• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur

Resultaten voor

Lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur - Import export

 1. MERZ & BENTELI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  merz+benteli biedt afdichtingsmiddelen en flexibele lijmen op basis van milieu- en toepassingsvriendelijke, oplosmiddelvrije technologie, deels op basis van tot 70% hernieuwbare grondstoffen, d.w.z. Producten en diensten van de hoogste kwaliteit, made in Switzerland. Bovendien zijn wij specialisten in private labelling.Onze klanten gebruiken onze producten om oplossingen te bieden voor energie-efficiëntie en afdichting in de bouwsector tot het plaatsen van voorruiten en nog veel meer in de transport- en assemblagesector.

 2. BICKERS KLEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bickers - Al jarenlang staat onze naam voor universele oplossingen, innovatieve producten en totaaloplossingen in lijm en afdichtingsmaterialen. Als gespecialiseerde lijmfabrikant profiteren onze klanten van tientallen jaren ervaring en gespecialiseerde expertise, die we hebben verworven door voortdurende uitwisseling met gebruikers en die we voortdurend uitbreiden. Bickers Klebetechnik produceert niet alleen voor de binnenlandse markt, inmiddels behoren veel bedrijven wereldwijd tot de klantenkring. Lijmen op grote oppervlakken vereist professionele oplossingen. Als de lijm absoluut gelijkmatig en snel moet worden aangebracht om de hoogste stabiliteit van de gelijmde verbinding te garanderen, adviseren wij onze Bickers XY-lijmtafels en aanbrengsystemen aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en uitbreidingsstadia voor bijna alle industriële sectoren.Automatische vel-tot-vel lamineermachines van onze Zweedse partner Lamina Systems maken ons assortiment compleet. We adviseren u graag over de complexe toepassingsmogelijkheden en werken met u samen om optimale oplossingen te ontwikkelen voor specifieke toepassingen. Vertrouw op onze expertise.

 3. EMFI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  EMFI, opgericht in 1965, is gevestigd in Haguenau (Elzas). De onderneming is gespecialiseerd in de fabricage van lijm en kit voor de industrie en voor de bouw- en transportsector. EMFI biedt polyurethaan kit, siliconenkit, hybride lijmen, vinyllijmen of lijmen op waterbasis evenals gereedschap voor het aanbrengen: spuitpistolen, spatels of kammen en nog veel meer producten. Onze researchteams stellen hun knowhow ter beschikking van professionele gebruikers uit de industrie en de bouwsector. Elk jaar investeren we in nieuwe technologieën die de prestaties van onze werkplaatsen en producten nog verbeteren en die tegelijk de impact ervan op het milieu beperken. Onze kleefstoffen en kits zijn vandaag niet te omzeilen producten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, het transport over de weg, het spoor en over zee. Wij zijn op onze EcoVadis Gold certificering en op onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen.

 4. DREI BOND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LIJMSTOFFEN - DREI BOND beschikt over een uitgebreide portefeuille van hoogontwikkelde lijmen en afdichtingsmiddelen en is op dit gebied al tientallen jaren een erkend systeemleverancier voor de automobielindustrie. SYSTEMEN - Of het nu gaat om motoren, transmissies en accu's in voertuigen of consumentenelektronica, kunststofproducten of LED-lampen, kleefstoffen en afdichtingsmiddelen worden overal gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen. DREI BOND biedt een breed scala aan dispenseeroplossingen voor de veelheid van toepassingen. SERVICES - Wij zijn beschikbaar om u bij te staan bij elke stap van het proces, alsook bij de validatie. Wij willen dat u probleemloos met uw lijmen en doseersystemen kunt werken. Daarom bieden wij een breed scala aan overeenkomstige diensten, zoals initiële lijmtests, verlijming van prototypen en kleine series, ondersteuning bij lijmvriendelijk ontwerp, systeemreparaties ter plaatse, opleiding en nog veel meer.

 5. FENOPLAST FÜGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al jaren streven we ernaar om niet alleen producten van hoge kwaliteit aan te bieden, maar ook uitgebreid advies te geven. Elke toepassing is uniek en brengt specifieke vereisten met zich mee. Daarom hechten we veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten om samen de juiste oplossingen te vinden. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen de juiste producten te kiezen en u processen te optimaliseren. Met onze ervaring kunnen we u oplossingen op maat bieden die voldoen aan uw individuele eisen. Bij FENOPLAST Fügetechnik GmbH hebben kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid de hoogste prioriteit. We streven naar langdurige partnerschappen en zorgen ervoor dat we samen altijd de beste resultaten behalen. Met onze producten en onze knowhow helpen we uw succes te bevorderen en nieuwe normen te stellen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FINAL ADHESIVE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINAL ADHESIVE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 2. BÜHNEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BÜHNEN is een onderneming met een succesverhaal dat teruggaat tot 1922. Onze aanpak om op te treden als leverancier van hotmeltlijmen en -apparatuur met uitgebreide adviesdiensten heeft zich bewezen en is toekomstgericht. Al heel vroeg zijn we ons gaan richten op de connectiviteitstechnologie van de toekomst: lijmen.Wij ondersteunen onze klanten bij de keuze van apparatuur en hotmeltlijmen en leggen zo de basis voor een succesvol en betrouwbaar verlijmingsproces. Dit geldt zowel voor het automatisch als voor het handmatig aanbrengen van smeltlijm. Vooral onze uitgebreide competentie in handgeleide toepassingstechnologie is voor veel klanten een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Deze toepassingen worden vooral gebruikt wanneer een geautomatiseerde taak moeilijk of onmogelijk te realiseren is vanwege de complexiteit, de ruimte of de geringe hoeveelheden. Juist dan is het belangrijk een partner aan je zijde te hebben die met zijn kennis kan bijdragen tot een veilige hechting. BÜHNEN is succesvol in Duitsland en de omliggende Europese markten, zoals Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije en ook in Nederland en België. Al deze aspecten in combinatie met een geavanceerd productassortiment en onze 24-uurs leveringsdienst zijn de factoren die ons tot een waardevolle partner voor onze klanten maken.

 3. ADLER-WERK LACKFABRIK JOHANN BERGHOFER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Wanneer er ADLER opstaat, ligt ons hele hart erin. ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Dat is de reden waarom de normen die we onszelf hebben opgelegd de enige zijn die op ons van toepassing zijn. Met deze filosofie is ADLER uitgegroeid tot de marktleider in bescherming van hout en houtcoatings. Want wanneer we met ons hart werken, doen we het goed. Het begint met onderzoek en eindigt met advies en service. Kleur stroomt door onze aderen. Alleen op ons hoofdkantoor in Schwaz in Tirol (A) produceren we verven, vernissen en houtverduurzamingsproducten voor timmerlieden, houtbouwers en fabrikanten van meubels, ramen, deuren en parketvloeren. We ondersteunen ook schilders en doe-het-zelvers met een volledig assortiment verven en vernissen. Wij leveren aan klanten in heel Europa en daarbuiten via onze verkoopbedrijven en handelspartners, evenals de verfhandelaren ADLER Farbenmeister.

 4. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

  Alle producten voor "lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur"

 5. FRABO ADESIVI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  onze producten worden gebruikt voor bewerkingen in schoen-, lederwaren- en matrassenfabrieken. Produceert lijmen voor hout, vinyl, katalysatoren, isolatie en gestoffeerde meubelen, verdunningsmiddelen, warmtebronnen, lijmen, thermische zekeringen, oplosmiddelvrije koudlijmen, cyanoacrylaten, vinyl en speciale toepassingen.

 1. ADESIV SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Adesiv werd opgericht in 1971 als producent van lijmen voor verschillende industriële sectoren. Mettertijd hebben de Adesiv producten, dankzij de constante inzet op het gebied van onderzoek, door hun kwaliteit, hun milieuvriendelijkheid en hun reputatie een belangrijke plaats ingenomen op de markt voor lijmproducten bestemd voor de meest uiteenlopende industriële sectoren. Adesiv beschikt over een wijdverbreid distributienetwerk over de hele wereld. Elk product is uitgerust met gedetailleerde technische informatie over specifieke eigenschappen en soorten gebruik.

 2. SUNSTAR ENGINEERING EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUNSTAR ENGINEERING EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Rain Am Lech, Duitsland.

 1. POLYTEC PT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLYTEC PT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

 2. DIE MEISTERFUGER, HELMUT KAISER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIE MEISTERFUGER, HELMUT KAISER, is een Distributeur, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Markt Nordheim, Duitsland.

 3. HILDI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HILDI GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Gomaringen, Duitsland.

 4. REKA KLEBETECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REKA KLEBETECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Eggenstein, Duitsland.

 5. DYMAX EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DYMAX EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleefstoffen, uv kleefmiddelen, en industriële lijmen. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 6. TEWIPACK UHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEWIPACK UHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Althengstett, Duitsland.

 7. PTW DICHTSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PTW DICHTSTOFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Bad Essen, Duitsland.

 8. ARA CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARA CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Wiehl, Duitsland.

 1. BYLA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BYLA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Runkel, Duitsland.

 2. VECTA COLLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VECTA COLLE, is een Distributeur, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële lijmen, smeltlijm, lijmpistolen, en patroonpistolen, verwarmde. Het is gevestigd in Castelmaurou, Frankrijk.

 3. PERMAPACK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERMAPACK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Rorschach, Zwitserland.

 4. RIEGLER & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIEGLER & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Bad Urach, Duitsland.

 5. GLUECOM BENELUX

  België

  Gluecom is één van Europa's meest gerenommeerde fabrikanten van industriële lijmen. Onze producten worden in brede toepassingsvelden in de papier- en kartonverwerkende nijverheid, grafische industrie, hout en bouw, maar ook voor de algemene industrie verwerkt. Wij bieden een combinatie van expertise, hooggekwalificeerde mensen en een nauw klantencontact. Gluecom blijft groei genereren dankzij haar continue investeringen in nieuw materiaal en faciliteiten, R&D en een grote toewijding naar klantenservice toe van meer dan 140 medewerkers. Kortom, Gluecom combineert de voordelen van een groep met de vlotheid van een KMO.

  Alle producten voor "lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur"

 6. DL CHEMICALS

  België

  Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd voor de professionele gebruiker. In deze tijd werd een uitstekende knowhow opgebouwd. Wij bieden meer dan verkopen alleen. Het technical support team staat altijd ten dienste van de klant. Zo bouwen wij elke dag aan een hecht partnerschap met onze klanten. DL Chemicals biedt een volledig gamma siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma nevenproducten. Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en producten op maat zijn wij de ideale partner. In het uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo worden producten dagelijks getest en onderzocht. Aan de hand van de nieuwste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld. Zo bieden wij onze klanten altijd de beste producten die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, wetgevingen en normen. De producten van DL Chemicals zijn van een hoog en constant kwaliteitsniveau, geproduceerd onder het EN ISO 9001 kwaliteitslabel. We verbinden ons ertoe hierbij de strengste regelgeving met betrekking tot milieu te respecteren conform ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

  Alle producten voor "lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur"

 7. COLLALL B.V.

  Nederland

  Collall bv is een innovatief, nuchter familiebedrijf met een lange historie als producent van lijmen en verven, dat internationaal haar kwalitatief hoogwaardige producten afzet bij met name de tussenhandel. De klant profiteert van korte communicatielijnen en koopt voor een juiste prijs een goed product, dat voldoet aan alle wettelijke- en milieueisen.

  Alle producten voor "lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur"

 8. INPROPAK GMBH

  Duitsland

  In de loop van de jaren resulteren verworven kennis en verworven knowhow, de kracht om te innoveren en onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling in concurrerende producten van constante hoge kwaliteit.We veroveren niet alleen onze marktpositie met zeer goede producten, maar ook met deskundig advies en uitstekende service.Ervaren, gemotiveerde medewerkers en een bedrijfscultuur gebaseerd op partnerschap zorgen voor een unieke combinatie van creatief denken en technologische expertise.Op basis van onze expertise hebben we onafhankelijkheid verkregen, wat onmisbaar is voor een neutrale consultatie.We overwegen altijd de beste oplossing voor de toepassing van onze klanten en stellen ons ook de vraag van de economie, die van groot belang is voor de productie.Zelfs in het geval van de hoogste technische vereisten, wordt onderzoek individueel uitgevoerd in het belang van de klant om praktische en kosteneffectieve varianten te vinden.

 9. CYBERBOND EUROPE GMBH

  Duitsland

  Onze uitgebreide toepassingskennis en onze ondernemende, middelgrote houding, vooral in onze omgang met onze klanten, partners en medewerkers, hebben ons zelfs al na onze oprichting in 1997 marktleider gemaakt op het gebied van reactieve lijmen. Cyberbond's wereldwijde aanpak met verkooppunten en productiefaciliteiten in de VS en Europa garandeert klanten kwaliteitsproducten. Met zijn hechte en genetwerkte netwerk van professionele distributeurs garandeert Cyberbond lokale aanwezigheid wereldwijd, zodat de klant niet zonder het gebruikelijke hoge niveau van service en knowhow hoeft te gaan - waar hij ook is. Onze kracht ligt in het snel beschikbaar stellen van de juiste probleemoplossing. Onze wereldwijde applicatie- en productie-knowhow garanderen consistent goede resultaten.

 10. WURTH BELUX

  België

  Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964. 40.000 klanten in België en Luxemburg vertrouwen op de kwaliteit en de service van Würth. Tot de klantenkring van Würth behoren hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie. Afgestemd op de werkzaamheden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv 130.000 verschillende producten. Tot het productassortiment behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Lijmen- kleefstoffen en lijmapparatuur - Import export

Aantal resultaten

1.734 Bedrijven