• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kwaliteitsborging en certificatie

Resultaten voor

Kwaliteitsborging en certificatie - Import export

 1. BCKE KASHRUT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het in 1990 opgerichte BCKE (Europees Bureau voor Koosjer-certificering) is een certificeringsorganisme die het 'koosjer label' toekent. Dit is een keurmerk voor de productie van koosjer producten. Wij presenteren hieronder de criteria van deze certificering, de voordelen en het belang ervan voor uw bedrijf. Deze certificering betreft zowel alle industriële levensmiddelen als alle landbouwproducten, het kan het volgende certificeren: - een specifiek product; - een productie, fabricage of verwerkingsmethode. De voordelen van de "koosjer label' certificering: merkbekendheid; een betere productkwaliteit; een ontwikkeling op de nationale en internationale markt; zich onderscheiden van zijn concurrenten; het belang van de 'koosjer label' certificering; het vertrouwen van de consument winnen daar het product vanaf de eerste productiestap tot de verpakking gecontroleerd wordt door de effectieve aanwezigheid van een rabbijnse toezichthouder. Het logo van de 'koosjer label' certificering op een product garandeert de kwaliteit en het naleven van de productieregels. De controles worden uitgevoerd door onafhankelijke, onpartijdige, efficiënte en bekwame privé-instituten erkend door de bekwame rabbijnse autoriteiten. Deze onafhankelijke keurmerken springen in op een sterk toenemende vraag van de consument. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. POLYTECH GROUP

  Rusland

  Verified by europages badge

  POLYTECH Group verleent diensten op het gebied van kwaliteitscontrole en certificering van producten, adviseert ondernemingen die projecten uitvoeren in Rusland, Kazachstan en andere EEU-landen over technische voorschriften. De onderneming is actief op het gebied van conformiteitsbeoordeling sinds 2013 en biedt zijn diensten aan organisaties voor de kwaliteitscertificering van producten, machines en installaties en voor de certificering van de conformiteit van bouwwerktuigen met de geldende normen. Experts van POLYTECH Group testen en onderzoeken de kwaliteit van producten, inclusief producten bestemd voor gevaarlijke industriële voorzieningen. POLYTECH Group helpt fabrikanten en importeurs, ingenieursbedrijven en operationele organisaties voor de levering van industriële uitrustingen op het grondgebied van EEU-lidstaten: —ontwikkeling van strategieën voor de kwaliteitscertificering van verpakte eenheden; —uitvoering van kwaliteitscontrole en certificering van overeenstemming met de eisen van de Technische Voorschriften van de Douane-unie (TR CU); —testen en onderzoeken van machines en uitrustingen voor het afgeven van conformiteitscertificaten en -verklaringen; —opstelling van technische specificaties, sterkte ontwerpen en andere documenten voor de overeenstemming met de geldende wetgevingen; —vertaling van documentatie in het Russisch; —verduidelijking van de bepalingen van toepasselijke industriële veiligheidsnormen en -voorschriften. POLYTECH Group helpt om snel en voor een redelijke prijs de nodige certificaten, vergunningen en goedkeuringen te verkrijgen, de regelgevingsbarrières te overwinnen.

  Website Open In New icon
 3. MICROTEST

  Spanje

  Verified by europages badge

  MICROTEST ontwerpt, produceert en ontwikkelt installaties en testsystemen van materialen voor een breed gamma van industriële of commerciële gebruikers. Onze testmachinelijn bevat zowel eenvoudige installaties met handmatige bediening als volledig geautomatiseerde en computergestuurde systemen, die zijn uitgerust met de laatste versies en innovaties van onze testsoftware.

  Website Open In New icon
 4. LABOR DR. MANG STAATLICH GEPRÜFTER LEBENSMITTELCHEMIKER

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. QUALITÄTSSERVICE QM/IMS QHSE-SERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TELUS-TESTLABOR FÜR UMWELTSIMULATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. PACONSULT SWISS GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 3. AJA REGISTRARS GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. WM-Q LIMITED

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. VR QUALITY SYSTEMS

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. GBK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. TERRACHEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. INGENIEUR BÜRO GATERMANN QM - BERATUNGS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. OFFSHORE QUALITY CONSULTANT SERVICES (HK) LTD.

  Hong Kong

  Offshore Quality Consultant Service (OQCS) Limited is een organisatie dat van services voorziet die de continuïteit van uw aankomen uit China garanderen. Onze services omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende: fabrieksaudits, productvalidatie, inspectie voor productie, ondersteuning bij nieuwe productintroductie, tijdens de inspectie van de productie, inspectie vóór verzending, toezicht bij laden van containers, testen voor kwaliteitsgarantie, verzending van bestellingen zelfs ondersteuning bij kwaliteitsbehoud.

 5. ISTITUTO GIORDANO SPA

  Italië

  Het Istituto Giordano, sinds 1959 een prestigieuze partner van bedrijven en van hun producten en een geavanceerd technisch organisme voor productproeven, certificatie, onderzoek, ontwerp en scholing. Haar taak is de bevordering van de kwaliteit in de industrie door diensten met een hoge meerwaarde aan te bieden en door de bedrijven bij te staan voor alle eisen op het gebied van conformiteit. De complete structuur bestaat uit ongeveer 150 medewerkers, verspreid over 20 multidisciplinaire laboratoria op 42.500 m2.

 6. AQI SERVICE - CHINA INSPECTION SERVICES AND QUALITY CONTROL IN ASIA

  China

  Asia Quality Inspection (AQI) Service Co., Ltd is als een professionele servicebedrijf in China, gespecialiseerd in het bieden van een complete reeks diensten voor sourcing en kwaliteitscontrole voor importeurs, inkopers, handelaars en verkopers. De diensten omvatten audits van leveranciers, handelsadvies, laboratorium tests, kwaliteitsinspecties, controle bij het laden van containers, diensten voor herverpakking. We bieden tevens diensten zoals engineering, ontwikkeling van prototypes, virtueel kantoorbeer, marktonderzoek en meer.

 7. FERYN JAN MILIEUCONSULENT

  België

  We helpen bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië die in orde willen zijn met de milieuwetgeving. In de praktijk betekent dit vaak dat we het bedrijf begeleiden bij haar milieu-administratie. Zo stelden we vele honderden milieuvergunningsaanvragen op, of hielpen we met het opstellen van milieujaarverslagen, jaarrapporten, milieu-aangiftes, milieu-aspecten voor het ISO-certificaat, enz. Vele tientallen bedrijven stelden ons aan als extern milieucoördinator. Evenveel bedrijven vragen ons hun interne milieucoördinator te begeleiden. Vaak worden we actief betrokken bij het bedrijfskundig beleid van ondernemingen. En als het nodig is, werken we samen met andere milieudeskundigen (bodemsaneringsdeskundigen, milieutechnici, geluidsdeskundigen, MER-deskundigen, milieujuristen, ...). Kortom, we gaan voor een pragmatische aanpak en leveren praktijkgericht, begrijpbaar milieu-advies. Een correct contact met de milieu-overheden ervaren wij hierbij als een pluspunt.

 8. VRO CERTIFICATION

  Nederland

  Certificering NEN 4400-1 Aanmelden NEN 4400-1Met een inspectie conform NEN 4400-1 kan uw onderneming het SNA-keurmerk ontvangen, dit keurmerk is het keurmerk voor alle soorten uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk met als doel fraude en illegaliteit te bestrijden en risico's voor ondernemingen te beperken. VRO Certification voert audits uit voor de NEN 4400-1 norm. Op basis hiervan verstrekt de Stichting Normering Arbeid (SNA) het SNA-keurmerk aan de uitzendorganisatie of (onder)aannemer. SNA-keurmerk Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen uit de NEN 4400 norm). Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van de SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen. VRO helpt organisaties bij vraagstukken over certificering. Wij certificeren ondernemingen en ontwikkelen nieuwe certificeringen voor brancheorganisaties. VRO is de organisatie die de NEN 4400-1 in het leven heeft geroepen en wij zijn nu bezig met het certificeren in het WAS keurmerk en PayChecked in Transport.

 9. ADVIESBUREAU PH7

  België

  Adviesbureau pH7 werd opgericht als onafhankelijk adviesbureau in 1993 door Dr. André Willocx. Vanaf het begin is pH7 gespecialiseerd in het verstrekken van milieuadvies aan ondernemingen in diverse sectoren. Een belangrijke uitbreiding kwam er met het uitbouwen van een preventieluik. Hierdoor creëerde het adviesbureau de mogelijkheid tot het aanbieden van een geïntegreerd milieu- en veiligheidsadvies. Om deze dienstverlening vlot te doen verlopen, beschikt het adviesbureau over ervaren milieucoördinators en preventieadviseurs.

 10. BST ELTROMAT INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  BST eltromat International - stronger together! Met de samensmelting van het traditionele bedrijf BST International en Eltromat in 2014 hebben wij competentie en knowhow in één merk samengebracht: BST eltromat International. Daardoor is BST Eltromat de leidende totaalleverancier voor kwaliteitsgarantie en productie-optimalisering in de spoorbewerkingsindustrie. BST eltromat International. Kwaliteit verzekeren!

 1. INTERNATIONAL GEMOLOGICAL INSTITUTE

  België

  Opgericht in Antwerpen , New York , Bangkok , Mumbai en Tokio , is IGI momenteel uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke gem- en taxatie lab ter wereld. IGI is geroemd voor haar kwaliteit, uitgebreide ervaring en know-how. Vandaag drukt IGI ongeveer 1 mio certificaten per jaar! Vandaag vertrouwen duizenden juweliers , winkels, verzekeringsmaatschappijen, internet verkooporganisaties en postorderbedrijven op de rapporten van IGI. Daarnaast is IGI ook een school voor gemmologie.

 2. CENTRUM CERTYFIKACJI

  Polen

  Ons bedrijf biedt een allesomvattend servicepakket, van certificaties en handelsrelaties tussen Polen, de Europese Unie, Rusland, Oekraïne en de - landen.Professionalisme, zorg voor de partners en eerlijkheid zijn slechts enkelen van onze voordelen.We zien ernaar uit zaken met u te doen! We bieden: *certificatie*research en supervisie over het certificatieproces*bereiding van certificatiedocumenten voor de export*allesomvattende certificatie van exportproducten*uitgebreide certifica

 3. V.M.I. ENGINEERING & CONTRACTING

  België

  VMI Engineering & Contracting : Onze wereld draait op energie. Onze economie, onze maatschappij staan of vallen met een constante, ononderbroken, economisch en ecologisch verantwoorde aanvoer van energie. Want wanneer de stroomvoorziening stokt, zijn de gevolgen vaak zeer groot... Power Quality en Energie zijn onze core business. Het aanbieden van het best mogelijke technische totaalconcept vanuit een flexibele en klantgerichte filosofie is onze missie.

 4. BQA

  België

  BQA is een geaccrediteerde certificatie-instelling die zich uitsluitend richt op systeemcertificaties voor een aantal sectoren uit de industrie en de dienstverlening. BQA steunt op de competenties van zijn auditoren met hun expertise in de verschillende sectoren. De KMO-aanpak van BQA is een belangrijk element van het businessmodel.

 5. VAN HEMELEN J KEURINGSORGANISME VZW

  België

  Externe Dienst voor Technische Controles.

 6. WEB COMMERCE WORLDWIDE SUNCHINE INSPECTION

  Frankrijk

 7. SISTEMI & CONSULENZE

  Italië

 8. INGENIEURBÜRO DI GERNOT MISCHINGER

  Oostenrijk

 9. EXYGE CONSULTORES

  Spanje

 10. TESTQUAL, S.L.

  Spanje

Filters

Resultaten voor

Kwaliteitsborging en certificatie - Import export

Aantal resultaten

5.241 bedrijven