• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofproducten voor de industrie

Resultaten voor

Kunststofproducten voor de industrie - Import export

 1. COJEMA

  België

  Verified by europages badge

  COJEMA is de ideale partner voor al uw spuitgietprojecten. Wij leveren aan diverse sectoren: elektronica, elektrisch materiaal, kantoormeubilair, medisch meubilair, defensie, bouw, hernieuwbare energie, uitrustingen voor machines, waterzuivering... Vanaf een tekening, een model of gewoon een idee verzorgen wij het onderzoek, design en snelle prototypering, het ontwerp en de vervaardiging van het gereedschap. Naast onze complete mechanische werkplaats werken wij ook samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, nl. Europese en Aziatische matrijsbouwers. Wij beschikken over een modern machinepark van 10 spuitgietpersen van 25 tot 320 ton voor de vervaardiging van producten tot 750 cm³. Wij bieden tevens diensten op het gebied van ultrasoon lassen, tampondruk, 2K spuitgieten, assemblage en bewerking van componenten. COJEMA, een service en een kwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en de waarborg van de beste prijzen op de markt.

 2. BIEGLO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BIEGLO is een distributiebedrijf voor hoogwaardige kunststoffen uit Hamburg. Wij zijn de exclusieve verdeler voor polyetheretherketone (PEEK) CoPEEK van Panjin Zhongrun en verdelen ook polyimide (PI) Meldin® van Saint Gobain, evenals (TPI)AURUM® van Mitsui Chemicals. Ons assortiment omvat ook polybenzimidazolen (PBI), polyamide-imide (PAI) en polyetherimide (PEI). Daarnaast recycleren wij ook.Wij kopen graag schoon en gesorteerd PEEK-afval terug. Internationaliteit is belangrijk voor BIEGLO. Wij vinden veel klanten in het buitenland en kunnen intussen ook terugvallen op een internationaal netwerk van leveranciers om producten te kunnen leveren waar vraag naar is.Bovendien zijn de webwinkels PEEK-shop.de, PI-shop.de, PAI-shop.de, PBI-shop.de en PEI-shop.de eigendom van BIEGLO. Onze CoPEEK is afkomstig van Panjin Zhongrun in China. Wij kunnen het aanbieden als korrels of poeder in verschillende viscositeiten. Maar ons assortiment omvat ook halffabricaten van PEEK, zoals platen, buizen, staven, filamenten en folies. Meldin ®s PI is afkomstig van Saint Gobain en wordt in de VS geproduceerd. Wij kunnen Meldin ® halffabricaten in de vorm van bladen en staven, evenals direct-gevormde delen leveren. AURUM ® thermoplastisch polyimide van Mitsui Chemicals of Japan is de thermoplast met de hoogste Tg van 245 ° C. Wij bieden PBI en PBI PEEK samenstellingen van Celazole® aan. De producten van de Celazole® T-reeks zijn PBI-compounds die bestemd zijn voor spuitgieten en extrusie.

 3. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 4. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Etimex implementeert samen met u hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor voeding, petfood, babyvoeding, convenience, farmacie en technische artikelen. Met ons zeer gemotiveerde en ervaren team bieden wij uw wensen voor verpakkingsoplossingen van plastic films en plastic containers een maximum aan flexibiliteit en efficiëntie. We gebruiken toonaangevende technologieën in de productiefasen extrusie, thermovormen, spuitgieten, barrière-spuitgieten en IML (in-mould labeling). Wij begeleiden u vanaf het eerste idee via ontwerpontwikkeling, prototypeproductie (3D), pilootgereedschap en gereedschapsbouw tot en met productie en levering. Productverpakkingen op het hoogste niveau.Kunststofverpakkingen dragen al meer dan 65 jaar bij aan een optimale bescherming en aantrekkelijke presentatie van uw hoogwaardige producten. ETIMEX produceert: MENUBALEN, THERMOVORMENDE FILM, FLEXIBELE FILM, FARMACEUTISCHE FILM, INJECTIE GEGOTEN CUPS, ZEGELFOLIE.

 5. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 2. IRIS PACK

  Polen

  Verified by europages badge

  De kernactiviteit van ons bedrijf bestaat uit de productie en de verdeling van folieproducten en folie handschoenen. Ons productassortiment omvat foliezakken gemaakt van hoogwaardig regranulaat, folie handschoenen gemaakt van HDPE. Wij bieden scherpe prijzen en permanente samenwerking, tijdige leveringen en professionele service. Onze producten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, groen, wit, rood, geel, oranje, bruin, zilverkleurig, kleurloos en talloze overige op aanvraag van de klant. Als een fabrikant van vuilniszakken en folieverpakkingen, zetten wij ons volledig in om u producten van topkwaliteit te bieden. Om een maximum aan comfort en veiligheid te garanderen, kunnen onze handschoenen uitgerust worden met ophanggaten, de zakken met hengsels of een print in kleur om het type gescheiden materiaal aan te duiden. Technologie en uitrustingen stellen ons in staat om aan zelfs de meest ongewoonlijke bestellingen te voldoen 2. zakken, LDPE zakken, vuilniszakken, vuilniszakken, afvalzakken, zakken met hengsels, folie handschoenen, handschoenen met lus, HDPE handschoenen en veiligheidshandschoenen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 3. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met het hoogste niveau van kunststofkennis, 90 jaar ervaring en voortdurende verdere ontwikkeling heeft AGOFORM zich gevestigd als een krachtige partner voor de meubelindustrie op de internationale markt. Met als doel klanten de optimale oplossing voor verschillende en individuele doeleinden te bieden, ontwikkelt AGOFORM perfecte producten die woonruimtes comfortabeler maken - van talloze toepassingssystemen voor verschillende toepassingen tot antislipmatten. AGOFORM biedt oplossingen voor caravans, bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwmachines voor de transporttechnologie. Onze brede waaier van producten en ervaring wordt afgerond door de gebieden tuinieren en landschapsarchitectuur, productdragers (KLT), elektrische en medische technologie, logistiek, reclame en decoratie. Altijd met de hoogste kwaliteitsnormen, altijd compromisloos met betrekking tot duurzaamheid en met een continu zicht op de toekomst.

 4. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 5. HTP EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  HTP Europe is sinds 1954 gespecialiseerd in het spuiten van plastic, spuiten-inblazing, productie van mallen, matrijzen en werktuigen. In 60 jaar zijn we dankzij onze ervaring uitgegroeid tot marktleider binnen deze sector. Onze activiteit is geconcentreerd rond het spuiten van technische onderdelen, het spuiten-inblazing (IBM en ISBM) van flessen van plastic of composiet in een schone omgeving. We voeren tevens het ingieten van metalen of textiel inzetstukken of soepele materialen van het type TPE/TPU/SEBS en de assemblage van plastic onderdelen dankzij lassen (via ultrasonore trillingen, spiegeling of trilling) of via lijmen. Wij verwerken alle types thermoplast die vermengd kunnen worden met glas- of koolstofvezels. Wij zijn werkzaam binnen gevarieerde sectors zoals de medische, farmaceutische, levensmiddelen, luchtvaart- , elektrische of beveiligingssector. Het kwaliteitsmanagement is één van de sleutels van ons succes, wij zijn trots op de ISO 9001 en EN 9100 certificering.

 1. PFEFFERKORN & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Of het nu gaat om een elegante afsluitoplossing, technische onderdelen of andere individuele kunststofartikelen – onze creatieve medewerkers ontwikkelen en realiseren uw ideeën in de wereld van de thermoplasten. In nauwe samenwerking met onze werktuigbouwafdeling en onze gieterij construeren en herzien wij hoogwaardige spuitgietgereedschappen ook als dienstverlening voor andere ondernemingen. Diverse kleuren en de verwerking van materialen met uiteenlopende eigenschappen zoals voor de verbetering van het gevoel door middel van softtouch-oppervlakken realiseren wij met de 2K-techniek. Wij verwerken thermoplastische kunststoffen (behalve PVC) tot een spuitgewicht van 600 g met maximale houdkracht van 2.500 kN. Aan de hand van de wens van onze klant kiezen wij de passende kunststof. Op die manier fabriceren wij in nauwe samenwerking met onze constructeurs en onze werktuigbouwafdeling met de modernste techniek filigrane en precies passende spuitgietonderdelen in perfectie.

 2. LINDNER SPRÜHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  wij bieden de volgende diensten: PE flessen, PET-flessen, PP blikjes, spray-flessen, spraykoppen, spraypompen, dispenser pompen, schroefdoppen, vaten / produceren / printen / confectioneren/ etiketteren.

 1. VARINA SA

  België

  Verified by europages badge

  VARINA, firma van de Belgische groep Industriale, is sinds 1961 gespecialiseerd in spuitgietwerk van kunststoffen op maat. Wij vervaardigen plastic artikelen in kleine en middelgrote oplagen. Ons machinepark is geschikt voor de fabricage van 25 à 100.000 artikelen met een volume van 1 cm³ à 3500 cm³. Wij bieden een complete oplossing en beheren uw projecten vanaf het ontwerp tot het maken van een 3D prototype, de productie en afwerking. Wij begeleiden u bij het bepalen van de technische voorwaarden door uw behoeften duidelijk te identificeren. Vervolgens kiezen wij de meest geschikte productiemethode voor uw technische parameters en uw budget. Wij bieden ook materieel voor de bewegwijzering en borden voor in de stad, naast ringen en bevestigingsplaten. In de context van de huidige gezondheidscrisis hebben we een innovatieve, veilige en economische oplossing bedacht: MyGel®, voor een optimaal gebruik van hydroalcoholische gel. Twee uitvoeringen: dispenser met navullingen of een contactloze automatische dispenser.

 2. SC BELFORM PROD SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Belform, een in 1992 opgerichte onderneming, is gespecialiseerd in de productie van acryl badkuipen. Met het huidige personeelsbestand van 35 werknemers en een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 units, heeft Belform een belangrijke plaats op de markt verworven. In 2004, ging Belform over op de productie van acryl badkuipen en werd, na een razendsnelle groei, in 2006 de op twee na grootste badkuipenproducent van Roemenië. Het werd tevens de grootste lokale producent van zitbaden met douche en de op één na grootste producent van hydromassage baden. Belform biedt een uitgebreide reeks producten inclusief eenvoudige badkuipen, zitbaden met douches, hydromassage baden en mini baden. Deze producten zijn uitsluitend vervaardigd van acryl, een materiaal dat een grote opkomst heeft gemaakt op de Roemeense markt en traditionele materialen zoals gietijzer, roestvrij staal en gehard glas ver achter zich laat. Kwaliteit staat bij Belform altijd centraal. Het bedrijf heeft een degelijk kwaliteitsbeheersysteem ingevoerd en leeft dit na. Alle processen en handelingen voldoen aan de ISO 9001 kwaliteitsnormen. Belform streven naar uitmuntendheid strekt tot ver buiten de grenzen, daar het bedrijf zijn distributienetwerk uitgebreid heeft tot landen buiten Roemenië. Onze producten zijn nu verkrijgbaar via onze distributienetwerken in Italië, Moldavië, Rusland, Servië, Zweden, Oekraïne en Irak, waar ze verdeeld worden door één van de grootste groothandelaren van sanitaire artikelen, een samenwerking die dateert van 2011.

 3. PROCESS COLOR

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Process Color, opgericht in 1993, is fabrikant van kartonnen en plastic verpakkingen. Wij bij Process Color produceren in onze werkplaatsen plastic en karton voor mallen, kisten, stijve dozen, blisters, geschenkdozen, eierdozen, plastic deksels en nog veel meer op onze website te ontdekken producten! . Wij vervaardigen of personaliseren tevens uiteenlopende reclamematerialen via zeefdruk, tampondruk, folio, droogstempelen, reliëf, stencilen, perforeren en thermovormen. Wij vervaardigen plastic en kartonnen verpakkingen in diverse modellen en afmetingen naargelang de specifieke ontwerpen en vereisten van de klant. Voor ons is de milieubescherming één van onze grootste prioriteiten; Al onze producten zijn dan ook 100% recycleerbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. WERNER LANGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Werner Langer, metaal- & kunststofverwerking: meer dan 90 medewerkers, meer dan 50 jaar marktervaring, erkenning als hightech-onderneming, dat is ons profiel. Certificering conform DIN EN ISO 9001: 2000. We hebben een naam opgebouwd als toeleverancier in branches als modelbouw, accessoires voor de gieterij, automobielindustrie, bouwsector, elektro-industrie en industrie voor huishoudelijke artikelen. Als fabrikant van hoogwaardige kunststof onderdelen kunnen wij u zowel kunststof onderdelen, alsook volledige bouwgroepen leveren.

 5. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 6. S.A.R.A. ING. SANDRO BENUSSI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  S.A.R.A. Ing. Sandro Benussi srl, opgericht in 1938, produceert technische artikelen voor sectoren die expertise vereisen voor de keuze van de materialen en het ontwerp van producten en matrijzen. In het bijzonder op het gebied van het spuitgieten van kunststoffen, thermoplasten en thermoharders en het produceren van artikelen voor de automobiel- en industriële voertuig-, spoorweg-, textielmachine-, defensie- en medisch-chirurgische sector.

 7. V.B.N. SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Extrusie en co-extrusie van profielen en buizen in thermoplastische harsen zoals hard en zacht pvc, ABS, polystyreen, polyethyleen, polypropyleen, polycarbonaat, SAN en polyamide. Het bedrijf ontwerpt en produceert extrusiemallen en voert bewerkingen uit op profielen en thermoplastische stukken, waaronder snijden, speciale bewerkingen met bewerkingscentrum, lassen en vormen.

 8. DIDAK INJECTION

  België

  Verified by europages badge

  Ontwerpen en spuiten van kunststof producten - maatwerk en herbruikbare verpakkingen. Gereedschapsbouw, Spuitgieten op maat, Verpakking. Met ons up-to-date bestand aan machines spuitgieten we op maat gemaakte producten naar uw specificaties (van minder dan 5 gram in productgewicht tot 15.000 gram) voor uiteenlopende industrietakken.

 1. FLEXOPLAST S. L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van profielen, buizen, pijpen en soepele plastic buizen, buigzame en onbuigzame buizen. Voorvormen van plastic, extrusie van plastic profielen. Handgrepen, plaatstaal, dekplaten, gleuven, dichtingen, similikalanderen, zomen, profielen voor kabels, profielen voor deuren. ONTWERP OP MAAT.

 2. BAUFENS

  Bosnië-Herzegowina

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAUFENS, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ramen - PVC, Vensters, Stores, Timmerwerk - uitvoering, Ramen - PVC, Vensters, Stores, Timmerwerk - uitvoering, en UPVC Profielen. Het is gevestigd in Brčko, Bosnië-Herzegowina.

 3. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 4. MEDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEDING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststofindustrie, technische kunststof onderdelen, en plastic artikelen voor de levensmiddelen- en conservenindustrie. Het is gevestigd in Halver, Duitsland.

 5. DUROTHERM KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUROTHERM KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Haiterbach, Duitsland.

 6. PLAST EMILIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLAST EMILIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren flessen van kunststof voor laboratoria, en doppen van kunststof voor verpakking. Het is gevestigd in Bagnolo In Piano, Italië.

 7. HODA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HODA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Gieten van kunststof materialen, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Gieten van kunststof materialen, Kunststofcomponenten, spuitgietwerk, en Plasticproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Verbiskes, Moletai, Litouwen.

 8. PANOZZO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANOZZO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouten en moeren, en artikel van kunststof. Het is gevestigd in Merate, Italië.

 9. RIBA-TECHNOLOGY UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIBA-TECHNOLOGY UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Weinheim, Duitsland.

 10. MB SPRITZGUSSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MB SPRITZGUSSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Marktoberdorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kunststofproducten voor de industrie - Import export

Aantal resultaten

9.073 Bedrijven