundige planten, is onderworpen aan alle wetgevende bepalingen die betrekking hebben op de farmacie: kwaliteit, controle. Ook werkzaam op het gebied van voeding en cosmetica. Vanuit verse, wilde of gekweekte planten, volgens niet-vervuilende methoden worden diverse extracten bereid.

 1. LABKAPS

  Frankrijk

  Het bedrijf LABKAPS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden voor medicijnen en cosmetica, voedingssupplementen, geneeskundige planten, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, en online verkoop van voedingssupplementen. Het is gevestigd in Cavignac, Frankrijk.

 2. CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL

  Spanje

  Het bedrijf CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL, is een Distributeur, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, bijenproducten, Specerijen, en Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. LE CABRI D'OR

  Frankrijk

  Het bedrijf LE CABRI D'OR, is een Distributeur, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinkruiden. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 2. HACIENDA CBD

  Frankrijk

  Het bedrijf HACIENDA CBD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. NÔVENY

  Frankrijk

  Het bedrijf NÔVENY, is een Distributeur, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, Biologisch gecertificeerde essences en etherische oliën, 100% natuurlijke etherische oliën, en vruchtenthee. Het is gevestigd in Saint Germain En Laye, Frankrijk.

 4. IL GERMOGLIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IL GERMOGLIO S.R.L., en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren sanitaire artikelen, kruiden voor farmacie en kosmetiek, voedingsdeskundige, en biologisch product. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 5. PHYTOPHARM-TRADE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf PHYTOPHARM-TRADE LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden en kruidenproducten, aromatische en geneeskundige planten en kruiden, en grondstoffen. Het is gevestigd in Ivano-Frankivsk, Oekraïne.

 6. FLAVEX NATUREXTRAKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLAVEX NATUREXTRAKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Specerijen, extracten en kruiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden voor medicijnen en cosmetica, plantaardige extracten, essences en etherische olien, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, en etherische oliën voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie. Het is gevestigd in Rehlingen, Duitsland.

 7. FLORALPINA

  Frankrijk

  Het bedrijf FLORALPINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingssupplementen, en fytotherapieloboratorium. Het is gevestigd in DURTAL, Frankrijk.

 8. 420 KING

  Frankrijk

  Het bedrijf 420 KING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is gevestigd in Vence, Frankrijk.

 1. ERBORISTERIA ROMA

  Italië

  Het bedrijf ERBORISTERIA ROMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren cosmetica van kruiden, kruiden voor farmacie en kosmetiek, geparfumeerde olien voor kruiden voor farmacie en kosmetiek, en kruidproducten voor farmacie en kosmetiek. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. OZEN / NOTO CBD

  Frankrijk

  Het bedrijf OZEN / NOTO CBD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hennep - plant, hennep, en hennepzaadolie. Het is gevestigd in Saint-Maur-Des-Fossés, Frankrijk.

 3. HERBORISTERIE DE JEANNE

  Frankrijk

  Het bedrijf HERBORISTERIE DE JEANNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren kruidenthee en kruidenaftreksels, essences en etherische olien, geneeskundige planten, en Fytotherapie - producten. Het is gevestigd in Die, Frankrijk.

 4. ERBORISTERIA LA SPIGA E IL GIRASOLE

  Italië

  Het bedrijf ERBORISTERIA LA SPIGA E IL GIRASOLE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden en kruidenproducten. Het is gevestigd in L'aquila, Italië.

 5. TEEMANA

  Duitsland

  Het bedrijf TEEMANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, bladthee, aromatische en geneeskundige planten en kruiden, kruidenaftreksels, en Voedings supplementen. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 6. HERBA D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf HERBA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinkruiden, Biologisch gecertificeerde essences en etherische oliën, geneeskrachtige kruiden, en landbouwzaden. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 7. OVERSEAS CARTEL

  Duitsland

  Het bedrijf OVERSEAS CARTEL, is een Distributeur, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Kruidenthee, Specerijen, extracten en kruiden, 100% natuurlijke etherische oliën, Kruidenthee, en gedeshydrateerde groenten. Het is gevestigd in Heidenheim, Duitsland.

 8. RADIO DOBRE VIBRACIJE D.O.O

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf RADIO DOBRE VIBRACIJE D.O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is gevestigd in Mostar, Bosnië-Herzegowina.

 9. CTFO SPAIN

  Spanje

  Het bedrijf CTFO SPAIN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 10. EUROFLOR DIFFUSION

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROFLOR DIFFUSION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren kruiden voor farmacie en kosmetiek, aromatherapie, en fytotherapie. Het is gevestigd in Pouilley Les Vignes, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kruiden voor medicijnen en cosmetica - Import export

Aantal resultaten

382 Bedrijven