• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lijmstoffen- synthetisch

Resultaten voor

Lijmstoffen- synthetisch - Import export

 1. FRABO ADESIVI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  onze producten worden gebruikt voor bewerkingen in schoen-, lederwaren- en matrassenfabrieken. Produceert lijmen voor hout, vinyl, katalysatoren, isolatie en gestoffeerde meubelen, verdunningsmiddelen, warmtebronnen, lijmen, thermische zekeringen, oplosmiddelvrije koudlijmen, cyanoacrylaten, vinyl en speciale toepassingen.

 2. KLEBSTOFFWELTEN.DE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLEBSTOFFWELTEN.DE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Dreieich, Duitsland.

 3. CSE CHEMICAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CSE CHEMICAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Lage, Duitsland.

 4. SADECHAF

  België

  Sadechaf curing & bonding. U partner in UV-technologie, hightech lijmen en assistentie bij joint-design. Als expert in UV-technologie biedt Sadechaf een heel aantal producten aan op basis van UV-technologie. Daarnaast ontwikkelt Sadechaf UV-installaties, die zorgen voor het verkrijgen van de juiste intensiteit op de juiste plaats op het juiste moment. Ook na de opstart van de UV-unit in uw productieproces zorgen wij voor een uitstekende nazorg, op maat. Sadechaf levert u hightech precisielijmen voor een breed gamma aan toepassingen. Precisielijmen bieden een unieke oplossing in applicaties die hoge eisen stellen op het vlak van bijvoorbeeld hardheid, mechanische stabiliteit en hoge temperatuur.

 5. RENIA GESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Sinds vele jaren worden Renia-producten ook in de VS verkocht. Eerst door distributeurs als de firma Götz tot 2003, daarna via een exclusieve importeur in New Jersey, Petronio Shoe Products. Renia USA heeft sinds 30 juni 2014 exclusief de verkoop van de Renia-producten in de VS overgenomen. Onze producten: Industrielijmen, lijmen voor kunststoffen, metaallijmen, schoenlijmen, dispersielijmen, lijmen voor de lederindustrie, lederbeitsmiddelen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADLEY

  België

  Adley is sinds 1979 gespecialiseerd in hot melt lijmen. Door de overname van Advanced Bonding Technologies in 2007 heeft Adley haar gamma verruimd. Naast hot melts kunnen wij onze klanten nu ook cyanoacrylaatlijm, 2 componenten PU lijm, 2 componenten Epoxy lijm en MS polymeer lijm aanbieden.

 2. DAKOTA COATINGS

  België

  Dakota Coatings heeft een uitstekende reputatie in de wereld van thermoplastische en thermohardende lijmen en andere verwante chemische producten voor de automobiel-en textielindustrie. Dakota Coatings is gespecialiseerd in lijmen, slijpen en polijsten.

 3. EPOXY TECHNOLOGY EUROPE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf EPOXY TECHNOLOGY EUROPE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijmen. Het is gevestigd in Orgeval, Frankrijk.

 4. BHS-INDUSTRIEBEDARF.DE - ONLINE-SHOP FÜR INDUSTRIEBEDARF

  Duitsland

  Het bedrijf BHS-INDUSTRIEBEDARF.DE - ONLINE-SHOP FÜR INDUSTRIEBEDARF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Pirmasens, Duitsland.

 5. PRIMAX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRIMAX S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 1. PSA SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PSA SOLUTIONS, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, natuurlijk, Lijmstoffen, synthetisch, Lijmstoffen, natuurlijk, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Ullesthorpe, Verenigd Koninkrijk.

 2. FABINMEC EUROPE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FABINMEC EUROPE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, synthetisch, kleefstoffen voor hout, speciale bindmiddelen, Lijmstoffen, synthetisch, en zelfklevende lijm. Het is gevestigd in Santo Stefano-Cigognola, Italië.

 1. HYLOMAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HYLOMAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 2. HANS HAUMBERGER OHG INH. MARTIN HELMREICH E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HANS HAUMBERGER OHG INH. MARTIN HELMREICH E.U., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in St. Pölten, Oostenrijk.

 3. ADHÉTECH

  Frankrijk

  Het bedrijf ADHÉTECH, is een Distributeur, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Applicators voor lijm- en kleefstoffen, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, industriële lijmen, Oppervlaktebehandeling, en Applicators voor lijm- en kleefstoffen. Het is gevestigd in Hurigny, Frankrijk.

 4. CAN KIMYA A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf CAN KIMYA A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 5. FOREST CHEMICAL GROUP

  Spanje

  Het bedrijf FOREST CHEMICAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren niet-giftige lijmen en kleefstoffen, zelfklevers, en lijm voor verpakking. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 6. GENTEC

  België

  Het bedrijf GENTEC, is een Distributeur, en actief in de sector Doseerapparatuur - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen, synthetisch, doseersystemen, doseersyst. en -uitrustingen, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 7. 3M DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 3M DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandheelkunde - producten, en Tandheelkunde - producten. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 8. DELTA YAPISTIRICI KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf DELTA YAPISTIRICI KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleefmiddelen op basis van oplosmiddel, spons, wolvilt, en lijmmachines voor houtpanelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. ZICOTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZICOTEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. LITALEX CHEMIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LITALEX CHEMIE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Enzesfeld, Oostenrijk.

 3. TAŚMA FHU

  Polen

  Het bedrijf TAŚMA FHU, is een Multi-Category, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleefband, linten voor verpakking, kleefstoffen voor speciale toepassingen, en slijpwerk. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 4. MITOL, TOVARNA LEPIL, D.O.O., SEŽANA

  Slovenië

  Het bedrijf MITOL, TOVARNA LEPIL, D.O.O., SEŽANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Sežana, Slovenië.

 5. YAPI LIDER KIMYA SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf YAPI LIDER KIMYA SANAYI VE TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, kleefmiddelen op basis van oplosmiddel, tegellijm, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. IP MATKOV

  Wit Rusland

  Het bedrijf IP MATKOV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren vetten, en Kleefstoffen, lijmen en tapes. Het is gevestigd in Grodno, Wit Rusland.

 7. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EURO-LEDER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen, snijbeitels en fretboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, synthetisch, Schoenenfabricage - machines, Schoensmeer, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 8. GERLINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GERLINGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Lijmstoffen, synthetisch, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, en Lijmstoffen, synthetisch. Het is gevestigd in Nördlingen, Duitsland.

 9. HANSI DEVELOPMENT CENTER GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSI DEVELOPMENT CENTER GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen, synthetisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleefstoffen. Het is gevestigd in Ludwigshafen Am Rhein, Duitsland.

 10. R & R KLEBTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf R & R KLEBTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, synthetisch, Verlichting - straat, industrieel en commercieel, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lijmstoffen, synthetisch, en Verlichting - straat, industrieel en commercieel. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis