• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lpg

Resultaten voor

Lpg - Import export

 1. TIPP OIL MANUFACTURER LTD. CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SPECIALIST IN SMEERMIDDELEN - Kwaliteit Made in Germany. Smeermiddelen verminderen de wrijving en zorgen ervoor dat kracht zoveel mogelijk beweging wordt. Zij dragen bij tot een lange levensduur van voertuigmotoren, uitrusting en machines. Met een breed scala aan producten bieden wij u uitgebreide oplossingen voor smeertechnische eisen en onvoorwaardelijke betrouwbaarheid. Onze missie is een duurzame impact te hebben op de toekomst met innovatieve smeermiddelenoplossingen en de wereld in beweging te houden. Wij hechten ook veel belang aan de service na het gebruik van de smeermiddelen: Gebruik ons "Rebottle" statiegeldsysteem voor lege Tipp Oil containers in plastic flessen van 1L-20L. Wij denken biologisch, wij reinigen biologisch, ... met effectieve micro-organismen - think green! Onze nieuwe en duurzame reeks biologische reinigingsproducten puur op basis van effectieve micro-organismen voor professionele toepassingen.Ons doel is een allesomvattend schoonmaakconcept en een duurzame benadering van het milieu. Door het gebruik van onze oplossingen wordt het verbruik van conventionele reinigingsmiddelen tot een absoluut minimum beperkt en zo wordt een actieve bijdrage geleverd aan de water- en milieubescherming! Het gebruik van doeltreffende micro-organismen, zonder toevoeging van kunstmatige of chemische stoffen. De filosofie van de biologische preparaten van Tipp Oil is uitsluitend gebaseerd op het gebruik van reinigingsprocessen zoals die in de natuur voorkomen.

 2. BUSE KSW GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw specialist als het gaat om gassen. Voor onze klanten geven we gas! In elk opzicht.En dit al meer dan 130 jaar lang.Als een van de toonaangevende leveranciers in de segmenten technische gassen, speciale gassen en blusgassen, zijn we een ervaren partner. Daarnaast hechten we veel belang aan een hoge productkwaliteit voor alle gassen, de benodigde accessoires en onze service.Omdat precies dit gevoel van waarden de afgelopen jaren de succesfactor is geweest voor onze bedrijfsontwikkeling.Dit zal in de toekomst niet veranderen, omdat we precies weten hoe we overtuigen en we ons concentreren op wat we kunnen doen. Technische gassen, speciale gassen en brandblusgassen evenals uitgebreide accessoires zijn onze kerncompetentie. Het maakt niet uit of kleine hoeveelheden of grote dalingen. Wij leveren flexibel, snel en betrouwbaar. Onze strategische opslag en internationale oriëntatie zijn cruciaal voor dit vermogen om te handelen. Wij streven ernaar uw concurrentiepositie te vergroten.

 3. NIEMEYER TREIBGASTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Buizen buigen - Dankzij de nieuwste technologie kan Niemeyer u nu ook gebogen metalen buizen aanbieden. Met onze buigmachine BMZ12 van de firma WAFIOS kunnen wij buizen tot een diameter van 12, 7 mm buigen. De gebruiksdoeleinden zijn divers: Gasleiding, remleiding, hydraulische leiding of aircotechniek - wij kunnen elke geometrie buigen uit aluminium, staal / roestvrij staal, koper en vele andere metalen. De buigkop van onze pijpbuigmachine is ontworpen voor gecombineerd rechts en links buigen. Bovendien is een combinatie van trekken, afrollen en vrije-vorm buigen mogelijk. Hierdoor kunnen zeer complexe onderdelen worden gebogen met de grootst mogelijke flexibiliteit en extreem hoge snelheid. Deze hoge productie kan de kosteneffectiviteit verder optimaliseren, waardoor wij goedkoop en snel kunnen leveren. Al meer dan 125 jaar staat de naam WAFIOS voor de hoogste kwaliteitsnormen, veiligheidsnormen en technische innovaties in de Duitse machinebouw. Wij van Niemeyer zijn ervan overtuigd dat deze eigenschappen bij ons passen en geven dit graag door aan onze klanten.

 4. IMEBUR ASYSER

  Spanje

  Verified by europages badge

  De groep IMEBUR is gespecialiseerd in de vervaardiging van kleppen, regelaars en controle-elementen voor LPG en aardgas. Sinds de oprichting van ons bedrijf werken wij dankzij onze verkoopactiviteiten samen met aardoliemaatschappijen en met fabrikanten van flessen, tanks, verwarmingsketels, boilers, ernaar strevend producten te ontwerpen en te vervaardigen die aan uw vereisten voldoen.

 5. WESTFALEN AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFALEN AUSTRIA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Leobersdorf, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GAS COMPRESSI

  Italië

  GAS COMPRESSI S.R.L. S. in Santa Maria Hoè (LC) biedt gas, methaan en LPG. GAS COMPRESSI S.R.L. S. is gevestigd in Santa Maria Hoè (LC). De onderneming verkoopt gas voor technisch, industrieel en huishoudelijk gebruik en verkoopt ook gas voor levensmiddelen (stikstof, CO2), gas en materialen voor lassen en koelgassen en -vloeistoffen voor koelapparatuur en -installaties.

 2. MULTIGAS

  België

  Multigas nv is uw aanspreekpunt voor al uw noden betreffende propaangas, huishoudelijk gas, industrieel gas, aardgas, autogas en ballongas. Multigas bedient zowel de professionele als de particuliere klant en brengt u een oplossing op uw maat. Mutligas is gasspecilaist in gastanks, gasflessen, verwarming, professionele gasinstallaties, industriële gassen en ballongas, accessoires voor gasinstallaties, gasbarbecues, LPG, en elektrische oplaadpalen.

 3. TECHNICAL CENTER BELGIUM

  België

  Technical Center Belgium wil haar klanten totaalpolossingen bieden voor onderhoud, herstelling, constructie en belevering van industriële en particuliere gasinstallaties, LPG stations, gastankwagens en gastankopleggers, en dit ondersteund door een effectieve en efficiënte administratie.

 4. SCHWEISSFACHHANDEL MATTHIAS GOOSS

  Duitsland

  Het bedrijf SCHWEISSFACHHANDEL MATTHIAS GOOSS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Stade, Duitsland.

 5. GASMAR S. A.

  Korea

  Het bedrijf GASMAR S. A., is een Distributeur, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Las Condes ( Santiago De Chile ), Korea.

 1. DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, lpg, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. KHALID ALWELI TRADE MACHINES&FACTORIES

  Irak

  Het bedrijf KHALID ALWELI TRADE MACHINES&FACTORIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecentraliseerde installaties voor gpl. Het is gevestigd in Baghdad/ Alkarda, Irak.

 1. EURO LPG

  Nederland

  Het bedrijf EURO LPG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG-installaties - industrieel, en LPG-installaties - industrieel. Het is gevestigd in Nijmegen, Nederland.

 2. DEININGER FLÜSSIGGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEININGER FLÜSSIGGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 3. DURULSAN

  Turkije

  Het bedrijf DURULSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG-installaties - industrieel, onderdelen voor LPG-installaties, gas- en gpl-kachels voor industrieel gebruik, LPG-installaties - industrieel, en gpl installatie. Het is gevestigd in Korfez, Turkije.

 4. EROGLU ISI IND HEATING BOILER

  Turkije

  Het bedrijf EROGLU ISI IND HEATING BOILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG, hete olieketel, en LPG. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PATKON PET. UR. MET. OTO. SAG. HIZ. ITH. IHR. SAN. TIC. AŞ.

  Turkije

  Het bedrijf PATKON PET. UR. MET. OTO. SAG. HIZ. ITH. IHR. SAN. TIC. AŞ., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegolfde dakbedekkingen, en metallisering van aluminiumlegering. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. AUTOLUANDAMO

  Spanje

  Het bedrijf AUTOLUANDAMO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie elektronische centrales, centrale associatie en afbeelding adresseerschema's, en lpg. Het is gevestigd in Ripoll, Spanje.

 7. BALLONKURIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BALLONKURIER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gassen - samengeperst en vloeibaar, LPG, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en LPG. Het is gevestigd in Bottrop, Duitsland.

 8. NEPTUN SP. Z O.O. FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA

  Polen

  Het bedrijf NEPTUN SP. Z O.O. FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA, is een Multi-Category, en actief in de sector LPG-installaties voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installatie gas personenauto's, lpg, gratis vervangende auto, en Tanks voor LPG. Het is gevestigd in Koszalin, Polen.

 1. GASE JACOBI GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GASE JACOBI GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gassen - samengeperst en vloeibaar, LPG, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en LPG. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 2. JOHANN DEISENHOFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANN DEISENHOFER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren lpg, bevoorrading brandstoffen, tankstations, en smeerolien. Het is gevestigd in Weingarten, Duitsland.

 3. ULTRAGAS AUTOGAS SYSTEMS FACTORY

  Turkije

  Het bedrijf ULTRAGAS AUTOGAS SYSTEMS FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. RW FOLIERUNG-SCHEIBENTÖNUNGSSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf RW FOLIERUNG-SCHEIBENTÖNUNGSSERVICE, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 5. GASE-CENTER-BORNEMANN

  Duitsland

  Het bedrijf GASE-CENTER-BORNEMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Flessen, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofderivaten, LPG, Gas, medisch, Vloeibare gassen, Koolstofderivaten, LPG, Gas, medisch, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Fröndenberg, Duitsland.

 6. AUTO SERWIS

  Polen

  Het bedrijf AUTO SERWIS, is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antidiefstalinstallaties voor auto's, Elektronica voor autos, auto met klimaatregeling, Antidiefstalinstallaties voor auto's, en lpg. Het is gevestigd in Złocieniec, Polen.

 7. AUTOGAS BERLIN SVEN HAGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOGAS BERLIN SVEN HAGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector LPG. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. WONSAK KOHLENSÄURE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WONSAK KOHLENSÄURE SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koolstofderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG, Stikstof, Gas, medisch, LPG, Stikstof, en Gas, medisch. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 9. LEIOA BERRI, MOVILIDAD SOSTENIBLE

  Spanje

  Het bedrijf LEIOA BERRI, MOVILIDAD SOSTENIBLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektrische voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lpg, en Elektrische huurauto's. Het is gevestigd in Derio, Spanje.

 10. ALTINBOGA LPG EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf ALTINBOGA LPG EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector LPG. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukregelaars voor gas. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis