• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtverwarmers

Resultaten voor

Luchtverwarmers - Import export

 1. ZRE - Z.R.E. ELECTRIC HEATERS

  Italië

  Verified by europages badge

  Z.R.E. Zecchi Riscaldatori Elettrici, opgericht in 1962, is sinds 2004 werkzaam in de nieuwe vestiging te San Gillio, in de provincie van Turijn. Deze onderneming kan bogen op talloze technologische investeringen, machines, het vakbekwame personeel en de door de jaren heen vergaarde grote ervaring. Het is werkzaam binnen het ontwerp en de productie van elektrische voorverwarmers, beschermhoezen voor plastificeermachine en isolerende matten die aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maken.

 2. DOLL WÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOLL WÄRMETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Mössingen, Duitsland.

 3. SCHWANK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHWANK GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. FACO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FACO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, Generatoraggregaten, warmtewisselaars met ribbenbuizen, luchtverwarmer, Vriesdrooginstallaties, en Generatoraggregaten. Het is gevestigd in Varallo Pombia, Italië.

 5. MARK BELGIUM

  België

  Wij richten ons al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen. In die jaren hebben we ons ontwikkeld tot marktleider in Nederland en daarbuiten. Inmiddels bieden wij ook onze internationale klanten ongeëvenaarde kwaliteit in klimaatbeheersing. Nationaal of internationaal, Mark loopt voorop. De Mark Holding bestaat uit zes bedrijven: zes verkoop- en servicevestigingen in Nederland, Duitsland, België, Ierland, Polen en Roemenië en twee productiebedrijven: één in Nederland en één in Ierland. Ondanks dit internationale karakter bestuurt de familie Bruinsma Mark nog altijd als een familiebedrijf, waarbij het belang van onze klant altijd voorop staat. De voordelen van Mark: - Mark is fabrikant - Mark heeft een zeer breed product programma - Mark biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - Mark beschikt over een eigen servicedienst en biedt servicegarantie - Mark geeft gratis advies, ook bij de eindklant - Mark maakt gratis een transmissieberekening - Mark maakt gratis een energie analyse - Mark geeft temperatuurgarantie

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MULTICALOR

  België

  Multicalor is het resultaat van jarenlange research op het vlak van verwarming, ventilatie en airconditioning. Dankzij de nieuwste technologieën koppelt ons systeem het verwarmingscomfort aan een gezonder en aangenamer leven.

 2. C.D.H. INDUSTRIES

  België

  CDH INDUSTRIES NV is uw specialist – zowel in het ontvochtigen van de omgevingsruimtes van binnenzwembaden als in het optimaal en energiezuinig verwarmen van buitenbaden. Dit Belgisch bedrijf met een uitgesproken familiaal karakter kan terugblikken op 20 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de zwembadmarkt. CDH toestellen staan bovenal voor kwaliteit en voldoen steeds aan de strengste normen.

 3. BY-CAST

  België

  By-Cast is gespecialiseerd in luchtvoorverwarmers en stoomverwarmers.

 4. NOKTA DIZAYN

  Turkije

  Het bedrijf NOKTA DIZAYN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp van supermarkten, koelcellen, koelinstallaties, en montage wandkasten voor hypermarkten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. AS - MIETSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf AS - MIETSERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Waigandshain, Duitsland.

 1. TOGGO ENERGY NATUREL GAS HEATER SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf TOGGO ENERGY NATUREL GAS HEATER SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtverwarmers op gas, thermoventilatoren, thermoverwarmers, en ververwarmingsradiatoren op gas. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. BRINK CLIMATE SYSTEMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRINK CLIMATE SYSTEMS DEUTSCHLAND GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Ahaus, Duitsland.

 1. PROFAIR

  Wit Rusland

  Het bedrijf PROFAIR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Mozir, Wit Rusland.

 2. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Spanje

  Het bedrijf GEOTERMIA Y BIOMASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geothermische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren biomassa, luchtverwarmer, advies zonne-energie, en geprefabriceerde verwarmde vloer. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. LIANYUNGANG INPU QUARTZ CO., LTD

  China

  Het bedrijf LIANYUNGANG INPU QUARTZ CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Lianyungang, China.

 4. TROTEC ENDÜSTRI ÜRÜNLERI TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf TROTEC ENDÜSTRI ÜRÜNLERI TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties van luchtventilatie voor privegebruik, luchtverwarmer, en ontvochtingssystemen. Het is gevestigd in Esenler, Turkije.

 5. GOTON TECH CO LTD

  China

  Het bedrijf GOTON TECH CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten voor infraroodstralingsverwarming. Het is gevestigd in Xuzhou, China.

 6. AIRCALO

  Frankrijk

  Het bedrijf AIRCALO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Luchtverwarmers, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, luchtgeneratoren, Luchtverwarmers, en ventilatorluchtkoeler. Het is gevestigd in Saint-médard-en-jalles, Frankrijk.

 7. HELIOCLIMA

  Spanje

  Het bedrijf HELIOCLIMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie van industriële uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren airconditioning, en luchtverwarmer. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 8. SCANDIAOVNEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SCANDIAOVNEN A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Heteluchtgeneratoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtverwarmers, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Branders - industrieel, Ketels - industrieel, Luchtverwarmers, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Branders - industrieel, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Alleroed, Denemarken.

 1. ALPIX UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf ALPIX UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, industriële ventilatie, verwarming en aircondtioning, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. LABIT A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LABIT A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, Luchtverwarmers, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Warmteherwinningsapparatuur, en Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Vrchlabí, Tsjechische Rep..

 3. CHUN TAI ELECTRIC CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf CHUN TAI ELECTRIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermoverwarmers, en ontwikkelaars. Het is gevestigd in Taipei, Taiwan R.O.C..

 4. SIRAKOV S LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf SIRAKOV S LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterketels. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. KINMOO GROUP LIMITED

  China

  Het bedrijf KINMOO GROUP LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische verwarmingsapparaten, en Ovens - elektrisch. Het is gevestigd in Zhongshan, China.

 6. CHP BELEIRKOM

  Wit Rusland

  Het bedrijf CHP BELEIRKOM, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren airconditioners voor in huis, en luchtverwarmer. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. SOLARONICS CHAUFFAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLARONICS CHAUFFAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwarming, klimaatregeling - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtverwarmer. Het is gevestigd in Armentieres, Frankrijk.

 8. FLOGA EE

  Griekenland

  Het bedrijf FLOGA EE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor verwarmingsketels, en autonome verwarmingsinstallaties. Het is gevestigd in Basilika Thessaloniki, Griekenland.

 9. ELMEC HEATERS AND CONTROLLERS

  India

  Het bedrijf ELMEC HEATERS AND CONTROLLERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtverwarmers. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële weerstanden, en thermische omvormers. Het is gevestigd in CHENNAI, India.

 10. ELECTROTEL S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf ELECTROTEL S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen en blikken - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekenkasten en wandmeubels, Luchtverwarmers, Boekenkasten en wandmeubels, en Luchtverwarmers. Het is gevestigd in Alexandria, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis