• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lasrobots

Resultaten voor

Lasrobots - Import export

 1. ATOM KARINCA LASER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het in 1996 gevestigde bedrijf Atom Karinca is opgeklommen tot het grootste engineerings- en lasersnijdbedrijf op contractbasis in Istanboel Turkije. Onze geavanceerde infrastructuur met 3.000 M2 productieruimte, een modern machinepark en een team van 60 hoogopgeleide professionals die in staat zijn via teams 24-uurs diensten te draaien voor naadloze productie voor onze gewaardeerde klanten, weerspiegelen ons streven naar uitmuntendheid. Ons bedrijf kenmerkt zich sinds de start in 1996 door een constante ontwikkeling en is in 2005 op strategische wijze de sector voor laser snijden binnengestapt. Onze toewijding voor vooruitgang komt tot uiting via constante investeringen en constante initiatieven tot verbetering. Onze uitgebreide diensten omvatten: •Lasersnijden •Plaat buigen •Cilinder draaien •Productie van gelaste onderdelen •Elektrostische poedercoating •Montagediensten •Verkoop van plaatbewerkingsmachines: LASERSNIJDMACHINES ZONE 6 KW Snijkracht | 4.000 x 2.000 mm Plaatbewerkingszone Area 6 KW Snijkracht | 3.000 x 1.500 mm Plaatbewerkingszone 4 KW Snijkracht | 3.000 x 1.500 mm Plaatbewerkingszone 2, 5 KW Snijkracht | 2.500 x 1.250 mm Plaatbewerkingszone ONZE PLAATBUIGMACHINES 7-assige CNC Plaatbuigmachine 5-assige CNC Plaatbuigmachine 4-assige CNC Plaatbuigmachine Bij Atom Karinca, werken we tot ver buiten de grenzen om onze klanten wereldwijd van dienst te zijn. Klanttevredenheid is onze prioriteit en ons team van experts staat voor u klaar om uw unieke wensen te doorgronden en uit te voeren. Onze inzet staat ten dienste van uw succes.

 2. MÜLLER OPLADEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  MÜLLER OPLADEN is een door de eigenaar geleid traditioneel Duits machinebouwbedrijf, opgericht in 1919. De Amerikaanse specialist WATTS maakt sinds 2016 deel uit van de MÜLLER OPLADEN-bedrijvengroep.Op de Duitse locatie in Leverkusen-Opladen en op de Amerikaanse locatie nabij Seattle produceert MÜLLER OPLADEN 3D-profielsnijmachines voor ronde buizen, containers, bolle uiteinden, vierkante buizen en stalen liggers, evenals gemechaniseerde lassystemen zoals lassystemen in lengterichting en omtrek. . Van de individuele machine tot het geautomatiseerde productiesysteem inclusief handling, er ontstaan ​​oplossingen die efficiënt, betrouwbaar en met een lange levensduur werken. Klanten in meer dan 70 landen zijn te vinden in de olie- en gasindustrie, in de constructie van containers en energiecentrales, in de scheepsbouw, in staalbouw en installatiebouw. Servicebases in Duitsland, de VS, Rusland, de Verenigde Arabische Emiraten, India, Singapore en Brazilië garanderen directe ondersteuning voor de markten.

 3. ASP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1988 is ASP (Atelier Systèmes de Protection) gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de installatie van hoezen voor robots. Onze moduleerbare oplossingen worden op maat vervaardigd met naleving van de normen om u de beste kwaliteit te bieden. Dankzij zijn ervaring en knowhow kan onze onderneming nu bogen op een uitmuntende internationale reputatie naar een aanwezigheid in heel Europa. We werken voor diverse sectoren zoals de auto- of luchtvaartindustrie.

 4. STIRWELD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Stirweld heeft een technologie ontwikkeld om te kunnen wrijvingsroerlassen (Friction Stir Welding - FSW) op alle soorten CNC-machines. Stirweld is niet alleen een FSW-leverancier, maar ook de partner voor uw FSW-projecten: ontwerp, kwalificaties, opleiding, FSW-kop voor CNC-werktuigmachines, gereedschappen. Met onze FSW-kop is het mogelijk te lassen op bestaande CNC-werktuigmachines. Wij helpen u om het geschikte FSW-gereedschap te vinden voor ieder werkstuk- en grondstoftype.

 5. AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXE-S-ONE ROBOTIQUE INDUSTRIELLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Montagerobots, Lakrobots, Lasrobots, Montagerobots, Lakrobots, Robottoepassingen, en robotica van industriële machines. Het is gevestigd in Pannes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHNELLDORFER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHNELLDORFER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasinstallaties, en aluminium buizen, gelaste. Het is gevestigd in Schnelldorf, Duitsland.

 2. IBS AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBS AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besturingssystemen - automatisch, gerobotiseerd laswerk, automatiseringsinstallaties, automatisering van robotten, beheer industriecomplexen, en Besturingssystemen - automatisch. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 3. ESAB-ARCOS-GEORG HARTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESAB-ARCOS-GEORG HARTNER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 4. PANASONIC CONNECT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANASONIC CONNECT EUROPE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 5. OKB SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OKB SONDERMASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Schönebeck, Duitsland.

 1. NEURA ROBOTICS GMBH

  Duitsland

  NEURA Robotics heeft de missie om eindelijk de kloof tussen robots en mensen te dichten en zo robots voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf, dat in 2019 werd opgericht, heeft hiervoor al drie robotseries ontwikkeld. De krachtige cobot LARA, een intelligente AMR genaamd MAV en de eerste commercieel verkrijgbare cognitieve robot MAiRA. Met name MAiRA, die scoort met zijn intuïtieve bediening, is emblematisch voor de robotica van de toekomst, waarbij lichtgewicht robotica, sensortechnologie voor omgevingsperceptie en AI in één product worden gecombineerd. Bij NEURA Robotics geloven we dat mensen in staat moeten zijn om te doen wat de kern van de menselijke natuur is. Mensen zouden hun creativiteit moeten uiten en zich weer meer moeten richten op sociale interacties in plaats van ongezonde en monotone banen te doen die nog steeds heel gebruikelijk zijn in de samenleving. Daarom staat alles wat wij doen onder het motto "WE SERVE HUMANITY".

 2. AMS BELGIUM

  België

  AMS is een jonge, internationale, dynamische en snel groeiende organisatie. Onze belangrijkste taak bestaat in de programmering en het opstarten van geautomatiseerde productieprocessen met robots en Plc. We nemen ook projecten om uw productieprocessen te optimaliseren. We hebben ervaring met een breed scala aan toepassingen zoals puntlassen, handling, vision-systemen, het verzegelen, ... Onze robot ervaring omvat product handling, palletiseren, ponsen, afdichten, stud lassen, MIG & MAG lassen, weerstand, laserlassen, lasersnijden en clinchen. Voor al deze toepassingen kunnen we normen ontwikkelen of integreren van nieuw ontwikkelde normen in bestaande systemen.

 1. UNIVERSAL ROBOTS (GERMANY) GMBH

  Duitsland

  Universal Robots werd in 2005 in Denemarken opgericht en was het eerste bedrijf dat commercieel bruikbare samenwerkende robots produceerde - waardoor bedrijven en hele industrieën werden getransformeerd.

 2. SMT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  SMT Systemtechnik GmbH is gespecialiseerd in robotinstallaties voor alle gangbare lasprocessen. Andere zwaartepunten zijn robotinstallaties voor snijden, handling en paletteren. Onze producten: Robotlasinstallaties, lasrobotten, robotsystemen, robotsnij-installaties, handlingsystemen inclusief industrierobotten, paletteerrobotten, draaitafels, robottoepassingen, industrierobotten, montagerobotten

 3. KEY PLANT AUTOMATION LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEY PLANT AUTOMATION LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Leek, Verenigd Koninkrijk.

 4. EKO WELDING & MACHINE AUTOMATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf EKO WELDING & MACHINE AUTOMATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren booglassen, automatisme en robotica, elektronische lasmachines, en buislasmachine. Het is gevestigd in Yenimahalle, Turkije.

 5. KAMESH WELDING AUTOMATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf KAMESH WELDING AUTOMATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. HELDER RAMIRES, LDA - MAPROC

  Portugal

  Het bedrijf HELDER RAMIRES, LDA - MAPROC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van mechanische constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, hydraulische afkantpersen, industriële laserapparaten, en Lasrobots. Het is gevestigd in Nossa Senhora De Fátima, Portugal.

 7. ALL EMBEDDED GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALL EMBEDDED GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 8. PRIVATE JSC "KINOTEHPROM"

  Oekraïne

  Het bedrijf PRIVATE JSC "KINOTEHPROM", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, industriële en speciale carrosseriediensten, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Chernigov, Oekraïne.

 1. ACOS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ACOS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. COMMERCY ROBOTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMMERCY ROBOTIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerobotiseerd laswerk, mig laswerk, en mag-lassen (metal active gas). Het is gevestigd in Commercy, Frankrijk.

 3. IGM ROBOTIQUE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf IGM ROBOTIQUE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, en Lasrobots. Het is gevestigd in Rousset, Frankrijk.

 4. UNIROB ROBOTIK OTOMASYON LTD ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf UNIROB ROBOTIK OTOMASYON LTD ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Lasrobots, en soldeerrobot. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. EASYWELD

  Frankrijk

  Het bedrijf EASYWELD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor plasma snijden. Het is gevestigd in Vedene, Frankrijk.

 6. EXTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EXTOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Logistiek en opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, 3D-printers, Lasrobots, en 3D-printers. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 7. STANSEFABRIKKEN GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STANSEFABRIKKEN GERMANY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lasrobots. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 8. KUNLUN COMMUNICATION & INDURSTRIAL NETWORKING INTEGRATION CO., LTD.

  China

  Het bedrijf KUNLUN COMMUNICATION & INDURSTRIAL NETWORKING INTEGRATION CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasrobots, Robots - industrie, knipmachines, Lasrobots, Robots - industrie, en Robot software. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 9. COMASUR 2000

  Spanje

  Het bedrijf COMASUR 2000, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Lasrobots, Transportbanden, Lasrobots, voeding, en platformen. Het is gevestigd in MOLINA DEL SEGURA - MURCIA, Spanje.

 10. AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Servomechanismen, Lasrobots, Robotica, Servomechanismen, Lasrobots, Robotica, en gerobotiseerde lasunits. Het is gevestigd in Nave, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis